ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Αυγούστου;

Κριός

Θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμά σου αλλά μην απογοητεύεσαι. Κράτα χαμηλούς τόνους και ακολούθησε τη ροή των γεγονότων.

Ταύρος

Θα αποκτήσεις περισσότερες ευθύνες στα προσωπικά σου αλλά θα είναι για καλό. Μία νέα γνωριμία σου δίνει τη σταθερότητα που αναζητάς.

Δίδυμοι

Δεν σε πληγώνει το ταίρι σου, αλλά η ίδια σου η ψυχολογία. Θα υπάρξουν ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες, αλλά εσύ μην χάνεις την καλή σου τη διάθεση.

Καρκίνος

Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα αλλά μπορείς να τα διαχειριστείς. Κράτα τις ισορροπίες στη σχέση σου και συζήτησε τυχόν προβλήματα.

Λέων

Αλλάζει η συμπεριφορά σου και οι γύρω βλέπουν ένα άλλο πρόσωπο. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά και θα ανταμειφθείς σίγουρα.

Παρθένος

Το παρελθόν επανέρχεται και ρίχνει τη διάθεσή σου. Απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, αν και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις γερές βάσεις.

Ζυγός

Η επικοινωνία με τους δικούς σου βραχυκυκλώνει και επηρεάζεται όλη σου η διάθεση. Αντιμετώπισε με ωριμότητα τις ανατροπές στη δουλειά.

Σκορπιός

Αν θες να έχεις καλές σχέσεις, πρέπει να είσαι και απόλυτα ειλικρινής. Μην έρχεσαι σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σου γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Τοξότης

Από το απόγευμα και μετά, προβληματίζεσαι για το μέλλον της σχέσης σου. Θα υπάρξουν ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου γιατί του στέλνεις το λάθος μήνυμα. Επικοινώνησε και οι λύσεις θα βρεθούν.

Υδροχόος

Κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν έχεις διάθεση για πολλά πολλά με κανέναν. Θα έρθεις σε ρήξη με συγκεκριμένο συνεργάτη γιατί δεν μπορείς να συνεννοηθείς.

Ιχθύς

Έχεις ένα βουνό από υποχρεώσεις αλλά ο σύντροφός σου δεν φταίει σε τίποτα. Ξεκαθάρισε τις θες από τα επαγγελματικά σου και τι είναι ρεαλιστικό.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις