ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 13-19/2/23

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/2/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τη Δευτέρα η Σελήνη από τον Σκορπιό δημιουργεί κλίμα έντασης, απροόπτων και δυσκολίας. Ο Άγιος Βαλεντίνος την Τρίτη με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Δία είναι πιο ευχάριστος, διασκεδαστικός και ευνοεί τις αυθόρμητες εκφράσεις, αλλά και την αλλαγή παραστάσεων. Η Τετάρτη με τη σύνοδο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα, δημιουργεί δυνατότητες για νέα ρομάντζα και ρομαντικούς έρωτες, αλλά και μεγαλύτερο δέσιμο σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

Η τελευταία συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί στις 16/02. Ήλιος και Κρόνος πλέον θα ξανασυναντηθούν σε αυτό το ζώδιο μετά από σχεδόν 30 χρόνια. Το κλειδί αυτής της όψης είναι η πειθαρχία, ο ρεαλισμός, η υπομονή και η οργάνωση. Το Σάββατο 18 Μαρτίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Μια ιδιαίτερα τυχερή όψη και καλή για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και θέματα ταξιδιών. Στις 19/02 ο Ήλιος προχωρά στους Ιχθύς κλείνοντας ακόμη μια αστρολογική χρονιά.

 

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια πίεση κυρίως σε θέματα οικονομικά με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Η Τρίτη είναι μια πιο άνετη και ευχάριστη μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη και θετική για να σχεδιάσετε αυτά που έχετε υπόψη σας για το μέλλον σπουδών κι επαγγελματικών. Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος σας βρίσκει με τάσεις φυγής. Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 16/02 σας φέρνει ίσως μπροστά σε μια πραγματικότητα που αφορά ένα φίλο, συνεργάτη ή στόχο που δεν είχατε υπολογίσει. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 18/02 δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι σπουδών, επικοινωνίας και μετακινήσεων. Στις 19/02 ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, κάνοντας την περίοδο μέχρι την έναρξη των δικών σας γενεθλίων μια πιο ευαίσθητη, εσωστρεφή και ήρεμη περίοδο.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση τη Δευτέρα, φέρνοντας και κάποιες αλλαγές ή και απρόοπτα μέσα στη μέρα. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκει τη Σελήνη στον Τοξότη, κάνοντας την ιδανική αν θέλετε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο με τον σύντροφό σας σε πολύ κλειστό περιβάλλον. Στις 16/02 ο Ήλιος συναντά για τελευταία φορά σε σύνοδο τον Κρόνο στον Υδροχόο, μια μέρα που είναι λίγο πιο απαισιόδοξη, αλλά ευτυχώς η επιρροή είναι βραχεία. Στις 18/02 το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση σας. Η είσοδος του Ήλιου στις 19/02 στους Ιχθύς, θα φέρει περισσότερη ηρεμία και καλύτερες προδιαγραφές στις σχέσεις σας με συνεργάτες.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως βαριά ή με αρκετές σκέψεις για θέματα που αφορούν στη δουλειά. Την Τρίτη 14/02 ο Άγιος Βαλεντίνος σας βρίσκει σε πιο εξωστρεφή διάθεση και μπορείτε να περάσετε υπέροχα οργανώνοντας μια υπέροχη βραδιά με τον σύντροφό σας. Στις 15/02 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι ιδανική για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο την Πέμπτη, σας φέρνει σε επαφή με την πραγματικότητα και την ανάγκη να οργανώσετε ένα σωστό πρόγραμμα. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία στις 18/02, έχει θετική επιρροή στη ζωή σας και στα μελλοντικά σας σχέδια. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στις 19/02 στρέφει την προσοχή σας στην επαγγελματική σας κατεύθυνση και μπορεί να έχετε αλλαγές.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με λίγη πίεση κυρίως σε πρακτικά θέματα οικονομικών και επαγγελματικών. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σας βρίσκει με την επιθυμία να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 15/02 δίνει μια ρομαντική και ευχάριστη διάθεση στην ερωτική σας ζωή. