ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 14-20/8/23

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 14-20/8/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Θεωρητικά θα έπρεπε να είναι η πιο ήρεμη και χαλαρή εβδομάδα του Αυγούστου, όμως αστρολογικά οι όψεις των ημερών απέχουν πολύ από το να θεωρηθούν χαλαρές. Τα νεύρα δύσκολα ελέγχονται γι’ αυτό αποφύγετε άτομα τα οποία συμπεριφέρονται προκλητικά και μην μπαίνετε σε συζητήσεις με θερμοκέφαλους τύπους.  Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί πάλι να δημιουργήσει μια δύσκολη επικαιρότητα με απρόοπτα, ενώ έχει και το στοιχείο της δημιουργίας σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα χωρίς ανάδρομο Ερμή.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα είναι κάπως απρόβλεπτη και πιεστική για όλους, οπότε προσπαθήστε σε αυτή τη φάση να δείτε τα πράγματα λιγότερο παρορμητικά. Η νέα Σελήνη στις 16/08 από τη μια ξυπνά μέσα σας την ανάγκη για διασκέδαση κι από την άλλη σας καλεί να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για κάποιους βέβαια μπορεί να φέρει ξαφνικά στο διάβα τους κι έναν έρωτα από το παρελθόν.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα του Αυγούστου θα σας παιδέψει λίγο καθώς οι απαιτήσεις και οι εντάσεις έρχονται από όλα τα μέτωπα για να τις αντιμετωπίσετε. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16/08 σας καλεί μέσα στο επόμενο εξάμηνο να βάλετε στόχους που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Εν κατακλείδι αυτή την εβδομάδα προσθέτει άγχος στην καθημερινότητα σας με απρόοπτα τα οποία θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με στωικότητα.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με αυξανόμενη πίεση για όλους και φυσικά δεν αποτελείτε εξαίρεση. Αποφύγετε τα πολλά πολλά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο ισχύει και στις μετακινήσεις σας. Η νέα Σελήνη στις 16/08 ξυπνά  τάσεις φυγής. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη παραπέμπει σε επαφές με φίλους και άτομα με τα οποία είχατε σύνδεση από το παρελθόν.

Καρκίνος

Όσο και να προσπαθείτε να αφήσετε τις έγνοιες των επαγγελματικών και των οικονομικών στην άκρη, μάλλον δεν θα είναι πολύ εύκολο αυτή την εβδομάδα. Η συμβουλή μου είναι πάντως να μην βιάζεστε να αποθαρρυνθείτε με ό,τι συμβαίνει μέσα στον Αύγουστο. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα την Τετάρτη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή και φέρνει νέα δεδομένα για να επεξεργαστείτε. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό σας καλεί να το ρίξετε λίγο έξω αλλά και να φλερτάρετε.

Λέων

Αυτή είναι ίσως η πιο απαιτητική εβδομάδα του Αυγούστου για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Αυτό σημαίνει ότι απλά θα πρέπει να είστε λίγο πιο ευέλικτοι σε ό,τι απρόοπτο μπορεί να προκύπτει. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 16/08, είναι η στιγμή μιας νέας αρχής. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να έχετε ξαφνικές αποκαλύψεις αναφορικά με την προσωπική σας ζωή ή περίεργα σενάρια με πρώην.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα σας υπενθυμίζει ότι το στρες έχει αντίκτυπο και στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.  Προσπαθήστε αυτή την εβδομάδα να μην ερεθίζετε ακόμη περισσότερο το νευρικό σας σύστημα. Φανείτε υπομονετικοί όταν μπορεί να προκύπτουν απρόοπτα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Η Νέα Σελήνη στις 16/08 απαιτεί να «σκάψετε» κάπως πιο βαθιά και να δείτε τι σας κρατά πίσω. Αν πάρετε απόφαση τώρα να πείτε κάποια «αντίο» σε ανθρώπους, περιοριστικές δικές σας αντιλήψεις και φοβίες θα επιτελέσετε τεράστια πρόοδο μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα του Αυγούστου αναμένεται να μας δυσκολέψει όλους. Σε σας το όλο παιχνίδι αφορά στις σχέσεις σας με συνεργάτες, συναδέλφους, φίλους, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να μην μεγεθύνετε στο μυαλό σας όμως τα πράγματα και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Λέοντα που ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων και των συνεργατών, έχει και θετικές πλευρές. Εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας και μη μένετε στην επιφάνεια μιας πρώτης εντύπωσης.

Σκορπιός

Η εβδομάδα  αυτή του Αυγούστου είναι μια άσκηση στο να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στην  προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία και στους δυο τομείς γιατί θα υπάρξουν παράπονα κι από τις δυο πλευρές. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει και ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση δείξτε αυτοπεποίθηση και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν εξαιρετικά. Οι υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας είναι σχετικά πιο ήρεμες και με έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Οι επόμενες ημέρες είναι διανθισμένες με πολλά απρόοπτα σε επίπεδο επικοινωνίας γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ευέλικτοι κι έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις. Φανείτε λίγο πιο γενναιόδωροι σε συνεργάτες, ακόμη και στα λόγια. Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Λέοντα σας καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να θέσετε νέους στόχους τους οποίους θα υλοποιήσετε μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Μπορεί να έχετε κάποια απρόοπτα στα επαγγελματικά σας ή και μια ξαφνική πρόταση με ενδιαφέρον για την καριέρα σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει ανατροπές που αφορούν σε οικονομικά θέματα. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση αυτές τις μέρες. Η νέα Σελήνη του Αυγούστου, στις 16/08 φέρνει φρέσκια ανανεωτική ενέργεια στα νέα σας σχέδια. Μπορεί όμως και να σας αναστατώσει σε συναισθηματικό επίπεδο σε μια σχέση. Η εβδομάδα όπως καταλαβαίνετε έχει διάφορα ουρανοκατέβατα και πιθανώς κάποια προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Από την Πέμπτη όλα θα κυλήσουν καλύτερα.

Υδροχόος

Μια σχέση, μια συνεργασία θα τραβήξει περισσότερο την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα κι ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι είστε, θα πάρετε τις αποφάσεις σας για την εξέλιξη τους. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου μπορεί να κρύβει πολλά σενάρια για σας και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας ανάλογα και με τη φάση στην οποία βρίσκεστε. Την ίδια μέρα της Νέας Σελήνης στις 16/08 μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά σας, πιθανώς όμως και την οικογένεια ή το σπίτι.

Ιχθύες

Η εβδομάδα αυτή του Αυγούστου, έρχεται με μια υποσημείωση έντασης και απροόπτων. Για σας τους Ιχθύς ή όσους έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο, μπορεί να προκύψουν ζητήματα που αφορούν σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, προβλήματα με την επικοινωνία ή τους συνεργάτες σας. Η νέα Σελήνη στις 16/08 σας καλεί να κάνετε προτεραιότητα τον εαυτό σας και να τον φροντίσετε  Η όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, μπορεί να λειτουργήσει ιδιαίτερα θετικά για την προσωπική σας ζωή. Από την Πέμπτη κι έπειτα οι ρυθμοί χαλαρώνουν και δίνετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή.