ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 11/9-17/9/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11/9-17/9/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται στις 15/09 στο ζώδιο της Παρθένου. Το μότο της Νέας Σελήνης είναι τακτοποίησε, συστηματοποίησε, αρχειοθέτησε, οργάνωσε, καθάρισε! Είτε αυτό αφορά σε ένα χώρο ή ακόμη και στο μυαλό μας η ενέργεια είναι η ίδια. Εκτός αυτού είναι μια καταπληκτική Νέα Σελήνη για να ασχοληθούμε με θέματα υγείας, διατροφής, άσκησης. Η μόνη αρνητική της όψη είναι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που μερικές φορές δημιουργεί σύγχυση. Την ίδια μέρα ο Ερμής, που βρισκόταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 23/08, επιστρέφει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο της Παρθένου για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Αφιερώστε αυτή την εβδομάδα για να οργανωθείτε καλύτερα σε θέματα της δουλειάς, σε θέματα σχέσεων με συνεργάτες, προϊσταμένους και υφισταμένους κι αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας ή συνεργατών εντατικοποιήστε τις προσπάθειες σας. Κι επειδή για να δουλεύετε τόσο πολύ χρειάζεστε κι ένα γερό οργανισμό, δείτε πώς θα ενισχύσετε και το σώμα σας. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, επιστρέφει επιτακτικά η ανάγκη να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα της δουλειάς σας, να κάνετε πρακτικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την καριέρα σας, αλλά να βάλετε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης σε ένα πρόγραμμα για να έχετε τον έλεγχο.

Ταύρος

Η φιλική προς το ζώδιο σας Νέα Σελήνη της 15ης Σεπτεμβρίου ενεργοποιεί ίσως τον πιο όμορφο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο οίκο της δημιουργίας, της χαράς, των παιδιών. Από την άλλη, θέλει προσοχή να μην «βγείτε από το παράθυρο» με τα έξοδα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα είναι βοηθητική σε πολλά επίπεδα. Από τη μια βοηθά να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Να αναθερμάνετε τη σχέση με το σύντροφό σας, να κάνετε διασκεδαστικές δραστηριότητες μαζί και γενικώς να μοιράζεστε περισσότερο χρόνο μαζί. Από την άλλη αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει τώρα μια νέα γνωριμία με προοπτικές σχέσης.

Δίδυμοι 

Τα νέα ξεκινήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Για κάποιους από σας μπορεί να υπάρχει στα σχέδια μια μετακόμιση ή μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε νέα περιβάλλοντα ή συνθήκες εργασίας. Οι όψεις της Νέας Σελήνης στρέφουν την προσοχή σας σε θέματα εργασίας, σχέσεων με συνεργάτες και οικονομικών. Την ίδια μέρα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία. Σιγά-σιγά καθώς θα περνούν οι μέρες θα δείτε να εκτυλίσσονται πολύ διαφορετικά τα πράγματα στην καθημερινότητα σας και σίγουρα θα απλουστευθούν περισσότερο.

Καρκίνος

Έμφαση στα νέα ξεκινήματα, στην επικοινωνία, στις συνεργασίες, στις συμφωνίες, σε θέματα σπουδών αλλά και στα ταξίδια δίνει η Νέα Σελήνη για το ζώδιό σας. Γενικότερα, αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε στον κόσμο μετά τη Νέα Σελήνη είναι το κατάλληλο διάστημα για να το τολμήσετε και να έχετε ανταπόκριση. Μετά από ένα σωρό καθυστερήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία, αναβολές και αναθεωρήσεις κάποιων σχεδίων σας, την ίδια μέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, δίνοντας σταδιακά άλλους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και μεγαλύτερες ευκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους, στα προσωπικά σας σχέδια και στόχους, στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Λέων

Η μοναδική στην Παρθένο Νέα Σελήνη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τα χρήματα, τις απολαβές των κόπων σας, την ασφάλεια κι ενεργοποιεί με κάποιο τρόπο την ικανότητά σας να κερδίσετε περισσότερα. Καλώς ή κακώς είναι σημαντικό για σας τους δημιουργικούς Λέοντες να έχετε μια δουλειά που να σας αρέσει να την κάνετε, εκτός του να πληρώνεστε στην ώρα σας και με αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Οι νέοι σας στόχοι, προσωπικοί και επαγγελματικοί, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα μέσα στο υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου, ενώ υπάρχει πιθανότητα να σας γίνει κάποια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο που να σας ενδιαφέρει.

Παρθένος

Είναι μια δυνατή στιγμή μες το χρόνο, κάτι σαν τη δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά για να οραματιστείτε τον νέο σας εαυτό, αλλά και το πώς θα θέλατε να κυλήσει η ζωή σας παρακάτω. Αν ξεκινήσετε κάτι τώρα, τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος Φεβρουαρίου με την αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Οι όψεις της Νέας Σελήνης σας κάνουν ακόμη πιο φιλόδοξους σε σχέση με τους στόχους σας. Αν νιώθετε ότι υπάρχει παρόλα αυτά ένα κενό ανάμεσα σε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε και στις ικανότητές σας, ίσως χρειάζεται να σκεφτείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να εκπαιδευτείτε ώστε να αποκτήσετε τα εφόδια για να κυνηγήσετε τον στόχο σας.

