ΖΩΔΙΑ

Κριέ, θα φλερτάρεις και θα περάσεις καλά

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία στην επαγγελματική σας ζωή να κάνετε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις που θα σας ενθουσιάσουν, γιατί θα καταφέρετε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η μέρα έχει για εσάς αρκετό τρέξιμο σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα σας φέρνει μπροστά στις ερωτικές επιλογές σας και για εσάς τους δεσμευμένους φέρνει ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σας κι αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο σας ευχαριστεί. Επίσης, σήμερα αποζητάτε την ασφάλεια στον έρωτα και θέλετε το ταίρι σας να σας κάνει να νιώθετε συναισθηματικά ασφαλείς και σίγουροι. Βρίσκετε τη χρυσή τομή για θέματα στα οποία κατά το παρελθόν διαφωνούσατε και καταφέρνετε να έχετε την εξέλιξη στη σχέση που εσείς επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υποδεχτείτε τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Ταύροι, με θετικές εξελίξεις, γιατί τώρα νιώθετε πως έχετε τις εξελίξεις που επιθυμείτε στην επαγγελματική σας ζωή. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας και κυρίως στα σχέδια και στα πλάνα σας, με σκοπό να σας αποφέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Οι συνεργάτες σας ακολουθούν τα πλάνα σας και σας επιβραβεύουν με τα λόγια τους. Στην αισθηματική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία, εσείς οι αδέσμευτοι, να κάνετε μία ενδοσκόπηση για να ξεκαθαρίσετε τι χαρακτηριστικά θέλετε να έχει μία ενδεχόμενη νέα σχέση. Καταλαβαίνετε τις ανάγκες σας, θέτετε νέους στόχους στα ερωτικά σας και θέλετε να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Οι δεσμευμένοι σήμερα επιλέγετε να περάσετε καλά με το ταίρι σας αλλά ήρεμα, δεν επιζητάτε την κοινωνικότητα και έχετε ως στόχο να περάσετε όμορφες αλλά ήρεμες στιγμές με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία έντονα κοινωνική μέρα σας περιμένει, αγαπητοί Δίδυμοι, με διάφορες επαφές που πρέπει να κάνετε για τα επαγγελματικά σας αλλά θα έχετε και αρκετό τρέξιμο για κάποιες εκκρεμότητες που είχατε αφήσει και τώρα θέλετε να τελειώνετε με αυτές. Θα σας απασχολήσουν τη σημερινή μέρα και τα οικονομικά σας, καθώς θέλετε να καταφέρετε να έρθουν σε ισορροπία τα έξοδα με τα έσοδά σας και να μη βγείτε το νέο μήνα εκτός προυπολογισμού. Με έναν καλό προγραμματισμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πετύχετε αυτό που επιθυμείτε για τα οικονομικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα θελήσετε να δείτε κατά πόσο μπορείτε να μπείτε σε μία νέα σχέση με το πρόσωπο που έχετε κατά νου και αποτελεί για εσάς την επιλογή για να δεσμευτείτε. Οι δεσμευμένοι μιλάτε στο τηλέφωνο με το ταίρι σας και ανταλλάσετε τα νέα σας με ευχάριστο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα για εσάς κρύβει κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας πλάνα, αγαπητοί Καρκίνοι, όμως αυτές οι καθυστερήσεις θα δείτε ότι θα σας βγουν σε πολύ καλό. Έστω και κάπως καθυστερημένα, θα αντιληφθείτε πως μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Σήμερα έχετε κατά νου να περάσετε όμορφες στιγμές και με τα φιλικά σας πρόσωπα, κάποια από τα οποία σας παραπονιούνται ότι έχετε καιρό να τα δείτε. Μήπως έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά το τελευταίο διάστημα κι έχετε αυξημένες υποχρεώσεις άρα και παραπονάκια από τα δικά σας άτομα; Καταφέρνετε να καταλαγιάσετε αυτά τα παράπονα και να αφιερώσετε χρόνο στα φιλικά σας πρόσωπα, γιατί κι εσείς από την πλευρά σας έχετε την ανάγκη να τους δείτε. Σε συναισθηματικό επίπεδο, τη σημερινή μέρα θα σας πιάσουν, κατά κάποιο τρόπο, οι ανασφάλειές σας τις οποίες εσείς οι δεσμευμένοι θα τις εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας, προκειμένου να κάνει πράξεις που θα σας κάνουν να  νιώσετε ασφαλείς και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Λέοντες, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και με τις επιδιώξεις σας. Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να ανασυγκροτήσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε περισσότερη οικονομία, να περιορίσετε τα έξοδά σας, όπου μπορείτε, έτσι ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς. Θα είστε αποφασιστικοί στα επαγγελματικά σας και θα θέλετε να πετύχετε το καλύτερο για την πρόοδο της εργασίας σας. Στα αισθηματικά σας, έχετε την ανάγκη να μπείτε σε μία νέα σχέση εσείς οι αδέσμευτοι και θα φροντίσετε να βγείτε, προκειμένου να γνωρίσετε νέα άτομα και  να έχετε τις κατακτήσεις που επιθυμείτε. Εσείς οι δεσμευμένοι κάνετε διάλογο με το σύντροφό σας και βρίσκετε λύσεις για θέματα που σας απασχόλησαν έντονα κατά το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, δίνετε έμφαση στη λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας ζητήματα και θέλετε να είστε εντελώς εντάξει απέναντι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, καταφέρνετε να έχετε κάποιες επιτυχίες τις οποίες περιμένατε εδώ και καιρό. Θέλετε να αναγνωριστεί η αξία σας στα επαγγελματικά σας και μέσω των οικονομικών σας αποδοχών που επιθυμείτε να τα δείτε να αυξάνονται. Στα ερωτικά σας, τη σημερινή μέρα, θα είστε κάπως πιο σκεπτικοί και δεν θα θελήσετε να λέτε όσα σκέφτεστε στο ταίρι σας, θα κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά εσείς οι δεσμευμένοι, γιατί θέλετε να κάνετε μία έκπληξη στο ταίρι σας και την σχεδιάζετε στο μυαλό σας για να περάσετε και στην πρακτική της εφαρμογή. Οι αδέσμευτοι επιλέγετε σήμερα την παρέα φίλων σας για να περάσετε καλά αλλά και για να χαλαρώσετε από τις υποχρεώσεις της μέρας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί Ζυγοί, κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά αλλά και γενικότερα με δικές σας εκκρεμότητες θα τις έχετε σήμερα και ενδεχομένως να πιεστείτε λίγο για να τα προλάβετε όλα και να μην αφήσετε δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα για αύριο. Θέλετε να ασχοληθείτε και με πρακτικά ζητήματα δικά σας, όπως το να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, να πάτε το αυτοκίνητό σας για επισκευή ή γενικότερα να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν εσάς. Στα αισθηματικά σας, αυτό που επιζητάτε εσείς οι δεσμευμένοι από τη σχέση σας και από το ταίρι σας τη σημερινή μέρα είναι η κατανόηση, γιατί το πρόγραμμά σας θα είναι τόσο φορτωμένο που δεν θα έχετε διάθεση για κοινωνικότητες και εξόδους αλλά θα επιλέξετε να περάσετε χαλαρά με το ταίρι σας παρακολουθώντας μία ταινία στο σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα θα έχετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μέρα, καθώς θα έχετε κάποιες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Στα επαγγελματικά σας, έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να ασχοληθείτε με διάφορες εργασίες επιπλέον των καθηκόντων σας, γιατί ξέρετε ότι η αξία σας θα αναγνωριστεί. Εσείς που δεν έχετε εργασία, σήμερα θα θελήσετε να κάνετε μία έρευνα αγοράς σύμφωνα με το αντικείμενό σας. Στα αισθηματικά σας ,θέλετε να χαρίσετε όμορφες στιγμές εσείς οι δεσμευμένοι στο ταίρι σας κι έτσι αποφασίζετε να προτείνετε μία χαλαρή έξοδο για να έρθετε πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι επιθυμείτε τη συντροφικότητα