ΖΩΔΙΑ

Καρκίνε, είσαι πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, τη σημερινή μέρα, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα δείτε τις εργασιακές σας συνθήκες να καλυτερεύουν και γενικά τα επιτεύγματά σας να προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με το οργανωτικό σας πνεύμα, θα έχετε επιτυχίες στην επαγγελματική σας ζωή και θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε γενικότερα τις συνθήκες αλλά και τον τρόπο που εργάζεστε. Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε δεκτικοί με το ταίρι σας και θα θελήσετε να εκφράσετε την αγάπη σας με κάθε τρόπο και με πράξεις που θα υποδεικνύουν τα αισθήματα τα οποία έχετε. Η καλοσύνη σας σήμερα γενικότερα θα είναι τονισμένη και θα θέλετε να βλέπετε την καλή πλευρά των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι σήμερα επιλέγετε χαλαρές καταστάσεις χωρίς παραπάνω δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι, τη σημερινή μέρα, φροντίζετε να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε όλα τα επίπεδα. Θέλετε να δείτε τη δέουσα πρόοδο στην επαγγελματική σας ζωή και επιδιώκετε να συνομιλήσετε με τους συνεργάτες σας για ό, τι σας απασχολεί και γενικά για την προώθηση των σχεδίων σας. Εσείς που δεν έχετε εργασία τη σημερινή μέρα, θέλετε να κάνετε μία έρευνα, προκειμένου να ψάξετε κάτι που να είναι σχετικό με το αντικείμενό σας. Στα αισθηματικά σας, σήμερα θα είστε κάπως πιο εσωστρεφείς και δεν θα θέλετε να κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας στο ταίρι σας, γιατί δεν είστε ακόμα σίγουροι για το τι ακριβώς χρειάζεστε και έχετε ανάγκη αυτό το διάστημα. Επιδιώκετε σήμερα, εσείς οι αδέσμευτοι, τη μοναχικότητα, προκειμένου να δείτε μέσα σας τι είναι αυτό που ψάχνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα τη σημερινή μέρα σας καθιστά βοηθητικούς απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους και θα έρθετε πιο κοντά. Δεν θα είστε τελείως σίγουροι σήμερα για τις επαγγελματικές σας επιλογές και γενικότερα δεν θα έχετε τελείως καθαρή κρίση, προκειμένου να αξιολογήσετε τις καταστάσεις που βιώνετε τη σημερινή μέρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με τα αισθηματικά σας ζητήματα, θα θελήσετε να ασχοληθείτε αλλά καλό θα είναι, ειδικά σήμερα, να μην πάρετε κάποια απόφαση, να αφήσετε λίγο το χρόνο να περάσει, κυρίως εσείς οι αδέσμευτοι, πριν πάρετε κάποια απόφαση για μία νέα σχέση ή γενικότερα για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα που έχετε στο μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα θα είστε πολύ μαχητικοί και με μεγάλη ενέργεια σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Βρίσκεστε σε εκείνο το σημείο όπου είστε πολύ κοντά για την επίτευξη των στόχων σας και προσπαθείτε δίνοντας τον καλύτερό σας εαυτό στα επαγγελματικά σας. Κάποια μικροεμπόδια που θα παρουσιαστούν θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε με επιτυχία. Σήμερα, θα είστε κοινωνικοί και με τις επαφές σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες φιλίες και θα γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Στα αισθηματικά σας σήμερα, θα έχετε γκρίνια απέναντι στο σύντροφό σας αλλά με την αγάπη που θα σας δείξει το ταίρι σας θα έρθετε σε μία ισορροπία και θα καταφέρετε να εξομαλύνετε τις διαφορές που θα προκύψουν στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα σας ωθεί να τρέξετε περισσότερο τα εργασιακά σας θέματα και να σημειώσετε άνοδο στην εργασία σας. Τώρα είναι καιρός να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους, προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Γίνεστε συμπονετικοί απέναντι στα δικά σας άτομα και προσπαθείτε να τους βοηθήσετε και να τους συμβουλέψετε με τον κατάλληλο τρόπο. Στα αισθηματικά σας σήμερα, εσείς οι αδέσμευτοι, θα νιώσετε ένα δίλημμα, σαν να έχετε να επιλέξετε να κάνετε σχέση ανάμεσα σε δύο περιπτώσεις ανθρώπων και δε ξέρετε προς τα πού γέρνει περισσότερο η ζυγαριά. Καλό θα είναι να εξετάσετε με προσοχή τα εσωτερικά σας θέλω, προκειμένου να πάρετε μία σωστή απόφαση και να μην αδικήσετε κανέναν με τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σήμερα σας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο συναισθηματικούς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, ενεργοποιεί την αλτρουιστική σας φύση και όπου μπορείτε βοηθάτε. Στα επαγγελματικά σας, τη σημερινή μέρα, θα είστε κατά κάποιο τρόπο ισχυρογνώμονες και θα αρνείστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που βιώνετε, δεν θα δέχεστε όσα σας παρουσιάζουν κι εσείς θα πιστεύετε τη δική σας οπτική γωνία. Στα αισθηματικά σας, επικρατεί μία κατάσταση που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε, καθώς νιώθετε ότι δεν είστε σε φάση σήμερα να κάνετε ουσιαστικό διάλογο και να καταφέρετε να βρείτε λύσεις για τα αισθηματικά σας θέματα που σας απασχολούν. Νιώθετε πως είναι καλύτερο να μην πάρετε θέση σε αυτά τα