ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 10/1- 16/1/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 10/1-16/1/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Μια εβδομάδα αναμονής παρά δράσης και αποτελέσματος ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Ποσειδώνα και το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα στις 11/1.  Η σύγχυση θα είναι κυρίαρχη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα είναι παρακινδυνευμένο να βγάλουμε συμπεράσματα.

Την εβδομάδα αυτή θα έχουμε και την πρώτη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή για τη νέα χρονιά, που ξεκινά σταδιακά από τις 13/1. Στις 15/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο.Καθώς ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της τεχνολογίας, καλά θα κάνετε να προσέξετε τόσο τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιείτε ως συσκευές, αλλά και τις ηλεκτρονικές δοσοληψίες σας.

Η εβδομάδα θα κλείσει με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα που δείχνει παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις, αλλά και αποκαλύψεις μυστικών και μας προετοιμάζει για την ισχυρή Πανσέληνο της επόμενης εβδομάδας.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση. Γενικότερα η τάση θα είναι να μην έχετε ιδιαίτερη συγκέντρωση και η κρίση σας να επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, καλό είναι να μην παίρνετε ουσιώδεις αποφάσεις και φυσικά να μην βιάζεστε να απορρίψετε ή να δεχτείτε κάτι. Την Πέμπτη ο Ερμής μπαίνει σε στάση στον Υδροχόο για να γυρίσει ανάδρομος μέσα στον τομέα που αφορά τους στόχους, τους φίλους, αλλά και την τεχνολογία μέχρι τις 25/1. Προστατέψτε τα δεδομένα σας, τα αρχεία, τους κωδικούς σας. Από την άλλη, μπορεί να εμφανιστούν φίλοι και συνεργάτες από το παρελθόν ή μπορεί να υπάρχουν πιο εύκολα παρεξηγήσεις και δυσκολίες στις σχέσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Κυριακή σας προετοιμάζει για τη σούπερ δυνατή Πανσέληνο της επόμενης εβδομάδας.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά σε ένα πιο «ομιχλώδες» τοπίο. Το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα μπορεί να σκιάσει την κρίση σας, να σας μπερδέψει και να μη «διαβάσετε» σωστά μια κατάσταση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ουδέτερη στάση και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα κάτω από αυτές τις περίεργες συνθήκες. Προσέξτε περισσότερο τις συναλλαγές, τους λογαριασμούς κι αν κάτι δεν σας «κάθεται» καλά, ελέγξτε το διπλά. Τα θέματα των επαγγελματικών, της πορείας της καριέρας σας, αλλά και των σχέσεων με ανωτέρους θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Θα πρέπει να περιμένετε είτε καθυστερήσεις και αναβολές είτε ακόμη και μια αναθεώρηση αποφάσεων που είχαν ληφθεί νωρίτερα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή προετοιμάζει το έδαφος για την Πανσέληνο της άλλης εβδομάδας και σας καλεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα στο μέλλον σε σχέση με τα σχέδια σας.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο του Άρη από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών με τον Ποσειδώνα στις 11/1 στον τομέα της καριέρας, φέρνει αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις και μια έντονη δόση ανταγωνισμού. Πριν όμως σας πιάσει η παρόρμηση, πάρτε τον χρόνο σας και προσπαθήστε να «γειωθείτε». Περίεργες μέρες και για την προσωπική σας ζωή. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται για επενδύσεις σε σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει σε στάση, για να γυρίσει ανάδρομος στις 15/1 στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία, τι λέτε, τι δημοσιεύετε, τι κοινοποιείτε, τι υπογράφετε. Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω που προετοιμάζει το έδαφος για την Πανσέληνο που έρχεται στις 17-18/1 και αφορά τόσο στα οικονομικά όσο και στις βαθιές συναισθηματικές σας επενδύσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Οι γιορτές και η χαλαρότητα είναι πίσω μας. Εσείς ακόμη όμως, δεν έχετε προσαρμοστεί στην καθημερινότητα και ονειρεύεστε ταξίδια και ωραίες στιγμές με τον σύντροφο και τους φίλους σας. Όμως στις 11/1 το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σάς επαναφέρει στην πραγματικότητα και σας γειώνει σε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες.  Στα θέματα της δουλειάς είναι προτιμότερο να αφήσετε τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα και να ασχοληθείτε μόνο με τις τρέχουσες εκκρεμότητες. Γενικά και η κρίση σας θα είναι πιο θολή αυτές τις μέρες, άρα δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε ή να πιέσετε. Από την Πέμπτη, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ευτράπελα στην επικοινωνία με τους άλλους. Οι σχέσεις σας, προσωπικές κι επαγγελματικές είναι το πεδίο που θα επηρεάσει η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή, καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε άκρη πώς μπορείτε να τις ενισχύσετε.

