ΖΩΔΙΑ

Λέοντα, βάλε τέρμα σε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα βάλει σε λειτουργία την παρορμητικότητά σας. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα και θα διατυπώσετε ευθέως ό, τι ακριβώς σκέπτεστε. Με έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις σχέσεις σας, φιλικές ή ερωτικές. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό και με αποφασιστικό τρόπο αλλάζετε τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Δεν αποκλείεται να αντικαταστήσετε το ερωτικό σας ταίρι με νέο ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα θα σας εξοπλίσει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε φιλικά άτομα και μια τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα πιάσει τόπο. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να πρωτοτυπήσετε, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο ή το συνηθισμένο. Η ειλικρίνεια που θα δείξετε σε πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εκτιμηθεί δεόντως, αποκαθιστώντας την εικόνα και την προσωπικότητά σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα εμφανιστείτε ειλικρινείς, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στόχος σας θα είναι να είστε άμεσοι και ξεκάθαροι. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητά σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, σήμερα θα βοηθήσετε ένα κοντινό σας άτομο να βγει από ένα προσωπικό του αδιέξοδο. Λύση θα φέρετε σε ερωτικό σας ζήτημα, δίνοντας τις κατάλληλες εξηγήσεις σχετικά με μια συγκεκριμένη σας πράξη. Έρχεται συναισθηματική σταθερότητα και ερωτική ισορροπία.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αποδράσεις διαφόρων ειδών. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεγλιστρήσετε από τη βαρετή ρουτίνα και να περάσετε σε πιο ευχάριστες συναναστροφές. Θα είναι πολύ φιλική η στάση των τρίτων προς εσάς, γι’ αυτό θα σας παροτρύνω να δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τα φιλικά πλαίσια και να σας πλησιάσει με έναν πιο ερωτικό τρόπο έκφρασης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε στυλ, τόσο εμφάνισης, όσο και συμπεριφοράς. Θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να φέρετε οριστική αλλαγή στη ζωή σας, θα παρατηρηθούν ασυνήθιστες πράξεις στη συμπεριφορά σας και ίσως να νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, θα καταφέρετε να φέρετε αλλαγές που θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητά σας. Αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συνέπειες.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σας βοηθήσει να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Δεν θα λείψει από τη σημερινή μέρα ούτε το φλερτ, ούτε η πρόκληση, γι’ αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση και δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με πολύ ευχάριστες μελλοντικές προδιαγραφές.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αλλαγές θα υπάρξουν στο συναισθηματικό σας κόσμο, διαφορετικές θα είναι οι αντιδράσεις σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ερωτικές μετατοπίσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει μέσα σας νέες ανάγκες, καινούργιες επιθυμίες, και παράλληλα θα σας δώσει το έναυσμα για να αναποδογυρίσετε τον τρόπο σκέψη σας. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες κατευθύνσεις, με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε πορεία με ολοκαίνουργιο έρωτα!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ομαλή και ήρεμη θα είναι η επικοινωνία σας και διπλωματική και μεθοδική θα είναι η στάση σας ως προς τους συνεργάτες σας. Σήμερα στόχος σας θα είναι να περάσετε μια όμορφη και ερωτική ημέρα, δεν θα λείψουν οι τάσεις ρομαντισμού, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες προτάσεις. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε για το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε την οπτική σας γωνία. Θα μετατοπίσετε θέσεις και απόψεις, φέρνοντας καινούργιες αναζητήσεις στη ζωή σας. Ένα ξαφνικό και πολύ θετικό γεγονός θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας και ξεκινά πορεία ανοδική σε θέματα που εδώ και καιρό είχαν παγιδευτεί στη στασιμότητα. Με μια πολύ τολμηρή και εύστοχη σας πράξη, θα δώσετε ώθηση σε πρόσωπο που επιτέλους θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, πρώτον θα σας δημιουργήσει καινούργια ενδεχόμενα και δεύτερον θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για βελτίωση, γεγονός που θα σας κάνει ριψοκίνδυνους και αρκετά αποφασιστικούς ως προς την ανάληψη ρίσκων. Τα γεγονότα θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές και αυτή τη φορά θα κινηθείτε με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο δράσης. Εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα καταφέρει να σας αλλάξει τρόπο σκέψης και κατά συνέπεια και τρόπο δράσης. Θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τη σκληρή λογική και θα αξιοποιήσετε τις συναισθηματικές εκλάμψεις που θα νιώσετε. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας, θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και πολύ αυθόρμητους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κατακτήσετε το στόχο σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας και σε συνδυασμό με την ανάγκη σας να εκφραστείτε ελεύθερα, θα γίνετε προσιτοί και συμπαθείς σε πρόσωπα παλιά αλλά και καινούργια. Θα προκύψουν ευχάριστες φιλικές συναναστροφές, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα και μην εκπλαγείτε αν τα γεγονότα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή θα εμφανιστεί αμοιβαία έλξη μεταξύ σας. Προμηνύεται ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 25 με 26 Απριλίου. Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

Πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την ερωτική απόρριψη;

Πως θα πάτε καλά με το πρόσωπο που αγαπάτε!