ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, θα απομακρυνθείς από εχθρικούς συνεργάτες

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, διορατικότητα ,εξυπνάδα και έντονη διαίσθηση θα σας φέρει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, ωστόσο προσοχή στις τυχόν λεκτικές συγκρούσεις. Θα έχετε ισχυρό το πείσμα να υπερισχύσει η άποψή σας και τα επιχειρήματά σας και επειδή θα σας βγει έντονη μαχητικότητα, το νου σας να μην πέσετε σε καβγάδες. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη νέες ιδέες θα φέρει στη σκέψη σας, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε διπλούς στόχους. Ερωτισμός θα κυριαρχεί τόσο στις διαθέσεις σας, όσο και στις πράξεις σας, το μυαλό σας θα είναι σε νέες ερωτικές περιπέτειες και όχι σε παλιές καταστάσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σήμερα ίσως να σας προκαλέσει εκνευρισμό πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη για ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Θα καταφέρετε να χειριστείτε σωστά και έξυπνα τα προτερήματά σας, με αποτέλεσμα να υπερισχύσετε σε συζητήσεις ή εντόνους διαλόγους. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, μεθοδικότητα και ψυχραιμία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι πράξεις σας θα είναι στοχευμένες, δεν θα πέσετε σε κινήσεις σπασμωδικές ή αγχωμένες.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη, περνάτε σε νέα σχέδια και νέες κατευθύνσεις. Θα έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή όμως να μην αναλάβετε ρίσκα που ξεπερνάνε τις δυνατότητές σας, υπερεκτιμώντας τις προσωπικές σας ικανότητες. Μια παρεξήγηση θα περάσει σε πορεία λύσης, με σταδιακά βήματα, θα επανέλθει η κλονισμένη σας εμπιστοσύνη. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, κάποιος σας έχει ανάγκη και δεν σας το δείχνει.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, θα δώσει ορμή και ταχύτητα  στις κινήσεις σας, σοβαρότητα στις αντιδράσεις σας. Δεχτείτε τη νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, θα καταφέρετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας δώσει έμπνευση, φαεινές ιδέες και έναν πολύ δημιουργικό τρόπο σκέψης. Προσοχή στις συζητήσεις σας με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί η Σελήνη σε Σύνοδο με τον Κρόνο θα δημιουργήσει διαθέσεις σύγκρουσης.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα ταράξει κάπως το συναισθηματικό σας κόσμο, θα σας φέρει ψυχική ένταση και ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τις εμμονές σας και καλό θα είναι να αποφύγετε τον πονηρό τρόπο σκέψης. Φανείτε ειλικρινείς στα πρόσωπα που αγαπάτε, ανοίξτε τους άφοβα την καρδιά σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα ενισχύσει τη δυναμικότητα σας, αυτή τη φορά θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

Παρθένος

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό θα φέρει σε εσάς τους συζητήσιμους Παρθένους, ευχάριστους διαλόγους στην επικοινωνία σας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, έρχονται νέες επαγγελματικές προτάσεις και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε το σοβαρό επαγγελματισμό σας. Λύνεται πρόβλημα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και μάλιστα κατόπιν δικής σας αποφασιστικής κίνησης. Πρόσωπο που σας έβλεπε ως τώρα με χαλαρό ερωτικό “μάτι”  αρχίζει να αποκτά για εσάς σοβαρές βλέψεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, ανήσυχο και άστατο θα είναι το πνεύμα σας. Νέες ιδέες θα φυτρώσουν στη σκέψη σας και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να πέσετε έξω. Θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ορμητικότητά σας, εμπιστευτείτε άφοβα τον αυθορμητισμό και το ένστικτό σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στον αισθηματικό σας κόσμο και θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν την ανάγκη για αλλαγή ερωτικής κατεύθυνσης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, οι δυνατές και τεκμηριωμένες σας απόψεις, θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, προχωρήστε άφοβα και μην κάνετε πίσω, τώρα θα κατακτήσετε με μεθοδικό τρόπο στόχο που είχατε βάλει εδώ και πολύ καιρό. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και η στάση σας θα είναι προσιτή, θα σας πλησιάσει πρόσωπο με κάπως πιο “θερμές” από τις συνηθισμένες, βλέψεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα είναι η μέρα σας, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα έχετε προτεραιότητα στη νίκη, στη διεκδίκηση και στην επιτυχία. Θα είστε εξοπλισμένοι με ωριμότητα, σωστή κρίση και έντονη διορατικότητα. Οι συνθήκες για σας θα είναι ευνοϊκές σε θέματα εργασίας και σε χρηματικές υποθέσεις. Αξιοποιήστε την τύχη που θα σας χαμογελάσει, περάστε σε τολμηρές διεκδικήσεις. Ερωτική και δεχτική θα είναι η στάση σας, γεγονός που θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει το ερωτικό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι με τον Δία ορθόδρομο στον Λέοντα  και με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη, δημιουργική θα είναι η διάθεσή σας, με έντονη την τάση για δυναμικές διεκδικήσεις. Σωστή θα είναι η οικονομική διαχείριση που θα εφαρμόσετε, σε συνετά πλαίσια θα κινηθούν τα έξοδά σας και μια συζήτηση σχετικά με ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα θα αποδειχτεί ρίσκο αποδοτικό. Δεχτείτε τις προτάσεις για φιλικές εξόδους, πλησιάστε πρόσωπα που αγαπάτε, ωστόσο αποφύγετε τις οικογενειακές συγκρούσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Δία στον Λέοντα, καθώς και  με την εμφάνιση της Σελήνης τον Τοξότη, θα βγει και πάλι το πάθος σας στην επιφάνεια. Με ορμητικότητα θα  διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, θα εμφανίσετε επιμονή απόψεων και ιδεών. Τυχόν διαπραγματεύσεις θα κλείσουν με επιτυχία, σήμερα ενδεχομένως να περάσετε μια καινούργια μέθοδο σε ένα εργασιακό σας θέμα και θα διεκπεραιώσετε, στα απαιτούμενα χρονικά πλαίσια, τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Φανερώστε τις ιδέες σας, εκφράστε τις ανάγκες σας, δεν θα λάβετε καμία απόρριψη.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη, καθώς και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σας κάνει αποτελεσματικούς, ευρηματικούς και θα ενισχύσει κατά πολύ τη διαίσθησή σας. Θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια και σήμερα θα υπάρξει πιθανότητα να αναδειχτεί κάποιο ταλέντο σας. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από εχθρικούς συνεργάτες ή από πρόσωπα που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν προς όφελός τους. Δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση για μικρό ταξιδάκι.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στο Ζυγό: Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.