ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 11-18/2/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 11-18/2/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ο Φεβρουάριος στην πορεία του έρχεται με αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη  προχωρούν στο ζώδιο του Υδροχόου. Στον Υδροχόο βρίσκονται ακόμη ο Ήλιος σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ερμής αλλά και ο Πλούτωνας.

Αυτή η σπάνια πολυαστρία στον Υδροχόο μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε ενωμένοι απέναντι σε ό,τι μας ζορίζει. Ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος φιλοξενεί τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα και το μότο του Αγίου Βαλεντίνου είναι «κάντε έρωτα και όχι πόλεμο». Σύνοδο θα σχηματίσει και η Αφροδίτη στις 17/02 με τον Πλούτωνα παρατείνοντας τις εντάσεις στις σχέσεις μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Καθώς Αφροδίτη και Άρης θα βρίσκονται παράλληλα στον Υδροχόο μπορεί να ανακαλύψετε άτομα που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και ιδέες με σας και να γίνετε φίλοι. Ακόμη κι ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσω εφαρμογών γνωριμιών ή μέσω των κοινωνικών σας δικτύων. Στις 14/02, μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα γοητευτική και μυστηριώδης. Προσέξτε αυτή τη μέρα και σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες. Το ίδιο ισχύει και για τις 17/02. Δεν είναι απίθανο κάποια σχέση να φτάσει σε οριακό σημείο. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά μπορεί να σας ζορίσουν στο τέλος της εβδομάδας.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με γκάζια και έμφαση στις επαγγελματικές σας ασχολίες ή στα θέματα που δραστηριοποιείστε περισσότερο. Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στις 14/02 και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 17/02, φέρνει μεγαλύτερη πίεση στον τομέα της καριέρας, αλλά και κάποια παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Προσέξτε ιδιαίτερα. Το Σάββατο, μπορεί να βρεθείτε μπροστά και σε άλλες εκπλήξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσέξετε επίσης ερωτικές ή φιλικές σχέσεις στον χώρο εργασίας.

Δίδυμοι 

Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στις 13/02 και της Αφροδίτης στις 16/02 στον Υδροχόο. Πολύ βοηθητική και στις προσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια είναι κι ένα ζώδιο που ευνοεί την απόσταση, την ελευθερία, την ανεξαρτησία. Ανεξάρτητα από τη φάση που βρίσκεστε σε προσωπικό επίπεδο, αυτό που θα επιθυμείτε περισσότερο είναι πιο βαθιά και ουσιαστική δέσμευση στις ερωτικές σας σχέσεις. Το Σάββατο, θα θέλετε περισσότερη ανεξαρτησία στις σχέσεις σας ή πιθανόν να σας πιάνει κλειστοφοβία μέσα σε μια ερωτική σχέση.

Καρκίνος

Την εβδομάδα αυτή ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν με τη σειρά τους στον Υδροχόο ενεργοποιώντας με κάθε τρόπο τα θέματα του 8ου οίκου στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Αυτός ο οίκος στην αστρολογία συμβολίζει τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες μας, τη σεξουαλικότητα μας, αλλά και τα οικονομικά σχέσεων και συνεργασιών. Στις 14/02 και στις 17/02, μπορεί να βγάλετε τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό σας σε μια σχέση ή συνεργασία. Το Σάββατο θα σας απασχολήσουν θέματα της προσωπικής σας ζωής.

Λέων

Κάποιες από αυτές θα σας προβληματίσουν περισσότερο αυτή την εβδομάδα σε θέματα σχέσεων. Με τις συνόδους του Άρη με τον Πλούτωνα στις 14/02 και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 17/02 η έμφαση είναι στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα θυμού, αγανάκτησης, αίσθημα αδικίας, ζήλιας, έλλειψης εμπιστοσύνης και να θολώσουν την κρίση σας. Το Σάββατο μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά, ειδικά αν κάτι συνδέεται και με τα επαγγελματικά σας και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Παρθένος

Ακόμη δυο πλανήτες αυτή την εβδομάδα προχωρούν στον Υδροχόο. Με κάποιο τρόπο θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με δουλειά και υγεία. Ο Φεβρουάριος αυτή την εβδομάδα του είναι πιο πιεστικός σε αυτά που «πρέπει» και λιγότερο γενναιόδωρος σε ευκολίες. Προσέξτε ιδιαίτερα την επικριτική στάση απέναντι σε ανθρώπους που δουλεύετε μαζί. Μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους, μην μπαίνετε σε παιχνίδια εξουσίας και εστιάστε στο τι μπορείτε να αλλάξετε θετικά στους τομείς αυτούς. Όλο αυτό μπορεί να σας οδηγήσει το Σαββατοκύριακο σε μια διάθεση να ξεφύγετε από ό,τι σας κάνει να βαριέστε ή να θέλετε λίγη περισσότερη ελευθερία.

Ζυγός 

Η εβδομάδα αυτή έρχεται με θετικά νέα καθώς δυο πλανήτες παίρνουν αρμονική θέση προς το ζώδιο σας. Αναφέρομαι στην είσοδο του Άρη στις 13/02 στον Υδροχόο και την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 16/02. Αν είσαστε κάπως ζορισμένοι ψυχολογικά ή πιεσμένοι από διάφορα πράγματα από το ξεκίνημα της χρονιάς, η Αφροδίτη θα βοηθήσει να φτιάχνει η διάθεση σας έστω και με μικροπράγματα στο υπόλοιπο του μήνα. Ακόμη και οι σύνοδοι του Άρη στις 14/02 και της Αφροδίτης στις 17/02 με τον Πλούτωνα που φημίζονται για τα χειριστικά τους παιχνίδια δεν σας αγγίζουν αρνητικά. Τα θέματα των παιδιών για σας, γίνονται προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα και για το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου.

