ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, οι σχέσεις σου αποκτούν έντονο ενδιαφέρον

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα θα βρείτε χρόνο για εσάς και για να περάσετε καλά με τα δικά σας αγαπημένα άτομα. Η μέρα σας θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς οι επαφές που θα έχετε θα σας ευχαριστήσουν και  θα σας προκαλέσουν χαρά. Τα φιλικά σας άτομα θα σας αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερη θέρμη και θα χαίρονται τις στιγμές που περνούν πλάι σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θα αφιερώσετε σήμερα χρόνο στη σχέση σας και θα προτείνετε στο ταίρι σας τρόπους, προκειμένου η μέρα σας να κυλήσει ευχάριστα με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Εσείς οι αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε κάποιες προσκλήσεις από τα φιλικά σας άτομα και θα βγείτε να διασκεδάσετε αλλά και να φλερτάρετε.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία σήμερα, θα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και οι φίλοι σας θα επιλέξουν την παρέα σας, προκειμένου να περάσετε καλά μαζί τους αλλά και να διασκεδάσετε. Θα σας απασχολήσει κι ένα θέμα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας αλλά θα καταφέρετε κατά τη διάρκεια της μέρας να το λύσετε. Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε μία τάση υπερβολής στα συναισθηματικά σας και καλό θα είναι να περιορίσετε λιγάκι αυτή σας την τάση, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν γενικά οι προθέσεις σας. Εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα θέλετε να βγείτε και να περάσετε καλά και στην άκρη του μυαλού σας υπάρχει το φλερτ και το να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, τη σημερινή μέρα, θέλετε να την αφιερώσετε σε κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας, να πραγματοποιήσετε κάποιες αγορές που έχετε κατά νου και γενικά να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση των προσωπικών σας εκκρεμοτήτων. Επίσης, σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε και με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και να κάνετε μαζί αρκετά διασκεδαστικές δραστηριότητες. Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρξει σταθερότητα και έχετε καταφέρει να μην έχετε παράπονα από το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι, γιατί το ταίρι σας φροντίζει να καλύπτει τις ανάγκες και τα θέλω σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε πιο εσωστρεφείς και δεν θα έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα είναι μία μέρα που βάζετε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και τα δικά σας θέλω, γιατί είναι μία μέρα όπου θέλετε κατά κάποιο τρόπο να καλομάθετε τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε μόνο με οτιδήποτε ανεβάζει τη διάθεσή σας και σας κάνει χαρούμενους. Οι φίλοι σας θα είναι κοντά σας και θα αποζητούν λίγο από το χρόνο σας, προκειμένου να περάσουν καλά μαζί σας. Στην αισθηματική σας ζωή, γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στο ταίρι σας και του ζητάτε να είναι πιο κοντά σας, να σας λέει τι νιώθει αλλά και να σας δημιουργεί, με τη συμπεριφορά και με τη στάση του, σταθερότητα και ασφάλεια στον έρωτα. Οι αδέσμευτοι έχετε σήμερα πολύ καλή διάθεση και δεν θα λείψει από τη μέρα σας το φλερτ

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να προσέξετε λίγο τα έξοδα και τις δαπάνες σας, γιατί με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα έχετε μία τάση υπερβολής κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει εκτός προϋπολογισμού των οικονομικών σας. Καλό θα είναι να μην προβείτε σε μη προγραμματισμένες αγορές αλλά να ανοιχτείτε οικονομικά μόνο όσο σας παίρνει. Επίσης, σήμερα θα θελήσετε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να κάνετε μαζί πράγματα πρωτότυπα, έξω από ό, τι συνηθίζατε. Στην αισθηματική σας ζωή, θα νιώσετε σήμερα την ανάγκη να περάσετε καλά με το ταίρι σας και να ασχοληθείτε με πρωτότυπες δραστηριότητες. Εσείς οι αδέσμευτοι έχετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να νιώσετε ότι αρέσετε.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα με τίποτα και για κανέναν λόγο δεν θα βαρεθείτε, γιατί θα έχετε ένα γεμάτο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας με πολλές και ευχάριστες επαφές και πολύ θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα σας ωθήσουν να γλεντήσετε και να διασκεδάσετε. Θα είστε δημοφιλείς στην παρέα σας σήμερα κι εσείς οι αδέσμευτοι με τον ξεχωριστό χαρακτήρα σας θα τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού πάνω σας. Οι δεσμευμένοι σήμερα επιλέγετε με το ταίρι σας να περάσετε καλά αλλά θέλετε να μείνετε ο δυο σας και να χαρείτε τον έρωτά σας και δεν επιθυμείτε κοινωνικότητες αλλά και εξόδους με φίλους σας.