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στις 16/02, μπορεί προσωρινά να σας απογοητεύσει σε θέματα οικονομικά σας. Πολύ θετική η όψη Ερμή-Δία στις 18/02 σε θέματα επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, αλλά και για να δείτε μια επαγγελματική πρόταση. Στις 19/02 ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξετε περαιτέρω τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να αρχίσετε να οργανώνεστε καλύτερα.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή εσωστρέφεια. Πολύ διαφορετικό το κλίμα στις 14/02 με τη Σελήνη στον Τοξότη στον τομέα του έρωτα και σε τρίγωνο με τον Δία κι αν έχετε ήδη κάποια σχέση θα είστε από τους ευνοημένους του Αγ. Βαλεντίνου. Οι γνωριμίες επίσης ευνοούνται γι’ αυτό μη κλειστείτε σπίτι. Στις 15/02 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας. Την επόμενη μέρα σχηματίζεται μια πιο ρεαλιστική όψη, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου που σας γειώνει και σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας ποιοι είναι «μαζί σας» και ποιους πρέπει να αποφεύγετε. Στις 18/02 ο Ερμής από τον Υδροχόο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία μια ιδιαίτερα τυχερή όψη.  Στις 19/02 ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και οι αλλαγές συνεχίζονται, κυρίως σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό στρες σε νοητικό επίπεδο και απρόοπτα. Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προτιμήστε να μοιραστείτε ένα ωραίο δείπνο με το ταίρι σας, φτιάξτε ατμόσφαιρα και αποφύγετε τα πολυσύχναστα εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 15/02 κάνει προτεραιότητα την ερωτική σας ζωή. Με αυτή την όψη μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες, να αναθερμάνετε τη σχέση με το ταίρι σας, αλλά προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Μια μεγάλη δόση ρεαλισμού  θα σας δώσει η συνάντηση Ήλιου-Κρόνου στις 16/02 στον Υδροχόο. Μην βιάζεστε να απογοητευθείτε αν τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείτε. Με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 18/02 θα μπορούσατε να επιτύχετε μια επαγγελματική συμφωνία που θα είναι θετική και οικονομικά. Στις 19/02 ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και η προσοχή σας στρέφεται στους σημαντικούς ανθρώπους που μοιράζεστε τη ζωή σας, στον σύντροφο σας, στους άμεσους συνεργάτες σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η Δευτέρα είναι από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας κυρίως σε πρακτικά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος βρίσκει τη Σελήνη στον Τοξότη κι ευνοεί τις εξόδους, τις μετακινήσεις και οτιδήποτε διαφορετικό διαλέξετε να κάνετε με τον σύντροφό σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 15/02 θα σας ευνοήσει να αναθερμάνετε το ενδιαφέρον σας σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 16/02 σας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα μιας ερωτικής ή φιλικής σχέσης. Το Σάββατο 18/02 το τυχερό εξάγωνο Ερμή-Δία ευνοεί πολύ περισσότερο την κρίση σας και σας κάνει πιο ζωηρούς στις συζητήσεις. Στις 19/2 ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς, δίνοντας έμφαση στα θέματα της υγείας, φυσικής κατάστασης και της καθημερινότητας της δουλειάς.

Σκορπιός

Η Δευτέρα είναι ίσως η πιο απαιτητική μέρα, καθώς βγάζει στην επιφάνεια ευαισθησίες, αλλά και ανασφάλειες. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, επηρεάζεται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Κανονίστε κάτι ιδιαίτερο με το ταίρι σας, είτε στη θαλπωρή του σπιτιού σας, είτε κάπου έξω. Στις 16/02 ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο για τελευταία φορά στο ζώδιο του Υδροχόου. Μην αφήνεστε σε αρνητικές σκέψεις. Το Σάββατο σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία. Αν σκέφτεστε μια αλλαγή στο σπίτι ή τη δουλειά ή μια μετακόμιση, ψάξτε το λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στις 19/02 παραπέμπει σε μια περίοδο που η προσωπική σας ζωή μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο. Μετά τις 19/2, θα έχετε ευκαιρίες να αναζωογονήσετε μια σχέση. Αν είστε μόνες-οι να κάνετε ίσως μια γνωριμία που θα σας κάνει κλικ ερωτικά.

