ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, βάλε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η μέρα σήμερα απαιτεί από εσάς προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας και κάποιες αποφάσεις που καλείστε να πάρετε, προκειμένου να προωθήσετε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θέλετε σήμερα να νιώσετε ασφαλείς σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες θα σας βγουν σε καλό σε βάθος χρόνου. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα να βιώσετε  το πάθος στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι και να κάνετε με το ταίρι σας δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Επίσης, μπορείτε εσείς οι αδέσμευτοι να κάνετε σχέδια για το ερωτικό σας μέλλον.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή, καθώς βιώνετε κάποιες καταστάσεις που σας ευχαριστούν και σας δίνουν την ώθηση που χρειάζεστε, προκειμένου να έχετε περισσότερη παραγωγικότητα. Είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας και το ομαδικό κλίμα που επικρατεί σας ανεβάζει τη διάθεση. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι θέλετε να βρείτε τρόπους, προκειμένου να εκφράσετε το συναίσθημά σας απέναντι στο ταίρι σας και να παρέχετε στο ταίρι σας τη συναισθηματική ασφάλεια που επιζητά και σας δείχνει ότι χρειάζεται. Οι αδέσμευτοι επιλέγετε σήμερα τη μοναξιά σας, προκειμένου να σκεφτείτε λίγο πιο καθαρά τι χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η σημερινή μέρα σας κάνει να νιώθετε κάπως περισσότερο ευάλωτοι στην επαγγελματική σας ζωή και σας φέρνει μπροστά σε ένα δίλημμα σχετικό με την επαγγελματική σας ζωή που σας προβληματίζει. Εσείς που δεν έχετε εργασία σήμερα μπορείτε να κάνετε μία έρευνα για να βρείτε δουλειά και να δείτε την επαγγελματική σας ζωή να αλλάζει. Σε συναισθηματικό επίπεδο, όσοι είστε σε σχέση θα αναζητήσετε τρόπους, προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο δημιουργική. Δεν έχετε κάποιο παράπονο από το ταίρι σας αλλά επιθυμείτε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι αδέσμευτοι βρίσκετε τον τρόπο να περάσετε καλά με την παρέα που εσείς θα επιλέξετε.

