ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 17-23/10/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-23/10/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα αυτή του Οκτωβρίου είναι πολυσύνθετη. Εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες με όψεις που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση, τη δράση και ευνοούν και τα ερωτικά και τα οικονομικά μας. Καλές μέρες και για νέα ξεκινήματα. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας, που οδηγούν σε εγωιστικές αντιδράσεις, αντιπαραθέσεις, ενώ μπορεί να υπάρχει και έξαρση βίας.

Ευτυχώς το Σάββατο, έρχεται για να δώσουμε προτεραιότητα στην αγάπη, την ομορφιά, την ισορροπία και να παίρνουμε χαρά και ικανοποίηση από τις σχέσεις. Στις 23/10 ο Ήλιος προχωρά στον Σκορπιό, δίνοντας έμφαση στις ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ορθός στον Υδροχόου. Περισσότερο από ποτέ αντί να αντιμαχόμαστε ο ένας τον άλλο, χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Με τις θετικές όψεις του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας επιστρέφει το ομαδικό πνεύμα και η διάθεση να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Και πάμε στις απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας, που είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή και μπορεί να δείξουν ένα πολεμικό κλίμα στη δουλειά ή στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, στις αντιπαραθέσεις αυτών των ημερών, δεν θα θέλει κανείς να χαρίσει ούτε χιλιοστό. Την Κυριακή, Ήλιος και Αφροδίτη προχωρούν στον Σκορπιό, μια ιδιαίτερα συναισθηματική επιρροή, που βοηθά να συσφίξετε τους δεσμούς σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν από δω και κάτω και τα οικονομικά. Την ίδια μέρα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα τρέξουν οι εξελίξεις, τόσο σε θέματα καριέρας, όσο και σε επίπεδο στόχων, αλλά και φιλικών σχέσεων.

Ταύρος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι αρκετά βοηθητικό για τα επαγγελματικά σας και θα προκύπτουν εξελίξεις. Πολύ ευνοϊκές μέρες και για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πέμπτη και Παρασκευή έρχονται με ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Είναι μέρες με άγχος, πιο νευρικό κλίμα στις σχέσεις και στείρες αντιπαραθέσεις που μάχονται συνήθως μεγάλα «εγώ». Το Σάββατο είναι μια εξαιρετική μέρα για να συσφίξετε σχέσεις και να κάνετε κάτι ξεχωριστό για τον εαυτό σας. Η Κυριακή έρχεται με περισσότερη εξωστρέφεια. Ευκαιρίες για γνωριμίες, επαφές και συνεργασίες. Την Κυριακή, ο Κρόνος, επιστρέφει στην ορθή του πορεία και εσείς με περισσότερη σοφία θα προχωρήσετε απερίσπαστοι στους στόχους σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά ενδυναμώνοντας την αυτοπεποίθηση σας, ενώ ανοίγει και την όρεξή σας για ταξίδια. Αυξάνονται επίσης οι πιθανότητες για ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Πέμπτη και Παρασκευή, μπορεί να αντιμετωπίσετε χειριστικές συμπεριφορές. Προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Το Σάββατο, είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα τόσο για την ερωτική σας ζωή όσο και για τη διάθεση σας. Την Κυριακή ο Ήλιος προχωρά στον Σκορπιό, κάνοντας μέχρι τις 22/11 τα θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, αλλά και της υγείας σας, προτεραιότητα. Την ίδια μέρα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία, προσφέροντας εξελίξεις σε τομείς που τους προηγούμενους 4,5 μήνες, έδειξαν σημάδια κόπωσης και στασιμότητας.

