ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, μίλα ανοιχτά στο ταίρι σου για όσα νιώθεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, η Σελήνη που εισέρχεται τη σημερινή μέρα στο Λέοντα θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα σας προσφέρει στιγμές χαράς και ευτυχίας. Στα επαγγελματικά σας, ξεκινά για εσάς η εβδομάδα πολύ δημιουργικά και επιλέγετε να συνεργαστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους συνεργάτες σας. Σήμερα θα θελήσετε να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας με την ευχάριστη συμπεριφορά σας και τη δημιουργική σας διάθεση. Στα αισθηματικά, μία άκρως αγαπησιάρικη μέρα για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς θα έχετε εξελίξεις που θα φέρουν την ευτυχία και τη χαρά στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι σήμερα έχετε παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση και θέλετε να χαρείτε τον έρωτα και -γιατί όχι- να κάνετε ένα δυνατό ξεκίνημα στα ερωτικά σας και να μπείτε σε μία νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι, η εβδομάδα για εσάς ξεκινά με διάφορες έγνοιες που έχετε στο μυαλό σας και σχετίζονται με την επαγγελματική σας ζωή. Ίσως να διακρίνετε μία στασιμότητα με θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή και να θέλετε να αλλάξετε αυτήν την κατάσταση. Ενεργείτε με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να επικρατήσει κλίμα συναδελφικότητας στην εργασία σας και η ομαδικότητά σας να φέρει τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Σχετικά με την αισθηματική σας ζωή, και για εσάς τους αδέσμευτους, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σας αρέσει η κατάσταση την οποία βιώνετε και θα θέλατε να απαρνηθείτε τη μοναξιά και να μπείτε σε μια σχέση που θα σας εκφράζει. Οι δεσμευμένοι επιλέγετε σήμερα την παρέα φίλων σας, προκειμένου να περάσετε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί Δίδυμοι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με πολύ ευχάριστη διάθεση και με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Λέοντα και να σας επηρεάζει θετικά θα έχετε εξελίξεις ευχάριστες και δημιουργικές. Θα είστε αρκετά γενναιόδωροι με τους γύρω σας και θα τους δείχνετε με κάθε τρόπο την αγάπη σας. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τα πρόσωπα που αγαπάτε και να εκφραστείτε με αγάπη και τρυφερότητα. Εσείς που είστε δεσμευμένοι τη σημερινή μέρα θα μπορέσετε να έχετε τις εξελίξεις που επιθυμείτε στην αισθηματική σας ζωή και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Για εσάς τους αδέσμευτους θα έχετε  ρομαντικές εξελίξεις και θα θελήσετε αυτό το διάστημα να μπείτε σε μία νέα σχέση που θα σας προσφέρει χαρά αλλά και ευτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί Καρκίνοι, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με χαρούμενες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Θα αναγνωριστεί τόσο η αξία σας, όσο και η προσπάθειά σας για να φέρετε εις πέρας με επιτυχία ένα επαγγελματικά σχέδιο. Θα έχετε ευχάριστες επαφές με πρόσωπα που είναι σε θέση να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια και γενικότερα να σας βοηθήσουν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Σχετικά με την αισθηματική σας ζωή, θέλετε να κάνετε μία κουβέντα με το ταίρι σας, προκειμένου να καταφέρετε την ανανέωση που τόσο πιστεύετε ότι έχετε ανάγκη. Θέλετε να αφουγκράζεστε τις ανάγκες σας το ταίρι σας, γι’ αυτό και κάνετε μια κουβέντα γενικότερα για το τι χρειάζεστε στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι νιώθετε κι εσείς την ανάγκη της ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ξεκινά για εσάς η εβδομάδα αγαπητοί Λέοντες, και με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας που σας ωθεί να είστε γενναιόδωροι και αρκετά δημιουργικοί. Έχετε ανάγκη να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά με τους δικούς σας ανθρώπους και γενικότερα να είστε γενναιόδωροι και ευχάριστοι στις συναναστροφές σας. Θέλετε σήμερα να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους που εσείς θέτετε για τον εαυτό σας. Στα αισθηματικά σας, θέλετε να πετύχετε την απόλυτη ευτυχία εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας και  να έχετε τις στιγμές εκείνες που θα σας προσφέρουν και στους δύο χαρά και ευχαρίστηση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να μπείτε σε μία νέα σχέση, καθώς θα έχετε τις κατακτήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, τη σημερινή μέρα, κάνετε φόκους και δίνετε όλη σας την προσοχή στα επαγγελματικά σας και θεωρείτε πως πρέπει να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να καταφέρετε να έχετε επαγγελματική επιτυχία. Αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να έχετε τις εξελίξεις που επιθυμείτε στα επαγγελματικά σας. Έχετε τον τρόπο με την οργανωτικότητά σας αλλά και με τη σκληρή εργασία σας να βγαίνετε πάντα νικητές και να καταφέρνετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας, πιστεύετε πολύ στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι και φροντίζετε με κάθε τρόπο να την προστατεύετε και να βιώσετε με το ταίρι σας εκείνες τις στιγμές που σας δημιουργούν κλίμα αγάπης μέσα στη σχέση. Οι αδέσμευτοι σκέφτεστε τι επιλογές έχετε προκειμένου να μπείτε σε μία νέα σχέση και να νιώσετε ευτυχισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Μία αρκετά απαιτητική εβδομάδα ξεκίνησε για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί, στην επαγγελματική σας ζωή καθώς καλείστε να εργαστείτε, προκειμένου να καταφέρετε τη σταθερότητα στα επαγγελματικά σας. Ξέρετε κι εσείς πολύ καλά το κλίμα της ομαδικότητας που επιθυμείτε να επικρατήσει στις συνεργασίες σας και θέλετε να δείτε άνοδο στα επαγγελματικά σας και να μην υπάρχει απλά μια σταθερότητα. Γενικά σήμερα, θα σταθείτε ιδιαίτερα βοηθητικοί απέναντι στα άτομα που σας έχουν ανάγκη και εσείς με τη σειρά σας θα τους προτείνετε λύσεις για ό, τι τους απασχολεί. Στα αισθηματικά, σκέφτεστε να κάνετε κάποια παράπονα στο ταίρι σας προκειμένου να μην υπάρχουν σύννεφα στη σχέση σας και κυρίως να μην υπάρχουν ερωτηματικά μέσα σας. Οι αδέσμευτοι σήμερα επιλέγετε την παρέα καλών φίλων για να περάσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα επιλέγετε να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας, κυνηγώντας κάποιες υποχρεώσεις που έχετε και θέλετε να κλείσετε. Επίσης, θέλετε σήμερα να ασχοληθείτε και με τα έξοδά σας και να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό για αυτόν τον μήνα. Θέλετε να βάλετε σε μία τάξη τα έξοδά σας και να τα ισορροπήσετε με τα έσοδά σας, γιατί θέλετε να κάνετε και πράγματα για εσάς, όπως ένα ταξίδι, ένα δώρο στον εαυτό σας, να καλύψετε κάποιες δικές σας ανάγκες που λόγω αυξημένων υποχρεώσεων το προηγούμενο διάστημα δεν μπορούσατε. Στα αισθηματικά σας, νιώθετε πως η σχέση σας εσάς τους δεσμευμένους σας καλύπτει, αγαπάτε το ταίρι σας και δεν διστάζετε να το επιβεβαιώνετε με τις πράξεις σας αλλά και με τα λόγια σας, καθώς θα είστε τη σημερινή μέρα εκφραστικοί αλλά και εξομολογητικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στο Λέοντα εντείνει την εξωστρέφειά σας και γενικότερα την καλή ψυχολογία