ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, θα εναντιωθείς στο κατεστημένο

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να οδηγήσετε την ερωτική σας σχέση προς κατεύθυνση πιο ουσιαστική και πιο δημιουργική. Θα είναι ευνοϊκή η χρονική στιγμή για αποφάσεις επισημοποίησης ακόμα και γάμου και σε περίπτωση που περάσετε σε ανάλογες προτάσεις, θα λάβετε άμεση και θερμή ανταπόκριση. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, θα είστε σε θέση να οργανωθείτε και να ανταπεξέλθετε με επιτυχία σε ό, τι αναλάβετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Σελήνη στην Παρθένο θα σας εξοπλίσει με οργάνωση, συγκέντρωση και υπευθυνότητα. Αποτελεσματική και εποικοδομητική θα είναι η εργασιακή σας στάση, γεγονός που θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε, σε πολύ σύντομο χρόνο, τις υποχρεώσεις σας και κατά συνέπεια να σας μείνει χρόνος για κοινωνικές δραστηριότητες. Θα σας διακρίνει ζωτικότητα και ενέργεια, δεν θα αρνηθείτε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή άλλου είδους δραστηριότητες. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, με πολύ ευχάριστες συνομιλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ενέργεια  και δημιουργικό πνεύμα θα σας προσφέρει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να βλέπετε με πιο σοβαρό μάτι τις προσωπικές σας σχέσεις. Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα σας δοθεί η ευκαιρία, μέσω μιας επαγγελματικής πρότασης, να αναδείξετε ικανότητες που ως τώρα τις κρατούσατε στην αφάνεια. Δεχτείτε το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα κάνει την προσπάθεια να διεισδύσει στην ερωτική σας ζωή, θα σας φέρει κατάληξη σίγουρης επιτυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δια θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε την ερωτική σας ανασφάλεια σε ισχυρή δυναμικότητα και μαχητική διάθεση. Τα τυχαία συμβάντα που θα υπάρξουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδείξετε πως είστε τύποι αποφασιστικοί που ξέρετε πλέον τι θέλετε και πώς να το κερδίσετε. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας φέρει πολύ κοντά με πρόσωπο που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τραβήξει την προσοχή σας. Κρατήστε θερμή στάση, θα υπάρξει ευχάριστο αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα φέρει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση τόσο στις αντιδράσεις σας, όσο και στις πράξεις σας . Θα υπάρξει ισορροπία στο συναισθηματικό σας κόσμο και δεν αποκλείεται να ανεβάσετε τον πήχη των ερωτικών σας απαιτήσεων. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα σας κάνει κοινωνικούς, δεκτικούς και διαθέσιμους στις απρόοπτες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Νέες προτάσεις θα φέρουν ανοίγματα τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, φέρνοντας όμορφες συναντήσεις, θερμές συζητήσεις και ριζικά αποτέλεσμα που θα δώσουν καινούργια πνοή στη ζωή σας. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ερωτικοί σας δρόμοι, καταλήγοντας σε επανασύνδεση που αυτή τη φορά θα κλείσει με δεσμευτικές υποσχέσεις. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα και επιθυμίες , σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, περάστε δυναμικά σε πράξεις διεκδίκησης.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα επιτύχετε στους στόχους σας τόσο τους επαγγελματικούς, όσο και τους ερωτικούς και θα υπάρξουν σταδιακές αλλαγές που θα είναι όλες υπέρ σας. Η ερωτική γοητεία που θα εκπέμπετε, δεν θα σας αφήσει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας και ένα πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε δυναμική και επιτυχημένη δράση. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δια θα σας οδηγήσει σε ουσιαστικές πράξεις, έρχεται σταθερός ερωτικός δεσμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία, σταθερότητα θα υπάρξει και ως προς τα συναισθήματά σας αλλά και ως προς τους στόχους σας. Ο ερχομός της Σελήνης στην Παρθένο θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα στον επαγγελματικό σας τομέα, δημιουργώντας προοπτική για καινούργιες συνεργασίες. Ένα πολύ ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο και η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να φέρει κατάληξη στεριωμένου δεσμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία θα έχετε την διάθεση για σοβαρές πράξεις και για ανάληψη ευθυνών, κυρίως στον ερωτικό σας τομέα. Αυτή τη φορά θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ριζικές προτάσεις, που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για πολύ ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις και η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε θα οδηγήσει σε δεσμευτική κατάληξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά ευνοημένοι θα είστε, φίλοι μου Αιγόκεροι, με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο, θα έχετε άνοιγμα για ευχάριστες περιπέτειες και νέες διεκδικήσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα κλείσει με πολύ δημιουργικό τρόπο τις ερωτικές σας εκκρεμότητες, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα και δυναμικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να ακούσετε πρόταση μόνιμης δέσμευσης, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση, γιατί θα υπάρξει μέλλον λαμπρό με συναισθηματική ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς και σε περίπτωση που ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις με το αγαπημένο σας ταίρι, θα καταφέρετε να τις κλείσετε με επιτυχία. Για όσους από εσάς είστε χωρισμένοι, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σας δώσει ευκαιρία για επανασύνδεση και για τους ερωτικά μόνους, έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας με δυνατή και μοιραία κατάληξη. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί μου Ιχθύες, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και θα σας δημιουργήσει  λόγους για να αλλάξετε αντιδράσεις και τρόπο αντιμετώπισης. Τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα ερωτικά θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν δεσμευτικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες και να περάσετε σε δυναμικές αποφάσεις. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό σήμερα, θα έχετε διάθεση να εναντιωθείτε στο κατεστημένο, να μην ακολουθήσετε πράξεις ρουτίνας και κυρίως να μην περιορίσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Οικονομική κρίση και ζώδια. Πως μπορείτε να επιβιώσετε στην οικονομική κρίση;

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2015

Ερωτικές κινέζικες προβλέψεις Μαρτίου 2015