ΖΩΔΙΑ

Οι 3 ζωδιακοί συνδυασμοί που παντρεύονται στην αρχή της σχέσης τους

Ας το παραδεχτούμε. Κάποιοι άνθρωποι ονειρεύονται τη μέρα του γάμου τους από τότε που ήταν 5 χρονών. Η Monica και ο Ross από τα Φιλαράκια είναι δύο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα αυτού του είδους. Ακόμα και αν δε θέλεις να παντρευτείς, μπορεί να είσαι από εκείνους που βιάζονται να βάλουν ταμπέλα στη σχέση τους και να συστήνουν το σύντροφό τους ακόμα και στον περιπτερά. Θέλεις να βγεις να το φωνάξεις να το πεις. Αν μάλιστα η σχέση σου ανήκει σε κάποιον από τους παρακάτω ζωδιακούς συνδυασμούς, σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να φάμε κουφέτα πολύ σύντομα.

 

Κριός με Λέοντα

Μιλάμε για έναν ιδανικό (ε, στο περίπου) ζωδιακό συνδυασμό. Ως ζώδια της Φωτιάς, έχουν και οι δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες αλλά αυτό κάνει τη σχέση τους πιο παθιασμένη. Αν και δε θα περίμενες ότι ένας Κριός θα ήθελε να δεσμευτεί, εάν νιώσει ότι έχει βρει το σωστό άνθρωπο και εμπνευστεί, είναι ικανός να τρέξει σε εκκλησία (αλλά το πάρτι θα γίνει σε χιονοδρομικό κέντρο). Ο Κριός και ο Λέων ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν με τόλμη και θάρρος. Επίσης, δε θέλουν καθόλου να χάνουν χρόνο άπαξ και σιγουρευτούν για κάτι.

Δες κι αυτό: Οι 4 ζωδιακοί συνδυασμοί που βαριούνται μέχρι θανάτου στο πρώτο ραντεβού

 

Καρκίνος με Σκορπιό

Δύο ζώδια του Νερού που ταιριάζουν απόλυτα γιατί είναι γεμάτα συναισθήματα και δε φοβούνται να τα εκδηλώσουν. Είναι και οι δύο ευαίσθητοι, εξαιρετικά πιστοί αλλά και λίγο κτητικοί. Παρόλα αυτά, λατρεύουν να μένουν στο σπίτι και να περνούν στιγμές θαλπωρής με το έτερόν τους ήμισυ ενώ τρώνε πίτσα και βλέπουν σειρές. Ακούγοντας καμπάνες γάμου ή είναι ιδέα μου;

Παρθένος με Ταύρο

Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται ότι τα ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, έχουν πολλά κοινά και τα βρίσκουν εύκολα μεταξύ τους. Ο Παρθένος και ο Ταύρος είναι γήινα ζώδια που αναζητούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Σκέφτονται κυρίως πρακτικά και ενίοτε βάζουν τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Αν και ξέρουμε ότι ο Παρθένος χρειάζεται πολύ χρόνο, αν βρει τη σιγουριά που τόσο έχει ανάγκη, θα τα κάνει όλα γρήγορα και θα αναρωτιέσαι πότε πρόλαβε και παντρεύτηκε μέσα σε 6 μήνες.