ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 16-22/1/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22/1/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα αυτή, έχει τις προδιαγραφές να φέρει κάποια πιο ευχάριστη προοπτική για το μέλλον. Η πρώτη σημαντική διαφοροποίηση της εβδομάδας έρχεται στις 18/01 τη μέρα που ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στον Αιγόκερω και θα αρχίσουν να υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις. Θα μας επιτρέψει να θέσουμε τους νέους μας στόχους και θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά μέχρι τις 11/02 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. Στις 20/01 ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, το ζώδιο της ελευθερίας, των επαναστάσεων, των ανατροπών, των τεχνολογικών επιτευγμάτων και των συλλογικών δράσεων και μπορεί να μας εμπνεύσει. Η Νέα Σελήνη στις 21/01 μπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο να δείξει εντάσεις, ακραίες μετεωρολογικές ή γεωφυσικές εξάρσεις. Την Κυριακή γίνεται στάσιμος κι ο τελευταίος ανάδρομος πλανήτης, ο Ουρανός, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη.

Κριός

Ο Ερμής επιστρέφει στις 18/01 σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω για να εξομαλύνει τις καταστάσεις και να σας δώσει το πράσινο φως για νέους στόχους και ξεκινήματα. Μέχρι τις 11/02, τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Στις 20/01 ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο του Υδροχόου και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες να δημιουργήσετε ή να αναθεωρήσετε τον ρόλο σας σε οτιδήποτε αφορά τη συλλογική δουλειά. Η Νέα Σελήνη στις 21/01 ζητά να οργανωθείτε, να σχεδιάσετε και να ξεκινήσετε την υλοποίηση των πλάνων σας για τη νέα χρονιά. Η Νέα Σελήνη είναι βοηθητική αν θέλετε να προγραμματίσετε και κάποιο μακρινό ταξιδάκι. Την Κυριακή ο Ουρανός γυρνά σε ορθή πορεία, φέρνοντας κέρδη και ξαφνικές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Μέχρι τις 11/2, ο που Ερμής θα παραμείνει ορθόδρομος στον Αιγόκερω, σας βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας σε επαγγελματικό επίπεδο και θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα σας στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία. Στις 20/01 ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο, στον τομέα που συμβολίζει την καριέρα, την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε τι θέλετε να γίνει παρακάτω. Η Νέα Σελήνη στις 21/01 ενισχύει ακόμη περισσότερο τις φιλοδοξίες σας και σίγουρα θα σας κάνει πιο εκδηλωτικούς στο συναίσθημα σας. Την Κυριακή, ο Ουρανός γυρνά ορθός στο ζώδιο σας, υπενθυμίζοντας πώς η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά στη ζωή μας. Και η συνέχεια του 2023, θα φέρει αρκετές.

Δίδυμοι 

Η νέα εβδομάδα του Ιανουαρίου προσφέρει πιο ανοιχτούς ορίζοντες και νέες ευκαιρίες προόδου. Τα καλά νέα ξεκινούν με την ορθή πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στον Αιγόκερω στις 18/01. Μέχρι τις 11/02 θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.  Στις 20/01 ο Ήλιος προχωρά στον φιλικό σας Υδροχόο και σας ωθεί να σκεφτείτε «έξω από το κουτί» και τη δική σας ζώνη ασφαλείας. Στις 21/01 η Νέα Σελήνη, σας κάνει τονωτικές ενέσεις αισιοδοξίας και ελπίδας. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να προκύψει κι ένας έρωτας με απόσταση. Την Κυριακή γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ουρανός, δρομολογώντας εξελίξεις κυρίως στα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Από τις 18/01 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, δίνοντας σας περισσότερη ευκρίνεια για το πώς να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα έχετε. Στις 20/01, ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο και δίνει έμφαση στις πιο βαθιές συναισθηματικές σας σχέσεις, αλλά και στα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στις 21/01, στον καρμικό 8ο Ηλιακό σας οίκο, θέτει κάποια σημαντικά ερωτήματα για το μέλλον τόσο των σημαντικών σχέσεων σας όσο και των οικονομικών συνεργασιών σας. Την Κυριακή γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία και ο Ουρανός και σας παρακινεί να θέσετε νέους στόχους και να ψάξετε νέους συνεργάτες που θα μπορούσαν να σας στηρίξουν.

