ΖΩΔΙΑ

Καρκίνε, θα έχεις αρκετές κατακτήσεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στον Υδροχόο και εσείς επιθυμείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σας και να προβάλλετε τις νέες ιδέες σας προκειμένου να εξελίξετε την εργασία σας. Επίσης, σήμερα ευνοούνται οι φιλικές σας συναναστροφές και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους φίλους σας και να περάσετε καλά μαζί τους. Στα αισθηματικά σας, θα μπορέσετε τη σημερινή μέρα εσείς οι δεσμευμένοι να έχετε μία όμορφη επικοινωνία με το ταίρι σας και να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και να βρείτε τρόπους πιο πρωτότυπους για να περάσετε καλά. Εσείς οι αδέσμευτοι, σήμερα θα θέσετε ως στόχο να δείτε μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και θα θελήσετε να βρείτε το ταίρι που θα σας εμπνέει και θα σας κάνει να περνάτε όμορφες στιγμές.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, σήμερα θα είστε αποφασισμένοι και πολύ σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε στα επαγγελματικά σας. Το ζητούμενό σας θα είναι να καταφέρετε να δείτε σιγά-σιγά τους στόχους σας να υλοποιούνται και να νιώσετε ασφάλεια στα επαγγελματικά σας. Επιθυμείτε τη σημερινή μέρα το να ασχοληθείτε και με τους γύρω σας αλλά και με τις ανάγκες τους. Θα είστε αρκετά δημοφιλείς και θα έχετε πολλές προτάσεις για να βγείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές. Στην αισθηματική σας ζωή, ενδεχομένως το ταίρι σας να απαιτήσει περισσότερο χρόνο από εσάς και να ζητήσει να σας βλέπει περισσότερο.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η μέρα σας βρίσκει περισσότερο εσωστρεφείς και δεν θα θελήσετε να είστε κοινωνικοί ή να έχετε τυπικές συναναστροφές με τους γύρω σας. Επιλέγετε σήμερα να περάσετε τη μέρα σας με τους ανθρώπους που εσείς θα επιλέξετε. Δεν θα μπορέσετε με αντικειμενικό τρόπο να αξιολογήσετε τις καταστάσεις που ζείτε στην καθημερινότητά σας και γενικότερα θα κάνετε σκέψεις κάπως πιο απαισιόδοξες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος. Στα αισθηματικά σας, θα ζητήσετε από το ταίρι σας να αφουγκράζεται περισσότερο τις ανάγκες σας και να είναι απέναντί σας περισσότερο υποστηρικτικό σχετικά με τις επιλογές σας. Οι αδέσμευτοι σήμερα δεν θα έχετε έντονη διάθεση για κοινωνικότητα αλλά κάποιους φίλους σας θα θελήσετε να τους συναντήσετε.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, τη σημερινή μέρα θα έχετε τις ευκαιρίες που καιρό τώρα περιμένατε στην επαγγελματική σας ζωή, προκειμένου να καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε το δυναμικό ξεκίνημα που εσείς επιθυμείτε και σύμφωνα με τους στόχους που έχετε θέσει. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, θα κάνετε κάποιες γνωριμίες μέσα από την  κοινωνικότητά σας και θα επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι σήμερα θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και ο ρομαντισμός θα επικρατήσει στη σχέση σας και οι στιγμές που θα ζήσετε θα είναι υπέροχες. Θα είστε δοτικοί απέναντι στο ταίρι σας και θα το καλύπτετε συναισθηματικά. Οι αδέσμευτοι, με την ανεβασμένη σας διάθεση, θα έχετε αρκετές κατακτήσεις και νέες γνωριμίες.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, τη σημερινή μέρα αποζητάτε την αρμονία σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σας και γενικότερα στην καθημερινότητά σας. Κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό για την εβδομάδα σας και προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, προκειμένου να θέσετε τις προτεραιότητές σας γι’ αυτήν την εβδομάδα. Έχετε καλή διάθεση και ό, τι κι αν κάνετε, περνάτε καλά και το χαίρεστε. Έτσι και στην αισθηματική σας ζωή, φροντίζετε σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι να είστε ευχάριστοι απέναντι στο ταίρι σας και κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας, προκειμένου να περάσετε όμορφες και ήρεμες στιγμές. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα επιλέγετε την παρέα καλών σας φίλων, προκειμένου να περάσετε καλά, να βγείτε έξω και να φλερτάρετε.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δεν βοηθάει πολύ τις επικοινωνίες σας αλλά και τις επαφές σας γενικότερα κι εσείς έχετε μια ουδέτερη στάση απέναντι στα πράγματα και τις καταστάσεις, καθώς δεν μπορείτε να είστε αρκετά συγκεντρωμένοι. Δεν θα επιλέξετε σήμερα την κοινωνικότητα και τις αυξημένες επαφές και θα θελήσετε να δράσετε μόνοι σας στους τομείς που πιστεύετε. Και στα αισθηματικά σας, θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς και θα θελήσετε να δείτε εσείς οι αδέσμευτοι τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε στην αισθηματική σας ζωή, προκειμένου να έχετε ευτυχία και ισορροπία. Οι δεσμευμένοι επιλέγετε να ζήσετε χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας, χωρίς ιδιαίτερες κοινωνικότητες.