ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 15-21/5/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 15-21/5/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία τη Δευτέρα διευκολύνοντας θέματα επικοινωνίας. Την ίδια μέρα ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι πιο εύκολο να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, ακόμη και τα πιο δύσκολα. Από την άλλη, η διαίσθηση μας θα δουλεύει περίφημα. Την Τρίτη, ο Δίας προχωρά στον Ταύρο, ευνοώντας τα βήματα προόδου. Για τους επόμενους 12 μήνες ο Δίας στον Ταύρο, θα βοηθήσει σε επαγγελματικά και οικονομικά, αλλά και σε επιχειρηματικά ή εμπορικά σχέδια. Στις 18/05, ο Δίας από τον Ταύρο θα σχηματίσει την πρώτη του όψη με τον Πλούτωνα, μια αρκετά απαιτητική όψη έντασης που αφορά στις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις 19/05 σχηματίζεται μια θετική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, που μας καλεί να «προσγειωθούμε» και να απλοποιήσουμε τη ζωή μας. Από τις 20/05 μέχρι τις 10/7 ο Άρης προχωρά στους Λέοντες, δίνοντας έμφαση στο πάθος. Η μέρα των εκλογών έρχεται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Ο Άρης από τον Λέοντα έρχεται αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα, μια όψη κάπως βίαιη και εκρηκτική.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά πρωτίστως με την εκκίνηση της ορθής πορείας του Ερμή στον Ταύρο που θα διευκολύνει θέματα επικοινωνίας. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα, μια υπέροχη όψη για να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και με τον χώρο της δουλειάς. Το δεύτερο πολύ σημαντικό που θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16/05 μέσα στον τομέα που αφορά τα θέματα των οικονομικών. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ψαχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο ή να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ για να έχετε περισσότερα κέρδη. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19/05, σας ζητά να θέσετε οικονομικούς στόχους. Στις 20/05 ο κυβερνήτης σας Άρης, περνά στον Λέοντα και σας φέρνει στο προσκήνιο για να μας εκπλήξετε με τα ταλέντα σας και τη δημιουργικότητα σας. Η εβδομάδα κλείνει πιο απαιτητικά με την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα στις 21/05. Προσέξτε ακόμη σε ποιον έχετε εμπιστοσύνη και τι αποκαλύπτετε.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, που σταδιακά θα σας βοηθήσει να διώξετε τη σύγχυση από την καθημερινότητα. Την ίδια μέρα ο Άρης σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και σας προτρέπει να σταματήσετε να παίρνετε όλο το βάρος στην πλάτη σας και μόνο. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας θα φέρει μια νέα αρχή, που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε νέους ορίζοντες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 19/05 είναι η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να γράψετε το σενάριο στο νέο κεφάλαιο της ζωής σας. Στις 20/05 ο Άρης περνά στον Λέοντα, όπου και θα μείνει μέχρι τις 10/07. Εδώ ο Άρης είναι μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά επηρεάζει και τα επαγγελματικά σας. Θα είναι μια πιο έντονη περίοδος με κουραστικούς ρυθμούς. Ψυχραιμία και διπλωματία είναι η λύση. Η Κυριακή είναι κάπως πιο απαιτητική, καθώς έχουμε την αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα στον άξονα καριέρας-οικογένειας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με τον κυβερνήτη σας Ερμή να γυρίζει στην ορθή του πορεία διευκολύνοντας σταδιακά θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, συναλλαγών. Tο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, θα σας κάνει να αναζητήσετε μια δουλειά που να ανοίγει τους ορίζοντες σας, αλλά θα σας δίνει και την αίσθηση της ασφάλειας σε οικονομικό επίπεδο στο τέλος του μήνα. Στις 16/05 ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο. Από τώρα μέχρι τον Μάιο του 2024 θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από «τελειωμένες» σχέσεις και καταστάσεις και να βοηθήσετε τον εαυτό σας να αναδυθεί πιο δυνατός. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας καλεί να «καθαρίσετε» από ό,τι είναι περιττό, βλαβερό και άχρηστο στη ζωή σας. Στις 20/05 ο Άρης παίρνει μια πιο φιλική και βοηθητική θέση προς το ζώδιο σας που θα κρατήσει μέχρι τις 10 Ιουλίου, επιτρέποντας σας να κάνετε πιο θετικές κινήσεις ώστε να υλοποιηθούν τα σχέδια σας. Η Κυριακή 21/05 έρχεται με πιο άγριες διαθέσεις.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθή πορεία του Ερμή, που σταδιακά θα βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας και στην καθημερινότητα σας. Την ίδια μέρα μπορεί να έχετε τάσεις φυγής ή να θέλετε να ελευθερωθείτε από κάποια δεσμά σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Στις 16/05 έρχεται ο Δίας στον Ταύρο κι όλα αλλάζουν! Για τους επόμενους 12 μήνες επανέρχεστε στην κοινωνική σας διάθεση. Ενώ η δουλειά και οι φιλοδοξίες δεν σταματούν, εσείς δεν θα πιέζεστε τόσο πολύ. Στην πορεία της εβδομάδας σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που βοηθά να βάλετε σε προτεραιότητα τους στόχους σας. Στις 20/05 ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας και προχωρά στον Λέοντα επηρεάζοντας επαγγελματικά και οικονομικά. Τα έξοδα μπορεί να αυξηθούν, αλλά μπορεί και να παρουσιαστούν ευκαιρίες να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε την Κυριακή, γιατί μπορεί να υπάρχουν εντάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δεν χρειάζεται βιασύνη απλά μεθοδικότητα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή που θα βοηθήσει να τρέξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς που ενισχύει την ανάγκη σας να δραπετεύσετε από ό,τι σας ζορίζει ή σας κρατά δέσμιους. Στις 16/05 για πρώτη φορά εδώ και 12 χρόνια επισκέπτεται τον τομέα της καριέρας ο Δίας καθώς παίρνει θέση στον Ταύρο. Η καριέρα γίνεται προτεραιότητα και τα ευρήματα θα σας ανταμείψουν για τις προσπάθειες σας. Η Νέα Σελήνη στις 19/05 ωθεί την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Στις 20/05 ο Άρης, περνά στο ζώδιο σας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10/07. Αυτή είναι μια από τις πιο δυναμικές και φιλόδοξες επιρροές που δέχεται το ζώδιο σας για τις επτά επόμενες εβδομάδες. Την Κυριακή ο Ήλιος περνά στους Διδύμους μέσα στον τομέα των στόχων, των φίλων και της συλλογικής δουλειάς. Θα είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά πιο ενεργητικοί και στην κοινωνική σας ζωή.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, που θα διευκολύνει θέματα επικοινωνίας. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να εκδηλώσει αντικρουόμενες συμπεριφορές και μπορεί να νιώθετε σύγχυση ή απογοήτευση. Στις 16/05 ο Δίας παίρνει θέση σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο της γης τον Ταύρο και φέρνει την επεκτατική του διάθεση και αισιοδοξία στη ζωή σας. Από την Τρίτη ξεκινούν πιο εξωστρεφείς μέρες για σας και μέρες που θα έχετε διάθεση να πειραματιστείτε με το καινούριο. Η Νέα Σελήνη στις 19/05, σας καλεί να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας χωρίς να φοβάστε το άγνωστο και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας έρχεται η Παρασκευή. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα, είναι εξαιρετική αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες, να κάνετε κάποιες μυστικές κινήσεις ή συμφωνίες, αλλά και να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική για όλους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η Δευτέρα φέρνει την εκκίνηση της ορθής πορείας του Ερμή στον Ταύρο και το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή δείχνει την ανησυχία, αλλά ίσως και μια αίσθηση σύγχυσης για τα τεκταινόμενα στην επαγγελματική σας ζωή ή την καθημερινότητα σας. Στις 16/05 ο Δίας προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου σε ένα σημαντικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά αλλά και τις βαθύτερες σχέσεις σας. Σημαντικά μπορεί να είναι και τα οφέλη για το πορτοφόλι σας το επόμενο διάστημα. Η Νέα Σελήνη στις 19/05, σας ζητά να δείτε με ειλικρίνεια τις πιο στενές σας σχέσεις και συνεργασίες. Στις 20/05 ο Άρης προχωρά στον Λέοντα σε μια πολύ πιο φιλική και θετική όψη προς το ζώδιο σας. Είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση και για την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Η Κυριακή είναι μια πολύ απαιτητική μέρα που μπορεί να βγάλει τον «κακό» σας εαυτό και να μπείτε σε καβγάδες. Προσοχή και στις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Ταύρο, που θα διευκολύνει την επικοινωνία και τις σχέσεις σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να έχει εξαιρετική επιρροή στην ερωτική σας ζωή. Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16/5 επηρεάζει τις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες, τον γάμο και τις συμφωνίες. Πειραματιστείτε, εμπιστευθείτε και μείνετε ανοιχτοί σε προτάσεις. Η Νέα Σελήνη στις 19/05 σας ζητά επίσης, να δείτε ρεαλιστικά τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά, το επόμενο διάστημα μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση που θα έχει μάλιστα και μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Στις 20/05 περνά στον Λέοντα ο Άρης στον τομέα της καριέρας. Μέσα στις επόμενες επτά εβδομάδες θα υπάρχει τεράστια κινητικότητα και έμφαση. Γενικότερα μέχρι τις 10 Ιουλίου οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι ταχύτατοι και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις, στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η Κυριακή 21/05 είναι πιο απαιτητική για όλους. Πιθανώς να μην αποφύγετε κάποιες εντάσεις σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, σας ωθεί να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αλλά αν δεν γνωρίζετε καλά το άλλο άτομο δεν είναι ανάγκη να είστε πάντα ανοιχτά βιβλία. Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16/5 επηρεάζει θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης αλλά και της δουλειάς. Η Νέα Σελήνη στις 19/05 σας ωθεί να θέσετε νέους στόχους και να οργανώσετε το επόμενο διάστημα για να τους επιτύχετε. Το Σάββατο ο Άρης περνά στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα και ξαναβρίσκετε το αισιόδοξο, ενθουσιώδες εαυτό σας. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική μέρα για όλους. Μπορεί να υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις ή εντάσεις, καθώς έχουμε την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα.

Αιγόκερως

Το ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοεί τις εξομολογήσεις από καρδιάς σε ανθρώπους που αγαπάτε και κυρίως εμπιστεύεστε. Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16/05, αφορά τις ερωτικές σχέσεις, τα φλερτ, τη δημιουργία, την επιχειρηματικότητα, τη φήμη και τα παιδιά. Όλα τα παραπάνω μπορεί και θα ευνοηθούν μέχρι τις 25/05/24. Είναι μια περίοδος πιο ξένοιαστη και σε θέματα καθημερινότητας και θα βρείτε τρόπους να διασκεδάζετε περισσότερο. Η Νέα Σελήνη στις 19/05, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Στις 20/05 ο Άρης προχωρά στον Λέοντα και θα απαλλάξει από το μεγάλο άγχος. Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική με τον Άρη σε μετωπική σύγκρουση με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια θετική όψη αν είχατε στο μυαλό σας να κάνετε κάτι με τη διατροφή σας. Το σπουδαιότερο νέο της εβδομάδα, είναι η αλλαγή ζωδίου του Δία που στις 16/05 προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου. Η προσοχή σας θα στραφεί στο πώς θα βελτιώσετε τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, πώς πιθανώς θα μετακομίσετε σε ένα πιο άνετο χώρο ή πώς θα κάνετε πιο λειτουργικό το χώρο σας. Η Νέα Σελήνη 19/05, σας ανοίγει επίσης την όρεξη να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο τον προσωπικό σας χώρο. Στις 20/05 ο Άρης περνά στον Λέοντα και μέχρι τις 10/07, ξεκινά ένα απαιτητικό και παραγωγικό διάστημα. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι ασφυκτικοί, ενώ θα είναι μια περίοδος που πιθανώς να υπάρχουν και εντάσεις σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.  Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική για όλους, καθώς μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, που θα σας διευκολύνει σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις. Η είσοδος του Δία στον Ταύρο, φέρνει ένα ιδιαίτερα βοηθητικό διάστημα σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών και επαγγελματικών. Η Νέα Σελήνη στις 19/05 ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και των συνεργειών. Στις 20/05, ο Άρης προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας αλλά και της δουλειάς. Η Κυριακή είναι η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας με τη «μετωπική» σύγκρουση Άρη-Πλούτωνα. Να είστε προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.