Λέων

Μετά τις 18/01 ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και γίνεται πιο υποστηρικτικός στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στις συνήθεις ρουτίνες σας. Η νέα εβδομάδα του Ιανουαρίου δίνει μεγάλη έμφαση στους «σημαντικούς» άλλους στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/01 αποκαλύπτει πολλά για τον τρόπο που δημιουργείτε σχέσεις. Είναι η στιγμή των αναθεωρήσεων. Στις 21/01, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας κάνει να θέλετε να γιατρέψετε πληγές σε προηγούμενες σχέσεις, είτε να δημιουργήσετε καινούριες σχέσεις. Την Κυριακή Ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθός στον Ταύρο, φέρνοντας εξελίξεις και αλλαγές στα θέματα της καριέρας.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα του Ιανουαρίου έρχεται με θετικότερες προοπτικές για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας.  Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα σας σε επίπεδο επικοινωνίας, ή είχατε διαφωνίες, σταδιακά θα αρχίσουν να επιλύονται. Η εβδομάδα αυτή, υπερτονίζει τα θέματα που θα σας απασχολήσουν όχι μόνο αυτό τον μήνα, αλλά και τον επόμενο. Με την είσοδο του Ήλιου στις 20/01 στον Υδροχόο, καλείστε να υιοθετήσετε μια πιο φρέσκια ματιά στη ρουτίνα σας. Η Νέα Σελήνη στις 21/01, σας δίνει μια ανάσα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον. Την Κυριακή, ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον σας για θέματα σπουδών, ταξιδιών, νέων εμπειριών.

Ζυγός

Στις 18/01 επιστρέφει ο Ερμής στην ορθή του πορεία, εξακολουθεί όμως να βρίσκεται σε κόντρα με το ζώδιο σας, μέχρι τις 11/2. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν θα αποκατασταθούν κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σας, το άγχος όμως δεν φεύγει εντελώς. Στις 20/01 ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο, σε ένα φιλικό σας ζώδιο και θα βοηθήσει να έχετε καλύτερες εμπνεύσεις. Η Νέα Σελήνη στις 21/01 στον Υδροχόο και κάποια από τα όνειρα σας, μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Δεν είναι επίσης καθόλου απίθανο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και στον ερωτικό τομέα. Την Κυριακή ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθόδρομος την ίδια μέρα φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα οικονομικά.

Σκορπιός

Η νέα εβδομάδα του Ιανουαρίου φέρνει περισσότερες εξελίξεις. Από τις 18/01 κι έπειτα σταδιακά θα δείτε μεγαλύτερη βελτίωση στην επικοινωνία με τους γύρω σας. Μέχρι τις 11/02 θα έχετε και περισσότερες ιδέες, άνεση να τις προτείνετε και καλύτερη τύχη να εισακουστούν. Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο φέρνει σε πρώτο πλάνο την προσωπική σας ζωή, τη συναισθηματική σας ασφάλεια, το σπίτι και την οικογένεια. Με μια Νέα Σελήνη στις 21/01, κάτι καλό φαίνεται ότι μπορεί να γεννιέται στο σπίτι σας. Την Κυριακή, ο Ουρανός γίνεται στάσιμος στις 22/01 για να γυρίσει ορθός φέρνοντας εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες τους επόμενους μήνες.

