ΖΩΔΙΑ

Κριέ, εμπιστεύσου το ένστικτό σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Με τον Ερμή να μπαίνει από σήμερα στα κρυφά μονοπάτια των σκέψεων και των αναζητήσεών σας, φίλοι μου Κριοί, η νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις απ’ το παρελθόν σας, είναι πολύ πιθανόν να σας αναστατώσει ευχάριστα. Προσέξτε ιδιαίτερα την επικοινωνία σας με άτομα απ’ τον εργασιακό σας χώρο ή λόγια που λέγονται πίσω απ’ την πλάτη σας. Οι διακυμάνσεις που περνάει το τελευταίο διάστημα η συναισθηματική σας ζωή, δίνουν τη θέση τους στο αλάνθαστο ένστικτό σας, έτσι ώστε να προστατευτείτε από μια καινούργια γνωριμία που δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά της.

Ταύρος

Μη διστάζετε σήμερα, αγαπημένοι Ταύροι, με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς, να προωθήσετε και να προγραμματίσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ένα ραντεβού για μια καινούργια θέση, μια συνέντευξη ή μια καινούργια, κοινωνική γνωριμία με πρόσωπο κύρους, στοχεύοντας να πετύχετε τις επιδιώξεις σας, έχοντας θάρρος και τόλμη σε νέες κατακτήσεις. Γοητεύεστε σήμερα απ’ το σύντροφό σας, ενώ έχετε διάθεση να φλερτάρετε, αν δεν είσαστε σε σχέση, και να έλξετε το αντίθετο φύλο. Οι γλυκές κουβέντες και η φροντίδα σας αναθαρρεύουν τη σχέση σας με ζωντάνια και κέφι.

Δίδυμοι

Ο Κυβερνήτης σας Ερμής στους Ιχθύς από σήμερα, προμηνύει, φίλοι μου Δίδυμοι, την υλοποίηση των στόχων σας και τη διεύρυνση των γνωριμιών σας, δημιουργώντας ζεστό κλίμα με ανώτερα πρόσωπα στον επαγγελματικό σας χώρο, δίνοντάς σας παράλληλα καινούργιες ευκαιρίες ν’ αποδείξετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα δίνει ευχάριστη πνοή στην ερωτική σας ζωή, η σχέση σας διανύει υπέροχες, τρυφερές στιγμές, ενώ εξαιρετικές φιλικές προτάσεις με αισθησιακά υπονοούμενα πλαισιώνουν σήμερα τη γοητεία σας.

Καρκίνος

Αρχίστε να βάζετε σε τάξη τις σκέψεις και τις βαθιές σας επιθυμίες σήμερα, με τον Ερμή στους Ιχθύς, αγαπημένοι Καρκίνοι, κι αυτό ίσως γιατί θέλετε να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια μέσα στις σταθερές σχέσεις και στα κοντινά σας πρόσωπα, έτσι ώστε ν’ ανοιχτείτε σε καινούργιους ορίζοντες, να προγραμματίσετε ένα σεμινάριο, να ενδιαφερθείτε για τον εσωτερικό σας κόσμο. Πολύ φοβάμαι όμως πως σ’ αυτή σας την προσπάθεια, ίσως απομακρυνθείτε απ’ το σύντροφό σας, πράγμα που μπορεί να φέρει ρωγμές στην ερωτική σας ζωή, αν δεν προσέξετε τον τρόπο που θα εκφραστείτε.

Λέων

Μπορεί σήμερα, φίλοι μου Λέοντες, με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς, να νιώσετε πως τα πράγματα είναι αντιφατικά στη δουλειά σας, πως ενδεχομένως να μην ικανοποιηθούν τα αιτήματά σας, ενώ έχετε τη διάθεση να διεκδικήσετε κι όχι να οπισθοχωρήσετε, πράγμα που ίσως σας βάλει σε δίλημμα για να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Μια ζεστή κουβέντα με τον άνθρωπό σας, μια αρμονική συζήτηση για τα προβλήματα της καθημερινότητας, μια τρυφερή χειρονομία, μπορούν όχι μόνο να ισορροπήσουν την κουραστική σας μέρα, αλλά ν’ αναζωπυρώσουν με έντονη φαντασία τη σχέση σας!

Παρθένος

Ένας αέρας δημιουργικότητας, κοινωνικότητας και προσωπικής καταξίωσης πνέει, φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα στην επαγγελματική σας καριέρα, αφού μπορείτε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, επενδύοντας στις ακούραστες ικανότητές σας, να συζητήσετε για την οικονομική σας άνοδο, την ίδια στιγμή που μια καινούργια, συναισθηματική γνωριμία ξαναφέρνει το χαμόγελο στα χείλη σας. Ακολουθώντας σήμερα τη φωνή της καρδιάς σας, μπορείτε να ευχαριστήσετε το ταίρι σας με τη δοτικότητά σας και να κερδίσετε το ενδιαφέρον και το θαυμασμό του αντίθετου φύλου.