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, με τη Σελήνη σήμερα να εισέρχεται στον Υδροχόο, είστε περισσότερο κοινωνικοί, με νέες ιδέες στα επαγγελματικά σας και με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές σας επιδιώξεις. Το ομαδικό κλίμα θα υπάρχει σήμερα στα επαγγελματικά σας και με τους συνεργάτες σας θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά στους στόχους που έχετε θέσει. Οι ιδέες σας γενικά και για να περάσετε καλά με τους δικούς σας ανθρώπους θα είναι πρωτότυπες και το μόνο σίγουρο είναι ότι τη σημερινή μέρα ό, τι κι αν κάνετε, δεν θα βαρεθείτε. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι επιλέγετε να ανανεώσετε τη σχέση σας με τις όμορφες και ευχάριστες ιδέες που έχετε και τις προτείνετε στο ταίρι σας, προκειμένου να περάσετε μία μέρα που θα σας κάνει να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα για να περάσετε καλά. Ενδεχομένως να προτείνετε στο ταίρι σας να ξεκινήσετε μία νέα κοινή δραστηριότητα.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με τους καλύτεροι οιωνούς για την επαγγελματική σας ζωή. Σε περίπτωση που δεν έχετε δουλειά σήμερα, θα έχετε πολύ θετική ενέργεια και θα κυνηγήσετε μία εργασία που σας ενθουσιάζει. Γενικά σήμερα με ό, τι κι αν ασχοληθείτε, θα έχετε έντονο ενθουσιασμό και αυξημένη ενέργεια. Ασχολείστε με τις ανάγκες σας, με τους ανθρώπους που αγαπάτε κι είστε σήμερα έντονα βοηθητικοί απέναντί τους. Στα αισθηματικά σας, έχετε τον τρόπο σήμερα να κάνετε το ταίρι σας να περνάει όμορφα δίπλα σας και να μη βαριέται στιγμή με όσα εσείς έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Το ταίρι σας θα είναι εκφραστικό και πολύ περιποιητικό απέναντί σας και εσείς θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να μη βοηθάει στο να είστε συγκεντρωμένοι τόσο πολύ στους στόχους που έχετε θέσει αλλά θα σας δώσει την ώθηση να βρείτε κάποιες λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Δεν θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα επιλέξετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που εσείς έχετε περισσότερο ανάγκη. Στα αισθηματικά σας, ζητάτε από το ταίρι σας να υπάρχει ηρεμία στη σχέση σας και ότι θέλετε σήμερα να περάσετε καλά αλλά χωρίς να είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Λέτε τι νιώθετε στο ταίρι σας και γενικότερα θα είστε εξομολογητικοί και θα ανοιχτείτε συναισθηματικά. Εσείς οι αδέσμευτοι θέλετε πριν μπείτε σε μία νέα σχέση, να είστε σίγουροι για την επιλογή που θα κάνετε και να πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με πολλές εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας, που θέλετε να διευθετήσετε και να οργανώσετε, προκειμένου να καταφέρετε να τις φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Συναντάτε τους συνεργάτες σας, θέτετε στόχους για την εβδομάδα και ανταλλάσετε ιδέες για το πώς θα αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Θα είστε κοινωνικοί σήμερα και θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Στα αισθηματικά σας, αν και δεν το συνηθίζετε, θα είστε περισσότερο ρομαντικοί και θα θέλετε να εκπλήξετε το ταίρι σας με τη συμπεριφορά σας αλλά και με τις πράξεις σας. Οι αδέσμευτοι σήμερα θα γοητεύσετε και θα τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού πάνω σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, κι εσείς θα έχετε την ενεργητικότητα που χρειάζεστε, προκειμένου να φέρετε εις πέρας όλα όσα έχετε σχεδιάσει για σήμερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε όμορφες και δημιουργικές ιδέες, θα μπορέσετε να προωθήσετε στην εργασία σας το ομαδικό κλίμα και να συνεργαστείτε με αποτελεσματικότητα με τους συνεργάτες σας. Στα αισθηματικά σας σήμερα, θέλετε εσείς οι δεσμευμένοι να έχετε την ευκαιρία να περάσετε με το ταίρι σας στιγμές που θα σας βοηθήσουν να μη νιώσετε ρουτίνα και να σας ευχαριστήσουν. Θα έχετε εκείνες τις ιδέες που θα ενθουσιάσουν το ταίρι σας και θα το κάνουν να αισθανθεί υπέροχα και δημιουργικά δίπλα σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα σας ωθεί να σκέφτεστε κάπως πιο απαισιόδοξα χωρίς να σημαίνει ότι θα υπάρχει αφορμή ή λόγος για να σκέφτεστε έτσι. Επιλέγετε να μην είστε κοινωνικοί και θα συναναστραφείτε μόνο με τους ανθρώπους που εσείς θα επιλέξετε. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας και να δείτε με ποιο τρόπο θα εξελίξετε τη σχέση σας και την επικοινωνία αλλά και γενικότερα θα νιώσετε την ανάγκη να πάτε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σας. Νιώθετε ότι είστε στη σωστή σχέση με το σωστό άτομο κι αυτό θα θελήσετε να το εκφράσετε στο ταίρι σας, το οποίο θα χαρεί πολύ με αυτή σας την ανακοίνωση και φυσικά θα ανταποδώσει.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Eρωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ταρώ

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Τα σεξουαλικά φετίχ…των ζωδίων