θέματα σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, σας ωθεί να δουλέψετε σκληρά και να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα με σοβαρότητα αλλά και μεθοδικότητα. Ακόμα και στην πιο απαιτητική εργασία, σήμερα με την ικανότητά σας τα καταφέρνετε και έχετε επιτυχίες. Σήμερα θα επιλέξετε να έχετε κι επαφές με φίλους σας οι οποίοι αποζητούν την παρέα σας για να περάσουν καλά μαζί σας. Στα αισθηματικά σας, έχετε ανάγκη να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας σχετικά με την πορεία της σχέσης και γενικότερα για το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας κάποιες φορές. Με αυτή τη συζήτηση, θα έρθετε πιο κοντά και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις για ό, τι σας απασχολεί εντός της σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε την επιθυμία τη σημερινή μέρα να βιώσετε στιγμές που θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν για λίγο να αποδράσετε από τις αυξημένες υποχρεώσεις της μέρας σας. Θέλετε να ασχοληθείτε με τους φίλους σας, να κάνετε μαζί τους κοινές δραστηριότητες, να πάτε γυμναστήριο, μια βόλτα στην αγορά και γενικά να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί και σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Στα αισθηματικά σας θα έχετε με το ταίρι σας αρκετό τρέξιμο σχετικά με δραστηριότητες που θέλετε να ξεκινήσετε και να κάνετε πράγματα μαζί. Οι αδέσμευτοι επιλέγετε σήμερα να ασχοληθείτε με τους φίλους σας και να περάσετε καλά μαζί τους. Δεν σας ενδιαφέρει σήμερα η ερωτική συντροφικότητα και επιθυμείτε να νιώθετε ελεύθεροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ιδιαίτερη έμπνευση σας βρίσκει η σημερινή μέρα, αγαπητοί Τοξότες, καθώς ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας εμπνέει. Δεν θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί τη σημερινή μέρα και θα θελήσετε να επιλέξετε την πιο μοναχική οδό σε ό, τι έχει να κάνει με την επαγγελματική σας ζωή. Βάζετε κάτω τους στόχους σας, τους επανεξετάζετε αλλά δεν είστε σε θέση να κρίνετε τη δεδομένη στιγμή τι είναι καλό για εσάς και τι όχι. Στα αισθηματικά σας, επικρατεί ένα κλίμα για εσάς τους αδέσμευτους το οποίο θα θέλατε να αλλάξετε και κινείστε σήμερα προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι δεσμευμένοι επιλέγετε να μιλήσετε με το ταίρι σας για τη σχέση σας και γενικότερα χαίρεστε την καθημερινότητά σας και τις στιγμές που ζείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί Αιγόκεροι, τη σημερινή μέρα, επιλέγετε να μιλήσετε στα επαγγελματικά σας για ό, τι δεν σας αρέσει και ό, τι θα επιθυμούσατε να αλλάξετε, προκειμένου να βελτιώσετε τις καταστάσεις που βιώνετε στην επαγγελματική σας ζωή. Νιώθετε ότι αυτό που χρειάζεστε είναι η ανανέωση και επιθυμείτε σήμερα να κινηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας, βρίσκετε και τον τρόπο να το καταφέρετε. Στα αισθηματικά σας σήμερα, αποζητάτε τις στιγμές εκείνες που θα σας χαλαρώσουν με το ταίρι σας και θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. Θέλετε να ξέρετε που κινείστε στην ερωτική σας ζωή και θέλετε να ξέρετε τι νιώθει για εσάς το ταίρι σας για να μπορέσετε να λειτουργείτε κι εσείς με τη σειρά σας καλύτερα μέσα στη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι, τη σημερινή μέρα, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας, στα οποία θα είστε ιδιαίτερα αποδοτικοί και μαχητικοί. Με τη σωστή οργάνωση και με το κλίμα ομαδικότητας που προωθείτε στους συνεργάτες σας, το μόνο σίγουρο είναι πως ό, τι βάλετε σκοπό, θα το πετύχετε. Επίσης, δείχνετε σήμερα κατανόηση στους γύρω σας και αποδέχεστε τους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνείτε γι’ αυτό που είναι και δεν προσπαθείτε να τους αλλάξετε ή να επιβάλλετε τις δικές σας επιθυμίες. Στα αισθηματικά σας, βιώνετε καταστάσεις πολύ ευχάριστες εσείς οι δεσμευμένοι κι αυτό σας ωθεί στην ευτυχία και επιδιώκετε με τη συμπεριφορά σας να ευχαριστήσετε το ταίρι σας και να δείξετε πόσο καλά νιώθετε μέσα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα τη σημερινή μέρα σας κάνει να λειτουργείτε με περισσότερο αλτρουισμό με τους δικούς σας ανθρώπους και γενικότερα με τα άτομα που επικοινωνείτε. Θα είστε πιο συμπονετικοί και ευαίσθητοι και καταφέρνετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Στα επαγγελματικά σας, νιώθετε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε ποια απόφαση πρέπει να πάρετε και ποια είναι η σωστή και η πιο συμφέρουσα για εσάς. Στα αισθηματικά σας, φροντίζετε να ικανοποιήσετε το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και να ανοιχτείτε γενικότερα συναισθηματικά απέναντι στο ταίρι σας, προκειμένου να δείτε τη σχέση σας να εξελίσσεται. Εσείς οι αδέσμευτοι, τη σημερινή μέρα, θα έχετε διάθεση για να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέο κόσμο.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;

Τα φανερά ή τα …κρυφά ατού των 12 ζωδίων