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί ν’ αναλάβετε επιπλέον πρωτοβουλίες ή ευθύνες, αγαπημένοι Ζυγοί, σήμερα με τον Ερμή στους Ιχθύς, κυρίως στον τομέα των συνεργασιών και των κοινωνικών σας σχέσεων, να βοηθήσετε συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας, να καθοδηγήσετε το σύντροφό σας σε ένα δικό του πρόβλημα. Τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα εκδηλώνουν τη συμπαράσταση και την αγάπη τους, πράγμα που σας δημιουργεί τη διάθεση να ευθυγραμμίσετε την ερωτική σας πορεία, να δείτε με ψυχραιμία τα προβλήματα στη σχέση σας, κάνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές πινελιές.

Σκορπιός

Αναγκάζεστε να δείτε τα πράγματα γύρω σας πιο συναισθηματικά, φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς, να πείσετε με περισσότερη τέχνη και επιδεξιότητα τους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα για τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας, έχοντας πάντα εκρηκτική διάθεση με το αντίθετο φύλο, σε σημείο να γοητεύετε επικίνδυνα και να δημιουργείτε ζήλεια και έκρυθμες στιγμές στη σχέση σας. Έχετε σήμερα τις αισθήσεις σας διαθέσιμες, αν δεν είστε σε δέσμευση, μια φιλική πρόσκληση, μπορεί να καταλήξει σε ρομαντικό ραντεβού!

Τοξότης

Αξιοζήλευτες προσωπικές στιγμές μπορείτε να περάσετε σήμερα, αγαπημένοι Τοξότες, είτε με αγαπημένα πρόσωπα, είτε με έμπιστους συνεργάτες, με τον Ερμή απ’ τους Ιχθύς να δημιουργεί ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, σύμπνοιας και καλής πίστης ανάμεσα σε σας και τις στενές σας σχέσεις. Η σιγουριά και η ασφάλεια που σας εμπνέουν σήμερα πρόσωπα, καταστάσεις και αντικείμενα που θεωρείτε δικά σας, και η αποκλειστικότητα της αγκαλιάς του συντρόφου σας, τονίζουν την αισθησιακή σας διάθεση και την αρμονία μέσα στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Μία ώριμη και δημιουργική περίοδος βάζει τα θεμέλιά της σήμερα, φίλοι μου Αιγόκεροι, με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς, για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις αλλά και για τη συναισθηματική σας καθημερινότητα, αφού μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, είτε απ’ την προσπάθειά σας να κατοχυρωθείτε κοινωνικά, είτε από την αγωνία σας, να κατακτήσετε ή και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Η επικοινωνία με το σύντροφό σας αποκτά αισθησιακό χρώμα σήμερα, ο ενθουσιασμός και το φλογερό σας ταμπεραμέντο μπορούν να ξεπεράσουν και τα πιο δύσκολα προβλήματα της σχέσης σας.

Υδροχόος

Καθολική εξέγερση των αισθήσεων, της σκέψης και των ταλέντων σας προκαλεί σήμερα ο Ερμής απ’ τους Ιχθύς, αγαπημένοι Υδροχόοι, ένα δυνατό κύμα σωματικής και συναισθηματικής ευεξίας τυλίγει τη σημερινή ατμόσφαιρα, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να αναγνωριστούν οι κόποι σας, να κάνετε εποικοδομητικές συναντήσεις, να μιλήσετε με το ταίρι σας για τα κοινά σας προβλήματα. Ένα ισχυρό κύμα πάθους ενδέχεται να φέρει τρικυμία στη μοναχική σας καρδιά ενώ αν είστε σε σχέση, μια βραδινή εξόρμηση για διασκέδαση, είναι το καλύτερο αντίδοτο στις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας.

Ιχθύς

Η σημερινή έλευση του Ερμή στο ζώδιό σας και στον οίκο του «εγώ» σας, φίλοι μου Ιχθύες, αλλάζει την εικόνα σας προς τα έξω, δημιουργείται ένα ρεύμα ευμένειας, ήρεμης σκέψης για τους στόχους που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οραματίζεστε και φαντάζεστε τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας, προβάλλοντας τα δημιουργικά σας ταλέντα, κι αυτό φαίνεται από τις προσωπικές σας επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, με το σύντροφό σας, που δείχνει να μαγνητίζεται από την αναλυτικότητα της σκέψης σας, την αέρινη αυτοπεποίθησή σας και το πάθος που εκπέμπετε.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Τα σεξουαλικά φετίχ…των ζωδίων