Καρκίνος

Αν το προηγούμενο διάστημα νιώσατε να αποδιοργανώνεστε ψυχολογικά, στο επόμενο διάστημα θα δείτε μεγάλη διαφορά. Τα πολύ προσωπικά σας θέματα και τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού, θα είναι προτεραιότητα όλη την εβδομάδα. Μέχρι και την Τετάρτη μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα λύσεις. Πέμπτη και Παρασκευή, μπορεί να σας βρουν σε μια συναισθηματική υπερδιέγερση. Το Σάββατο δημιουργεί διασκεδαστική και χαλαρή ατμόσφαιρα. Η Κυριακή μπουστάρει ό,τι έχει να κάνει με τον τον έρωτα, τη δημιουργία και τη φήμη σας. Αν ενδιαφέρεστε για φλερτ, κυκλοφορήστε περισσότερο. Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία κι έτσι θα αρχίσουν να ξεμπλοκάρουν καταστάσεις στη ζωή σας. Αν μη τι άλλο μέχρι το τέλος της χρονιάς, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά θα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με καλύτερη διάθεση και ευκολία τόσο στις διαπροσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Πέμπτη και Παρασκευή είναι πιο απαιτητικές μέρες. Προσοχή σε χειριστικά παιχνίδια, ένταση στον χώρο της δουλειάς ή και στις σχέσεις σας. Το Σάββατο θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες καλοπέρασης, γι’ αυτό αξιοποιήστε την. Την Κυριακή, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού και τους ανθρώπους που συμβιώνετε. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία θα σας επιτρέψει να δείτε με πιο καθαρό βλέμμα το μέλλον που μπορείτε να έχετε προσωπικά ή επαγγελματικά με ένα σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας και βέβαια να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Παρθένος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας και μέχρι και την Τετάρτη θα είναι πολύ βοηθητικό για τα οικονομικά και την καριέρα σας. Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι πιο έκρυθμες μέρες. Και πάλι τα οικονομικά με κάποιο τρόπο θα είναι στη μέση αντιπαραθέσεων ή η αφορμή γι’ αυτές, καθώς τα προβλήματα μπορεί να είναι πιο βαθιά και ουσιαστικά. Το Σάββατο, μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη ή μια λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα, ενώ η μέρα θα είναι ευχάριστη και για τις επαφές σας. Την Κυριακή οι επιθυμίες σας θα είναι στο επίκεντρο και δεν θα σας είναι τόσο εύκολο να συγκρατηθείτε χωρίς να πείτε αυτά που νιώθετε. Η υγεία, η φυσική κατάσταση, οι ρουτίνες της καθημερινότητας και η εργασία γίνονται προτεραιότητα, με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα διαπιστώσετε ότι πιο εύκολα μπορείτε να χτίσετε γέφυρες στις σχέσεις σας, αλλά να έχετε και εύνοια στα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Πέμπτη και Παρασκευή, είναι οι πιο απαιτητικές μέρες. Ακόμη κι εσείς οι διπλωμάτες Ζυγοί, πιθανώς να σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα ή τον θυμό σας. Το Σάββατο δίνει ευκαιρίες για διασκέδασης και χαρά. Την Κυριακή δώστε έμφαση στον τομέα των οικονομικών. Είναι μια περίοδος που μπορεί να προκύψουν περαιτέρω κέρδη. Η ορθοδρόμηση του Κρόνου, προσφέρει διεξόδους, εκεί που βλέπατε μόνο τέλμα. Ακόμη και στον τομέα της διασκέδασης, μπορεί να έχετε θετικότερες εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά δημιουργώντας ένα θετικό πλαίσιο τόσο για την ερωτική σας ζωή, όσο ακόμη και για τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά αυτή την περίοδο. Πέμπτη και Παρασκευή προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες και γενικώς τους ανθρώπους που μπορεί να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους κι εσείς τις δικές σας σε αυτούς. Το κλίμα μέχρι την Παρασκευή θα είναι τεταμένο και θα πρέπει να αυτοσυγκρατηθείτε. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας. Είναι η στιγμή σας να αναζωογονηθείτε και να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία σταδιακά θα φέρει περισσότερες εξελίξεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά και τον τομέα των ακινήτων.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία, ευνοώντας τα προσωπικά σας σχέδια και στόχους, τις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας και μπορεί να προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες, φίλους, αλλά και σε θέματα των οικονομικών σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Το Σάββατο έχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια κι είναι μια καλή μέρα για να κανονίσετε εξόδους ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Την Κυριακή ξεκινά ένα διάστημα που προτεραιότητα σας πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση. Την ίδια μέρα ξεκινά ένα διάστημα με αρκετή μυστική δραστηριότητα, είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε σε οικονομικό. Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία, θα βάλει σιγά-σιγά τα πράγματα σε μια τάξη.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα μπαίνει με ευχάριστα νέα, καθώς θα νιώσετε ότι είστε πιο ορατοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε και ενδεχομένως προκύψουν και κάποιες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες. Πέμπτη και Παρασκευή, είναι οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, θα είναι σε προτεραιότητα. Αν κάποιος σας κάνει επίθεση ή σας προκαλέσει, προσπαθήστε να μην ανταποδώσετε τα πυρά. Την Κυριακή, θα νιώσετε περισσότερα άτομα στο πλευρό σας και θα είστε πιο εξωστρεφείς. O κυβερνήτης σας, o Κρόνος, από τις 23/10,  επιστρέφει στην ορθή του πορεία και σταδιακά θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε επαγγελματικά αδιέξοδα ή και οικονομικές δυσπραγίες, ενώ θα προσφέρει ευκαιρίες για νέο εισόδημα.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικά νέα. Θέματα που σχετίζονται με το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς, των σχέσεων, θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα είναι πιο αποδοτικά.  Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας. Προστατέψτε αυτές τις μέρες μυστικά που μπορεί να σας έχουν εκμυστηρευθεί, διότι εύκολα μπορεί να βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση. Το Σάββατο, θα είναι σούπερ βοηθητικό για να περάσετε όμορφα και να υπάρχει κι ερωτικό ενδιαφέρον. Από την Κυριακή ξεκινά ένα διάστημα, που σας βοηθά να γίνετε πιο ορατοί στον τομέα που δραστηριοποιείστε, ενώ δεν αποκλείεται και μια πρόταση συνεργασίας. Η ορθοδρόμηση του Κρόνου την ίδια μέρα. θα σας κάνει να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που φαίνονταν βαλτωμένες σε ό,τι αφορά τους στόχους σας.

Ιχθύες

Μια εβδομάδα που ξεκινά με θετικές ειδήσεις για την οικογένεια και το σπίτι, αλλά και τα θέματα των οικονομικών. Οι πιο απαιτητικές μέρες, είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή. Προσέξτε ιδιαίτερα προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε θυμωμένες αντιδράσεις, επιθέσεις ή και καχυποψία. Από την Κυριακή, έρχεται μια πιο αισιόδοξη περίοδος που θα σας επιτρέψει να σημειώσετε πρόοδο και να είστε πιο ενθουσιώδεις με ό,τι γίνεται στη ζωή σας. Καλύτερες προοπτικές για τους αδέσμευτους-ες σε νέες γνωριμίες. Ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία και θα σας επιτρέψει να έχετε καλύτερο έλεγχο σε όσα συμβαίνουν, είτε στα επαγγελματικά, είτε σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.