ΖΩΔΙΑ

Λέοντα, η μέρα έχει πάθος

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς σήμερα σας κάνει πιο εσωστρεφείς κι έχετε περισσότερη ανάγκη την ηρεμία. Έχετε στραμμένο το βλέμμα σας στο μέλλον και είστε σε θέση σήμερα να κάνετε όνειρα και σχέδια μελλοντικά. Επίσης, σήμερα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, σας δίνει δυναμισμό και προωθείτε περισσότερο τις νέες ιδέες σας στα επαγγελματικά σας. Στα αισθηματικά σας τώρα, μπορείτε εσείς οι αδέσμευτοι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, καλύπτοντας τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Οι δεσμευμένοι γίνεστε πιο δοτικοί απέναντι στο ταίρι σας και προσπαθείτε να έχετε αρμονία στη σχέση σας. Υπάρχει αλληλοκατανόηση στη σχέση και τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, τη σημερινή μέρα, φέρνει στο προσκήνιο τις φιλίες σας αλλά και την κοινωνικότητά σας, από όπου μπορείτε να έχετε οφέλη σε διάφορους τομείς της ζωής σας και στα επαγγελματικά σας. Με τα φιλικά σας πρόσωπα σήμερα, θα έχετε περισσότερες επαφές, θα είστε πιο κοντά τους και θα τους εκδηλώσετε την αγάπη σας και θα περάσετε καλά μαζί τους. Η κοινωνικότητά σας σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Σε αισθηματικό επίπεδο, μπορείτε να βασιστείτε στο ταίρι σας σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι και να λάβετε ικανοποίηση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι με την αυξημένη σας κοινωνικότητα σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, σας ωθεί στο να δώσετε βάση στην επαγγελματική σας ζωή και στην εξέλιξή σας γενικότερα στα επαγγελματικά σας. Καλό θα είναι σήμερα να είστε διπλωματικοί με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας, γιατί είναι σε θέση αυτά τα άτομα να επηρεάσουν θετικά την πρόοδό σας στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να έχετε την εξέλιξη που επιθυμείτε, αρκεί να έχετε το νου σας στις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και στον τρόπο που θα τις αξιοποιήσετε. Στα αισθηματικά σας σήμερα, είστε κάπως σκεπτικοί εσείς οι αδέσμευτοι, θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης αλλά ακόμα φοβάστε τη δέσμευση και νιώθετε πίεση στην ιδέα μιας δέσμευσης. Εσείς οι δεσμευμένοι δεν θέλετε σήμερα να νιώσετε πίεση από τη σχέση σας και ζητάτε από το ταίρι σας να δείξει κατανόηση στις επιθυμίες σας.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα με την Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς αυτό που βασικά επιθυμείτε είναι  να εξελιχθείτε σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, να διευρύνετε τους μαθησιακούς σας ορίζοντες και να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Θέλετε να ασχοληθείτε σήμερα με δραστηριότητες που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας δημιουργήσουν χαρά. Στα αισθηματικά σας, επιζητάτε την επιβεβαίωση από το ταίρι σας σήμερα, εσείς που είστε δεσμευμένοι κι έχετε την τάση να μη βλέπετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας τελείως αντικειμενικά αλλά επιθυμείτε να μπείτε σε διαδικασία διαλόγου με το ταίρι σας και θεωρείτε πως αν ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα κάνει καλό στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θέλετε να τσεκάρετε το ενδιαφέρον ενός ατόμου που έχετε υπόψη για να δείτε τελικά αν αυτό το ενδιαφέρον είναι ερωτικό ή φιλικό.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας γενικότερα. Ίσως να ασχοληθείτε με τα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε το δυναμισμό που απαιτείται, προκειμένου να φέρετε εις πέρας όλες τις εκκρεμότητές σας και να νιώσετε καλύτερα. Στην αισθηματική σας ζωή, επικρατεί στη σχέση σας το πάθος και ο έρωτας και περνάτε με το ταίρι σας στιγμές που θα σας ενώσουν περισσότερο. Οι αδέσμευτοι έχετε την τάση να είστε κάπως πιο μοναχικοί σήμερα και να μη θέλετε να είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, επιθυμείτε περισσότερο τη σημερινή μέρα να εξετάσετε τα θέλω σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας και να δείτε τι θα σας κάλυπτε συναισθηματικά αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς σήμερα σας ωθεί να αντιμετωπίσετε αλλά και να αξιολογήσετε όλες τις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Επιθυμείτε σήμερα να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια στις σχέσεις σας και να τις αξιολογήσετε στο κατά πόσο σας κάνουν καλό και σας δίνουν όλα αυτά που έχετε ανάγκη. Ενδεχομένως να δειτε ότι κάποιες σχέσεις στη ζωή σας, σε όλα τα επίπεδα, μπορεί να μη σας καλύπτουν όσο θα θέλατε και γι’ αυτό το λόγο να προβείτε σε κάποιες συζητήσεις. Στα αισθηματικά σας, έχετε ανάγκη να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις στη σχέση σας, προκειμένου κι εσείς να νιώσετε πιο όμορφα και να υπάρχει σταθερότητα και ευημερία γενικότερα στη σχέση σας. Κάνετε διάλογο με το ταίρι σας και βρίσκετε τη χρυσή τομή στα θέματα που σας απασχολούν.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς σας προτρέπει να ασχοληθείτε με εσάς και με τη γενικότερη σταθερότητα στη ζωή σας. Επιθυμείτε να βάλετε μία τάξη σε όλες τις καταστάσεις που ζείτε στην καθημερινότητά σας και να οργανώσετε με καλύτερο τρόπο τη ζωή σας. Θέλετε να έχετε εσείς τον έλεγχο των αποφάσεών σας και να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα καλυτερεύσουν τη ζωή σας. Στα αισθηματικά σας, θα είστε κάπως πιο κλειστοί συναισθηματικά και δεν θα θελήσετε να ανοιχτείτε και να δείξετε τα συναισθήματά σας. Και ο αισθηματικός τομέας, θεωρείτε εσείς οι αδέσμευτοι, ότι είναι ένας τομέας με τον οποίο επιθυμείτε να ασχοληθείτε, προκειμένου να βρείτε την ευτυχία που εσείς αποζητάτε. Εξετάζετε το ενδεχόμενο να μπείτε σε μία νέα σχέση και βλέπετε την προοπτική της συντροφικότητας με άλλη οπτική.

