ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 16-22/5/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22/5/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ακόμη μια εβδομάδα του Μαΐου που παίζει παιχνίδια με το νευρικό μας σύστημα, καθώς κορυφώνεται η Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στις 16/5. Σίγουρα είναι μια έκλειψη που θα επηρεάσει την οικονομία και τις επενδύσεις, θέματα υγείας και θέματα σχέσεων. Τα απρόοπτα θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Στις 18/5 ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια όψη που ενισχύει τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό, αλλά μπορεί να μας κάνει να έχουμε αυταπάτες. Η όψη αυτή ενισχύει και τις τάσεις φυγής, ενώ μπορεί να δείχνει και υπερβολές και καταχρήσεις.

Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους και τη σύνοδο του με τον ανάδρομο Ερμή στις 21/5. Το Σάββατο ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων. Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στα ταξίδια, τις συναλλαγές και τις δοσοληψίες. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ας είναι πιο προσεκτικοί, ιδίως αν έχουν γενέθλια στις αρχές των ζωδίων τους.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς, καθώς ολοκληρώνεται η τελευταία έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού το πρωί της Δευτέρας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, η έκλειψη μπορεί να φέρει εξελίξεις σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία και πιθανώς κάπως απρόοπτες. Προσέξτε ιδιαίτερα τις οικονομικές δεσμεύσεις. Στις 18/5 ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα μέσα στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, αυξάνοντας τις τάσεις φυγής και την ένταση των συναισθημάτων σας. Μετά από ένα αρκετά σκοτεινό τοπίο στο τέλος της η εβδομάδα γίνεται πιο ανάλαφρη. Αιτία φυσικά η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων μέσα στον τομέα της επικοινωνίας. Οι ρυθμοί δουλειάς θα ανέβουν και η καθημερινότητα σας θα είναι έντονη με πολλά ραντεβού, συζητήσεις. Προσοχή όμως, όχι σημαντικές δράσεις και αποφάσεις μέχρι τις 4/6 που έχουμε ανάδρομο Ερμή.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση στα επαγγελματικά ζητήματα και έντονους ρυθμούς, καθώς η έκλειψη, επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, των επαγγελματικών και των συνεργασιών δείχνοντας ένταση. Οι σχέσεις μας αγαπητοί μου Ταύροι χρειάζονται φροντίδα και συνέπεια για να υπάρχουν στη ζωή μας. Αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο, με την επιρροή αυτής της έκλειψης μπορεί να βγείτε από μια ταλαιπωρημένη και κουρασμένη σχέση ή να προχωρήσετε σε μια καινούρια. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα σας κάνει στις 18/5 να έχετε δεύτερες σκέψεις, ίσως και αμφιβολίες, για ένα στόχο ή για κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Στις 21/5 ο Ήλιος μετακινείται στους Διδύμους, στρέφοντας την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Μέχρι τις 21/6 μπορεί να ψάξετε να κάνετε και διακανονισμούς, να βάλετε σε μια τάξη χρέη και οφειλές, αλλά και να βρείτε νέους πόρους εσόδων.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με την τελευταία έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στις 16/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Όπως φαίνεται οι υποχρεώσεις σας σε καθημερινό επίπεδο αυξάνονται. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 18/5 δημιουργεί περίεργο κλίμα στη δουλειά ή και σύγχυση στην κατεύθυνση της καριέρας σας. Τα γενέθλια σας φέτος ξεκινούν το Σάββατο 21/5, χαρίζοντας σας ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά για τη ζωή. Θα μιλάτε περισσότερο, θα συζητάτε όσα σκέφτεστε, θα θέλετε να προωθήσετε τη δουλειά, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Απλά προσέξτε αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε ή γράφετε αν δεν θέλετε να ξεσηκώσετε αντιδράσεις και να μπείτε σε άσκοπες αντιπαραθέσεις. Μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 4/6, o Ερμής παραμένει ανάδρομος.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση με τη Σεληνιακή έκλειψη που δημιουργεί νευρικότητα, αλλά και έντονες παρορμήσεις. Προσέξτε ιδιαίτερα στις σχέσεις με τον σύντροφό σας, τα παιδιά αλλά και τους φίλους και τους συνεργάτες.  Αλλαγές μπορεί να έχετε και στις ερωτικές σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε και κάποιον απόγονο. Στις 18/5 η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα σάς κάνει να ονειροπολείτε. Χρειάζεστε κάτι να σας παθιάσει και να σας ενθουσιάσει και όσο δεν το βρίσκετε νιώθετε ανικανοποίητοι. Ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους στις 21/5, φωτίζοντας τις πιο σκιερές και βαθιές πλευρές της ψυχής σας. Ταυτόχρονα ξεκινά κι ένα πιο έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα με μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς με την έκλειψη Σελήνης, η οποία δημιουργεί ένα έντονο νευρικό κλίμα στη δουλειά ή το σπίτι. Η συγκεκριμένη έκλειψη επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Με κάποιο τρόπο είναι πιθανόν να έχετε αλλαγές είτε στην καριέρα είτε στην οικογένεια και το σπίτι. Η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στις 18/5 δημιουργεί κάποιες αναταράξεις σε συναισθηματικό επίπεδο και σε οικονομικό. Από το Σάββατο 21/5 κάτι έρχεται για να σπάσει το πλαίσιο απαιτήσεων και δυσκολιών που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα ο Μάιος για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Από αυτή τη θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις επόμενες εβδομάδες να συνεργαστείτε καλύτερα με τους άλλους, θα δώσει έμφαση στη συλλογική δουλειά, θα ευνοήσει την επέκταση του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου και βέβαια θα σας παροτρύνει να γίνετε πιο ενεργητικοί.

