ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 10-16/10/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 10-16/10/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Την Τρίτη ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό, δίνοντας μας την ευκαιρία βελτιωτικών κινήσεων και αλλαγών σε καταστάσεις, που δεν λειτούργησαν τον προηγούμενο μήνα. Τρίτη και Τετάρτη είναι σαν να βαδίζουμε λίγο στα χαμένα με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και την αντίθεση του Ερμή με τον Δία. Πιο σταθερή και βοηθητική θα είναι η εβδομάδα στο τέλος της και πρέπει να το αξιοποιήσουμε με κάποιο τρόπο αν έχουμε σημαντικά πράγματα να κάνουμε, συζητήσεις, αποφάσεις και σχέδια.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα σας δίνει ευκαιρίες να διορθώσετε πράγματα που θέλετε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η πιο απαιτητική όψη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 12/10, μια όψη ομιχλώδης και ασαφής. Κάποιες σχέσεις που θεωρείτε δεδομένες μπορεί να σας απογοητεύσουν. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλή σύγχυση από τους άλλους, γι’ αυτό εσείς πρέπει να είστε ξεκάθαροι για τα πράγματα που θέλετε. Ταυτόχρονα προσέξτε τις υποσχέσεις και τους ενθουσιασμούς που δεν βασίζονται σε δεδομένα, αλλά σε προσδοκίες. Η Παρασκευή προσφέρεται για νέες γνωριμίες, για να δεσμευτείτε ή να επισημοποιήσετε σχέσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά φιλόδοξα από τη μεριά σας. Ξέρετε τι έχετε να κάνετε, ξέρετε τι περιμένετε και ξέρετε επίσης πού πρέπει να απευθυνθείτε. Την Τρίτη προχωρά ο Ερμής στον Ζυγό, βοηθώντας σας να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του Σεπτεμβρίου, σε θέματα εργασίας. Την Τετάρτη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε. Η όψη Ερμή-Δία μπορεί να σας αφήσει μετέωρους και σε σχέση με κάποιον συνεργάτη. Η Παρασκευή είναι η πιο θετική μέρα της εβδομάδας, σούπερ βοηθητική για τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Την Τρίτη, ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στον φιλικό σας Ζυγό και θα βοηθήσει να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα σε θέματα της καθημερινότητας, των ερωτικών. Μπορείτε επίσης να υλοποιήσετε τους στόχους σας σε δουλειά, συνεντεύξεις, αγορές και δοσοληψίες. Τρίτη και Τετάρτη αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για τη δουλειά και την πορεία της καριέρας σας. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν ξέρετε τι συμφέροντα μπορεί να έχουν. Η Παρασκευή είναι η πιο θετική μέρα της εβδομάδας για σας. Αν υπάρχουν προβλήματα που σας βαραίνουν σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, είναι η κατάλληλη όψη για να μπείτε σε διάλογο, βάζοντας πίσω τον εγωισμό.

Καρκίνος

Ο Ερμής επιστρέφει στον Ζυγό την Τρίτη 11/10, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα προσωπικά σας θέματα, το σπίτι και την οικογένεια, τα νέα ξεκινήματα. Η Τετάρτη δεν είναι καλή μέρα για πειραματισμούς και το ίδιο ισχύει και για την Τρίτη αφού έχει ήδη ξεκινήσει η επιρροή. Προστατέψτε τον εαυτό σας και βάλτε σθεναρά όρια ώστε να μην σας εκμεταλλεύεται κανένας. Την Παρασκευή με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο και μπορεί να προκύψει και κάτι ιδιαίτερα θετικό κυρίως σε θέματα οικογένειας ή οικονομικά.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά στον απόηχο της Πανσελήνου στον Κριό με επικοινωνιακή διάθεση. Την Τρίτη ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό και θα βοηθήσει να τελειώσετε με εκκρεμότητες. Η Τετάρτη είναι η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας με συνθήκες πίεσης και άγχους ή σύγχυσης και έλλειψης κατεύθυνσης. Τα εμπόδια και τα προβλήματα θα είναι παροδικά ευτυχώς.  Εννοείται δεν είναι καλές μέρες για οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Την Παρασκευή  θα έχετε καλύτερη διάθεση, ενώ και το μυαλό σας θα λειτουργεί με ευκρίνεια. Ειδικά το Σάββατο θα είναι από τα πιο δημιουργικά και διασκεδαστικά του μήνα.