Σκορπιός

Ο Φεβρουάριος στην πορεία του έρχεται με περισσότερα γκάζια και ένταση. Από τώρα μέχρι τις 22/03 το σπίτι σας, η οικογένεια σας, οι στενές συγγενικές σας σχέσεις, οι άνθρωποι που εσείς θεωρείτε στενό οικογενειακό κύκλο θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα είναι προτεραιότητα σας. Η διάθεση σας θα είναι λίγο πιο κλειστή. Δυο απαιτητικές ημερομηνίες μέσα στην εβδομάδα είναι στις 14/02 και στις 17/02, δημιουργώντας αφόρητη πίεση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Το Σάββατο μπορεί να νιώθετε ότι ένα άτομο αντιδρά πολύ περίεργα και εκκεντρικά τον τελευταίο καιρό και με αυτό τον τρόπο σας απομακρύνει.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα του Φεβρουαρίου έχουμε δυο σημαντικές πλανητικές αλλαγές καθώς Άρης (13/02) και Αφροδίτη (16/02) περνούν στον Υδροχόο, δίνοντας ένα πιο ζωντανό και διασκεδαστικό τόνο στις επαφές σας είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Μάλιστα δεν είναι απίθανο αυτές οι επαφές να αποδειχθούν και πολύ προσοδοφόρες σε οικονομικό επίπεδο. Η φόρτιση σε πνευματικό επίπεδο θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μια μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι η Τετάρτη. Όσο κι αν περιμένετε ξεκάθαρες απαντήσεις δύσκολα θα σας δοθούν. Ενδεχομένως να υποψιάζεστε ότι κάποιοι σας κρατούν κάποιο μυστικό αλλά όσο κι αν πιέσετε δεν θα βγάλετε τίποτε. Το Σάββατο μπορεί να σας βρει να συζητάτε πολύ σοβαρά τα θέματα μιας σχέσης επαγγελματικής ή προσωπικής και να σκέφτεστε το μέλλον της.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να απαλλαχθείτε από αρκετή πίεση και στρες. Από δω και κάτω πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στην οικονομική σας διαχείριση. Από την άλλη μπορεί να έρθουν και κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε στα χέρια σας ή να κλείσετε κάποια καλή οικονομική συμφωνία. Την εβδομάδα αυτή έχουμε όμως και τις πρώτες συναντήσεις του Άρη (14/02) και της Αφροδίτης (17/02) με τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις αφορούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και στο καλό σενάριο μπορεί να προκύψει μια ιδιαίτερα επικερδής συνεργασία, ενώ το δύσκολο σενάριο μπορεί να είναι το τέλος μιας συνεργασίας ή μιας πηγής εσόδων. Το Σάββατο μπορεί να έχετε μια «αποκάλυψη» σε μια συζήτηση με ένα φίλο.

Υδροχόος

Την εβδομάδα αυτή ακόμη δυο πλανήτες περνούν στο ζώδιο σας για να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους υπόλοιπους πλανήτες που φιλοξενείτε. Όλα γύρω σας γυρίζουν με κάποιο τρόπο αυτή την περίοδο, αλλά δεν γυρίζουν μόνο τα ωραία και τα εύκολα.  Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο σας θα ενισχύσουν τον μαγνητισμό σας και θα φαίνεστε πιο γοητευτικοί στους άλλους, αλλά κι εσείς θα είστε πιο ανοιχτοί σε προσεγγίσεις. Ίσως φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος να έχει να σας πει περισσότερα από άλλες χρονιές. Αποφύγετε να ρίχνετε λάδι στη φωτιά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το Σάββατο μπορεί να φέρει απρόοπτα και μια τάση να επαναστατήσετε απέναντι σε ό,τι σας περιορίζει ακόμη κι αν είναι η δική σας οικογένεια.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά σε ένα εντατικό κλίμα κι ενδεχομένως να έχετε ένα πιο πιεσμένο πρόγραμμα είτε στη δουλειά είτε στις σπουδές. Αν και η διάθεση σας απέχει από το να θέλετε να είστε συνέχεια με κόσμο, μπορεί να μην καταφέρετε να το αποφύγετε. Επίσης την εβδομάδα αυτή, ο Άρης (13/02) και η Αφροδίτη (16/02) προχωρούν σε ένα ιδιαίτερα «γεμάτο» ήδη οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο. Αυτά που θα ανακαλύψετε θα φωτίσουν για τα καλά τα επόμενα βήματα σας και τις επόμενες επιλογές σας. Από την άλλη είναι μια περίοδος που θα πρέπει να φροντίσετε με κάθε τρόπο τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Στις 14/02 και στις 17/02 έχουμε τις δυο πρώτες συναντήσεις του Άρη και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και μπορεί να νιώθετε περισσότερο άγχος και πίεση ή να έχετε πιο βαριά ψυχολογία. Το Σάββατο μπορεί να φέρει κάτι απρόοπτο που αφορά είτε ένα συγγενικό σας πρόσωπο, ένα συνεργάτη, ένα φίλο ή ένα γείτονα.