ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 17- 23/1/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 17/1-23/1/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά έντονα σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, καθώς ολοκληρώνεται η πρώτη Πανσέληνος του 2022. Η τάση της Σελήνης στον Καρκίνο, είναι να τα παίρνει όλα προσωπικά και να αντιδρά ενοχικά. Καθώς ταυτόχρονα έχουμε δυο ανάδρομες πορείες του Ερμή και της Αφροδίτης, ας αποφύγουμε να δράσουμε παρορμητικά. Καλύτερα να συζητήσουμε γι’ αυτά που νιώθουμε, είτε με κάποιο φιλικό πρόσωπο που είναι αντικειμενικό είτε ακόμη και με κάποιον ειδικό.

Την Τρίτη έχουμε αλλαγή των δεσμών της Σελήνης. Μέχρι το καλοκαίρι του 2023 η οικονομία, οι πηγές ενέργειας, η δύναμη και η εξουσία, αλλά και το σεξ, θα είναι πρωτοσέλιδα παγκοσμίως. Την ίδια μέρα «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία του και ο Ουρανός στον Ταύρο, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα παραπάνω θέματα. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/1, στρέφει την προσοχή μας από το «εγώ» στο «εμείς». Μας κάνει πιο πρόθυμους να πειραματιστούμε με το καινούριο.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση κι εντάσεις, πιθανώς και σε ένα πιο εσωτερικό και ψυχολογικό. Μπορεί να νιώθετε άγχος σε επαγγελματικό επίπεδο και σε σχέση με τους στόχους σας.  Όπως και να έχει, καλό είναι να τιθασεύσετε την παρόρμησή σας και να μην κάνετε κάτι ακραίο βιαστικά. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας, να απομακρυνθείτε από εστίες έντασης και να χαλαρώσετε λίγο χωρίς να βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Την Τρίτη 18/1 οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ενεργοποιώντας τους οικονομικούς οίκους του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Την ίδια μέρα ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία και μπορεί να προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες από το πουθενά μέσα στους επόμενους 7 μήνες. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, σας βρίσκει πιο πρόθυμους να δουλέψετε συλλογικά και να χαρείτε τις φιλικές σας σχέσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια φρενίτιδα στους ρυθμούς και με έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές, τη συνεργασία με άλλους, αλλά και τις μετακινήσεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει τα καλά, αλλά και τα κακά σημεία μιας συνεργασίας. Προσέξτε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας πώς εκφράζετε τα συναισθήματα σας ή πώς κάνετε κριτική είτε σε δικούς σας ανθρώπους. Στις 18/1 ο Βόρειος δεσμός της Σελήνης (Κάρμα) επιστρέφει στο ζώδιο σας μετά από πολλά χρόνια. Το σύμπαν σας καλεί από τώρα, μέχρι το καλοκαίρι του 2023 να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες. Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε και θα σχετιστείτε από δω και κάτω, θα έχουν μια καρμική επιρροή στη ζωή σας. Την ίδια μέρα στο ζώδιο σας θα γυρίσει ορθόδρομος ο Ουρανός, επηρεάζοντας τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/1 θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα της καριέρας και θα σας κάνει πιο φιλόδοξους.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στους οικονομικούς οίκους του ωροσκοπίου σας. Πριν υπογράψετε ή συμφωνήσετε οτιδήποτε, κάντε μια καλή έρευνα. Γενικά μην αντιδράσετε παρορμητικά και βιαστικά αυτές τις μέρες. Σε γενικές γραμμές, με αυτό το φεγγάρι θα σας απασχολήσουν πρακτικά οικονομικά κι επαγγελματικά θέματα. Στις 18/1 οι δεσμοί της Σελήνης, αφήνουν το ζώδιο σας και προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Για σας αυτός ο άξονας αφορά την υγεία, τα θέματα της δουλειάς και γενικότερα το lifestyle σας. Καιρός για περισσότερη αυτοφροντίδα και για να βάλετε την υγεία σας σε προτεραιότητα. Την ίδια μέρα γυρίζει ο Ουρανός σε ορθή πορεία. Σας καλεί να έρθετε σε επαφή με το πιο εσωτερικό και ψυχολογικό και πνευματικό σας κομμάτι. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/1, ανοίγει την όρεξη για ταξίδια και επαγγελματικά σχέδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας, δημιουργώντας ένα πιο νευρικό πλαίσιο στην καθημερινότητα και κυρίως στις σχέσεις. Αξιοποιήστε την οργανωτικότητα σας, το μοναδικό σας χάρισμα να εμπνέετε τους άλλους και να τους στηρίζετε με κάθε τρόπο, για να ξεχωρίσετε και να δημιουργήσετε μια δική σας ομάδα. Νέοι και διαφορετικοί άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας μέσα σε αυτό το διάστημα του ενάμισι χρόνου και θα κάνετε καρμικές σχέσεις μαζί τους είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Την ίδια μέρα ο Ουρανός ξεκινά την ορθή του πορεία στον Ταύρο και σας ωθεί να ξεπεράσετε τα όρια σας, αφήνοντας πίσω το παλιό και τετριμμένο. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους που σας συντροφεύουν στην επαγγελματική σας πορεία. Στις 20/1 ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο κάνοντας τα θέματα των οικονομικών προτεραιότητα.

Λέων

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, πέφτει μέσα σε ένα αρκετά εσωστρεφή και παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας. Φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα, θυμό, θλίψη ή απογοήτευση για καταστάσεις που δεν έχετε τον έλεγχο τους. Ωστόσο σας βοηθά να απαλλαχτείτε από κακές συνήθειες και βλαπτικές συμπεριφορές απέναντι στον εαυτό σας. Στις 18/1, οι δεσμών της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Από τώρα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα έχετε πολλές ευκαιρίες να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην καριέρα σας, αρκεί να ξέρετε προς ποια κατεύθυνση βαδίζετε. Την ίδια μέρα, στις 18/1, ο Ουρανός αρχίζει να κινείται ορθόδρομα επίσης μέσα στον τομέα της καριέρας, φέρνοντας αλλαγές και περισσότερη ανεξαρτησία. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/1 δίνει έμφαση στις πιο σημαντικές σας σχέσεις τις οποίες πρέπει να φροντίσετε περισσότερο.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή ένταση. Μολονότι η Πανσέληνος αυτή δεν είναι αρνητικό προς το ζώδιο σας, υπάρχει η παράμετρος «Πλούτωνας». Αν νιώθετε ότι συνεργάζεστε με τους λάθος ανθρώπους, τότε στο επόμενο διάστημα θα προβληματιστείτε αρκετά για να φτάσετε σε μια απόφαση που θα σας ικανοποιεί. Σαφώς δεν πρέπει να βιαστείτε. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη μέχρι το τέλος του μήνα. Aπό τις 18/1 μπορείτε να βρείτε νέους δρόμους που θα σας ενθουσιάσουν ιδιαίτερα. Την ίδια μέρα ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο, επηρεάζοντας τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Το πνεύμα της περιπέτειας θα είναι πιο έντονο. Το ζητούμενο θα είναι η ελευθερία κι αυτό θα επιδιώξετε. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο, σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία και τη δουλειά τoν επόμενο μήνα.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η Πανσέληνος σας βάζει σε διαδικασία να σκεφτείτε πολλά. Μάλιστα κάποιες εντάσεις μπορεί να κρύβονται πίσω από επιφανειακά ωραίες συμπεριφορές ή μπορεί κι εσείς να προσπαθείτε να τις κρατήσετε σε ένα διπλωματικό επίπεδο χωρίς να θέλετε να φτάσετε στο βάθος. Στις 18/1 καθώς οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ενεργοποιώντας τους οικονομικούς και συναισθηματικούς οίκους του ωροσκοπίου σας. Μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τις οικονομικές σας συνεργασίες. Την ίδια μέρα γυρίζει στον ίδιο τομέα ορθόδρομος και ο Ουρανός, ωθώντας σας να βρείτε νέους τρόπους να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/1 θα προσφέρει μέσα σε όλο αυτό που περνάτε μια ανάσα και κάποιες πιο διασκεδαστικές στιγμές.

