ΖΩΔΙΑ

Λέοντα, ετοιμάσου για έρωτα!

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, έντονες θα είναι οι εξουσιαστικές σας τάσεις. Θα κινηθείτε με δυναμικότητα, διορατικότητα και στρατηγικό πλάνο, προκειμένου να κατακτήσετε και να κερδίσετε αυτό που επιθυμείτε. Θα πέσει έξω πρόσωπο που θα προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στους στόχους σας. Η Σελήνη που εισέρχεται στον Τοξότη φέρνει ευνοϊκά συμβάντα, ευχάριστες προτάσεις και έντονη διάθεση για αποδράσεις διαφόρων ειδών. Για άλλη μια φορά, θα αναζητήσετε την περιπέτεια, προσοχή μόνο να μην πέσετε σε υπερβολές.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, προσοχή στο τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, γιατί θα δημιουργηθούν καταστάσεις ανταγωνισμού και υπεροχής. Θα είναι ισχυρή η επιθυμία σας να θέλετε να επιβληθείτε, γι’ αυτό το νου σας να μην προκαλέσετε συγκρούσεις και να μην πέσετε σε διαμάχες που θα φέρουν αρνητικό κλίμα στις σχέσεις σας. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη ίσως να διχάσει τη σκέψη σας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε διπλούς στόχους. Στον ερωτικό σας τομέα, αποφύγετε να ξεκινήσετε καινούργια σχέση, αν πρώτα δεν έχετε τελειώσει οριστικά με την παλιά.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη και η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής και έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό. Αυτή τη φορά, θα ταχτοποιηθεί προσωπικό σας ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια και καθυστερήσεις. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές και για επίσημες υποσχέσεις, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά σας και θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση. Θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς και σε περίπτωση που είστε σε φάση διαπραγματεύσεων, εσείς θα είστε αυτοί που θα θέσετε τους όρους. Σήμερα ένα ξαφνικό συμβάν θα κλείσει με ερωτική επιτυχία, έρχονται λύσεις σε περίπτωση που υπάρχουν στη σχέση σας διαφωνίες και ρήξεις. Στην παρούσα φάση, εσείς θα είστε ο οδηγός των ερωτικών σας εξελίξεων.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ευνοϊκή θα είναι για σας η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να θέσετε νέους στόχους και θα καταφέρετε να ξεφύγετε από ανιαρές ή δυσάρεστες καταστάσεις. Νέα πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας θα λάβετε, σας φανερώνω, εκ των πρότερων, πως θα πορευτεί με επιτυχία. Έρχεται άνοιγμα για ανέμελες ερωτικές περιπέτειες, θα προκύψει έντονος ξαφνικός ενθουσιασμός και δεν θα σας κρύψω πως ίσως να υπάρξει το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη σας φέρνει πρόταση για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί στην αρχή να σας βάλει σε έντονες σκέψεις και προβληματισμούς, όμως πολύ γρήγορα θα πειστείτε πως αυτή η νέα αρχή θα είναι ό, τι ακριβώς χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ζωή σας. Δεν θα συναντήσετε καμία απογοήτευση, γι’ αυτό σας παροτρύνω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις και να προβείτε στο τολμηρό βήμα της αλλαγής. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ανοίξει ερωτικούς ορίζοντες, διαφορετικούς από ό, τι ζήσατε ως τώρα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει γεγονότα και απρόσμενα ανοίγματα που θα σας παρακινήσουν να αναλάβετε δράση δυναμική και να καταφέρετε να φτάσετε στους στόχους σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, με φανερή διάθεση για έντονες ερωτικές δραστηριότητες. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες, ανοίγοντας σας δυνατότητα καινούριων γνωριμιών. Κάποιο πρόσωπο με αθώο φλερτ θα ξεκινήσει, σε σταθερή ερωτική σχέση θα θέλει να καταλήξει.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, σήμερα θα έχετε την επιθυμία να κάνετε πράξη τις αποφάσεις σας, είτε πρόκειται για επαγγελματικά ζητήματα, είτε για ερωτικά. Ισχυρή θα είναι η θέλησή σας να κυριαρχήσετε στα πεδία των διεκδικήσεών σας. Ο δυναμισμός με τον οποίο θα κινηθείτε θα σας φέρει πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία, ανεβάζοντας για τα καλά το γόητρό σας. Δεν θα σας κρύψω πως ο ερωτισμός σας θα είναι ικανός να μαγνητίσει, αξιοποιήστε τα απρόσμενα ερωτικά συμβάντα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για διεκδικήσεις και θα υπάρξουν πολύ τυχερά συμβάντα. Να επιδοθείτε άφοβα στις δραστηριότητες που επιθυμείτε, γιατί τα εμπόδια θα αποσυρθούν και θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Κάποιες προσδοκίες σας σε επαγγελματικά ζητήματα θα εκπληρωθούν πλήρως και ίσως να σημειωθεί αύξηση στις χρηματικές σας απολαβές. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε επίσημες ερωτικές προτάσεις, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε άφοβα, η στιγμή θα είναι απολύτως ευνοϊκή.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα ξυπνήσει την ηγετική πλευρά του χαρακτήρα σας και θα φανερώσετε στους γύρω σας τις διοικητικές σας ικανότητες. Θα προσφέρετε οργάνωση και ασφάλεια στον εργασιακό σας χώρο και θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι ερωτικές, πολύ θερμές και ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Μην απορρίψετε φιλικές προτάσεις και θυμηθείτε πως εκτός από τη δουλειά, είναι αναγκαία και η διασκέδαση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε συγκρατημένοι ως προς τα ρίσκα και τα μεγάλα βήματα, γιατί η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας φέρει δυσκολίες και θα σας αναγκάσει να συνειδητοποιήσετε πως μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από έντονο ενθουσιασμό και μπερδέψετε τη φαντασία με την πραγματικότητα. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη ερωτικού ξεκαθαρίσματος, θα κινηθείτε αποφασιστικά με στόχο να κλείσετε εμπόδια ή παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας δημιουργήσει εσωτερικούς προβληματισμούς που θα σας βγουν σε καλό, γιατί θα αναθεωρήσετε απόψεις και θα αλλάξετε τους σκοπούς της ζωής σας. Σταθερή και υπεύθυνη εργατικότητα θα δείξετε σε επαγγελματικά θέματα και θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ακούσετε θετικά σχόλια αντάξια των προσπαθειών σας. Ξεκαθαρίζει ένα ερωτικό σας πρόβλημα και επιτέλους μπαίνουν σε τάξη καταστάσεις και συναισθήματα που τον τελευταίο καιρό είχαν ταράξει κάπως την ψυχολογία σας.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Τα σεξουαλικά φετίχ…των ζωδίων