ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 13-19/11/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13-19/11/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Με τη Νέα Σελήνη στις 13/11 στο ζώδιο του Σκορπιού σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Άρη, οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες. Καιρός να αφήσουμε πίσω μας τη στασιμότητα και να κάνουμε αυτό που θα μας επιτρέψει να προοδεύσουμε. Στις 17/11 σχηματίζεται το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Μπορεί με αυτή την όψη να γίνουμε πιο δημιουργικοί και να είμαστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος σχηματίζει επίσης τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας ένα έντονα συναισθηματικό κλίμα και μια τάση λίγο πιο ρομαντική στις σχέσεις μας. Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με μια ιδιαίτερα έντονη όψη, καθώς ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο στις 18/11 τον Άρη στον Σκορπιό. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα είναι απαιτητικές. Θα είμαστε πιο θερμοκέφαλοι, παρορμητικοί στη δράση μας και πιθανώς θα χάνουμε την ψυχραιμία μας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον Σκορπιό στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, τα θέματα των οικονομικών από τη μια, αλλά και των βαθύτερων συναισθηματικών σας σχέσεων θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11 μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις σε πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Στην πορεία της εβδομάδας στις 17/11 ο Άρης και ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα λειτουργείτε πιο υποτονικά. Πέμπτη και Παρασκευή μπορεί να νιώθετε άγχος για κάποια οικονομικά θέματα ή πρακτικά ζητήματα της δουλειάς. Το Σάββατο ο κυβερνήτης σας Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο στον Σκορπιό, που για σας αφορά σε θέματα οικονομικών μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Γενικώς αυτές οι μέρες θα είναι κάπως έκρυθμες και πολύ γρήγορα μια συζήτηση μπορεί να ξεφύγει.

Ταύρος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, φέρνοντας ανατροπές σε υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και την ευκαιρία να μπείτε σε μια καινούρια κατάσταση προσωπικά ή επαγγελματικά, εντελώς ξαφνικά. Το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στις 17/11, δίνει μια πιο δημιουργική διάσταση στα θέματα της εργασίας σας και στις σχέσεις με τους συνεργάτες. Το Σαββατοκύριακο θα είναι οι πιο απαιτητικές μέρες για σας, καθώς ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Άρη στον Σκορπιό και οι πιέσεις από όλα τα μέτωπα θα είναι έντονες. Δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας χειριστεί με άσχημο τρόπο κι αυτό να κάνει το νευρικό σας σύστημα να εκτροχιαστεί εκείνες τις ημέρες.

Δίδυμοι 

Η Νέα Σελήνη στις 13/11 στον Σκορπιό, πραγματοποιείται στον τομέα της εργασίας, των καθημερινών σας ρουτινών και της φυσικής κατάστασης και υγείας. Σας βοηθά να πειραματιστείτε με εναλλακτικούς τρόπους που θα βοηθήσουν τόσο την υγεία του σώματος σας όσο και του πνεύματος. Στις 17/11, σχηματίζεται το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που από τη μια εξάπτει τη φαντασία κι από την άλλη μπορεί να σας δημιουργεί απογοήτευση αν νιώθετε ότι η δουλειά σας, δεν αξιοποιεί τη δημιουργικότητα σας. Στο τέλος της εβδομάδας, προσπαθήστε να μην κουράζεστε. Προσέξτε ακόμη σχέσεις με συνεργάτες και γενικώς ανθρώπους που μπορεί να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους κι εσείς τις δικές σας σε αυτούς. Το κλίμα θα είναι τεταμένο και θα είναι δύσκολο αν προκληθείτε να μην απαντήσετε με σφοδρότητα και παρόρμηση.

