ΖΩΔΙΑ

Κριέ, ετοιμάζεσαι για νέα ξεκινήματα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η νέα εβδομάδα σας βρίσκει ιδιαίτερα δυναμικούς και είστε έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα σε τομείς που νιώθετε και πιστεύετε ότι το έχετε περισσότερο ανάγκη. Στα επαγγελματικά σας, δίνετε την προσοχή σας και όλη σας την ενέργεια σε ένα νέο σας εγχείρημα, προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που εσείς επιθυμείτε. Στην αισθηματική σας ζωή, για εσάς που είστε αδέσμευτοι, υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν σας βλέπει φιλικά, αλλά ερωτικά, ενώ εσείς δεν φαίνεται να ενδίδετε στο φλερτ και στο παιχνίδι που γίνεται. Οι δεσμευμένοι σήμερα θέλετε να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα με το ταίρι σας, να ανανεώσετε τη σχέση σας και να έχετε όμορφες στιγμές μεταξύ σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Βάζετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας, επιστρέφετε με δυναμισμό στην επαγγελματική σας καθημερινότητα και γενικότερα μπορείτε σήμερα να νιώσετε άκρως δημιουργικοί με όλα όσα έχετε σκοπό να ασχοληθείτε. Μπορείτε, επίσης, σήμερα να κάνετε και κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας που μακροπρόθεσμα θα είναι υπέρ σας. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι δεν θέλετε να νιώσετε ότι υπάρχει στασιμότητα στη σχέση σας, γι’ αυτό και σκοπεύετε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας σχετική με την εξέλιξη της σχέσης σας και για την προοπτική να νιώσετε μεγαλύτερη σταθερότητα.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι με έντονη ενεργητικότητα, με πολλά κέφια και πολλές θετικές εξελίξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας ξεκινά αυτή η εβδομάδα για εσάς. Θα είστε κοινωνικοί, πολυάσχολοι και θα είστε διαρκώς με κόσμο, θα συζητάτε τις ιδέες σας για τα επαγγελματικά σας, θα κάνετε τις προτάσεις για την εξέλιξη της εργασίας σας και γενικά θα είστε σε μία άκρως δημιουργική φάση και κατάσταση. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι δεν προλαβαίνετε από τις πολλές νέες γνωριμίες κι είστε σε ένα δίλημμα για το ποια από αυτές μπορεί να έχει πιο σοβαρή προοπτική. Βέβαια, στην παρούσα φάση χαίρεστε το πόση πέραση έχετε και επίσης το έντονο φλερτ το οποίο βιώνετε.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η εβδομάδα που ξεκινά για εσάς θα σας δώσει χαρά τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε άλλους βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα δείτε την επαγγελματική σας ζωή να έχει κάποιες εξελίξεις που θα σας ενθουσιάσουν και μάλιστα θα τις χαρακτηρίζατε μη αναμενόμενες και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Επίσης, σήμερα στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας, χαίρεστε τον έρωτά σας και βιώνετε την αγάπη και τον έρωτα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι αδέσμευτοι έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας στη συντροφικότητα και επιθυμείτε να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, καθώς νιώθετε πως είστε έτοιμοι για μία νέα σχέση.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μία ιδιαίτερα απαιτητική, σε επαγγελματικό επίπεδο, εβδομάδα ξεκίνησε για εσάς και εσείς αυτό που επιθυμείτε είναι να κάνετε έναν σωστό και καλό προγραμματισμό σήμερα, προκειμένου να τα προλάβετε όλα και να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε και με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και τη γενικότερη ανανέωσή του. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση. Στα αισθηματικά σας, είστε κάπως περισσότερο προβληματισμένοι τη σημερινή μέρα εσείς οι δεσμευμένοι, καθώς βλέπετε το ταίρι σας κάπως πιο απόμακρο και δεν είστε σε θέση να ξεχωρίσετε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα θα είστε στα πολύ ανεβασμένα σας, καθώς θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια κι ό, τι κι αν κάνετε,  με ό, τι κι αν ασχοληθείτε θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία στην επαγγελματική σας ζωή, γεγονός που θα σας ενθουσιάσει και θα σας προσδώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε. Η μέρα θα κυλήσει κατά τα άλλα σε χαλαρούς ρυθμούς, με εσάς να βάζετε σε πρώτη προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας θέλω. Στα αισθηματικά σας, σε εσάς τους δεσμευμένους θα επικρατήσει μια ασυνενοησία με το ταίρι σας και θα προσπαθήσετε να διορθώσετε αυτό το κλίμα που υπάρχει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν σας αρέσει καθόλου.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μπορείτε σήμερα να νιώσετε στα επαγγελματικά σας κάπως πιο σίγουροι για εσάς, για τις αποφάσεις σας και για τις επιλογές σας γενικότερα. Νιώθετε σήμερα ότι έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας αλλά και των ανωτέρων σας κι αυτό σας δίνει χαρά και σας χαρίζει μεγάλη αυτοπεποίθηση, γιατί καταλαβαίνετε ότι πιστεύουν σε εσάς και σε αυτά που μπορείτε να καταφέρετε. Στα αισθηματικά σας, υπάρχει ένα κλίμα αρμονικό στη σχέση σας και εσείς νιώθετε ότι με το ταίρι σας διανύετε μία περίοδο άκρως δημιουργική και αγαπησιάρικη. Είστε πιο κοντά, κάνετε μαζί κοινές δραστηριότητες και είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι κάθε φορά που συναντιέστε.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η μέρα κρύβει για εσάς ευχάριστες εκπλήξεις κι εσείς θα νιώθετε άκρως υπέροχα και δημιουργικά. Στα επαγγελματικά σας θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σας προσδώσουν κύρος και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι δεν είστε μόνοι σας στην προσπάθειά σας να πετύχετε, έχετε συμμάχους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Επίσης, σήμερα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και θα κάνετε μία κουβέντα με τα δικά σας άτομα που εμπιστεύεστε, προκειμένου να ζητήσετε τη γνώμη τους για το τι κάνετε ενδεχομένως λάθος. Στα αισθηματικά σας, υπάρχει για εσάς τους δεσμευμένους μία στασιμότητα που δεν σας αρέσει καθόλου και θέλετε να αλλάξετε άμεσα αυτήν την κατάσταση.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η μέρα έχει για εσάς αρκετό τρέξιμο κι εσείς τρέχετε για να προλάβετε όλες σας τις εκκρεμότητες και όλες σας τις υποχρεώσεις, προκειμένου να νιώσετε περισσότερο χαλαροί κατά τη διάρκεια της μέρας και να καταφέρετε να ασχοληθείτε και με άλλες πιο δημιουργικές δραστηριότητες. Θέλετε σήμερα να επισκεφθείτε ένα γυμναστήριο και γενικότερα επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και να την βελτιώσετε. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι νιώθετε αισθήματα μοναξιάς και θα θέλατε να είχατε ένα πρόσωπο που να σας παθιάζει και να σας κάνει να νιώθετε έντονα και ιδιαίτερα συναισθήματα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας και να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια που είχατε κατά το παρελθόν σε θέματα που σας απασχολούσαν και να έχετε την επιτυχία που εσείς επιθυμείτε. Επίσης, έχετε την επιθυμία σήμερα να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας ανάγκες, να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι, μία νέα δραστηριότητα και να μπείτε στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα αισθηματικά σας, σήμερα μπορείτε να συζητήσετε με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι για την πορεία της σχέσης σας και να λύσετε κάποιες διαφορές, οι οποίες είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα μεταξύ σας και σας έβαλαν σε προβληματισμούς.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή και με κάποια θέματα που είχατε το προηγούμενο διάστημα σε εκκρεμότητα και τώρα πλέον βρίσκετε λύσεις και τα διεκπεραιώνετε με μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε επίσης σήμερα να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας και με την καλύτερη οργάνωση του χρόνου σας. Στα αισθηματικά σας, σαν να βρίσκεστε εσείς οι αδέσμευτοι σε δίλημμα ερωτικό, γιατί ενώ έχετε πολλές κατακτήσεις, δεν είστε σε θέση να διακρίνετε προς τα που κλίνετε περισσότερο. Οι δεσμευμένοι μπορείτε σήμερα να έχετε θετικές εξελίξεις στη σχέση σας αλλά έχετε την αίσθηση ότι η σχέση σας θα μπορούσε να έχει βελτίωση.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα θα έχετε αυξημένη διάθεση και η ψυχολογία σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Στα επαγγελματικά σας, σήμερα επιλέγετε να ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες που είχατε αφήσει και φροντίζετε να είστε, όσο το δυνατόν, συνεπείς και εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Σήμερα επίσης νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε και με τα δικά σας άτομα και με τις δικές τους ανάγκες και να είστε απέναντί τους ιδιαίτερα βοηθητικοί. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε σήμερα να είστε τελείως ανοιχτοί συναισθηματικά απέναντι στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και να ξέρετε ότι και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί απέναντί σας. Οι αδέσμευτοι χαίρεστε την ελευθερία σας και δεν είστε ακόμα σε φάση δέσμευσης ενώ δεν επιζητάτε τη συντροφικότητα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα: Η ομορφιά ή η προσωπικότητα μετράει περισσότερο για κάθε ζώδιο;

Ερμής Απριλίου 2015 στον Ταύρο: Με υπομονή και επιμονή φτάσε στην γραμμή του τερματισμού

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας από 13 έως 19 Απριλίου 2015 από την Νάνσυ Πατμανόγλου