αλλά δεν θέλετε η επιλογή που θα κάνετε να σας πιέσει συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με δραστηριότητες στα επαγγελματικά σας, οι οποίες θα σας φέρουν άμεσο αποτέλεσμα, θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας και να καταφέρετε να δείτε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε και να συνομιλήσετε με ανθρώπους που είναι σε θέση να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Στα αισθηματικά σας σήμερα, θέλετε να μιλήσετε με το ταίρι σας, προκειμένου να σχεδιάσετε μία απόδραση ή ένα ταξίδι που θέλετε πολύ να κάνετε. Πραγματοποιείτε την έρευνά σας και βρίσκετε έναν προορισμό που θα καλύπτει και τους δυο σας. Οι αδέσμευτοι σήμερα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα θελήσετε να φλερτάρετε, με σκοπό να βρείτε το άτομο που θα σας εμπνεύσει, προκειμένου να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από ένα χαλαρό τριήμερο, αγαπητοί Αιγόκεροι, επιστρέφετε στις επαγγελματικές επάλξεις με γεμάτες μπαταρίες και φουλ όρεξη για δουλειά και δημιουργικότητα. Συναντάτε τους συνεργάτες σας, θέτετε στόχους για την εβδομάδα και βρίσκετε λύσεις για επαγγελματικά θέματα. Καταφέρνετε να αποσπάσετε θετικά σχόλια για την πορεία σας από τους ανωτέρους σας κι αυτό είναι ένα γεγονός που σας ευχαριστεί και σας ενθουσιάζει. Θα είστε έντονα κοινωνικοί τη σημερινή μέρα και θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Και στα αισθηματικά σας, με ανεβασμένη διάθεση δέχεστε τα λόγια θαυμασμού από το ταίρι σας και με ερωτικά λόγια ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας. Η καλή σας διάθεση και η αυξημένη αυτοπεποίθησή σας εσάς τους αδέσμευτους θα σας βοηθήσουν να γοητεύσετε και να περάσετε ερωτικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυξημένη ενέργεια, θα έχετε τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι, γιατί νιώθετε την ανάγκη να εργαστείτε σκληρά και με μεθοδικότητα, προκειμένου να πετύχετε όσα επιθυμείτε στην επαγγελματική σας ζωή. Μετά από ένα έντονα κοινωνικό τριήμερο, σήμερα θα θελήσετε να το ρίξετε στη δουλειά και να είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Μπορείτε τώρα να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πείσετε με τα επιχειρήματά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε σήμερα να μοιραστείτε τα όνειρά σας με το ταίρι σας, να κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον σας και γενικά να δείτε τη σχέση σας να εξελίσσεται με τον τρόπο που κι οι δυο σας επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι σήμερα θέλετε να περάσετε χαλαρές στιγμές στα ερωτικά σας χωρίς όμως παραπάνω δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί Ιχθύες, τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις επικοινωνίες που επιθυμείτε και να ασχοληθείτε με την προώθηση των σχεδίων σας στα επαγγελματικά σας. Καταφέρνετε σήμερα να νιώσετε ότι μπορείτε να δουλέψετε με ομαδικότητα για να έχετε το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε. Σήμερα θα θελήσετε να δείτε και άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και να ανταλλάξετε τις ιδέες σας και τις σκέψεις σας μαζί τους. Σε συναισθηματικό επίπεδο, η μέρα σας βρίσκει με έντονο ερωτισμό και με την ερωτική σας συμπεριφορά κατακτάτε περισσότερο το ταίρι σας το οποίο σας δείχνει έντονο ενδιαφέρον αλλά και την αγάπη του μέσα από τις πράξεις του. Είστε σίγουροι για την επιλογή σας εσείς οι δεσμευμένοι και βρίσκετε συνεχώς τρόπους να ανανεώνετε τη σχέση σας και να περνάτε στιγμές όμορφες και χαλαρές.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;

Τα φανερά ή τα …κρυφά ατού των 12 ζωδίων