Λέων

Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει μια σύγχυση. Οι επιθυμίες σας μπορεί να εκμηδενίσουν τη λογική σας και αυτό πρέπει να το προσέξετε ειδικά στον ερωτικό τομέα με άτομα τα οποία πιθανώς σας ενθουσιάζουν. Φανείτε ιδιαίτερα επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που βάζετε στον κύκλο σας και τους βαπτίζετε φίλους. Κάτω από αυτή την επιρροή εννοείται ότι δεν πρέπει να λαμβάνετε σοβαρές αποφάσεις. Την Πέμπτη ο Ερμής γίνεται στάσιμος, για να γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 15/1 αρχικά στον Υδροχόο και ακολούθως στον Αιγόκερω. Από δω και κάτω θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων. Μέχρι τις 25/1 μπορεί να έχετε απρόοπτες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή και πρώην συντρόφους. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/1 δίνει έμφαση στα θέματα της υγείας και σας καλεί να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα για να αποκτήσετε καλύτερες συνήθειες υγείας.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με ομιχλώδεις συνθήκες, δημιουργώντας ένα τοπίο σύγχυσης στην καθημερινότητα σας. Δεν είναι απίθανο ένα άτομο από το περιβάλλον σας να στρέφεται σε σας για να το βοηθήσετε σε δικά του θέματα. Όμως θα πρέπει να εξακριβώσετε πρώτα το μέγεθος του προβλήματος πριν να τρέξετε για να συνδράμετε. Λίγη ευελιξία, αλλά και διστακτικότητα, μπορεί να σας βοηθήσουν περισσότερο από την παρόρμηση. Μέχρι τις 25/1 μπορεί να υπάρχουν προβλήματα σε συνεννοήσεις στη δουλειά, καθυστερήσεις ή αναβολές που μπορεί να σας εκνευρίζουν περισσότερο. Την Κυριακή τα συναισθήματα σας γίνονται πιο έντονα. Αποφύγετε τοξικές σχέσεις και κάντε μόνο ό,τι σας δίνει χαρά και σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεστικά, αλλά στην πορεία δημιουργείται ένα πλαίσιο σύγχυσης. Έτσι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας ή σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη δουλειά. Κάτω από αυτή την επιρροή καλύτερα να μη βιαστείτε να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Από την άλλη, μπορεί να σας απασχολούν θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Στις 15/1 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι τις 25/1. Αρχικά μπορεί να μπαίνετε σε διαδικασία αναθεωρήσεων τόσο σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή όσο και σε θέματα που αφορούν τα δημιουργικά σας σχέδια.  Αν κάνετε μια νέα γνωριμία τώρα, μη δένετε τίποτε και πριν πέσετε με τα μούτρα. Την Κυριακή 16/1 έχουμε τη συνάντηση Ήλιου-Πλούτωνα που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εντάσεις είτε σε οικογενειακό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Μια απαιτητική εβδομάδα ξεκινά. Μολονότι είστε από τη φύση σας αρκετά καχύποπτοι και διστακτικοί, καλά θα κάνετε να ενισχύσετε αυτό το χαρακτηριστικό σας. Ο Ποσειδώνας  δημιουργεί ένα πλαίσιο σύγχυσης και τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις των ανθρώπων δεν είναι ξεκάθαρα. Είτε αυτό αναφέρεται στην ερωτική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα σε οικονομικές συναλλαγές αυτές τις μέρες. Την Πέμπτη ο Ερμής, γίνεται στάσιμος στον Υδροχόο, για να γυρίσει στην πρώτη του φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 15/1 στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ανησυχίας ή και έντασης με τους ανθρώπους που συμβιώνετε. Την Κυριακή 16/1 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε επίπεδο επικοινωνίας με ένα άτομο που θέλει να κυριαρχεί ή προσπαθεί να σας επιβληθεί. 