Ζυγός

Ο 12ος οίκος που ενεργοποιεί αυτή η Νέα Σελήνη είναι ο οίκος που σχετίζεται με το τέλος καταστάσεων, τη μετάβαση από μια κατάσταση σε μια άλλη, τη θεραπεία, την ψυχολογία, το ασυνείδητο. Με τη δύναμη αυτής της Νέας Σελήνης που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στην καθημερινότητα σας, διώχνοντας αρνητικά μοτίβα συμπεριφορών, αλλά και τοξικών καταστάσεων ξεκινώντας πρωτίστως από τον ίδιο σας τον εαυτό. Ακόμη, αυτή η Νέα Σελήνη δημιουργεί παρασκηνιακές καταστάσεις για κάποιους σε θέματα που μπορεί να αφορούν στη δουλειά. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς κάποιοι μπορεί να συζητούν για σας χωρίς ακόμη να το γνωρίζετε για να σας αναθέσουν κάποια δουλειά.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη σάς φέρνει σε επαφή με νέα άτομα, ανοίγει τον κοινωνικό σας κύκλο και βοηθά να δώσετε σάρκα και οστά σε νέα πρότζεκτ. Τα νέα ξεκινήματα θα τεσταριστούν τον Δεκέμβριο κι εκεί πιθανόν να αποφασίσετε κάποιες αλλαγές ή διορθωτικές κινήσεις, ενώ θα φτάσουν στο αποκορύφωμα τους στο τέλος Φεβρουαρίου. Εκεί θα φανεί ξεκάθαρα σε ποια κατεύθυνση πηγαίνει η νέα σας επένδυση, σχέση ή συνεργασία. Αν το προηγούμενο διάστημα νιώσατε να σας αποδιοργανώνει ψυχολογικά, τα πράγματα στην καθημερινότητα σας να είναι «κολλημένα» χωρίς τις εξελίξεις που θα θέλατε, τότε στο επόμενο διάστημα θα δείτε μεγάλη διαφορά. Αν στην προσωπική σας ζωή είχατε κάνει μια γνωριμία και δεν τη βλέπατε να προχωρά, παρακάτω στις επόμενες εβδομάδες αυτό θα αλλάξει κι έτσι θα ξέρετε αν πρέπει να επιμείνετε ή να προχωρήσετε κάπου αλλού.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και σας καλεί να σκεφτείτε τι καινούργιο μπορείτε να βάλετε ως στόχο στο επόμενο διάστημα. Δεν υπάρχει «ταβάνι» στις φιλοδοξίες και τα όνειρα σας αγαπητοί μου Τοξότες και το μόνο προαπαιτούμενο είναι η οργάνωση, η πειθαρχία και η συνέπεια. Ο Ερμής που ήταν φαινομενικά ανάδρομος στον τομέα της καριέρας από τις 23 Αυγούστου και μπορεί να δοκίμασε το νευρικό σας σύστημα, αν τα πράγματα δεν εξελίσσονταν όπως επιθυμούσατε, γυρίζει την ίδια μέρα σε ορθή πορεία. Από την άλλη εβδομάδα θα νιώσετε ότι είστε πιο ορατοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες προτάσεις. Την Κυριακή με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο προσέξτε τα όρια σας στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα νέα άτομα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, να κατανοήσετε σε βάθος τα θέματα που σας απασχολούν, να ακονίσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, να μπείτε με όπλα στην μάχη του επαγγελματικού ανταγωνισμού ώστε μακροπρόθεσμα να είστε οι νικητές. Η ρεαλίστρια Νέα Σελήνη σάς καλεί να δείτε κατάματα την αλήθεια σε τομείς της ζωής σας που πιθανώς δεν αγγίζετε. Αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι ιδιαίτερα δυναμική και για ακόμη ένα λόγο: το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Η όψη αυτή ενισχύει τις φιλοδοξίες σας και βοηθά να υπάρχουν εξελίξεις σε τομείς που μαστίζονταν από στασιμότητα.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό ενισχύοντας τις οικονομικές σας φιλοδοξίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας, να μειώσετε τυχόν ζημίες και να κάνετε κάποιους επωφελείς διακανονισμούς με τράπεζες ή το δημόσιο. Από την άλλη κάποιοι από σας μπορεί να κάνετε πλάνα με τον σύντροφο σας για μια κοινή επένδυση ή αγορά, ή μπορεί να πάρετε την απόφαση να συζήσετε έτσι ώστε να μοιράζεστε και τα έξοδα σας. Πέραν των οικονομικών, η νέα αυτή Σελήνη σας βάζει και στη διαδικασία να δείτε πιο στενά θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Αν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου είχατε ξεκινήσει κάτι το οποίο κόλλησε για πολλούς και διάφορους λόγους, ετοιμαστείτε για μια επανεκκίνηση.

Ιχθύες

Οι ευκαιρίες που θα έχετε για νέες σχέσεις και συνεργασίες δεν περιορίζονται στο εδώ και τώρα, αλλά απλώνονται ουσιαστικά μέσα στο πέρας του εξαμήνου. Μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο άτομο για να συνδεθείτε ερωτικά, πιθανώς όμως κι ένα νέο συνεργάτη που δουλεύοντας μαζί του θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες επιτυχίας στην καριέρα σας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε από κοινού αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας και να δείτε την περίπτωση συμβίωσης, γάμου, απόκτησης απογόνου. Την Κυριακή προσέξτε ιδιαίτερα με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία τις ατασθαλίες και τις υπερβολές στη διατροφή σας, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας.