ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 11-17/4/22

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 10-17/4/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Στις 11/4 ο Ερμής, προχωρά στον γήινο Ταύρο και είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητα μας. Οι ρυθμοί θα είναι λιγότερο πιεστικοί και το ενδιαφέρον μας θα στραφεί περισσότερο στα οικονομικά.

Στις 12/4 έχουμε τη σπάνια σύνοδο του Δία και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δυο πλανήτες σε αυτό το ζώδιο, ήταν το 1856! Όταν αυτοί οι δυο πλανήτες ενώνουν τις δυνάμεις τους μπορεί να συμβούν ακόμη και θαύματα. Η συνάντησή τους μπορεί να μας ενδυναμώσει, μολονότι πρέπει πάντα να προσέχουμε τις υπερβολές, τις εξιδανικεύσεις και τα όρια μας.

Στις 15/4 ο Άρης, προχωρά στους Ιχθύς. Μέχρι τις 24/5 που θα παραμείνει στους Ιχθύς, μας καλεί να εξερευνήσουμε σε βάθος τις καταστάσεις, και να γίνουμε πιο συναισθηματικοί και συμπονετικοί με τους άλλους. Η εβδομάδα θα κλείσει με μια Πανσέληνο, που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να φέρει εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και εξάρσεις στις μετεωρολογικές ή γεωφυσικές συνθήκες.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Kαιρός να δείτε πρακτικά και προσγειωμένα ποιες είναι οι προοπτικές σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Στις 12/4 η σπάνια σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύς ξυπνά τη διαίσθηση σας, τη φαντασία, αλλά και τις τάσεις φυγής.  Η δεύτερη σημαντική αλλαγή της εβδομάδας, είναι η είσοδος του κυβερνήτη σας Άρη στους Ιχθύς. Μέχρι τις 2/5 είναι η καλύτερη περίοδος για να χαλαρώσετε. Η Πανσέληνος στις 16/4 σας οδηγεί στο να βρείτε ισορροπία ικανοποιώντας τις δικές σας ανάγκες. Για κάποιους θα μπορούσε να σημαίνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σε μια σχέση ή μια συνεργασία.

Ταύρος

Τη Δευτέρα προχωρά στο ζώδιό σας ο Ερμής, δημιουργώντας συνθήκες «φρενίτιδας» μέχρι τις 29/4. Κάποια πράγματα ή πρόσωπα θα έρθουν προς αντικατάσταση κάποιων άλλων. Στις 12/4 έχουμε τη συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα. Aυτή η συνάντηση κάνει επιτακτική την ανάγκη να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλους για ένα ιδιαίτερα σημαντικό σκοπό. Απλά προσέξτε τα όρια σας. Η έξοδος του Άρη από τον Υδροχόο, θα σημάνει μια πιο ήρεμη και χαλαρή περίοδο. Η Πανσέληνος στις 16/6, εφιστά την προσοχή σας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.  Από την άλλη, αφορά και στον τομέα της δουλειάς και στις σχέσεις σας με συνεργάτες. Μπορεί να υπάρχουν θέματα που στο παρελθόν είχαν μπει κάτω από το «χαλάκι» και τώρα βγαίνουν με ορμή για να τα αντιμετωπίσετε.

Δίδυμοι

Είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκουράζεστε πιο πολύ και να κάνετε τους απολογισμούς της γενέθλιας χρονιάς που φεύγει. Στις 12/4 σχηματίζεται η σπάνια σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Για σας αυτή η όψη επηρεάζει τον τομέα της καριέρας. Ο Άρης προχωρά στους Ιχθύς, δίνοντας ώθηση κυρίως σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μέχρι τις 24/5 φαίνεται ότι θα έχετε σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των επαγγελματικών και πιθανώς και ένα νέο ξεκίνημα. Για σας η Πανσέληνος στις 16/4 δεν είναι αρνητική. Ο τομέας που επηρεάζεται είναι αυτός του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών.

Καρκίνος

Ο Ερμής περνά στον Ταύρο τη Δευτέρα 11/4 διευκολύνοντας την επικοινωνία, αλλά και τις πρακτικές προσεγγίσεις στα πράγματα. Είναι μια περίοδος πιο ενεργητική σε σχέση με τις επαφές σας, αλλά και τους στόχους σας. Στις 12/4 έχουμε τη συνάντηση κορυφής Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που σας ανοίγει την όρεξη να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Στις 15/4 ο Άρης περνά στους Ιχθύς, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας. Εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα το διάστημα που θα συμβαδίζει με την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο, δηλαδή μέχρι τις 2/5. Το δικό σας στοίχημα με την Πανσέληνο στις 16/4, είναι να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή.

Λέων

Είναι η στιγμή για να δείτε τι θα κάνετε με τα θέματα της δουλειάς, των σπουδών και γενικότερα των σημαντικών ασχολιών σας. Την Τρίτη έχουμε τη σπάνια συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη που αναμοχλεύει τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, αλλά και τα συναισθήματα. Ο Άρης περνά στους Ιχθύς, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Μέχρι τις 24/5 θα έχετε να ασχοληθείτε με όλα αυτά προσπαθώντας να βρείτε ισορροπίες και να έχετε κέρδος. Η εβδομάδα κλείνει με μια Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού-Κριού. Προσέξετε πώς εκφράζεστε. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο η Πανσέληνος αυτή μπορεί να φέρνει μια συμφωνία ή ένα ταξίδι.

Παρθένος

Τη Δευτέρα 11/4 ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Ταύρο, ευνοώντας την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τα ταξίδια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε ίσως από τη ζώνη ασφαλείας σας. Στις 12/4 έχουμε τη συνάντηση κορυφής, ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Μια σπάνια όψη που για το δικό σας ζώδιο ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η τάση εξιδανίκευσης. Η δεύτερη σημαντική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Μην γίνεστε επικριτικοί, χωρίς διάθεση αυτοκριτικής. Μέχρι τις 24/5 μπορεί να έχετε προτάσεις για δουλειά και νέες συνεργασίες. Η εβδομάδα θα κλείσει με μια Πανσέληνο το Σάββατο 16/4 που ωθεί την προσοχή στα οικονομικά. Αν τα πράγματα είναι πολύ πιεστικά μη χάνετε την αισιοδοξία σας. Από τον άλλο μήνα που θα προχωρήσει ο Δίας στον Κριό, σίγουρα η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Από δω και κάτω ίσως πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που θα εστιάσετε πολύ και στην ερωτική σας ζωή. Στις 12/4 έχουμε τη σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή σας προτρέπει να γίνετε πιο δημιουργικοί στη δουλειά σας. Σας καλεί ακόμη να δείτε πώς θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Σε αυτό συνάδει και η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς στις 15/4, μέσα στον τομέα υγείας-εργασίας μέχρι τις 24/5. Η Πανσέληνος στις 16/4 φέρνει σε πρώτο πλάνο και πάλι τις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Σε κάθε περίπτωση προσέξτε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο όλη τη γκάμα των σχέσεων σας και φυσικά και θέματα υγείας.

Σκορπιός

Από δω και κάτω οι άλλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητας σας. Φυσικά μπορεί να αποτιμήσετε και τις παλιότερες σχέσεις σας. Η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, ενεργοποιεί τη διαίσθηση και το ισχυρό σας ένστικτο. Κάποιοι μπορεί να θελήσετε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια στην προσωπική σας ζωή. Άλλοι μπορεί να πέσετε με τα μούτρα σε ένα νέο δημιουργικό πρότζεκτ. Ο Άρης στους Ιχθύς μέχρι τις 24/5 θα βοηθήσει ως ένα βαθμό να χαλαρώσετε κάπως, να γίνετε πιο δημιουργικοί και να κάνετε ωραίες γνωριμίες. Η Πανσέληνος στις 16/4 σας καλέι να αφήσετε πίσω σας μια σχέση ή μια κατάσταση που δεν σας αφήνει να εξελιχτείτε. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάντε προτεραιότητα εσάς τους ίδιους. Ενδεχομένως να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δράση σε επαγγελματικά θέματα.

Τοξότης

Κανείς και τίποτε δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα όσο εσείς οι ίδιοι και η υγεία σας. Μέχρι τις 29/4 το σύμπαν σας καλεί να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας κάνει πιο ευαίσθητους στα θέματα των σχέσεων σας. Ο Άρης περνά στους Ιχθύς από στις 15/4 μέχρι τις 24/5. Από τη μια θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια να τρέξετε θέματα που αφορούν στο σπίτι. Από την άλλη μπορεί να σας κουράζει περισσότερο με διάφορες αντιξοότητες που μπορεί να προκύπτουν. Κάποιοι μέχρι τις 24/5 μπορεί να έχετε μια χωροταξική αλλαγή και για επαγγελματικούς λόγους.

Η εβδομάδα κλείνει με μια Πανσέληνο στις 16/4 που επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Αφορά τους φίλους, τους νέους στόχους και μπορεί να φέρει κάποια ξεκαθαρίσματα. Από την άλλη, δημιουργεί κι ένα τεταμένο κλίμα σε ερωτικές σχέσεις, ή στις σχέσεις με τα παιδιά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Τη Δευτέρα 11/4 ο Ερμής παίρνει μια πιο θετική θέση προς το ζώδιο σας, αφού προχωρά στον γήινο και πρακτικό Ταύρο. Μια ωραία περίοδος που μπορείτε να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, να απολαύσετε την παρέα των αγαπημένων σας και της οικογένειας σας. Στις 12/4 Δίας και Ποσειδώνας συναντιούνται στους Ιχθύς. Μια σπάνια όψη που ευνοεί τις επαφές, τις εξόδους σας, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, τις συμφωνίες. Ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και σας ανοίγει την όρεξη και για ταξιδάκια! Στις 15/4 ο Άρης περνά στους Ιχθύς όπου και θα μείνει μέχρι τις 24/5. Εξαιρετική περίοδος για να διαφημίσετε τις ικανότητες, τη δουλειά σας. Καλή περίοδος να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, κλπ. Η Πανσέληνος στις 16/4 στον τομέα της καριέρας, σας υπενθυμίσει ότι η καριέρα είναι μαραθώνιος κι όχι σπριντ.

Υδροχόος

Από δω και κάτω προτεραιότητα είναι πιο πολύ το σπίτι ως χώρος, η οικογένεια και γενικότερα οι προσωπικές σας επιδιώξεις. Στις 12/4 έχουμε τη σπάνια όψη συνόδου του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των οικονομικών. Δεν είναι απίθανο να προκύψει μέχρι το τέλος Απριλίου, ένα οικονομικό θαύμα. Στις 15/4 ο Άρης προχωρά στους Ιχθύς. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ασχοληθείτε πιο πρακτικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με την Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού-Κριού στις 16/4, που ενεργοποιεί τους τομείς της επικοινωνίας και των μετακινήσεων.

Ιχθύες

Ξεκινά μια πιο εξωστρεφής περίοδος, αλλά παράλληλα και μια περίοδος με υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Στις 12/4 ο Δίας συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας δίνοντας σας μια γεύση από το τι μπορεί να έρθει στη ζωή σας το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για μια σπάνια όψη που θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Στις 15/4 ο Άρης παίρνει θέση στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μπροστά σας ένα διάστημα ιδιαίτερα έντονο. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο, που μπορεί να σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.