ΖΩΔΙΑ

Καρκίνε, νέες γνωριμίες έχει το σημερινό μενού

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με τις καλύτερες προοπτικές στην επαγγελματική σας ζωή. Ξεκινάτε να βάζετε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας κι αυτό που ουσιαστικά θα έχετε σήμερα είναι η αναγνώριση των προσπαθειών σας αλλά και της αποτελεσματικότητάς σας στην επαγγελματική σας ζωή, γεγονός που θα σας δώσει θάρρος αλλά και ώθηση, προκειμένου να κυνηγήσετε περαιτέρω τις φιλοδοξίες σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας. Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε τη διάθεση εκείνη να είστε εξομολογητικοί απέναντι στο ταίρι σας, εσείς οι δεσμευμένοι, γεγονός που το ταίρι σας θα εκτιμήσει πολύ. Οι αδέσμευτοι θα είστε περισσότερο σκεπτικοί σήμερα, λες και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον να σας απασχολεί.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η επαγγελματική σας ζωή σήμερα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και θα κληθείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικές με τα επαγγελματικά σας και ίσως σήμερα προκύψουν κάποιες ανατροπές ή κάποια έκτακτη εργασία που να σας βγάλει, κατά κάποιο τρόπο, εκτός προγραμματισμού. Σήμερα επίσης θα είναι γενικά κι οι δικοί σας άνθρωποι πιο απαιτητικοί από εσάς, θα σας ζητούν να τους αφιερώσετε χρόνο και γενικά να είστε δίπλα τους και να περάσετε μαζί τους στιγμές όμορφες. Στην αισθηματική σας ζωή, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα νιώσετε έντονα και πολύ θετικά συναισθήματα για το ταίρι σας, θα υπάρχει πάθος στη σχέση σας και η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική. Οι αδέσμευτοι σήμερα θα αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο της δέσμευσης με πολύ θετική ματιά σήμερα.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα μπορείτε να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας σχετικά με την εξέλιξη της επαγγελματικής σας ζωής. Επιθυμείτε να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις, κάποιες θετικές απαντήσεις σε θέματα που περιμένετε και έχετε σε εκκρεμότητα και γενικά θέλετε να βιώσετε κάποιες ευχάριστες αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Επίσης σήμερα θα έχετε καλή διάθεση και θα θελήσετε στον ελεύθερο χρόνο σας να ασχοληθείτε και με δημιουργικές δραστηριότητες, που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και την ανανέωσή του. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε πρωτότυποι και θα προτείνετε στο ταίρι σας τρόπους και ιδέες, προκειμένου να περάσετε τη μέρα σας κάπως πιο ιδιαίτερα, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αυτό μπορεί να είναι και μία νέα δραστηριότητα κοινή που θέλετε να ξεκινήσετε.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι μία μέρα που θα θέλατε ιδανικά να τελειώσετε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μετά να την αφιερώσετε στις στιγμές εκείνες που θα σας φέρουν πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε είναι φιλικά, είτε οικογενειακά. Θέλετε να έχετε ευχάριστες επαφές μαζί τους και να κάνετε κοινές δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν. Επίσης, σήμερα προτεραιότητά σας είναι και ο έρωτας, καθώς εσείς οι δεσμευμένοι έχετε την επιθυμία να ευχαριστήσετε το ταίρι σας που είναι δίπλα σας όποτε το χρειάζεστε και γι’ αυτό θα θέλατε να του κάνετε ένα όμορφο και ρομαντικό τραπέζι ή να παρακολουθήσετε μία ταινία που σας αρέσει. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, ωστόσο το μυαλό σας και η σκέψη σας σήμερα θα είναι σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αλλά και η ανάγκη σας για αναγνώριση θα επικρατήσουν στην επαγγελματική σας ζωή. Πιστεύετε ότι αξίζετε να αναγνωριστείτε, νιώθετε πως η εργατικότητά σας είναι αυξημένη και είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Επίσης, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε και με τις δικές σας ανάγκες, που έχουν να κάνουν με την επιθυμία σας για ανανέωση σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θα κινηθείτε απέναντι στο ταίρι σας με αυξημένη γλυκύτητα, με πολλή αγάπη και έντονο ερωτικό συναίσθημα. Εσείς οι αδέσμευτοι έχετε τον τρόπο σήμερα να γοητεύσετε και να προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού πάνω σας.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε έντονα κοινωνικοί κι αυτή η αυξημένη σας κοινωνικότητα θα σας βοηθήσει, προκειμένου να προωθήσετε με επιτυχία τα επαγγελματικά σας σχέδια. Εργάζεστε με πάθος, κυνηγάτε τους στόχους σας, έχετε φρέσκες ιδέες και μπορείτε σήμερα να ξεχωρίσετε στην επαγγελματική σας ζωή. Στα αισθηματικά σας, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας καλεί να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, εσάς τους δεσμευμένους σας φέρνει μεγαλύτερη οικειότητα με το ταίρι σας, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και το πάθος είναι εκείνο που θα επικρατήσει στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ψάχνετε σήμερα εκείνο το πρόσωπο που θα σας εμπνεύσει για μία σοβαρή σχέση.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα θα πάρετε χαρά αλλά και ικανοποίηση από τις επαφές σας και από τους δικούς σας ανθρώπους, που με κάθε τρόπο θα σας δείξουν την αγάπη τους. Στην επαγγελματική σας ζωή, νιώθετε πως το κλίμα γίνεται καλύτερο και πλέον κι εσείς δουλεύετε με μεγαλύτερη άνεση και πιστεύετε περισσότερο στις ικανότητές σας και σε όλα αυτά που είστε σε θέση να καταφέρετε. Στα αισθηματικά σας, επιζητάτε μία αλλαγή που θα σας συναρπάσει εσάς τους αδέσμευτους, ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας κάνει να ερωτευτείτε και να φέρει το πάθος στην ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι επιζητάτε σήμερα τη συναισθηματική σταθερότητα και φροντίζετε να καλύπτετε τις ανάγκες του συντρόφου σας κι αυτό φέρνει ισορροπία στη σχέση σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα είναι όλα υπέρ σας, προκειμένου να καταφέρετε ένα δυναμικό ξεκίνημα εβδομάδας στην επαγγελματική σας ζωή και να βιώσετε εκείνες τις εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε τώρα να εξωτερικεύσετε τις ανάγκες σας, να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να συζητήσετε κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, να ζητήσετε τη γνώμη από τα φιλικά σας άτομα και γενικά να έχετε ευχάριστες επαφές. Στην αισθηματική σας ζωή, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα βάζετε σε προτεραιότητα το συναίσθημα και είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και ανοιχτοί συναισθηματικά απέναντι στο ταίρι σας. Επιδιώκετε τη συναισθηματική ένωση και βιώνετε τον έρωτα με πάθος.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να προγραμματίσετε τα έσοδα και το έξοδά σας για το νέο μήνα, γιατί είναι ένα θέμα που, ως φαίνεται, σας απασχολεί. Θέλετε να κάνετε έναν σωστό προϋπολογισμό και να υπολογίσετε σε αυτόν τον προγραμματισμό σας και κάποια έκτακτα έξοδα που έχουν προκύψει και να φέρετε σε ισορροπία την κατάσταση στα οικονομικά σας. Σήμερα, στην άκρη του μυαλού σας, θα έχετε κι ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε κοντά στις γιορτές του Πάσχα αλλά θέλετε πρώτα να δείτε αν μπορείτε οικονομικά να το πραγματοποιήσετε. Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και νιώθετε την ερωτική σας ζωή αρκετά στρωμένη αλλά και ισορροπημένη. Εσείς οι αδέσμευτοι όμως θα επιθυμούσατε να είχατε αυτό το διάστημα μια πιο σταθερή σχέση, όπως ακριβώς εσείς την επιθυμείτε.

