ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 12-18/12/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 12-18/12/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη σταθερότητα στις αποφάσεις και τις κινήσεις μας. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μια όψη που με κάποιο τρόπο θολώνει η κρίση μας και είναι δύσκολο να δούμε ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω μας. Από την άλλη, αυτή η όψη φέρνει και αποκαλύψεις κρυμμένων υποθέσεων ή και σκανδάλων. Πέμπτη και Παρασκευή, οι «λεπτομέρειες» κάνουν τη διαφορά. Είναι η στιγμή που πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να τελειώσει και τι να συνεχιστεί στη ζωή μας. Η Σελήνη στην Παρθένο αν μη τι άλλο βοηθά να εστιάσουμε σε αυτά τα πράγματα, τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που θέλουμε παρέα μας και στην καινούρια χρονιά. Το Σάββατο  προσφέρεται για δοσοληψίες, αγορές, για να έχουμε ωραίες ιδέες, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό κάνει το Σαββατοκύριακο το πιο κοινωνικό και ιδανικό για διασκέδαση.

Κριός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας βοηθά τις επαγγελματικές δραστηριότητες, αλλά και στην προσεκτική σχεδίαση των επόμενων εβδομάδων. Στις 14/12 μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας. Πριν πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον σας κάντε μια καλύτερη έρευνα των δεδομένων. Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στην Παρθένο την Πέμπτη και την Παρασκευή, σας ζητά σε αυτή τη φάση που δεν ελέγχετε πολλά, τουλάχιστον να ελέγξετε τις συνήθειες σας και τον τρόπο που διευθετείτε τα πράγματα στη δουλειά ή στο σπίτι. Φτιάξτε λίγο το πρόγραμμα σας και στη δουλειά. Το Σαββατοκύριακο είναι σούπερ κοινωνικό και σας καλεί να κανονίσετε εξόδους και να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση στη δουλειά και στην καθημερινότητα σας. Την Τετάρτη μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνετε ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σας και σκέφτεται θετικά για εσάς, και ποιος μπορεί να σας πλασάρεται ως φίλος και κάτι σας κρύβει. Αποφύγετε τις επενδύσεις, μην πιστέψετε σε μεγάλες υποσχέσεις κι αν κάτι δεν σας πηγαίνει καλά διαισθητικά ψάξτε το περισσότερο. Πέμπτη και Παρασκευή ενεργοποιεί τη δημιουργική σας πλευρά και σας επιτρέπει να δείξετε τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεστε να κάνετε κάποιες αγορές, το Σαββατοκύριακο με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προσφέρεται.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερη αισιοδοξία και έμφαση στην επικοινωνία. Η Τρίτη είναι πιο πιεστική μέρα με απρόοπτα και ίσως κάποια ενόχληση στην επικοινωνία από τον χώρο της δουλειάς. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με ανθρώπους που σας προσεγγίζουν, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η θολούρα θα φύγει στο τέλος της εβδομάδας. Πέμπτη και Παρασκευή, στρέφει την προσοχή και την ενέργεια σας σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Το Σαββατοκύριακο είναι ένα από τα πιο όμορφα όλου του μήνα, καθώς προσφέρεται για εξόδους, διασκέδαση, συναντήσεις με φίλους και καλή διάθεση. 

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα θέματα των οικονομικών και σας βάζει σε μια διάθεση εξόδων για καλοπέραση. Η Τρίτη είναι πιο πιεστική μέρα και πιθανώς γεμάτη και με απρόοπτα. Η μέρα που θέλει όμως προσοχή είναι η Τετάρτη. Το να διακρίνετε ποιος είναι φίλος ή εχθρός δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Αυτή η περίοδος, είναι της αναμονής και της επεξεργασίας σχεδίων στο μυαλό σας. Πέμπτη και Παρασκευή, η διάθεση για επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Το Σαββατοκύριακο σας δίνει πολλές ευκαιρίες να κάνετε διαφορετικά πράγματα με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, αλλά και νέες γνωριμίες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Το ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί περισσότερες απαιτήσεις στην καθημερινότητα σας και μεγαλύτερο άγχος για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Την Τρίτη μπορεί να έχετε απρόοπτα και αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας. Την Τετάρτη έχουμε, μια όψη που χρειάζεται προσοχή για να μην παραπλανηθείτε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και για να μην χάσετε χρήματα. Πέμπτη και Παρασκευή, εστιάζετε την προσοχή σας περισσότερο στα θέματα των οικονομικών και στο ισοζύγιο εσόδων και εξόδων. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές ευκαιρίες για εξόδους, βόλτες, ψώνια με φίλους και χαρούμενες στιγμές με την παρέα σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως ανόρεχτα. Πιο απαιτητική η Τρίτη και με απρόοπτα. Την Τετάρτη έχουμε μια όψη αστάθειας, σύγχυσης, θολούρας, γι’ αυτό δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε στις αποφάσεις και στις επιλογές σας. Πέμπτη και Παρασκευή είστε πρωταγωνιστές, καθώς βρισκόμαστε στο τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιo σας. Ψάχνετε να βρείτε το δικό σας στίγμα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον τόσο σε επίπεδο προσωπικής ζωής όσο και επαγγελματικών. Το Σαββατοκύριακο ρίξτε το λίγο έξω, δείτε άτομα που σας έχουν λείψει, κανονίστε να κάνετε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα τετριμμένα της ρουτίνας και φανείτε δεκτικοί σε φλερτ και γνωριμίες με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό!