Καρκίνος

Στις 13/11 η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Σκορπιό, ενεργοποιεί τα θέματα του 5ου οίκου στο ωροσκόπιο σας που συνδέονται με τη δημιουργία, τον έρωτα, αλλά και οτιδήποτε σας παθιάζει στη ζωή. Η Νέα Σελήνη μπορεί να παίξει έναν καταλυτικό ρόλο και τα αποτελέσματα της θα είναι εμφανή μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Μολονότι η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα επαγγελματικά, το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 17/11 μπορεί να σας βάλει σε ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση. Αν είστε μόνες-οι, βγείτε περισσότερο και φανείτε δεκτικοί σε φλερτ και νέες γνωριμίες. Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη το Σάββατο, μπορεί να προκύψουν εξελίξεις τόσο στην ερωτική σας ζωή, όσο και στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, καθώς όλοι θα είναι πιο νευρικοί.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11, μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές σε θέματα οικογένειας ή καριέρας. Σε κάθε περίπτωση, ο τομέας της οικογένειας γίνεται ακόμη πιο σημαντικός στη ζωή σας. Στις 17/11 καθώς ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τριγώνου, μπορεί να νιώθετε κάπως υποτονικοί. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Ήλιος επίσης συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα δίνοντας μια πιο ονειρική διάσταση στη μέρα. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις πολλές σε όλα τα μέτωπα. Το μοτίβο αυτό συνεχίζεται και εντείνεται το Σάββατο 18/11. Κάποιο συμβάν, είτε στον χώρο του σπιτιού είτε στον χώρο της δουλειάς, με ένα άτομο μπορεί να πυροδοτήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Αν κάποιος σας κάνει επίθεση ή σας προκαλέσει προσπαθήστε να μην ανταποδώσετε τα πυρά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε πόλεμο με κανένα.

Παρθένος

Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό και με μια Νέα Σελήνη στις 13/11 σε αυτό το ζώδιο, αν μη τι άλλο δεν θα λείψουν οι επαφές, οι δράσεις και οι αποδράσεις. Κοντά στη Νέα Σελήνη μπορεί να γίνετε αποδέκτες ξαφνικών ειδήσεων και πληροφοριών, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε κι ένα ταξίδι που δεν είχατε υπολογίσει. Η εβδομάδα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας, γιατί το τρίγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα στις 17/11, σας προτρέπει να μην παλεύετε μόνοι σας με τις σκέψεις σας. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες σε σχέσεις. Το Σάββατο 18/11 ολοκληρώνεται η σύνοδος Ήλιου-Άρη στον Σκορπιό. Είναι μέρες που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην στις μετακινήσεις σας, στα νεύρα και στις αντιπαραθέσεις που ίσως είναι δύσκολο να αποφύγετε. Γενικά θα είναι μέρες με ένα αλαλούμ στην επικοινωνία και στη χρήση του διαδικτύου και πρέπει όλα να τα αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία.