Αιγόκερως

Δυναμικά ξεκινά, αγαπητοί Αιγόκεροι, για εσάς η εβδομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο κι εσείς νιώθετε ικανοί και άκρως δημιουργικοί για να έχετε μία άκρως ενδιαφέρουσα ημέρα στα επαγγελματικά σας. Σήμερα, θέλετε να βάλετε σε μία τάξη γενικότερα και όλες σας τις επιθυμίες, βάζετε κάτω τους προσωπικούς σας στόχους και θέτετε προτεραιότητες με τι θέλετε να ασχοληθείτε το νέο μήνα. Κάνετε όνειρα σήμερα, νέα σχέδια και γενικά καταφέρνετε να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας. Στην αισθηματική σας ζωή, λειτουργείτε λίγο με εγωισμό απέναντι στο ταίρι σας και στις συζητήσεις σας επικρατεί κατά κάποιο τρόπο η ασυνεννοησία. Δεν θέλετε να παραδεχτείτε κάποια λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας και αυτό δεν προάγει το διάλογο που επιθυμείτε να κάνετε.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, τρέχετε για να προλάβετε όλες σας τις εκκρεμότητες σήμερα που ως φαίνεται τις είχατε αφήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα θέλετε να τις διεκπεραιώσετε. Επίσης, σήμερα καλύπτετε τα έξοδά σας και φροντίζετε να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό, προκειμένου να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Θέλετε να κάνετε οικονομία, προκειμένου το νέο μήνα να κάνετε κάποιες αγορές που εσείς επιθυμείτε. Σήμερα, στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στο ταίρι σας, θα είστε εξωστρεφείς και θα θελήσετε με κάθε τρόπο και μέσο να αποδείξετε το ενδιαφέρον και τον έρωτά σας. Είστε συναισθηματικοί και θέλετε αυτό να το εκφράσετε και να το εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα προτεραιότητά σας θα είναι η επαγγελματική σας ζωή, οι φιλοδοξίες σας και όλα εκείνα που θέλετε να καταφέρετε στην εργασία σας. Οι φίλοι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι σήμερα κοντά σας, θα σας εκφράσουν την εκτίμηση, το θαυμασμό και την αγάπη τους και εσείς θα νιώσετε πλήρεις από αυτή τους τη συμπεριφορά. Στην αισθηματική σας ζωή, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στη σχέση σας για εσάς τους δεσμευμένους, υπάρχει εκείνη η ένωση η συναισθηματική που σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε στη σωστή σχέση και νιώθετε πληρότητα. Οι αδέσμευτοι επιδιώκετε να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας βάλει σε μία λογική πιο σταθερής και σοβαρής δέσμευσης κι αρχίζετε να βλέπετε τη συντροφικότητα με πιο θετική οπτική.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Ερωτικές Αστρολογικές Ανοιξιάτικες προβλέψεις 2015: Ήρθε η ώρα να νιώσεις τον φρέσκο αέρα της Άνοιξης στην καρδιά σου!

Τα ταλέντα των ζωδίων για τα οποία οι άλλοι τα ζηλεύουν σύμφωνα με την Αστρολογία!