Τοξότης

Στις 18/01 ο Ερμής γυρίζει ορθός στον Αιγόκερω και θα βοηθήσει να αποκατασταθούν πράγματα σε πρακτικό επίπεδο σε θέματα δουλειάς, αλλά και οικονομικών. Αν το προηγούμενο διάστημα εγκαταλείψατε τις καλές σας συνήθειες καιρός επίσης να τις ξαναβρείτε. Από πολλές απόψεις είναι η πιο θετική εβδομάδα του μήνα για σας. Στις 20/01 ο Ήλιος προχωρά στον φιλικό σας Υδροχόο, στον τομέα της επικοινωνίας και δημιουργεί φρενίτιδα, κυρίως στις υποχρεώσεις σας. Οι σπόροι που μπορεί να πέσουν στο γόνιμο έδαφος της Νέας Σελήνης στις 21/0, μπορεί να βγάλουν καρπούς μέχρι το καλοκαίρι. Στις 22/01 ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει ορθός, φέρνοντας εξελίξεις σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας.

Αιγόκερως

Ο Ερμής γυρίζει στις 18/1 ορθός στο ζώδιο σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11/2, φέρνοντας πιο γρήγορους ρυθμούς. Παρόλα αυτά, θα αρχίσετε να συνεννοείστε καλύτερα με τους άλλους. Πολύ καλύτερα μπορεί να εξελιχθούν και τα θέματα των σπουδών. Η εβδομάδα αυτή φέρνει σε πρώτο πλάνο τα θέματα των οικονομικών και των επαγγελματικών, καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο στις 20/01 και στις 21/01 σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Έτσι μπορεί μεν τώρα να πέσουν οι σπόροι μιας συνεργασίας, μιας οικονομικής συμφωνίας ή πρότασης, αλλά μπορεί όλο αυτό να αποδώσει καρπούς μέχρι το καλοκαίρι. Την Κυριακή 22/01 γυρίζει στάσιμος ο Ουρανός στον Ταύρο και φέρνει εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο στην ερωτική σας ζωή και σε θέματα παιδιών.

 

Υδροχόος

Όσο ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι τις 11/02, δεν σας επιτρέπει να έχετε τη συγκέντρωση που θέλετε και γίνεστε και πιο ευεπηρέαστοι από το περιβάλλον σας. Παρόλα αυτά, θα υπάρχει καλύτερη ροή στην επικοινωνία και την καθημερινότητα σας. Αυτή την εβδομάδα όμως όλα τα κοσμικά φώτα είναι στραμμένα πάνω σας αγαπητοί μου Υδροχόοι, καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και ταυτόχρονα σχηματίζεται μια ιδιαίτερα ευοίωνη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Είναι μια εβδομάδα που μπορεί να σας δώσει μια γεύση από το μέλλον, να σας εμπνεύσει, να κάνει το ένστικτο σας να δουλέψει περισσότερο από ποτέ. Στις 22/01 γίνεται στάσιμος ο κυβερνήτης σας Ουρανός για να γυρίσει σε ορθή πορεία και να φέρει περισσότερες αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Ιχθύες

Από τις 18/01 γυρίζει ορθός ο Ερμής στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11/2 ο Ερμής, δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά, τις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους. Σε γενικές γραμμές αγαπητοί Ιχθύες ο Ιανουάριος στη συνέχεια του θα είναι ένας θετικός ως προς τους στόχους σας μήνας. Καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Υδροχόο στις 20/01 και στις 21/01 σχηματίζεται και η Νέα Σελήνη, ξεκινά ένα εσωτερικό ταξίδι, που οι καρποί του φαίνεται ότι θα έρθουν μέχρι το καλοκαίρι. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε αυτή την περίεργη περίοδο να καθησυχάζετε τον εαυτό σας, να διώχνετε τους φόβους και τις αγωνίες που έχουν μια τοξική επίδραση πάνω σας. Στις 22/01 ο Ουρανός γίνεται στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία, φέρνοντας περισσότερες εξελίξεις σε θέματα σπουδών, δουλειάς, σχέσεων.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.