Τοξότης

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερο άγχος για το μέλλον των επαγγελματικών και των οικονομικών. Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος βρίσκει τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Εκμεταλλευτείτε την ευχάριστη διάθεση και την εξωστρέφεια και οργανώστε κάτι με το ταίρι σας ή και με φίλους. Στις 15/02 η Αφροδίτη συναντά σε σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Με αυτή την όψη θα είστε σαφώς πιο συναισθηματικοί. Στις 16/02 σχηματίζεται η τελευταία σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο που σας ωθεί να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 18/02 ευνοεί συζητήσεις, συμφωνίες, αγορές και ταξίδια. Ο Ήλιος στις 19/2 θα περάσει στους Ιχθύς και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερη πίεση σε σχέσεις επαγγελματικές ή και φιλικές και μεγαλύτερο άγχος σχετικά με τα οικονομικά σας. Ο Άγιος Βαλεντίνος την Τρίτη για τους δεσμευμένους μπορεί να είναι μια ευκαιρία να δείξουν τα συναισθήματα τους στο ταίρι τους κάνοντας μια ρομαντική κίνηση. Στις 15/02, μπορεί να δώσετε μια δημιουργική διάσταση στη δουλειά σας, να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες και να είστε πιο κοινωνικοί. Στις 16/02 ο Ήλιος συναντά τον κυβερνήτη σας Κρόνο για τελευταία φορά στον Υδροχόο. Επενδύστε χρόνο όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάτε, στον σύντροφο σας και κυρίως στον ίδιο σας τον εαυτό. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία στις 18/02 μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή οικογενειακό ζήτημα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με λίγο ζόρι, φέρνοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες, ευαισθησίες, αλλά και προβληματισμούς για την καριέρα. Ο Άγιος Βαλεντίνος βρίσκει τη Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη και οι φίλοι φαίνεται ότι μπορεί να παίξουν ένα βοηθητικό ρόλο στη διάθεση σας. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 15/02, σας ωθεί να προχωρήσετε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε μια σημαντική σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο την Πέμπτη 16/02 σας προτρέπει να δείτε κατάματα την πραγματικότητα κάνοντας πιο σοβαρές επιλογές για την υγεία και τη ζωή σας. Στις 18/02, το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία φέρνει ευχάριστα νέα σε θέματα σπουδών, δουλειάς και ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές. Στις 19/2 ο Ήλιος παίρνει την άγουσα από το ζώδιο σας και περνά στους Ιχθύς ενεργοποιώντας κυρίως τον τομέα των οικονομικών για εσάς.

Ιχθύες

Η Δευτέρα είναι μια αρκετά φορτωμένη μέρα και χρειάζεται υπομονή. Ο Άγιος Βαλεντίνος με τη Σελήνη στον Τοξότη, έχει μια εξωστρέφεια. Η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στις 15/02 σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς και εκπέμπετε μια γοητεία στους άλλους που δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου την Πέμπτη, σας καλεί να δείτε ρεαλιστικά τι πρέπει να κάνετε από δω και κάτω, τόσο σε θέματα δουλειάς, όσο και σε θέματα υγείας. Στις 18/02 σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία. Πρόκειται για μια θετική όψη αν θέλετε να προχωρήσετε σε διαπραγματεύσεις, αλλά να έχετε ίσως και μια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά σας. Στις 19/02 ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια. Σκεφτείτε λοιπόν τι θα ήταν αυτό που θα σας έφτιαχνε το κέφι να κάνετε για να γιορτάσετε με διαφορετικό τρόπο τα γενέθλια σας!

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.