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σήμερα θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα χαλαρώσετε πάρα πολύ με διάφορες δραστηριότητες με τις οποίες έχετε σκοπό να ασχοληθείτε. Ενδεχομένως σήμερα να δεχτείτε την πρόσκληση φίλων για να ξεκινήσετε μαζί τους ένα νέο χόμπι, το οποίο θα είναι και αρκετά διασκεδαστικό. Θα έχετε διάθεση σήμερα να ασχοληθείτε και με κάτι δημιουργικό, ίσως με το σπίτι σας και με την ανανέωση του χώρου σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε να διοργανώσετε για το ταίρι σας, εσείς οι δεσμευμένοι, ένα πολύ ρομαντικό βράδυ και να έρθετε πιο κοντά, περνώντας ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό βράδυ. Οι αδέσμευτοι σήμερα θέλετε να βγείτε και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας ωθεί να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, σήμερα θα έχετε μία δόση υπερβολής γενικά στις συναναστροφές σας και σε όσα θα επιλέξετε να κάνετε. Ενδεχομένως να πρέπει να δείξετε κάποια προσοχή στα έξοδά σας σήμερα και στις αγορές που σκοπεύετε να κάνετε. Πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά, καλό θα είναι να κάνετε έναν οικονομικό προϋπολογισμό. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε με κάθε τρόπο εσείς οι αδέσμευτοι να εντυπωσιάσετε και να αρέσετε, θέλετε να έχετε κατακτήσεις και να αξιολογήσετε ποια από αυτές τις κατακτήσεις μπορεί να έχει και την προοπτική μιας νέας σχέσης.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είναι μία μέρα που κάνετε σχέδια και πλάνα για την επαγγελματική σας ζωή και γενικότερα για τη ζωή σας και για όλα όσα θέλετε να καταφέρετε. Θα σας πιάσει μία νοσταλγία ενδεχομένως σήμερα, σχετικά με επιλογές πάσης φύσεως που κάνατε κατά το παρελθόν και για διάφορες καταστάσεις οι οποίες, κατά το παρελθόν, λειτούργησαν υπέρ σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Στα αισθηματικά σας σήμερα, σκοπεύετε και επιθυμείτε να κάνετε μία συζήτηση με το ταίρι σας, για να σας προτείνει πως θέλει να περάσετε τη μέρα σας και τι θέλετε να κάνετε τη σημερινή μέρα. Επιθυμείτε να αφουγκράζεστε τις ανάγκες του συντρόφου σας και να τις καλύπτετε κι αυτό σας καθιστά ιδιαίτερα ερωτικούς στα μάτια του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι θα θελήσετε να σκεφτείτε τι επιλογές έχετε στην ερωτική σας ζωή και με ποιο άτομο θα κάνατε σχέση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα θέλετε να σκεφτείτε λίγο την επαγγελματική σας ζωή, τι αλλαγές θέλετε να πραγματοποιήσετε και γενικά πως θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Είστε σε μία πολύ δημιουργική φάση, έχετε διάθεση για δουλειά, σας παθιάζουν οι επαγγελματικοί σας στόχοι και στοχεύετε μόνο στην επιτυχία. Σήμερα, επίσης, θέλετε να συναντήσετε τους αγαπημένους σας φίλους και να περάσετε διασκεδαστικά μαζί τους. Στα αισθηματικά σας, ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις εσείς οι αδέσμευτοι για την αισθηματική σας ζωή γενικότερα. Οι δεσμευμένοι σήμερα θα έχετε χαρούμενες εξελίξεις στη σχέση σας κι αυτό που θα καταφέρετε είναι να είστε με το ταίρι σας πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία, θα περάσετε καλά με τα φιλικά σας πρόσωπα και θα είστε έντονα κοινωνικοί. Δεν θα θελήσετε σήμερα να ασχοληθείτε με καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας και γενικά με ό, τι σας δημιουργεί άγχος. Θέλετε να χαλαρώσετε και να καταφέρετε να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Στα αισθηματικά σας, επιθυμείτε να νιώσετε ανανεωμένοι εσείς οι αδέσμευτοι και θα επιλέξετε να περάσετε καλά αλλά και να φλερτάρετε. Οι δεσμευμένοι νιώθετε καλά με το ταίρι σας στη σχέση σας και έχετε την επιθυμία σήμερα να το ρίξετε έξω και να διασκεδάσετε μαζί.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες σήμερα, θα έχετε αυξημένη ενέργεια και θα ασχοληθείτε με καταστάσεις που σας συναρπάζουν και σας δημιουργούν μια καλή και ευχάριστη διάθεση. Είστε σε μία φάση που σας ενδιαφέρει να ασχολείστε με ό, τι σας δημιουργεί χαρά και διασκέδαση. Σήμερα, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε τον τρόπο, προκειμένου να τις καλύψετε. Θα δεχτείτε προσκλήσεις από φίλους σας για έξοδο κι εσείς οι αδέσμευτοι θα βγείτε και θα γοητεύσετε. Οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να βρείτε μία ισορροπία στη σχέση σας και να κάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η σχέση σας αποκτά έντονο ενδιαφέρον κι εσείς νιώθετε την ανάγκη να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;