Καρκίνος

Η μέρα σήμερα για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι, κρύβει κάποιες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, τις οποίες θα πρέπει να ξεχωρίσετε και να προσπαθήσετε να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Θέλετε να υπάρξει μια αλλαγή στην επαγγελματική σας ζωή, που θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Είστε σε πολύ καλή φάση και σήμερα ειδικά η ψυχολογία σας θα είναι πολύ ανεβασμένη. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι σήμερα επιθυμείτε να κάνετε διάλογο με το ταίρι σας και να βρείτε τις λύσεις για διάφορα θέματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Εσείς που δεν βρίσκεστε σε σχέση, σήμερα επιζητάτε τη συντροφικότητα και την ασφάλεια στις ερωτικές σας επιλογές.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η σημερινή μέρα για εσάς αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς μπορείτε να είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και συνεργάσιμοι και να κάνετε τις επαφές εκείνες που θα σας βοηθήσουν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αφήνετε στην άκρη τα πείσματα, ακούτε τι έχουν να σας πουν οι συνεργάτες σας και νιώθετε πιο κοντά στους επαγγελματικούς σας στόχους. Στην ερωτική σας ζωή, αναζητάτε εσείς οι αδέσμευτοι εκείνο το άτομο το οποίο θα σας δοθεί απόλυτα και θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη και θα σας ξυπνήσει το συναίσθημα. Θέλετε να μπείτε σε μία νέα σχέση και αποζητάτε τη συντροφικότητα, το θέμα σας όμως είναι να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μπορείτε σήμερα να νιώσετε υπέροχα μέσα από τις συναναστροφές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα λάβετε ικανοποίηση από τις φιλικές σας παρέες και θα σας δείξουν με κάθε τρόπο το πόσο πολύ σας εκτιμούν και σας αγαπούν. Χρειάζεστε σήμερα να νιώσετε την αποδοχή και την αγάπη από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και νιώθετε την ανάγκη να τους αφιερώσετε το χρόνο σας, προκειμένου να μοιραστείτε μαζί τους χαρούμενες στιγμές. Και στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι αποζητάτε από το ταίρι σας να σας επιβεβαιώσει συναισθηματικά και να σας κάνει να νιώσετε την ασφάλεια που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η μέρα σήμερα αναμένεται ιδιαίτερα κουραστική για εσάς, γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε να διεκπεραιώσετε σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι αυξημένες κι εσείς θέλετε να τα προλάβετε όλα, προκειμένου να σας μείνει χρόνος και για άλλες δραστηριότητες που έχετε σκοπό να κάνετε. Σήμερα θα θελήσετε, επίσης, να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να νιώσετε όμορφα και άνετα με τον εαυτό σας. Είναι η μέρα που θέλετε να βάλετε τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα. Στα αισθηματικά σας, θέλετε να είστε κοντά στο ταίρι σας και να ζήσετε στιγμές αγάπης και έρωτα για αυτό και προτείνετε μία ρομαντική συνάντηση έκπληξη.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, έχετε σήμερα έντονη την ανάγκη να ασχοληθείτε με την οικονομική σας κατάσταση.  Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε οικονομικό επίπεδο, που έχουν να κάνουν περισσότερο με τη διαχείριση των οικονομικών σας γενικότερα. Θα προσπαθήσετε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλες σας τις υποχρεώσεις και θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Στα αισθηματικά σας, τηρείτε μία στάση αναμονής απέναντι στο ταίρι σας για να δείτε αν υπάρχουν κάποια παράπονα ή κάποιες διαφωνίες και να αποφασίσετε μετά ποια στάση θα κρατήσετε απέναντι στο ταίρι σας. Πάντως σήμερα θα είστε περισσότερο διαλλακτικοί απέναντί του.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, επιθυμείτε περισσότερο σήμερα να νιώσετε ελεύθεροι και να μη σας καταπιέσει τίποτα και κανείς σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας και να βιώσετε χαρούμενα συναισθήματα δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιθυμείτε την προσωπική σας ανανέωση και ονειρεύεστε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στα αισθηματικά σας, αντιμετωπίζετε τον έρωτα εσείς οι δεσμευμένοι με πολύ δημιουργικό τρόπο και οι στιγμές που μοιράζεστε με το ταίρι σας είναι μοναδικές και σας κάνουν να νιώθετε πως βρίσκεστε στη σωστή σχέση με το σωστό άτομο.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μπορείτε σήμερα να είστε πιο διαλλακτικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή. Αναζητάτε τρόπους, προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας αλλά θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας και τη γνώμη των συνεργατών σας και των ανθρώπων που εκτιμάτε τη γνώμη τους. Το να παίρνετε όλη την ευθύνη των αποφάσεών σας εσείς δεν είναι και τόσο καλό, για εσάς κυρίως. Στα αισθηματικά σας, ζητάτε κατανόηση από το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι, γιατί νιώθετε πως θέλετε να σκεφτείτε διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό δεν θα είστε και πολύ στα κέφια σας.

Υδροχόος

Κάπως μπερδεμένους θα σας βρει η σημερινή μέρα, αγαπημένοι μου Υδροχόοι, γιατί από τη μια η βαθύτερη επιθυμία σας θα είναι να περάσετε καλά και να μοιραστείτε στιγμές με τους αγαπημένους σας φίλους αλλά από την άλλη θα έχετε τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτές. Έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα και θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα αισθηματικά σας, επιδιώκετε εσείς οι δεσμευμένοι να βιώσετε με το ταίρι σας πρωτότυπες στιγμές και να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν και θα φτιάξουν το κλίμα στη σχέση σας περισσότερο.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα είναι η μέρα που θα βάλετε πάνω απ’ όλους και απ’ όλα τον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες. Επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, να κάνετε μία αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι σας και γενικότερα να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας. Είστε σε μία πολύ δημιουργική φάση σήμερα και γενικότερα ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες που σας ανανεώνουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι θα είστε προβληματισμένοι με το ταίρι σας, γιατί νιώθετε πως μερικές φορές δε σας καταλαβαίνει και δεν κατανοεί τις βαθύτερες ανάγκες σας και γι’ αυτό το λόγο επιθυμείτε να κάνετε μία σχετική με αυτό το θέμα κουβέντα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Όταν οι γυναίκες επιλέγουν σύντροφο. Μάθε τα κριτήρια επιλογής σύμφωνα με το ζώδιό τους

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2015.