Τοξότης

Με τον Άρη στο ζώδιο σας, η διάθεσή σας περνά από διάφορα σκαμπανεβάσματα. Από την άλλη, μπορεί να είστε πιο αγχωμένοι για θέματα που αφορούν την οικογένεια σας. Σύγχυση μπορεί να επικρατεί και στις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα. Ένας άλλος παράγοντας που δημιουργεί όλη αυτή την αναστάτωση είναι η στάση του Ερμή την Πέμπτη στον Υδροχόο. Μέχρι τις 25/1 θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, σε αυτά που γράφετε, δημοσιεύετε, αναπαράγετε, μεταφέρετε. Προσοχή και στις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο, αλλά και στο διαδίκτυο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή 16/1 σας ωθεί να στοχεύσετε σε πιο ρεαλιστικούς οικονομικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η δράση είναι πιο παρασκηνιακή και μυστική. Οι πιο σημαντικές σας συζητήσεις είναι με τον ίδιο σας τον εαυτό. Στις 11/1 ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα αίσθημα σύγχυσης στην καθημερινότητα σας και στην επικοινωνία με τους άλλους. Μπορεί η κρίση σας αυτές τις μέρες να είναι θολή. Να μην είστε σίγουροι για τη δράση που πρέπει να αναλάβετε και την κατεύθυνση στην οποία πρέπει να βαδίσετε σε διάφορα θέματα. Από την άλλη, προσέξτε και τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και φιλοδοξίες. Μέχρι τις 25/1 ας είστε πιο προσεκτικοί στα έξοδα και τα έσοδα. Μετά τις 26/1 ο Ερμής θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τη λήξη της πορείας του στις 3/2. Εξαιρετικό διάσημα για να αναθεωρήσετε ή να διορθώσετε ό,τι έχετε ξεκινήσει.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή πίεση σε δυο τομείς: τον οικονομικό, αλλά και τον τομέα των σχέσεων με φίλους και συνεργάτες. Σε αυτή την περίπτωση η καλύτερη πρακτική είναι η υπομονή. Ακόμη, προσοχή σε άτομα που απευθύνονται σε σας για να τα βοηθήσετε. Ελέγξτε πρώτα ότι όντως χρειάζονται βοήθεια και δεν σας παραπλανούν. Αποφύγετε οικονομικές αποφάσεις και δεσμεύσεις, ειδικά όταν αυτό που σας υπόσχονται είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ένας άλλος παράγοντας σύγχυσης είναι η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας. Αναβολές, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και επαφές με άτομα από το παρελθόν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/1 σας κινητοποιεί σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και σας ωθεί να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Με μια αίσθηση σύγχυσης έρχεται η καινούρια εβδομάδα του Ιανουαρίου. Μπορεί να σας βρίσκει σε μια κατάσταση που η κρίση σας επηρεάζεται και δεν μπορεί να είναι αντικειμενική. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των επαγγελματικών και της καριέρας σας. Ένας άλλος παράγοντας σύγχυσης έρχεται με την πρώτη ανάδρομη πορείας του Ερμή για το 2022.  Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από δω και κάτω με την επικοινωνία, τις συναλλαγές σας και το μεταφορικό σας μέσο. Από την άλλη, επειδή θα βρίσκεται σε ένα τομέα ιδιαίτερα ψυχολογικό, πρέπει να προσέξετε το άγχος και την αγωνία που έχετε είτε σε θέματα δουλειάς. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/1 μπορεί να φέρει κάποια ένταση στην προσωπική σας ζωή ή μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό για έναν φίλο ή συνεργάτη.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.