ΖΩΔΙΑ

Κριέ, κάποιος θα σου ανοίξει την όρεξη για έρωτα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Νέες μεθόδους και καινούργια τακτική θα ακολουθήσετε, φίλοι μου Κριοί. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, θα αλλάξετε τρόπο δράσης, οι βλέψεις σας θα επεκταθούν και σε άλλους τομείς, θα είστε δραστήριοι, κοινωνικοί, με διάθεση ομαδικής συνεργασίας. Πάνω από όλα, θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, δεν πρόκειται να δεχτείτε περιορισμούς, δεν θα στριμώξετε τη δράση σας σε ανούσια πρέπει. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα πρόσωπο-έκπληξη θα σας ανοίξει την όρεξη για έντονες ερωτικές περιπέτειες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο, κινητικότητα και ζωηρές διαθέσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά  σας. Παίρνετε απόφαση να βγείτε από τα δεσμά του κατεστημένου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να προβείτε σε πράξεις ασυνήθιστες. Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει διαφορετική τροπή στις ερωτικές σας εξελίξεις. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση, θα σας έρθει στο πιάτο, ακολουθήστε τα συμβάντα και μείνετε πιστοί στις επιθυμίες σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, συναισθηματική αναστάτωση θα σας προκαλέσει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσει ο τρόπος σκέψης σας. Θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέους διεξόδους, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από πρόσωπα που δεν κατανοούν ούτε το χαρακτήρα σας, ούτε τις επιθυμίες σας, σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που σας φέρνουν στασιμότητα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας απομακρύνει από εσωστρέφειες, ο εκδηλωτικός τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε θα σας φέρει καινούργια ανοίγματα επαγγελματικά αλλά και ερωτικά. Σε περίπτωση που σας πιάσει αμηχανία μπροστά στις εξομολογήσεις ενός συγκεκριμένου προσώπου, να ξέρετε πως αν έχετε και εσείς ανάλογη στάση, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα σταθερού ερωτικού δεσμού. Μείνετε κοντά στους φίλους σας, σήμερα μη δείξετε αδιαφορία σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη στον Υδροχόο, σήμερα θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα ενοχλητικά, θα απορρίψετε προτάσεις που γνωρίζετε πως δεν είναι ικανές να ικανοποιήσουν τους πόθους σας. Θα κινηθείτε με στόχο την ελευθερία και όχι τη συμβιβαστικότητα, γεγονός που θα σας κάνει τολμηρούς στο να αναλάβετε ρίσκα, διεκδικώντας ριζικές αλλαγές. Η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας, θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη στον Υδροχόο, η ζωτικότητά σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Χαρακτηριστικό σας θα είναι η έντονη αισιοδοξία, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός που δεν θα σας επιτρέψει να δεχτείτε πράξεις συμβιβασμού. Διατηρήστε στάση ψύχραιμη, συγκρατημένη και διπλωματική σε πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας επιβληθεί, για να μην υπάρξει κίνδυνος μόνιμης ρήξης. Μια νέα ερωτική πρόταση θα έχει τη δυνατότητα να ωθήσει τη ζωή σας προς μια καινούργια και πολύ διαφορετική ερωτική κατεύθυνση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα παντού θα βρίσκεστε και με όλους θα μιλάτε. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς, κοινωνικούς και πολύ θερμούς στις διαφόρων ειδών επαφές σας. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, προχωρήστε τις διαπραγματεύσεις σας δυναμικά και με αυτοπεποίθηση,  θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ο έρωτας θα χτυπήσει για εσάς από σημείο που δεν θα το περιμένετε, το νου σας να μη φέρετε μπερδέματα στην καρδιά σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αισιοδοξία και τόλμη για αλλαγή πορείας θα σας φέρει η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο. Κάποιους θα διώξετε οριστικά, κάποιους άλλους θα αποφασίσετε να τους φέρετε πολύ κοντά σας. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, γιατί είστε στα σκαριά μιας μεγάλης ερωτικής αλλαγής που θα φέρει ευτυχισμένη κατάληξη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες,  ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα ενισχύσει κατά πολύ τη ζωτικότητα σας, δεν θα λείψουν πράξεις ενθουσιασμού, ίσως και ριψοκίνδυνες ενέργειες. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας, σήμερα θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες, θα έχετε την ευκαιρία να διατυπώσετε απόψεις, που θα επηρεάσουν σοβαρά τους γύρω σας. Θα εμφανίσετε μια δυνατή τάση να αντικρουστείτε με ό, τι σας δημιουργεί οπισθοδρομικότητα και δεν αποκλείεται να βρεθείτε τελείως απρόοπτα σε ταξιδάκι εκτός πόλης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, φέρνοντας γεγονότα ικανά να ανατρέψουν σκέψεις και τρόπο ζωής. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποτινάξετε αυτό που σας πνιγεί, τότε να ξέρετε πως τα συμβάντα θα είναι με το μέρος σας. Μια συνάντηση με μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε ένα συγκεκριμένο άτομο στη θέση του και η επομένη μέρα θα ξεκινήσει με ολοκαίνουρια δεδομένα. Θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας αρχής που θα ανανεώσει για τα καλά την ψυχολογία σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας. Σήμερα θα ανατρέψετε καταπιεστικές σχέσεις , θα έχετε τη δύναμη να εξουδετερώσετε πρόσωπα που φέρνουν φραγμούς στις επιθυμίες σας ίσως και στα μελλοντικά σας όνειρα. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, θέστε τους όρους σας, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας και δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ερωτικό ενδεχόμενο. Από τη μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο, θα φέρει γεγονότα που θα χτυπήσουν στο κέντρο των ερωτικών σας υποθέσεων. Έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κι ένας ολοκαίνουριος έρωτας στη ζωή σας. Ενθουσιασμός, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, προσοχή όμως στις επιπόλαιες πράξεις, γιατί θα υπάρξει η τάση να σας συνεπάρει η υπερβολική αισιοδοξία.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Μέχρι που θα ήμουν διατεθειμένος να φτάσω για τον έρωτα;

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά.