ΖΩΔΙΑ

Λιοντάρια, τσεκάρετε τους φίλους σας

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια αδράνεια και αυτό σε κάνει να ηρεμείς αλλά και να χαλαρώνεις. Το ανταγωνιστικό σου στοιχείο που βγαίνει στην επιφάνεια θα το γλυκάνεις με κάποιο τρόπο, γιατί δεν το αντέχεις και πολύ. Οπότε, θα περάσεις μια μέρα που πιθανόν θα κοιμάσαι ή θα ονειροπολείς. Οι συγκεχυμένες σκέψεις πάντως δε σε βοηθάνε να οριοθετήσεις κάποιες καταστάσεις.

Ερωτικά: Σκέφτεσαι, σκέφτεσαι και τίποτε δεν βγαίνει. Εδώ θέλει ξεκαθάρισμα μια κατάσταση και μάλιστα όπως εσύ ξέρεις και το κάνεις, με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Μην αφήσεις να σε… παραμυθιάζει κανένα άτομο με τα δικά του θέλω, γιατί μάλλον θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο. Κυρίως αν σου αρέσει ένας Ιχθύς μάλλον το τοπίο εκ μέρους του δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο, αλλά ούτε και από την πλευρά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις σχέδια για το πώς θα οργανώσεις γενικά την δουλειά σου. Ουσιαστικά, είναι η εποχή που θα βγουν οι φιλοδοξίες σου, αλλά επειδή κοντράρεις γερά δεν είναι εύκολο να τις οριοθετήσεις. Πάντως θα κάνεις ότι μπορείς για να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι το πρόβλημα το ξεπέρασες και μπορείς πλέον να κινείσαι άνετα και κυρίως να διευθετείς ορισμένα κοινωνικά θέματα που έχουν προκύψει μ’ εσένα και τους γύρω σου. Η βοήθεια που θα προσφέρεις στην οικογένεια σου είναι σημαντική για αυτό θα βιώσεις μια εσωτερική ηρεμία. Ένα φίλος μπορεί να σε μυήσει σε θέματα καλλιτεχνικά.

Ερωτικά: Προσπαθείς να είσαι κοντά με τον Ιχθύ παρόλο που διαφωνείτε στα θέματα των οικονομικών αλλά, αν απομονώσεις αυτό το θέμα, θα δεις ότι θα βγει και πάλι το συναίσθημα. Η προοπτική με τον Παρθένο είναι πολύ καλή αυτό το διάστημα, αρκεί εσύ να το αποφασίσεις. Με τον Σκορπιό γίνονται διάφορα μεταξύ σας και μπορεί να νιώθεις μοναξιά. Μην το παίρνεις τόσο σοβαρά γιατί η κρίση θα περάσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πάρεις αποφάσεις αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο να κάνεις κάποια πράγματα. Ο λόγος είναι ότι αδρανείς γιατί είτε δεν έχεις όρεξη είτε έχεις λάθος προσανατολισμό. Το συναίσθημα κάπως θα σε οδηγήσει στον σωστό δρόμο, αλλά και πάλι χρειάζεται προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα μικρό χάος και αυτό σίγουρα θα σε χαλάσει χωρίς όμως εσύ να το καταλάβεις. Γιατί μπορεί η σύγχυση να σου δημιουργήσει ένα είδος αδράνειας. Το πιο δύσκολο είναι να κάνεις σχέδια και προγράμματα και μέχρι το βράδυ η διάθεσή σου να σε προδώσει και να μην κάνεις τίποτε.

Ερωτικά: Παρασύρεσαι από σκέψεις και συναισθήματα λύπης κι αυτό σίγουρα δε σε βοηθάει πουθενά. Αυτό συμβαίνει επειδή βρίσκεσαι σε μια χαλαρή κατάσταση και μπορεί να σε επηρεάσει οποιοσδήποτε, γιατί θα σε ρουφήξει με την ενέργεια του. Κυρίως όμως ο Ιχθύς που τις πιο πολλές φορές σε μπερδεύει με τις εξαφανίσεις του.