Παρθένος

Μολονότι όλη η εβδομάδα είναι αρκετά νευρική, οι πρώτες μέρες της είναι σίγουρα πιο απαιτητικές, εξαιτίας της Σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στις 16/5. Με την έκλειψη αυτή, θα πρέπει να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε, αποφασίζετε και πράττετε. Μπορεί να πείτε πάνω στη βιασύνη σας πράγματα που να ενοχλήσουν κάποιους. Μην ξεχνάτε την ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε μια πιο συμβιβαστική στάση. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί μια συνεργασία να φτάνει σε ένα οριακό σημείο ή σημείο καμπής. Το Σάββατο 21/5 ο Ήλιος παίρνει θέση στους Διδύμους, που στο δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο κυβερνά την καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και τη θέση σας στην κοινωνία. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Δεν θα είναι ένα εύκολο και χαλαρό διάστημα για σας και μάλιστα θα χρειαστεί να κοπιάζετε περισσότερο από το συνηθισμένο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Το χρήμα, οι προσωπικές σας αξίες, τα θέματα της ασφάλειας, η σχέση σας με την ύλη, αλλά και τα θέματα της υγείας αφού το σώμα μας είναι η υλική μας υπόσταση, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με την έκλειψη Σελήνης στις 16/5.  Προσέξτε λίγο περισσότερο αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο και μην πάρετε ρίσκα αυτές τις μέρες. Στις 18/5 σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στον τομέα υγείας και εργασίας λειτουργώντας σαν σύνδεσμος ανάμεσα στα δύο.  Η είσοδος του Ήλιου την 21η Μαΐου στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων σάς ξαναφέρνει στο προσκήνιο.  Αν είστε σε φάση σπουδών μπορεί τώρα να εντατικοποιήσετε τη μελέτη σας ή αν έχετε εξετάσεις αν μη τι άλλο θα έχετε βοήθειες. Από την άλλη μπορεί να σας πιάσει η επιθυμία να κάνετε κάποιο ταξίδι. Η περιέργεια σας θα πολλαπλασιαστεί μαζί με την ανάγκη σας να αλλάξετε παραστάσεις ή να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με λίγο περισσότερο στρες. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να σας κάνει να νιώθετε ότι πιέζεστε ιδιαίτερα και να σας πιάσει αντίδραση. Από την άλλη, αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει αποκαλύψεις ή και ξαφνικές εξελίξεις στη ζωή σας. Στις 18/5 έχουμε τη συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που μεγεθύνει τις τάσεις φυγής, αλλά και τις εξιδανικεύσεις και τις αυταπάτες στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να σκέφτεστε με λογική κι όχι με την καρδιά και το συναίσθημα, ιδιαίτερα στον τομέα του έρωτα με ανθρώπους που γνωρίζετε ελάχιστα. Το Σάββατο ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους μετατοπίζοντας την προσοχή σας στα οικονομικά και τα ερωτικά. Τα οικονομικά που διαχειρίζεστε από κοινού με την οικογένεια ή τους συνεργάτες επίσης θα σας απασχολήσουν.