Ζυγός 

Η Νέα Σελήνη στις 13/11 φέρνει τα θέματα των οικονομικών στο προσκήνιο και μπορεί να προκύψει μια ανατροπή ή κάτι έκτακτο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας αυτή την περίοδο. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα στις 17/11, σας επιτρέπει να βρίσκετε λύσεις και να είστε γενικότερα πιο επινοητικοί και δημιουργικοί στη δουλειά σας. Μη βασανίζετε τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση προσπαθώντας το αδύνατο.  Από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή θα έχετε πολλά πρακτικά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα που πρέπει να τρέξετε. Τα οικονομικά είναι εξάλλου και το κύριο μενού της συνόδου Ήλιου-Άρη το Σάββατο 18/11. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε θυμωμένες αντιδράσεις, επιθέσεις ή και ζήλιες και καχυποψία. Προσπαθήστε να μην μετέχετε σε τέτοιες καταστάσεις και απομακρυνθείτε διακριτικά.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις αρχές της εβδομάδας στις 13/11, φέρνει ξαφνικές και απρόβλεπτες αλλαγές. Κάποιοι μπορεί να βγείτε από κακές και ανώφελες σχέσεις ή συνεργασίες ή μπορεί να αποφασίσετε και μια ακραία αλλαγή στη ζωή σας. Η εβδομάδα θα αυξήσει τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι κύριο μέλημά σας η υγεία σας σε όλη τη διάρκεια της. Στις 17/11 ο Άρης από το ζώδιο σας σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή προσθέτει αρκετούς πόντους στη γοητεία σας και σας φέρνει στο επίκεντρο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στο ζώδιο σας δημιουργεί ένα νευρικό και εκρηκτικό πλαίσιο. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι έχουν τον τρόπο να σας πατούν τα λάθος κουμπιά. Προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και επιπόλαιοι και φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11 ενεργοποιεί τον πιο διαισθητικό, εσωστρεφή και παρασκηνιακό οίκο τον 12ο στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας και μπορεί να μείνετε με το στόμα ανοιχτό από πράγματα που ίσως αποκαλυφθούν. Στις 17/11 σχηματίζεται το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα. Δεν είναι απίθανο να έχετε επαφές με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, ένα φίλο από το παρελθόν ή ακόμη να σας πιάνει νοσταλγία για παλιότερες εποχές και στιγμές που νιώθατε πιο ικανοποιημένοι. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στις 18/11, είναι πιθανό να φέρει τέλος σε μια κατάσταση, σχέση ή σε μια συνθήκη που σας περιορίζει. Οι μέρες που περιβάλλουν την 18η Νοεμβρίου, έχουν πιο νευρικό κλίμα στις σχέσεις. Μη χαρίζετε την ενέργεια σας άσκοπα αυτές τις μέρες και αν κάτι σάς θυμώνει προσπαθήστε να το αναλύσετε με τον εαυτό σας πρώτα και μετά να κάνετε αντεπίθεση.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στις 13/11, φέρνει δίπλα σας ανθρώπους έτοιμους να σας στηρίξουν, παίρνοντας λίγες ευθύνες από τους ώμους ή λίγο βάρος από την ψυχή σας. Από την άλλη, δεν είναι απίθανο να βιώσετε ξαφνικά απόσταση από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να οδηγηθείτε σε μια ρήξη με κάποιο άτομο που δεν βρίσκεται κοντά σας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 17/11 παράλληλα με το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μπορούν να βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιο άτομο από το φιλικό σας. Πέμπτη και Παρασκευή θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση. Το Σάββατο, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιθετικές συμπεριφορές στο περιβάλλον που κινείστε ή σε μια προσωπική σχέση. Πιθανώς να υπάρχουν και ζητήματα σε οικονομικό επίπεδο τα οποία σας ενοχλούν. Προσπαθήστε να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας, για να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία.

Υδροχόος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου, η οποία έχει μια εκρηκτική φύση εξαιτίας της αντίθεσης που σχηματίζει με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας Ουρανό και της συνόδου με τον Άρη στον Σκορπιό. Μπορεί να πάρετε μια ξαφνική προαγωγή, να σας γίνει μια πρόταση που δεν περιμένατε ή να υπάρχουν αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο στον χώρο της δουλειάς σας και εμμέσως να επηρεαστείτε. Στις 17/11 είναι πολύ πιθανό να ασχολείστε με τα οικονομικά σας πλάνα και τις υποχρεώσεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας εκτείνονται οι πιο απαιτητικές ημέρες της εβδομάδας, με απρόοπτα και ένα μεγαλύτερο όγκο δουλειάς. Ενδεχομένως να φορτιστείτε από προβλήματα άλλων. Μην πάτε να κάνετε τον ψυχολόγο στους άλλους, πόσο μάλλον να κάνετε το πρόβλημά τους δικό σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις, ρήξεις και προφυλάξτε την υγεία σας.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στις 13/11 στον Σκορπιό, είναι πολύ βοηθητική για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Ενδέχεται να έχετε μια ραγδαία εξέλιξη που να σας δημιουργήσει ίσως ένα ζόρι σε ψυχολογικό επίπεδο. Τρίτη και Τετάρτη δημιουργούν αρκετή πίεση στο πρόγραμμα σας. Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 17/11 σας βρίσκει σχεδόν να ονειρεύεστε με μάτια ανοιχτά τους επόμενους στόχους σας. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα δρα προς την ίδια κατεύθυνση. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία ή κάποιες δυσκολίες που ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε. Κι επειδή όταν υπάρχει νευρικό κλίμα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς, καλύτερα αποστασιοποιηθείτε από μια φορτισμένη συζήτηση.