σας. Στα επαγγελματικά σας, τη σημερινή μέρα, θα είστε άκρως δημιουργικοί και με τις νέες ιδέες που θα έχετε θα προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού πάνω σας από τους συνεργάτες αλλά και τους ανωτέρους σας. Έχετε κατά νου τη σημερινή μέρα να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας ανάγκες κι αυτό που χρειάζεστε είναι να ακούσετε τις δικές σας ανάγκες και να κάνετε κάτι για να τις καλύψετε. Σε αισθηματικό επίπεδο σήμερα, θα είστε πολύ χαρούμενοι, γιατί θα δείτε ότι το ταίρι σας περνάει όμορφα μαζί σας, δεν υπάρχει η πλήξη και η ρουτίνα στη σχέση σας, γιατί φροντίζετε με πρωτότυπες ιδέες συνεχώς να περνάτε καλά και να μην έχετε στιγμές γκρίνιας και παραπόνων. Θα είστε δοτικοί συναισθηματικά και θα ακούτε τις ανάγκες του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μία νέα εβδομάδα ξεκίνησε για εσάς κι εσείς νιώθετε σήμερα ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Βιώνετε τα γεγονότα που συμβαίνουν στα επαγγελματικά σας με πολύ ευχάριστο τρόπο και νιώθετε πως για την επιτυχία έχετε βάλει κι εσείς το λιθαράκι σας με τη σκληρή εργασία σας αλλά και τη σωστή οργάνωσή σας. Σήμερα θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε τα νέα σας. Στη αισθηματική σας ζωή, επιλέγετε να ζήσετε με το ταίρι σας στιγμές χαλάρωσης ενώ του ανακοινώνετε τα σχέδιά σας για να ξεκινήσετε μια κοινή δραστηριότητα, ένα χόμπι ή μια ασχολία που θα ευχαριστεί και τους δύο σας. Οι αδέσμευτοι θέλετε να προβείτε σε κάποιες αλλαγές που θεωρείτε ότι θα σας βγουν σε καλό στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένοι μου Υδροχόοι, σήμερα είναι μέρα δράσης για εσάς, καθώς με το δυναμισμό σας και με την εργατικότητά σας θα είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί και μάχιμοι στην επαγγελματική σας ζωή. Όταν θέλετε να πείσετε για τα σχέδιά σας, έχετε τον τρόπο να καθηλώνετε τους συνομιλητές σας με τα ισχυρά επιχειρήματά σας. Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο και σε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα ζητήσουν να σας δουν και να περάσουν χρόνο μαζί σας. Στα αισθηματικά σας, σήμερα επιλέγετε το σπίτι, παρακολουθώντας μια ταινία με το ταίρι σας, μαγειρεύοντας και γενικότερα βιώνοντας χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας που ωστόσο σας φέρνουν πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι, τη σημερινή μέρα, θα έχετε διάθεση για φλερτάρισμα και νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί Ιχθύες, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με κάποιες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας που σας κάνουν να νιώθετε πίεση, καθώς θέλετε να προλάβετε να ασχοληθείτε με ό, τι έχετε σχεδιάσει τη σημερινή μέρα. Θέλετε επίσης να συναντήσετε τα φιλικά σας πρόσωπα και να μοιραστείτε μαζί τους μία ιδέα που έχετε για μία εξόρμηση που θέλετε να κάνετε σε έναν προορισμό που πολύ θέλετε να πάτε. Οργανώνετε τα οικονομικά σας τη σημερινή μέρα και βλέπετε τι έξοδα έχετε, προκειμένου να τα καλύψετε και να μην τα αφήσετε ως εκκρεμότητα. Στα αισθηματικά σας, θα είστε αρκετά ονειροπόλοι και θα μοιραστείτε με το ταίρι σας τα όνειρα που κάνετε για ένα ταξίδι που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Μιλάτε ανοιχτά στο ταίρι σας για όσα νιώθετε και προσπαθείτε να αποδείξετε στην πράξη τα αισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι σήμερα επιλέγετε να περάσετε μοναχικά το βράδυ σας, παρακολουθώντας με τους φίλους σας την αγαπημένη σας ταινία.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;

Τα φανερά ή τα …κρυφά ατού των 12 ζωδίων