ΖΩΔΙΑ

Κριέ, είσαι έτοιμη για μία δυνατή επανασύνδεση

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει δυναμικούς υποστηρικτές των απόψεων και των επιχειρημάτων σας. Θα είστε καταρτισμένοι με ευφράδεια λόγου και έντονη διορατικότητα, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να ηττηθείτε. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και όχι τόσο για εφήμερες ερωτικές περιπέτειες. Σήμερα θα πράξετε με στόχο να σταθεροποιήσετε στο πλάι σας το πρόσωπο της καρδιάς σας και θα προκύψει επανασύνδεση, σε περίπτωση που υπάρχει απόσταση μεταξύ σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα που θα προκύψουν και παραμείνετε στους στόχους σας γιατί έρχεται γεγονός επιτυχίας. Για την ώρα, διατηρήστε τα αρχικά σας σχέδια, εκτελέστε τους προγραμματισμούς σας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα ή κινήσεις μεγάλου ρίσκου. Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι και σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι, τότε ετοιμαστείτε, έρχεται προοπτική ολοκαίνουριας γνωριμίας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σταθερές οι κινήσεις και πολύ συγκεκριμένοι οι στόχοι σας. Σήμερα θα λάβετε ευχάριστες πληροφορίες  που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε κάποιες θαμπές καταστάσεις και λύνεται ζήτημα που σας έφερνε καθυστερήσεις. Βγαίνετε από τη θέση αναμονής, μπορείτε πλέον να δράσετε χωρίς αναστολές και χωρίς αμφιβολίες. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, οικογενειακά ή φιλικά.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο σήμερα, δεν θα έχετε διάθεση για μεγάλες αλλαγές. Το ενδιαφέρον σας θα περιστρέφεται γύρω από γνωστά πρόσωπα και θέματα, θα παραμείνετε στα ζητήματα που ήδη σας απασχολούν και οι στόχοι σας δεν θα επεκταθούν στο κάτι παραπάνω ή διαφορετικό. Ερωτική ασφάλεια θα αναζητήσετε, γι’ αυτό σε περίπτωση που είστε σε περίοδο απομάκρυνσης, στόχος σας θα είναι η επανασύνδεση και όχι ο οριστικός χωρισμός. Καταφθάνει επανένωση, κινηθείτε αποφασιστικά και με αυτοπεποίθηση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα σταθείτε στην επιφάνεια των καταστάσεων ή των συναισθημάτων, αλλά θα έχετε την ανάγκη να διεισδύσετε στο βάθος και να βρείτε τη ρίζα της αιτίας. Θα είστε αναλυτικοί στις κουβέντες σας και αποτελεσματικοί στις πράξεις σας, αυτή τη φορά τίποτα δεν θα αφήσετε να πάει στράφι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο, θα σας κάνει συγκαταβατικούς, θερμούς και πολύ ερωτικούς, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ερωτικό ζήτημα που είχατε αφήσει στη μέση.

Παρθένος

Ευνοημένοι θα είστε,  φίλοι μου Παρθένοι, από την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο. Θα σας φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σταθερότητα στις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή ερωτικές και σε συνδυασμό με τη σύνοδο της με την Αφροδίτη και τον Άρη, θα δείξετε ευαισθησία και κατανόηση που θα κλείσουν συναισθηματικές εκκρεμότητες. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να οριστικοποιήσετε μια ημερομηνία σχετικά με ερωτικό σας ζήτημα. Όποια κι αν είναι η απόφασή σας, δεν θα υπάρξει προοπτική αρνητικού αποτελέσματος.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη θα σας κάνει συμπονετικούς και ανοιχτόκαρδους. Θα έχετε όλη την καλή διάθεση να μπείτε στη θέση του άλλου και να αντιληφθείτε την ουσία στις προθέσεις του, γι’ αυτό όλες οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Έρχεται συμφωνία, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα και ξαναβρίσκει ισορροπία η ψυχολογία σας. Η εμφάνιση της Σελήνης στην Ταύρο θα σας χαρίσει έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε την όσο μπορείτε.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα κάνει την σκέψη σας ερευνητική, αναλυτική και διορατική. Το ένστικτό σας θα είναι δυνατό, η διαίσθησή σας έντονη, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει λύσεις σε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και παρά πολύ καιρό. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, γεγονός που θα ενισχύσει την ερωτική σας γοητεία και σε συνδυασμό με την ευφράδεια του λόγου σας θα καταφέρετε να προσεγγίσετε επιτυχώς όποιο άτομο βάλετε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Έρχεται νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο θα προτιμήσετε να παραμείνετε στους παλιούς σας στόχους και να μην προβείτε σε ανοίγματα νέων διεκδικήσεων. Κύριο μέλημά σας θα είναι να υλοποιηθεί αυτό που έχετε ήδη προγραμματίσει, χωρίς να υπάρξουν αλλαγές ή συναισθηματικές μετατοπίσεις. Με δική σας πρωτοβουλία, θα ανοιχτεί σοβαρή συζήτηση ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, με στόχο να τερματίσετε τις αμφιβολίες και να περάσετε σε στάδιο εμπιστοσύνης. Έρχεται συναισθηματική σταθερότητα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα δεν θα αφήσετε περιθώρια να σας αμφισβητήσουν. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα είστε συζητήσιμοι, αναλυτικοί και θα απαιτήσετε εμπιστοσύνη. Στόχος σας θα είναι να αποδείξετε πως τόσο τα λόγια σας, όσο και οι πράξεις σας, πάντα έχουν βάση, ειλικρίνεια και αξιοπιστία. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δείτε με σοβαρό μάτι την ερωτική σας σχέση και ίσως να νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε επίσημες προτάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αρκετά συναισθηματικούς θα σας κάνει ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο. Αυτή τη φορά, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις και μελλοντικές βλέψεις, αποφεύγοντας μετεωρισμούς και αβεβαιότητες. Ουσιαστικά θα προσπαθήσετε να βάλετε συναισθηματικές βάσεις με στόχο τη σταθερή πορεία και όχι τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Για την ώρα δεν θα βγείτε στο κυνήγι για κάτι νέο, θα κινηθείτε με στόχο να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, θερμή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τα ρίσκα και θα αναζητήσετε ασφάλεια και σιγουριά. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα κάνει δημιουργική τη φαντασία σας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φανερώσετε τα κρυμμένα σας ταλέντα. Ευχάριστες συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και ένα συγκεκριμένο άτομο θα αναζητήσει τρόπο να περάσει στην καρδιά σας, στοχεύοντας σε σταθερή ερωτική σχέση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;