Παρθένος

Όσες εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και φόρτο εργασίας ή μελέτης κι αν έχετε, μέχρι την Τρίτη θα μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας και μάλιστα με τον πιο παραγωγικό κι αποδοτικό τρόπο. Την Τρίτη ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό και μέχρι τις 29/10 θα βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να περικόψετε δαπάνες. Μπορεί να υπάρχει μια αρκετά μπερδεμένη εικόνα σε σχέση με τα θέματα της καριέρας, ή μπορεί να βλέπετε ότι κάτι δεν πάει όπως το περιμένατε. Η όψη αυτή κάνει πιο δύσκολο να διαχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα, ενώ μπορεί να υπάρχει και τάση εξιδανίκευσης και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες. Σε κάθε περίπτωση, τα σημαντικά αφήστε τα για την Παρασκευή.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Από τώρα μέχρι τις 29/10, πρέπει να αξιοποιήσετε το διάστημα προκειμένου να δώσετε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας πλάνα, στις συνεργασίες και γενικότερα σε όλα τα σημαντικά που θέλετε να προωθήσετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Θετικές μέρες αυτές και για την προσωπική σας ζωή ή για τα θέματα των παιδιών σας αν είστε γονείς. Το όλο κλίμα  συννεφιάζει απότομα την Τετάρτη. Το να επιμείνετε σε κάτι που βλέπετε ότι όσο κόπο κι αν καταβάλετε δεν προχωρά, απλώς θα σας σπάσει τα νεύρα. Αφήστε τα σημαντικά για την Παρασκευή, που θα ξεδιαλύνει η θολούρα στο κεφάλι σας για να σημειώσετε πρόοδο.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με πιεστικούς ρυθμούς στο μέτωπο των επαγγελματικών. Την Τρίτη ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό και θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε προβλήματα που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Την Τετάρτη μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι σε συναισθηματικό επίπεδο. Όμως μην παίρνετε τίποτε πολύ προσωπικά και πολύ κατάκαρδα. Αν προκύψει κάποια οικονομική πρόταση αυτές τις μέρες, ψάξτε πολύ καλά τι μπορεί να κρύβεται από πίσω και δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Ακόμη, μην εμπιστεύεστε μυστικά σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Η Παρασκευή είναι πιο σταθερή ως μέρα. Αν θέλετε να βγείτε, κάντε το με φίλους που ξέρετε ότι είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν.

Τοξότης

Την Τρίτη 11/10 ο Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια επανεκκίνηση σε ό,τι δεν πήγε καλά τον Σεπτέμβριο. Η Τετάρτη είναι η πιο επιβαρυμένη μέρα της εβδομάδας. Μπορεί να υπάρχει τάση εξιδανίκευσης σε σχέσεις ή συνεργασίες. Αν σας προταθεί κάτι αυτές τις μέρες, μην βιαστείτε να πείτε «ναι». Ακόμη,  μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη αγωνία και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ευτυχώς η Παρασκευή θα σας προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά σε σχέσεις όσο και στόχους. Καλή μέρα επίσης, για γνωριμίες που μπορεί σταθεροποιηθούν στην πορεία του χρόνου.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Το ξεκίνημα της εβδομάδας, σάς βρίσκει εξαιρετικά φιλόδοξους και έτοιμους να αναλάβετε τον έλεγχο στη δουλειά, στην οικογένεια, στα οικονομικά και στην καθημερινότητα σας. Την Τρίτη ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό στον τομέα της καριέρας στο ωροσκόπιο σας. Μέχρι τις 29/10 μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επιδιώξετε και καλύτερες συνθήκες και σχέσεις στη δουλειά. Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη φροντίστε να έχετε ελεύθερο χρόνο. Αξιολογήστε πιο προσεκτικά πληροφορίες που παίρνετε αυτές τις μέρες. Πολύ πιο θετική και σταθερή μέρα η Παρασκευή. Αν θέλετε να κάνετε μια αίτηση για δουλειά ή να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας, μπορεί να επιτύχετε καλό αποτέλεσμα αξιοποιώντας αυτή τη μέρα.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με γκάζια.  Από τις 11/10 μέχρι τις 29/10, έχετε μπροστά σας ένα θετικό διάστημα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας, νέες ιδέες και πληροφορίες. Ωραίο διάστημα και για ταξίδια. Την Τετάρτη 12/10, χρειάζεται προσοχή είναι οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι και χωρίς πολλή ενέργεια. Ευτυχώς, έρχεται η Παρασκευή με μια ιδιαίτερα θετική όψη. Αν είστε σε μια μακρόχρονη σχέση ή συνεργασία, μπορείτε να έρθετε ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας. Είναι η στιγμή να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να είστε ειλικρινείς για την κοινή σας πορεία.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποιες αγωνίες ή ανασφάλειες. Την Τρίτη, μπορεί να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα ιδιαίτερα σε πρακτικά θέματα των οικονομικών, αλλά και των στενών σας σχέσεων. Στη συνέχεια της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερη δυσκολία στην κρίση σας, αλλά και θέματα φυσικής κατάστασης. Απέναντι στη γενικότερη σύγχυση, ο μόνος αξιόπιστος οδηγός είναι η διαίσθηση σας. Πολύ πιο θετική η Παρασκευή και μάλιστα ίσως προκύψει μια ευχάριστη έκπληξη στα οικονομικά σας ή ίσως λάβετε κάποιο δώρο.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.