ΖΩΔΙΑ

Ο Αύγουστος είναι ο χειρότερος μήνας γι’ αυτό το ζώδιο

Pexels

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, είναι για πολλούς ο μήνας της ηρεμίας, της ξεγνοιασιάς και των διακοπών. Για ένα ζώδιο όμως, τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς «όλα μοιάζουν καλοκαίρι».

Κάθε χρόνος έχει τα πάνω και τα κάτω του και το ταξίδι των αστεριών στον ουρανό δεν φέρνει πάντα κοσμικές ευλογίες. Ανεξάρτητα από το ωροσκόπιό σου, υπάρχει μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου που φαίνεται να μας ακολουθεί η κακή τύχη. Αλλά επειδή η τύχη δεν είναι πάντα με το μέρος σου, δεν σημαίνει ότι όλα θα είναι καταστροφικά. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις για ποιο ζώδιο ο Αύγουστος θα είναι πιο δύσκολος μήνας της χρονιάς.

Ο Αύγουστος είναι ο χειρότερος μήνας γι' αυτό το ζώδιο Pexels

Μήνας πιεστικός, με εντάσεις, εκνευρισμούς και γενικά όχι ήρεμος και γαλήνιος θα είναι ο Αύγουστος για το ζώδιο της Παρθένου. Με τον Άρη στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο μέχρι τις 27/08, σαφώς ο Αύγουστος δεν θα είναι ένας απολύτως ήσυχος, χαλαρός και ξεκούραστος μήνας. Ο μήνας ξεκινά με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία εντείνει το στρες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και αρκετής δουλειάς. Απογοητεύεσαι από λόγια και συζητήσεις, ενώ πολύ πιθανή είναι και η σκέψη ή και η συζήτηση για τη διακοπή μίας σχέσης ή/και συνεργασίας. Σίγουρα ο Αύγουστος στο διάβα του σε καλεί να βάλεις τελεία και παύλα σε ότι δεν εξελίσσεται. Αυτή η τάση γίνεται πολύ πιο έντονη την περίοδο από τις 25 ως τα τέλη του Αυγούστου όταν σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου συνειδητοποιείς ότι η επαφή σου με κάποιους ανθρώπους, δεν είναι μόνιμη και αναγκαστικά πρέπει να διακοπεί.

Η Αφροδίτη ανάδρομη από το Λέοντα, φουντώνει για τα καλά τις ανασφάλειες στα αισθηματικά σου στο δεύτερο μισό του μήνα, είτε γιατί βρίσκεσαι σε μία αδιέξοδη ερωτική κατάσταση, έναν μυστικό έρωτα, ή γιατί μπλέκεσαι σε νοσταλγικές σκέψεις μετάνοιας. Στα επαγγελματικά η κατάσταση δεν σε καλύπτει, είτε γιατί νιώθεις ότι θίγονται τα συμφέροντά σου ή δεν επαρκούν αυτά που λαμβάνεις γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι «ρηγμένη». Στα οικονομικά χρειάζεται αυτοέλεγχος, γιατί η περίοδος από τις 27/8 θα είναι αρκετά πιεστική. Ο Ερμής από το ζώδιό σου γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στις 23/8 προκαλώντας τα ευτράπελά του και τις παρανοήσεις του στις επικοινωνιακές σου δραστηριότητες.