Σκορπιός

Με την Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς, αγαπητοί Σκορπιοί, ασχολείστε σήμερα με τα επαγγελματικά σας και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Ξεκαθαρίζετε μέσα σας ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε και βρίσκετε τρόπους, προκειμένου να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες. Στα αισθηματικά σας, εσείς που βρίσκεστε σε σχέση αποφασίζετε να δείξετε στο ταίρι σας τον πιο ρομαντικό χαρακτήρα σας  και να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να τολμήσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας και να βρείτε το πρόσωπο εκείνο που θα σας οδηγήσει στο να ζήσετε ευχάριστες και ερωτικές στιγμές.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα και με την Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένειά σας και γενικότερα την ακίνητη περιουσία σας. Επιθυμείτε να ασχοληθείτε και  να βελτιώσετε τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σας και βρίσκετε τρόπους, προκειμένου να το πετύχετε αυτό που θέλετε. Ίσως να επιλέξετε σήμερα τη μοναξιά σας και να μην είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Στα αισθηματικά σας εκφράζετε τις ανάγκες σας στο ταίρι σας και ζητάτε από το σύντροφό σας να είναι δίπλα σας στις επιθυμίες που έχετε και στα όνειρα που κάνετε για τη σχέση σας. Μπορείτε τώρα να κάνετε μία συζήτηση και  να αναλύσετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την εξέλιξη της σχέσης σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς σήμερα θα σας κάνει να ασχοληθείτε με κάποια πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος και γενικότερα με καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, βρίσκετε τρόπους, προκειμένου να επεκτείνετε την εργασία σας και συζητάτε με τους συνεργάτες σας πως θα καλυτερεύσετε γενικότερα την επαγγελματική σας ζωή. Στα αισθηματικά σας σήμερα, επιλέγετε να περάσετε με το ταίρι σας πιο χαλαρές στιγμές και θέλετε να υπάρχει ισορροπία στη σχέση σας γενικότερα. Θα είστε συναισθηματικοί και θα μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματά σας και γενικότερα για το πώς βλέπετε τη σχέση σας.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, με την Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς, θα ασχοληθείτε σήμερα με τα οικονομικά σας και με τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Θέλετε να δείτε μία άνοδο στην οικονομική σας κατάσταση και θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τις καταστάσεις σε αυτόν τον τομέα. Στα αισθηματικά σας, το ταίρι σας ενδεχομένως να είναι περισσότερο απαιτητικό απέναντί σας, να διεκδικεί περισσότερο χρόνο μαζί σας, να ζητά την προσοχή σας και γενικότερα να σας εκφράζει κάποια παράπονα τα οποία βέβαια θα φροντίσετε να ακούσετε και να διορθώσετε ό, τι θεωρείτε εσείς πως πρέπει να διορθωθεί. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε στιγμές ανεμελιάς στην ερωτική σας ζωή κι αυτό θα τονώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας αλλά και γενικότερα την ψυχολογία σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σήμερα, επιθυμείτε να αφήσετε τις καταστάσεις του παρελθόντος και να κοιτάξετε μπροστά, στους τομείς που θεωρείτε εσείς ότι το χρειάζεστε περισσότερο. Ανανεώνεστε, προβάλλετε περισσότερο τον εαυτό σας και τα χαρίσματά σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας και επίσης ασχολείστε και με τα οικονομικά σας και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε έναν περιορισμό των εξόδων σας. Στα αισθηματικά σας, θέτετε νέους στόχους στη σχέση σας εσείς που είστε δεσμευμένοι και καταφέρνετε να βρείτε τρόπους για να περνάτε όμορφες στιγμές στη σχέση σας. Εσείς οι αδέσμευτοι θα κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι κάποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε μία νέα σχέση που θα πληροί τις δικές σας προδιαγραφές. Χαρείτε τις στιγμές, χωρίς όμως να επενδύετε συναισθηματικά.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ολική έκλειψη ηλίου στους Ιχθύς: Άφησε ελεύθερη τη ψυχή σου να σε οδηγήσει στην απελευθέρωση του πόνου και της θλίψης

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;