Οικονομικά & Καριέρα: Καλά θα κάνεις να προσέχεις ακόμα και τα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου γιατί η αφηρημάδα σήμερα θα κτυπήσει κόκκινο. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Να δίνεις μεγάλη σημασία στις αυτόματες κινήσεις σου και να έχεις επίγνωση κάθε ενέργειάς σου, για να μην κρύψεις χαρτιά ή πράγματα που τα χρειάζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις υψηλά ιδανικά τα οποία αναζητάς σε άλλα άτομα, για αυτό πιθανόν να υπερβάλεις και μερικές φορές να μη βλέπεις την πραγματικότητα. Η πίστη σου θα είναι μεγάλη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προσωπικά προβλήματα.

Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια ήρεμη κατάσταση και αυτό βοηθάει να χαλαρώσεις και να αντιμετωπίσεις τις κόντρες με τον Κριό ή τον Αιγόκερω, με τους οποίους νιώθεις ότι αν δεν γίνει κάτι για να ηρεμήσουν τα θέματά σας θα εκραγείς.

Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να συγχωρήσεις και να αφήσεις πίσω σου κάποιες αντιπαλότητες με πολύ στενούς συνεργάτες γιατί πιστεύεις ότι εσύ είσαι σε διαφορετική κατάσταση από αυτούς. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν νιώθεις την πίεση από τις συνεργασίες και το στενό σου περιβάλλον, αλλά τουλάχιστον σήμερα θα είναι πιο χαλαρά όλα τα θέματά σου.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας Κυριακή 2 Νοεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να πέφτεις σε παγίδες γιατί πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που σε ξεγελάει ή σε κοροϊδεύει. Για αυτό θα φανείς περισσότερο προσεκτικός/ή σε όλα όσα κάνεις και κυρίως σε θέματα που αφορούν την έκθεση της προσωπικής σου ζωής σε φίλους, οι οποίοι μπορεί να σε ψυχολογούν ερήμην σου και να λένε αυθαίρετα πράγματα.

Ερωτικά: Η κατάσταση με έναν Ιχθύ αρκετές φορές σε κουράζει γιατί δεν δείχνει τι ακριβώς θέλει από εσένα και είναι συνέχεια ήξεις αφήξεις. Πάντως τώρα που έχεις το Δία στο… κεφάλι σου θα κάνεις αλλαγές γιατί θα έχεις την απαραίτητη δύναμη να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι πολύ έντονη και πιθανόν να εκφραστείς πιο δυναμικά από άλλες φορές. Με το Ζυγό θα γίνει κάτι πολύ καλό και τελικά είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε σκέψεις συμβίωσης.

Οικονομικά & Καριέρα: Ανταλλάσεις πληροφορίες με άτομα που πιθανόν να θέλουν να επενδύσουν σε εσένα ή να κάνετε κάτι από κοινού για μια συγκεκριμένη δουλειά. Όμως η προσπάθεια σου θα χρειαστεί καλύτερη οργάνωση γιατί ότι πείτε μπορεί να πάει στον βρόντο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να νιώθεις μοναξιά για αυτό επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο, με τον οποίο θα μπορέσεις να εκφράσεις τα συναισθήματα που συνήθως κρύβεις κάτω από τη μάσκα της λογικής.

Ερωτικά: Έχεις αυτή την στιγμή περισσότερα αισθήματα λύπης παρά αγάπης για το πρόσωπο που είστε μαζί. Για αυτό θα το φροντίσεις σαν να είσαι ο/η νοσοκόμος/α του. Από την άλλη υπάρχει και μια παρερμηνεία γεγονότων και καταστάσεων μεταξύ σας. Με το Δίδυμο ή τον Τοξότη σίγουρα θα μπερδευτείς γιατί κάτι έχει γίνει μεταξύ σας και δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλει να σου πει επειδή το μήνυμα που στέλνει είναι διπλό. Δηλαδή κάτι σα “θέλω και συγχρόνως κάτι με απομακρύνει”. Με το Σκορπιό αντίθετα θα έχετε μεγαλύτερη συναισθηματική επικοινωνία.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να απαλλαγείς από πολλές ευθύνες και αγωνίες για αυτό σήμερα πιθανόν ν’ αφήσεις άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα και εσύ να ακολουθήσεις με τα δικά σου δεδομένα και τους δικούς σου χρόνους. Να είσαι όσο μπορείς προσεκτικός/ή με θέματα που σε υποχρεώνουν να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Το απόλυτο χάος γιατί μπερδεύεσαι συναισθηματικά και μια λυπάσαι και μια βλέπεις τον εαυτό σου σαν ένα μεγάλο θύμα της κοινωνίας και των ατόμων που σε έχουν αδικήσει και βρίσκονται γύρω σου. Τουλάχιστον το καλλιτεχνικό σου ταμπεραμέντο σε αυτές τις περιπτώσεις θα σε σώσει.