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος, απόρροια της επιρροής της έκλειψης στον Σκορπιό. Στη φάση της έκλειψης εστιάστε στην αυτοφροντίδα σας περισσότερο και σε ό,τι σας κάνει να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε στη ζωή σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 18/5 μπορεί να δημιουργεί ένταση σε οικογενειακά θέματα με στενούς συγγενείς. Στις 21/5 ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους, δίνοντας έμφαση από δω και κάτω στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Τις επόμενες εβδομάδες προσπαθήστε να επαναφέρετε ισορροπίες και να έχετε πιο αρμονικές επαφές με τα άτομα που αποτελούν τον στενό σας περίγυρο. Αν είστε σε σχέση προσέξτε όταν συζητάτε ό,τι σας προβληματίζει. Και βέβαια μην ξεχνάτε ότι περισσότερη ουσία έχουν οι πράξεις σας παρά τα λόγια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση σε θέματα δουλειάς ή υποχρεώσεων, ειδικά την Τρίτη που είναι πιθανόν να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση χωρίς πολλά περιθώρια αυτή τη στιγμή να απεγκλωβιστείτε. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα την Τετάρτη σας δημιουργεί την επιθυμία να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Θα πρέπει ακόμη να είστε προσεκτικοί, καθώς θα υπάρχει ένα φορτισμένο κλίμα και ιδιαίτερα νευρικό αυτές τις μέρες. Ο Ήλιος θα προχωρήσει στους Διδύμους στις 21/5 και θα συναντηθεί με τον ανάδρομο Ερμή την ίδια μέρα μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας τα θέματα της υγείας, της φυσικής κατάστασης, αλλά και των επαγγελματικών στην πρώτη θέση των ενδιαφερόντων σας για τις επόμενες εβδομάδες. Από την άλλη, με τον Ήλιο στους Διδύμους, οι απαιτήσεις της δουλειάς θα είναι πιο πιεστικές στο επόμενο διάστημα. Δεν είναι απίθανο κάποιοι να έχετε και αλλαγές σε θέματα δουλειάς.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά έντονους ρυθμούς, καθώς ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας η Σεληνιακή έκλειψη. Η έκλειψη αυτή δημιουργεί υπερδιέγερση και υποχρεώσεις στα μέτωπα καριέρας-οικογένειας. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στη συνέχεια της εβδομάδας στις 18/5, μπορεί να κάνει τον έλεγχο των οικονομικών να θυμίζει ανάβαση στο Έβερεστ. Ο Ήλιος στους Διδύμους υπόσχεται να βοηθήσει να ξαναβρείτε το ζωηρό σας ταπεραμέντο και τη διάθεση για επαφές με τους άλλους.  Αν είστε μόνες-οι πιο εύκολα θα φλερτάρετε και θα έχετε ανταπόκριση από τους άλλους.

Ιχθύες

Το μυαλό σας θα είναι σε υπερδιέγερση και η περιέργεια σας και η ανησυχία σας δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε λεπτό. Καθώς το τετράγωνο του Κρόνου προς την έκλειψη κάνει τους ανθρώπους πείσμονες και χωρίς ιδιαίτερη όρεξη για συμβιβασμό, δεν θέλετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις που θα καταλήξουν σε αδιέξοδο. Στις 18/5 ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και μπορεί να προκύψει μια δύσκολη κατάσταση. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός απαιτεί να βάλετε ξεκάθαρα όρια. Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και συναντά την ίδια μέρα στις 21/5 τον ανάδρομο Ερμή στο «ναδίρ» του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Σαφώς δεν θα μπορέσετε να πείτε όχι σε διάφορες εκδηλώσεις και προτάσεις. Σίγουρα όμως μπορείτε να παραλείψετε κάποιες που δεν είναι τόσο σημαντικές. Αν υπάρχουν προβλήματα με κάποια οικογενειακή σχέση, με ένα συγγενή ή με κάποιο ακίνητο, φροντίστε να τα επιλύσετε και μη μακρηγορείτε.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.