ΖΩΔΙΑ

Ο λόγος που επιστρέφει ένας πρώην, με βάση το ζώδιό του

Unsplash

Ας ανοίξουμε τον φάκελο με τους πρώην. Πολλοί μπορεί και να τον άνοιξαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Άλλοι χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο ακόμα και άλλοι μπορεί να έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει. Ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;

Αν όμως αναρωτιέσαι γιατί ο δικός σου πρώην επιμένει να επιστρέφει, ενώ η σχέση έχει τελειώσει οριστικά, υπάρχει αστρολογική εξήγηση. Και αφορά κι εσένα, όταν δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις κάποιον και συνεχίζεις να του στέλνεις μηνύματα «γύρνα πίσω θα φαρμακωθώ».

Κριός

Ο Κριός είναι ίσως το πιο παθιασμένο ζώδιο και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Τρέχει με τα κέρατα σαν κριάρι. Κι ας πέσει σε τοίχο. Όταν ένας πρώην σου είναι Κριός, επιστρέφει επειδή αντιλαμβάνεται ότι δεν θα βρει καλύτερη από εσένα. Να τον αγαπάς και να τον κατανοείς έτσι όπως θέλει.

Ταύρος

Ένας Ταύρος πάντα θα αποζητά κάποιον να του δίνει σταθερότητα και ασφάλεια. Αν ήσουν εσύ αυτό το πρόσωπο, δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι απλά, ειδικά αφού ξέρει πόσο δύσκολο είναι να το βρεις εκεί έξω. Άσε που βαριέται να ξαναμπεί στη διαδικασία του dating.

Δίδυμοι

Αν και οι Δίδυμοι δεν τρελαίνονται με τη δέσμευση, ξέρουν πότε έχουν βρει το δέκα το καλό. Το σημαντικότερο για εκείνους είναι η διασκέδαση και η χαλαρότητα. Αν ιντριγκάρονται, διεκδικούν μέχρι τέλους. Οπότε δεν θα σε αφήσει εύκολα σε ησυχία.

Καρκίνος

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά ο Καρκίνος έχει φετίχ με τους πρώην, ακόμα κι αν είναι η χειρότερη περίπτωση ανθρώπου. Δυσκολεύεται να ξεκολλήσει από το παρελθόν, πόσω δε μάλλον αν τον έχεις βγάλει από το comfort zone του.

Λέων

Αν ένας Λέων επιστρέφει, αν και είναι πρώην, σημαίνει ότι τον ενθουσιάζεις και είσαι ο άνθρωπος που δεν τον κάνει να βαριέται. Για να είμαστε όμως και ειλικρινείς, είναι ο ιδανικός τρόπος να τονιστεί το εγώ του.

Παρθένος

Αν ένας Παρθένος επιστρέφει συνέχεια, είναι επειδή νιώθει ότι ο κόσμος γίνεται χαοτικός και είσαι το μόνο πράγμα που τον ηρεμεί. Επειδή είναι αρκετά επιλεκτικός, ξέρει ήδη ότι ήσουν κάτι σημαντικό και δεν είναι διατεθειμένος να σε χάσει έτσι απλά.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα τρομερά ρομαντικό ζώδιο και επενδύει πολλά σε μία γνωριμία. Αν χωρίσατε, του είναι δύσκολο να το ξεπεράσει, ειδικά αν ένιωθε μαζί σου την πολυπόθητη ισορροπία.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δυσκολεύεται πολύ να ανοιχτεί και είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τον βγάλεις από το καβούκι του. Αν όμως το πέτυχες, ξέρει ότι είσαι “the one” και πολύ απλά του λείπεις.

Τοξότης

Είναι πολύ απλό. Ο Τοξότης δεν κάνει εύκολα σοβαρή σχέση. Αλλά αν κάνει, σημαίνει ότι του επιτρέπεις να είναι ο εαυτός του και βλέπει σε εσένα την ειλικρίνεια. Και επειδή ξέρει πόσο δυσεύρετο είναι αυτό, θα είναι ο πρώην που επιστρέφει.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που να επενδύει τόσο σε μία σχέση. Ο Αιγόκερως κάνει μία σχέση και είναι σαν να παντρεύεται. Επομένως, είναι δύσκολο να δεχτεί ότι μία σχέση ανήκει στο παρελθόν. Ειδικά αν τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι.

Υδροχόος

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία εξαίρεση. Ένας Υδροχόος θέλει να έχει έναν σύντροφο που να μπορεί να βλέπει και σαν φίλο. Αν είναι ο πρώην που επιστρέφει, μάλλον το κάνει γιατί θέλει να μοιραστεί μαζί σου πράγματα και όχι επειδή είναι απαραίτητα ερωτευμένος.

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς αναζητά τον απόλυτο έρωτα. Βαριέται όμως εύκολα οπότε είναι αυτός ο άνθρωπος που κάνει πηγαινέλα σε μία σχέση. Επίσης, ίσως είναι αυτός ο πρώην που δεν μπορεί να βρει νέο σύντροφο και έρχεται σε εσένα όπου νιώθει ασφάλεια.