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στην επικοινωνία, στις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους, αλλά και στους προσωπικούς σας στόχους. Πιο πιεστική και με απρόοπτα η Τρίτη. Η Τετάρτη δημιουργεί σύγχυση και θολούρα σε θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση της καθημερινότητας, της επικοινωνίας, τις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους, αλλά και της δουλειάς. Ευτυχώς είναι παροδικό. Πέμπτη και Παρασκευή έρχονται με περισσότερο προβληματισμό και εσωστρέφεια. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα θέλετε να βγείτε, να δείτε φίλους, να απολαύσετε κάποιες ώρες μακριά από τη ρουτίνα.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με τις συνήθεις πιέσεις που προέρχονται από τον τομέα της δουλειάς κυρίως. Πολύ πιο απαιτητική και με απρόοπτα η Τρίτη και πρέπει να κάνετε οικονομία στην ενέργεια σας και να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Η Τετάρτη δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή ακόμη και τα οικονομικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Πέμπτη και Παρασκευή, σάς καλούν να απέχετε λίγο από τις κοινωνικές επαφές, τον κόσμο του διαδικτύου, τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης και να κάνετε αποτοξίνωση. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να κλείσετε εκκρεμότητες, να ξεκουραστείτε λίγο και να διασκεδάσετε, αλλά να έχετε και κάποιες ιδιαίτερα φωτεινές ιδέες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό.

Τοξότης

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Σελήνη από τον Λέοντα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να βάλετε σε πρόγραμμα και να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας.  Η Τρίτη είναι πιο απαιτητική ως μέρα, καθώς διανθίζεται από αρκετά απρόοπτα που απειλούν να τινάξουν το πρόγραμμά σας στον αέρα. Από όλες τις μέρες της εβδομάδας αυτή που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή είναι η Τετάρτη. Πέμπτη και Παρασκευή, τα θέματα της καριέρας φαίνεται ότι μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, μολονότι η γενικότερη αίσθηση που μπορεί να έχετε αυτή τη στιγμή είναι της στασιμότητας. Χρειάζεται να έχετε καθαρή σκέψη προς τα πού πρέπει να πάει η κατεύθυνση της ζωής σας. Πολύ πιο άνετο και σούπερ κοινωνικό το Σαββατοκύριακο και σας κάνει να αποζητάτε τους φίλους σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να περάσετε μαζί τους κάποιες πιο ανάλαφρες και διασκεδαστικές στιγμές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση σε πρακτικό επίπεδο σε θέματα δουλειάς και οικονομικών. Η Τρίτη θα είναι κάπως πιο κουραστική μέρα, καθώς μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα που δεν σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε κατά γράμμα το πρόγραμμα που έχετε εκπονήσει. Πέμπτη και Παρασκευή, καλό είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις και να μην φορτώνεστε περαιτέρω από τις ανάγκες των άλλων στη ζωή σας. Το Σαββατοκύριακο προσέξτε λίγο περισσότερο το κλίμα στις οικογενειακές σας σχέσεις και βάλτε τα όρια σας. Tο Σάββατο, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φέρει ένα νέο φλερτ ή ένα χόμπι .

Oι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά, στρέφοντας την προσοχή σας στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Η Τρίτη είναι πιο δύσκολη μέρα και πιθανώς να υπάρχουν κάποια απρόοπτα που θα χρειαστεί να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας για να ανταποκριθείτε. Η Τετάρτη μπορεί να δημιουργήσει ασταθείς συνθήκες και ίσως φουντώσει την απογοήτευση σας από ένα φίλο ή συνεργάτη. Πέμπτη και Παρασκευή, αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο και σας βαραίνει. Πιθανώς να χρειαστεί να ψάξετε δανειοδοτήσεις, χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να κάνετε κάποιο επωφελή διακανονισμό και να βγείτε κερδισμένοι. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το ζώδιο σας και προσφέρεται για εξόδους, εκδρομές και γενικώς για  διασκεδαστικές στιγμές.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και άγχος για τα επαγγελματικά σας ζητήματα.. Η Τρίτη είναι πιο κουραστική και μπορεί να έχετε κάποια απρόοπτα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Την Τετάρτη 14/12, μπορεί να νιώθετε αποδιοργανωμένοι ή μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε την ανάλογη ενέργεια για να ανταποκριθείτε πλήρως στις ανάγκες σας. Πέμπτη και Παρασκευή, αφορούν τις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και ίσως με κάποιο τρόπο ξύνει πληγές σε μια κατάσταση. Πολύ πιο άνετο το Σαββατοκύριακο και με ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Η επιθυμία σας να αλλάξετε παραστάσεις θα είναι έντονη Προσέξτε όμως τις υπερβολές στα έξοδα.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.