ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 12-18/9/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/9/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ο Σεπτέμβριος γίνεται πιο σύνθετος στην πορεία του, καθώς κάνει πολύ δύσκολο ίσως να βγάλουμε συμπεράσματα γι’ αυτά που μας απασχολούν. Οι σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές, θα είναι το κύριο μενού της εβδομάδας, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό. Όμως χρειάζεται προσοχή. Το θέμα δεν είναι να χτυπήσουμε τα «στραβά», αλλά να βρούμε λύσεις ενωμένοι στη σχέση. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Ζυγό απαιτεί αναθεώρηση στις σημαντικές σας σχέσεις. Προσέξτε ιδιαίτερα τις πρώτες δυο μέρες της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας που δημιουργεί μια αίσθηση επείγοντος. Ίσως νιώθετε πιο κουρασμένοι ειδικά στον χώρο εργασίας από τις εντάσεις. Μολονότι θα είναι δύσκολο, προσπαθήστε να αυτοκυριαρχηθείτε. Το Σαββατοκύριακο, ίσως είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα, κυρίως σε θέματα δουλειάς ή προβληματισμών που έχετε στην καθημερινότητα σας. Όσο κι αν πιεστείτε σε αυτή τη φάση να βρείτε την αλήθεια θα είναι δύσκολο. Μην βασίζετε τις αποφάσεις σας σε υποθετικά σενάρια.

Ταύρος

Η πρώτη εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, αφορά κυρίως θέματα της καθημερινότητας σας, της δουλειάς και της φυσικής σας κατάστασης. Θα πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε και να μην επηρεάζεστε από αυτά που ακούτε. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα το Σαββατοκύριακο, μπερδεύει αρκετά τα πράγματα και σας δημιουργεί σύγχυση ή ίσως και κάποια απογοήτευση. Προσπαθήστε να αποφύγετε αυτό τον μήνα μια απόφαση σημαντική ή δεσμευτική. Στις 16/9 δημιουργείται μια όψη έντασης στις σχέσεις, αίσθησης ανικανοποίητου και που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν εκτιμούν τη δουλειά σας. Ευτυχώς πρόκειται για κάτι παροδικό.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Σύνθετη η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους και σίγουρα όχι για να δραματοποιείτε καταστάσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο υπομονετικοί. Προσοχή ιδιαίτερα στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η εβδομάδα τελειώνει με κάπως διασπασμένη την προσοχή σας. Από τη μια μπορεί να έχετε πολλές ιδέες κι ενθουσιασμό για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, από την άλλη μπορεί να σκέφτεστε τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας. Σαφώς δεν μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες, αλλά με προτεραιότητες όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος

Είτε το θέλετε είτε όχι, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε αρκετά με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας.  Οι δυο πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας είναι σίγουρα οι πρώτες δυο, που το πρόγραμμα σας θα είναι ασφυκτικά γεμάτο. Την Παρασκευή, θα χρειαστεί να προσέξετε τι λέτε, πώς το λέτε και να μην αφήσετε το συναίσθημα σας να λαβώσει τη λογική. Το τέλος της εβδομάδας μπορεί να σας εξουθενώσει. Πρέπει να βάλετε και κάποια όρια, προστατεύοντας τον εαυτό σας. Σαφώς τα πράγματα θα αρχίσουν να είναι πιο ξεκάθαρα μετά τις 23/9. Οπότε μετριάστε λίγο το άγχος ή διοχετεύστε την ενέργεια σας σε άλλα πράγματα, για να ξεμπλοκαριστείτε.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, μπορεί να σας πιέσει λίγο στην καθημερινή σας επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Προσπαθήστε να δείξετε υπομονή. Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, θα είναι από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Μην κάνετε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις αυτή τη μέρα, γιατί δεν θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι. Προσοχή και σε πρακτικά ζητήματα και κυρίως οικονομικά. Κάτι μπορεί να μην βλέπετε σωστά ή μπορεί κάποιοι να σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια. Πάρτε τη γνώμη ανθρώπων που γνωρίζουν και ερευνήστε οτιδήποτε σας φαίνεται «περίεργο».

Παρθένος

Προσοχή σε οικονομικά θέματα είναι το moto της εβδομάδας για εσάς! Aποφύγετε παρορμητικά έξοδα και προσέξτε ιδιαίτερα τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας θα είναι η Παρασκευή. Βάλλονται, είτε η προσωπική είτε η επαγγελματική σας ζωή, πιθανώς όμως ταυτόχρονα και τα δυο. Αν είστε σε μια σταθερή σχέση πιθανώς να δέχεστε πίεση για το «παρακάτω». Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να έχετε διαφωνίες και τσακωμούς, ή να νιώθετε ότι δεν εκτιμάται η δουλειά σας. Η εβδομάδα κλείνει με κάποια σύγχυση. Μπορεί να παρασύρεστε από το συναίσθημα σας και να δημιουργείτε μια φανταστική εικόνα, που απέχει από την πραγματικότητα. Μην προσπαθήσετε να εκβιάσετε μια λύση το Σαββατοκύριακο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η πρώτη εβδομάδα ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας ξεδιπλώνεται και θέλει αρκετή υπομονή και ψυχραιμία. Φαίνεται ότι παρά την καλή σας πρόθεση, τα πράγματα εύκολα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας. Οι δυο πιο «φορτωμένες» και απαιτητικές μέρες της εβδομάδας βρίσκονται στο ξεκίνημα της. Μην παίρνετε προσωπικά ό,τι σας λένε την Παρασκευή, ειδικά στον χώρο εργασίας και μην παραφέρεστε. Η εβδομάδα κλείνει με μια αίσθηση σύγχυσης, με μια κάπως άτονη ή ληθαργική διάθεση. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε την ενέργεια σας όσο γίνεται. Σαφώς το Σαββατοκύριακο δεν προσφέρεται για πολύ σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, είναι σαν ένα μέρος του εγκεφάλου σας να βρίσκεται κάπου αλλού και δεν έχετε ακριβώς ξεκάθαρη εικόνα της πραγματικότητας. Μη βγάζετε πρώιμα συμπεράσματα σε ό,τι συμβαίνει τώρα και μη βιάζεστε στις αποφάσεις σας. Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, είναι από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή. Την Παρασκευή μπορεί να σας βρει σε μια έντονα φορτισμένη κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην αντιδράσετε βιαστικά και επιθετικά. Ήσυχο δεν θα είναι το διάστημα αυτό, αφού εσείς οι ίδιοι θα έχετε την τάση να «τρώγεστε με τα ρούχα σας». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε τρόπους να διώχνετε το αυξανόμενο άγχος σας.

Τοξότης

Η πρώτη εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, γεμίζει το πρόγραμμα σας ασφυκτικά με υποχρεώσεις, παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. Όσο λιγότερο συζητάτε δικάσας θέματα, τόσο καλύτερα για την ψυχική σας υγεία. Οι πιο απαιτητικές μέρες θα είναι από την Παρασκευή και μετά, για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος μπορεί να ζηλεύει την πρόοδο σας ή μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά. Το Σαββατοκύριακο, αν και κοινωνικό, δεν θα είναι χαλαρό. Σε κάθε περίπτωση μη βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να βάλετε μια άνω τελεία στις φιλοδοξίες σας και να σκεφτείτε πολύ καλά θέματα καριέρας. Μπορεί οι καθυστερήσεις και οι αναβολές να σας εκνευρίζουν, αλλά κάποιες φορές χρειαζόμαστε χρόνο για να προσέχουμε τις λεπτομέρειες. Μη βιαστείτε και μην υποκύψετε σε πιέσεις αυτό το διάστημα. Σίγουρα μετά τις 23/9 τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αν είστε απογοητευμένοι στη δουλειά, μην βγάζετε το άγχος σας, σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Η εβδομάδα κλείνει με μια περίεργη αίσθηση. Διαφυλάξετε τις ιδέες σας και τα μυστικά σας, γιατί μπορεί εύκολα να διαρρεύσουν. Ακόμη, προσέξτε τι πιστεύετε από αυτά που διαβάζετε.

Υδροχόος

Ξεκινά μια διαδικασία επανεξέτασης των αποφάσεων που πήρατε μέσα στο καλοκαίρι. Μη δεσμευτείτε ωστόσο, παίρνοντας βιαστικές αποφάσεις. Πάρτε τον χρόνο σας και περιμένετε έστω μέχρι τις 23/9. Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, εκτείνονται από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή. Ανάβουν πάθη και δημιουργούνται εντάσεις τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο στα οικονομικά σας. Η εβδομάδα τελειώνει με κάποια αμφιθυμία αλλά και αρκετή σύγχυση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει και εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας. Καλύτερα να είστε πιο παρατηρητικοί μέχρι να ξεκαθαρίσει η ομίχλη που υπάρχει για τα σχέδια και τους στόχους σας.

Ιχθύες

Μπορεί να νιώθετε να σας «πνίγουν» τα συναισθήματα σας και η ένταση. Ο πιο «σοφός» τρόπος για να μην μπλέξετε, είναι η απόσταση. Μην βιάζεστε να αντιδράσετε ό,τι κι αν ακούτε και μη φτάσετε τα πράγματα σε οριακό σημείο ρήξης. Η εβδομάδα τελειώνει με πίεση και ωθεί την προσοχή σας, κυρίως στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Το Σάββατο, μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις, γι’ αυτό αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Φανείτε λοιπόν υπομονετικοί.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.