Σκορπιός

Η αναζήτηση της αλήθειας είναι το ζητούμενο με την Πανσέληνο. Αποφύγετε μισόλογα και γραπτά μηνύματα για να εξηγήσετε τις θέσεις σας. Αν αυτό που θέλετε να πείτε είναι αρκετά αιχμηρό, προσέξτε πώς θα το πείτε. Την Τρίτη οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Από τώρα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 πολλά θα αλλάξουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Καιρός να κάνετε ουσιώδεις αλλαγές στην ταυτότητα σας και να αποκτήσετε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία. Στην κατεύθυνση των αλλαγών παραπέμπει και ο Ουρανός που ξεκινά την ορθή του πορεία στις 18/1. Στις 20/1 ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο, σε ένα πιο εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά σε ένα αρκετά φορτισμένο κλίμα. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με πιεστικές συμπεριφορές. Προσπαθήστε όσο γίνεται να είστε πιο συνεργάσιμοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να εκφράσετε το παράπονο ή το δίκιο σας. Από την άλλη, είναι μια Πανσέληνος που αφορά ιδιαίτερα και στα οικονομικά θέματα. Την Τρίτη 18/1  οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού καλώντας σας σε πρακτική δράση και αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Με αργά και σταθερά βήματα θα καταφέρετε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο τέλος. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο σας βοηθά να κάνετε περισσότερες επαφές και να κάνετε νέους φίλους και γνωριμίες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο στον άξονα του ζωδίου σας με τον Καρκίνο. Η βασική αιτία του αναβρασμού είναι η αντίθεση του Πλούτωνα από το ζώδιο σας με την Πανσέληνο που θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Στις 18/1 oι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Aπό δω και κάτω, ο σκοπός είναι να βρείτε τι σας παθιάζει στην καθημερινότητα σας και να το ακολουθήσετε. Θα έχετε περισσότερη έμπνευση και καλές ιδέες και αξιοποιώντας κάποια από αυτές μπορεί να ξεχωρίσετε. Θα είναι μια περίοδος που ο έρωτας θα έχει καρμική χροιά και κάποιοι μπορεί να μπείτε σε πολύ σημαντικές σχέσεις. Ένας άλλος τομέας που μπορεί να δεχτείτε ευχάριστες εξελίξεις είναι αυτός της απόκτησης απογόνων. Από δω και κάτω και για έναν μήνα τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά σε «ταραγμένα» ύδατα, καθώς πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος για το 2022 φέρνοντας θυμό, ένταση και ένα βαθύ ανικανοποίητο στην καθημερινότητα. Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας, τους συνεργάτες σας και τις μεταξύ σας σχέσεις, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Στις 18/1 οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε έναν άξονα που αφορά το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και την καριέρα. Μέχρι το καλοκαίρι του 2023 φαίνεται ότι μπορεί να έχετε αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Ακόμη, πιο ραγδαίες κάνει τις εξελίξεις η ορθή πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/1 και επηρεάζει πλέον το δεύτερο δεκαήμερο. Πιθανώς να έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που σας πιέζουν συναισθηματικά το επόμενο διάστημα. Στις 20/1 τα ξημερώματα ο Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιο σας. Καιρός να θέσετε τους προσωπικούς στόχους για τη νέα γενέθλια χρονιά σας, αφού είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά.

Ιχθύες

 

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονα συναισθήματα. Για κάποιους από σας αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει εξελίξεις σε μια ερωτική ιστορία. Ή να φέρει τα πράγματα σε ένα οριακό σημείο σε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση. Παρόλα αυτά, μην βιαστείτε να κρίνετε μια κατάσταση και να πάρετε τώρα ριζικές αποφάσεις. Στις 18/1 έχουμε μια σημαντική αλλαγή, καθώς οι δεσμοί της Σελήνης (Κάρμα) προχωρούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Από δω και κάτω τα λόγια σας έχουν άλλο ειδικό βάρος. Την ίδια μέρα γυρίζει σε ορθή πορεία κι ο Ουρανός στον ίδιο τομέα ενισχύοντας την ανάγκη σας για αλλαγές στην καθημερινότητα. Στις 20/1 ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, κάνοντας απαραίτητη τη φροντίδα του εαυτού σας. Είναι η στιγμή της αποτοξίνωσης, της άσκησης, αλλά και της προετοιμασίας για τα νέα σας επαγγελματικά πλάνα.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.