ΖΩΔΙΑ

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι σε θέματα καρδιάς

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα χαρακτηρίζεστε από αναποφασιστικότητα και θα σας ξαναθυμηθούν τάσεις φυγής. Κάπως συγκρατημένη θα είναι η στάση σας σε θέματα επαγγελματικά, δεν θα έχετε καμία διάθεση για ανάληψη ρίσκων. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο και με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, έντονες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Έρχεται στη σκέψη σας αισιοδοξία και ένα ερωτικό γεγονός που θα συμβεί θα έχει την προοπτική να αλλάξει την ερωτική σας καθημερινότητα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα ενδεχομένως να μην έχετε και πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο και με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα νιώσετε έντονα αισθήματα και δυνατό ερωτισμό. Σήμερα θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα ερωτικά αισθήματα. Θα λάβετε πρόταση που θα φέρει αναστάτωση τόσο στην καρδιά σας, όσο και σε όλη την ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, συναισθηματικούς θα σας κάνει ο ερχομός της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει σε αισθηματικά θέματα, θα αποφύγετε επαγγελματικούς προβληματισμούς. Θα  φανείτε τολμηροί σε πρόσωπο που επιθυμείτε να εισχωρήσετε στην ερωτική του ζωή και σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, θα πιάσουν τόπο. Περάστε δυναμικά σε ερωτικές διεκδικήσεις δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας, θα σας κάνει επικίνδυνα ελκυστικούς, η στάση σας θα είναι ερωτική και ιδιαιτέρως θερμή. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα, συνεργασίες και οικονομικές σκοτούρες, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα καρδιάς και ερωτικών υποθέσεων. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα σας οδηγήσει σε έντονες ερωτικές δραστηριότητες και επειδή η τύχη θα είναι σταθερά με το μέρος σας, ετοιμαστείτε για την εμφάνιση νέας ερωτικής γνωριμίας!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ευαίσθητους και συναισθηματικούς θα σας κάνει η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Καρκίνο και καλό θα είναι αυτή τη φορά να μην κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ και θα υπάρξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, μην αμφισβητήσετε τα αισθήματα που θα σας δείξουν.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και εξομολογήσεις. Αν κάποιο πρόσωπο σας πίκρανε, θα σας δώσει ευκαιρία δεύτερης αρχής και μην εκπλαγείτε αν σε ανυποψίαστο χρόνο λάβετε τη συγγνώμη του. Διαλλακτικότητα και κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα και θα φέρετε νέα τακτική στις σχέσεις σας, τόσο στις φιλικές, όσο και στις ερωτικές.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα κυριαρχήσει επάνω σας το συναίσθημα και όχι τόσο η αυστηρή λογική. Επιπλέον, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τη διαίσθηση και γενικότερα την αίσθηση, οι πράξεις σας θα έχουν οδηγό την καρδιά, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και ψυχολογική ισορροπία. Η κοινωνικότητά σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς σε φίλους, θα παρατηρηθεί έντονη οικειότητα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας κάνει συναισθηματικούς και γενικότερα αισθαντικούς. Θα έχετε το ταλέντο να κατανοείτε και να συμπαραστέκεστε, γι’ αυτό και θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά, αλλά και ερωτικά. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα, εργασιακά ή ερωτικά, καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς, δεν θα υπάρξει κανένα αρνητικό γεγονός. Θα προκύψουν αισιόδοξα ανοίγματα, αποφύγετε τάσεις ηττοπάθειας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες που προκλήθηκαν από αρνητικά λόγια της κακιάς στιγμής. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν  ουσιαστικές συζητήσεις, που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και για τους χωρισμένους θα είναι ανοιχτή η προοπτική της επανασύνδεσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα επικεντρωθείτε σε ζητήματα που θα μπορούν να φέρουν στη ζωή σας ασφάλεια και τάξη. Αρνητική θα είναι η διάθεσή σας ως προς την ανάληψη ρίσκων και κύριο μέλημά σας θα είναι να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία. Η παρέμβασή σας σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα αποδειχθεί ευεργετική, γιατί ο τρόπος που θα χειριστείτε την κατάσταση θα επαναφέρει τη συνεννόηση και την ηρεμία. Με δική σας πρωτοβουλία, θα τακτοποιηθεί ένα ερωτικό σας ζήτημα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, ερωτισμό και με έντονο ενθουσιασμό. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν αποκλείεται να βγάλετε επίμονη στάση, πέφτοντας σε πιεστικές ενέργειες. Χαλιναγωγείστε, όσο μπορείτε, τις αντιδράσεις σας και μην πιστέψετε πως στον πλανήτη γη υπάρχει μόνο ένα ταίρι για εσάς. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, καταφθάνει καινούργιο ερωτικό πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα αναστατώσει  κάπως το συναισθηματικό σας κόσμο και δεν αποκλείεται να κλονιστεί η ερωτική σας εμπιστοσύνη. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, θα εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ίσως να ξεφύγετε από τα όρια της πραγματικότητας. Ευαισθησία θα υπάρξει στην καρδιά σας, η λογική δεν θα έχει πρωταρχική θέση. Το νου σας να μην παγιδευτείτε σε υπερβολές σε εξαρτήσεις και σε εξιδανικεύσεις. Θυμηθείτε πως το καθετί έχει τα υπέρ και τα κατά του, μην αγνοείτε την αρνητική πλευρά του νομίσματος.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Όταν οι γυναίκες επιλέγουν σύντροφο. Μάθε τα κριτήρια επιλογής σύμφωνα με το ζώδιό τους

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2015.