ΖΩΔΙΑ

Κριέ, έχεις έντονες ερωτικές διαθέσεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, Πανσέληνος στην Παρθένο και έρχονται αναθεωρήσεις, ψυχικές αλλαγές και νέοι προβληματισμοί. Σήμερα ένα πολύ θετικό συμβάν θα σας βοηθήσει να δείτε από διαφορετική οπτική γωνία τις καταστάσεις και ο τρόπος αντιμετώπισής σας θα είναι πολύ πιο ήρεμος. Καταλαγιάζει η αυστηρότητά σας και η τάση προς τις απόλυτες απόψεις, με αποτέλεσμα να γίνετε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα έχετε έντονες ερωτικές διαθέσεις και δεν θα λείψει η κτητικότητα στη στάση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή Πανσέληνος θα βγάλει στην επιφάνεια τη ζηλιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας, γι’ αυτό προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο ερωτικό σας ταίρι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, και μάλιστα για λόγους που ίσως να μην καταφέρετε να τους εξηγήσετε. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο τελείως διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας προτιμήσεις. Προετοιμαστείτε, θα υπάρξουν προκλήσεις και εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας βάλει σε σκέψεις, σήμερα περισσότερο θα αναρωτιέστε και λιγότερο θα πράττετε. Έρχεται καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, θα δυσκολευτείτε να πάρετε τελεσίδικη απόφαση, γι’ αυτό ζητήστε το χρόνο που χρειάζεστε και μη δώσετε απαντήσεις υπό πίεση. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει την ελκυστικότητά σας, ωστόσο θα φέρει περίεργα γεγονότα που ενδεχομένως να μπερδέψουν το ερωτικό σας κουβάρι. Προσοχή, ενδέχεται να υπάρξουν απρόοπτα διλήμματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα είστε συναισθηματικοί, δεκτικοί και πολύ ερωτικοί. Η Πανσέληνος θα σας φέρει ευχάριστα ανοίγματα, θα υπάρξει καινούργια επαγγελματική συνεργασία με πρόσωπο που δεν αποκλείεται από συνεργάτης ή συνάδελφος, να γίνει και ταίρι ερωτικό. Κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, με έντονη την ανάγκη να εκφράσετε ξεκάθαρα σκέψεις και συναισθήματα. Σε περίπτωση που νιώθετε ψυχικό βάρος, ένα φιλικό αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε απ’ αυτό μια και καλή.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, με τη σημερινή Πανσέληνο, ίσως να γίνετε ελαφρώς μυστικοπαθείς, με την επιθυμία να δημιουργήσετε έναν τοίχο γύρω από τα συναισθήματά σας. Παρά το ότι θα αποφύγετε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, ωστόσο θα υπάρξει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις, επαγγελματικές ή ερωτικές. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει ερωτικές αναστολές και ίσως απορρίψετε το ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο. Σήμερα μην κλειστείτε στο σπίτι σας, φανείτε θετικοί σε φιλικές προτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα φέρει ανοίγματα για νέες ευκαιρίες, θα κλείσει παρεξηγήσεις και θα ξεκαθαρίσει το συναισθηματικό σας κόσμο. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξει πρόταση που ίσως να σας δημιουργήσει αρχικά ένα άγχος, ωστόσο θα σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιωθείτε οικονομικά. Συνάντηση και συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό, θα λύσει ανασφάλειες και θα προχωρήσει τη σχέση σας σε στάδιο σταθερό, ίσως και επισήμως δεσμευτικό. Σήμερα ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει χαρά και ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η Πανσέληνος στη Παρθένο θα σας δημιουργήσει συναισθήματα κτητικότητας, ζήλιας και ενδέχεται να σας κάνει ιδιαιτέρως καχύποπτους. Μην κάνετε το λάθος και παρασυρθείτε σε σκηνές ζηλοτυπίας, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας, αποφύγετε σενάρια φαντασίας και δώστε βάση μόνο στα αποδεδειγμένα γεγονότα. Ο ερωτισμός και η σεξουαλική σας διάθεση θα βρίσκονται στα ύψη, γι’ αυτό και δεν θα έχετε τη διάθεση να απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, το μυστήριο και την αναζήτηση θα σας βγάλει η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα έχετε την τάση να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που από την αρχή θα αντιληφθείτε πως είναι αρκετά περίεργες. Σήμερα, οι επιθυμίες σας θα είναι άστατες, οι προτιμήσεις σας, κυρίως οι ερωτικές, δεν θα έχουν ούτε ισορροπία ούτε σταθερότητα. Αποφύγετε συζητήσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις, γιατί η επομένη μέρα θα σας βρει με άλλες απόψεις και άλλες διαθέσεις. Έρχονται έντονες ερωτικές στιγμές με πολύ βαθιά αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σας απομακρύνει από ακραίες αντιδράσεις και θα καταλαγιάσει, κατά κάποιον τρόπο, τις εξτρίμ διαθέσεις σας. Θα προτιμήσετε τις ήσυχες φιλικές συζητήσεις χωρίς εκρηκτικούς διάλογους και η οργανωτική σας διάθεση θα σας κάνει αποδοτικούς στις εργασιακές σας υποχρεώσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό ερωτική στασιμότητα, να ξέρετε πως ένα ξαφνικό και πολύ όμορφο γεγονός θα σας ανοίξει προοπτική σοβαρών ερωτικών εξελίξεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο, φίλοι μου Αιγόκεροι, θα φέρει αναστάτωση στο συναισθηματικό σας κόσμο και κατόπιν ενδοσκοπήσεων θα περάσετε τελικά σε αναθεωρήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα τα πάτε πολύ καλά, θα είστε συνεργάσιμοι, οργανωτικοί και αποτελεσματικοί σε ό, τι αναλάβετε. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρει κάποιες δυσκολίες στις ερωτικές σας υποθέσεις, όμως αποφύγετε την πίεση και το άγχος γιατί  η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Προσπαθήστε να γίνετε ξεκάθαροι ως προς τις ερωτικές σας επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς και σε περίπτωση που ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι, θα καταφέρετε να τις κλείσετε με επιτυχία. Για όσους από εσάς είστε χωρισμένοι, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σας δώσει ευκαιρία για επανασύνδεση και για τους ερωτικά μόνους, έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας με δυνατή και μοιραία κατάληξη. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί μου Ιχθύες, η Πανσέληνος θα σας εμφανίσει ιδιαιτέρως συναισθηματικούς με θερμή συμπεριφορά, γεγονός που θα σας κάνει φιλικούς και πολύ προσιτούς. Ενδεχομένως να παρουσιάσετε αδράνεια ως προς τα επαγγελματικά σας ζητήματα και θα είναι περιορισμένη η διάθεσή σας να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις. Οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε φιλικές συναναστροφές και πολύ καλώς θα πράξετε, γιατί από εκεί θα έρθει η επιτυχία. Ευχάριστο γεγονός θα προκύψει σε χώρο φιλικής συνεύρεσης.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Οικονομική κρίση και ζώδια. Πως μπορείτε να επιβιώσετε στην οικονομική κρίση;

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2015

Ερωτικές κινέζικες προβλέψεις Μαρτίου 2015