Ερωτικά: Η προσωπική εμπειρία με τον Ιχθύ μετράει πολύ περισσότερο παρά να τον επικοινωνείτε από μακριά και να συζητάτε σαν να μην τρέχει τίποτε. Πρέπει να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα για να αναγνωρίσεις τελικά αυτό που συμβαίνει μέσα σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Η συγκυρία πολλών πραγμάτων σε αναγκάζει να μη μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου και για αυτό καλύτερα προηγουμένως να ξεκαθαρίσεις ακριβώς τι θέλεις. Να μην κάνεις δηλώσεις αλλά ούτε κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναζητάς το ρίσκο χωρίς την ταλαιπωρία και αυτό σίγουρα θα σε βγάλει σε καλό δρόμο. Η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνική φλέβα που έχεις θα βγει στην επιφάνεια. Έστω ανοίγοντας μόνο το ράδιο για να ακούσεις μουσική γιατί κάπου έχεις ανάγκη να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις. Αν είσαι νέος γονιός θα έχεις μια πολύ στενή και όμορφη επαφή με το μωρό σου γιατί θα υπάρχει ηρεμία και χαλαρότητα.

Ερωτικά: Δεν θέλεις να χάσεις τη διάθεσή σου και τη γλυκιά αναμονή που υπάρχει αυτήν τη στιγμή για ένα άτομο. Οπότε δεν διαλύεις κανένα σύννεφο που μπορεί έστω και λίγο να σου υπενθυμίζει ότι πίσω από την κουρτίνα υπάρχει κάτι άλλο. Γι’ αυτό με τον Κριό που έχεις μια σχέση πολύ μοιραία θα γίνει κάτι που δεν το περίμενες και σίγουρα θα βρεθείς πολύ κοντά μαζί του. Αντίθετα με το Λιοντάρι τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενες γιατί και οι δυο δεν κάνετε σχεδόν κανένα βήμα.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ρισκάρεις και θα το πετύχεις γιατί το βαθύ σου ένστικτο σε σπρώχνει να βρεθείς στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Γι’ αυτό μπορεί να σε ελκύσουν τα μικρά τυχερά παιχνίδια ή οτιδήποτε μπορεί α κερδίσεις εύκολα χωρίς κόπο. Σήμερα πάντως θα το ρίξεις έξω και μπορεί να κάνεις πολλές σπατάλες επειδή έχεις ανάγκη να περάσεις καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Χαλαρώνεις αλλά μπορεί να μπερδεύεις και το πρόγραμμά σου με άλλα εμβόλιμα θέματα και ενώ έχεις πει ότι θα κάνεις αυτό τελικά να κάνεις και το άλλο. Η τακτοποίηση του σπιτιού θα πάει περίπατο γιατί πιθανόν να βαριέσαι και να θέλεις να ξεκουραστείς. Γενικά, θα περάσεις μια ημέρα που δεν θα την καταλάβεις και πάρα πολύ. Η μουσική μπορεί να σε συντροφεύει και να σου κάνει καλό.

Ερωτικά: Λυπάσαι και υποχωρείς, και κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό που όλα παίζονται βρίσκεις ως σημείο αναφοράς την ευαισθησία και παραδίνεσαι άνευ όρων ακόμα και στη σκέψη. Πρόσεξε τι θα πεις με το Δίδυμο ή τον Παρθένο γιατί θα πέσει κι ένα μικρό παραμύθι, χωρίς όμως να υπάρχει εσκεμμένη διάθεση.

Οικονομικά & Καριέρα: Οι εντυπώσεις σου είναι κάπως περιορισμένες και κυρίως με ψευδαισθήσεις γιατί μπαίνει στη μέση το απόλυτο συναίσθημα της ευαισθησίας. Σίγουρα δεν μπορείς να απαιτήσεις από κανένα να κάνει αυτό που κατά τη γνώμη σου είναι το σωστό, οπότε θα συγκεντρωθείς στον εαυτό σου για να το κάνεις από μόνος/η σου. Πρόσεξε με ποιον τρόπο θα διαχειριστείς τα χρήματά σου γιατί θα κάνεις σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να πάρεις πολύ συναίσθημα και με τον τρόπο σου το ζητάς από τους δικούς σου ανθρώπους. Ακόμα και το ζωάκι σου αν έχεις θα το χαϊδεύεις συνέχεια για να πάρεις ενέργεια. Η καλή κουβέντα πάντα πιάνει για αυτό μην αμελείς να μιλάς γλυκά.

Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ θα δώσει τροφή στο συναίσθημά σου και σίγουρα θα περάσετε καλά σήμερα. Με τον Σκορπιό χρειάζεται να δώσεις άφεση των αμαρτιών του και κυρίως της κακής του συμπεριφοράς. Ο Παρθένος θα έρθει πιο κοντά γιατί θα έχεις χαλαρώσει εσύ.

Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι υπάρχει αναγκαιότητα ακόμα και με τα άτομα που συνεργάζεσαι να χαμηλώσεις τους τόνους για να μη σε βλέπουν ανταγωνιστικά και να βελτιώσεις τις επαφές μαζί τους. Γιατί μερικές φορές δείχνεις απόμακρος/η και όχι μόνο. Μια συμφωνία που περιμένεις από το εξωτερικό σίγουρα θα είναι αυτή που θα ανεβάσει τις μετοχές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κράτα γερά αυτά που έχεις στα χέρια σου γιατί κι αυτά μπορεί να φύγουν χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Για αυτό μην ξεθαρρεύεις αν δεν έχεις στα χέρια σου χειροπιαστά αποτελέσματα. Ότι και να κάνεις, ακόμα και μέσα στο σπίτι σου, μπορεί να μη θυμάσαι που έχεις βάλει τα διάφορα χαρτιά, αντικείμενα και κυρίως πολύ προσωπικά σου πράγματα. Το συναίσθημα σίγουρα θα σε παρασύρει και πιθανόν να κάνεις υπερβολές αλλά και λάθη ουσίας.

Ερωτικά: Θέλεις να τα βρείτε με τον Καρκίνο για αυτό τον πάς σιγά-σιγά για να μην τρομάξει και πάλι από τις τρελές συμπεριφορές σου. Γιατί το ξέρεις πολύ καλά ότι είσαι της εξαφάνισης κι αυτό σίγουρα δε βοηθάει στην εξασφάλιση νέων καταστάσεων. Με τον Σκορπιό θα δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση γιατί μπορεί με κάποιο τρόπο να πιάσεις τον σφυγμό της ευαισθησίας του.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και στο τέλος μπορεί να μην κάνεις τίποτε γιατί δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις. Σήμερα ιδιαίτερα που είναι Κυριακή κάνε τον απολογισμό των ημερών και φτιάξε πλάνα για τις επόμενες ημέρες. Η τάση που νιώθεις να ανταγωνιστείς κάποια άτομα που δε σου έχουν φερθεί καλά σε αναστατώνει, αλλά δεν είναι πολύ σίγουρο ότι σου ταιριάζει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η μέρα σήμερα σε ευνοεί αρκετά γιατί θα επανέλθεις στην πρωταρχική σου ψυχική κατάσταση. Κυρίως δυναμώνεις σε πράγματα που θα μπορέσεις να εκφράσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου.

Ερωτικά: Δεν υπάρχουν σήμερα κόντρες με κανέναν και για τίποτε. Ο λόγος είναι ότι νιώθεις δύναμη και μπορείς να διαχειριστείς ακόμα και τον πιο δύσκολο Ζυγό που σε κουράζει με τις ήξεις αφήξεις κι ας είναι τελικά κοντά σου. Με τον Παρθένο θα βρείτε φόρμουλα επαφής και επικοινωνίας και αυτό είναι το σπουδαιότερο μεταξύ σας.

Οικονομικά & Καριέρα: Σχετίζεσαι και βρίσκεσαι με κόσμο που έχεις μαζί τους κάποια άνεση, οπότε μπορείς να συζητάς ακόμα και πράγματα που δεν θέλεις να βγαίνουν στην επιφάνεια για να μην εκτεθείς. Όμως τώρα δεν φοβάσαι να τα μοιράζεσαι και σίγουρα η δεύτερη γνώμη πάντα θα σου κάνει καλό. Πιθανόν να πάρεις χρήματα από κάποιον που τα είχες τελείως ξεγραμμένα.

 

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/11;