ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, κάνεις νέο άνοιγμα στην ερωτική ζωή σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα νιώσετε ανάγκη για ανεξαρτησία, αυτονομία και τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πλησιάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας. Η ισχυρή σας θέληση να κυριαρχήσετε θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς, θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις με πολύ έντονη αποφασιστικότητα, καταφέρνοντας να υλοποιήσετε σκέψεις και σχέδια. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα νιώσει την ανάγκη να κατασταλάξει οριστικά δίπλα σας και δεν αποκλείεται να εκδηλώσει έντονη εξάρτηση. Μύρισε καλοκαίρι και τα έντονα και αισιόδοξα χρώματα κοσμούν τις εμφανίσεις μας!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι,  ευνοϊκός θα είναι για εσάς ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπληρωθούν κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια, θα υλοποιηθούν στόχοι που διατηρείτε στη σκέψη  σας εδώ και πολύ καιρό. Ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις και ταυτόχρονα να αξιοποιήσετε, με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο, τις προσωπικές σας ικανότητες. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποβεί μοιραία, φέρνοντας πολύ ευχάριστη κατάληξη.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε συγκεκριμένους στόχους. Θα προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση κάποιων οικονομικών σας υποθέσεων και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει σε σκέψεις. Τολμήσετε να αναλάβετε αυτό το νέο βήμα,  θα βελτιώσει κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση και γενικότερα την καριέρα σας και θα σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Μην αφήσετε το άγχος να γίνει οδηγός των αποφάσεών σας, δράστε με αυτοπεποίθηση, δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη που εισέρχεται στον Αιγόκερω θα σας κάνει αρκετά δημιουργικούς, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο κυρίως στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σε περίπτωση που κάνετε κάποιες επενδυτικές κινήσεις, θα υπάρξουν θετικά και άμεσα αποτελέσματα. Όσοι από εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές, να είστε σίγουροι πως θα τις λάβετε. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, ίσως να σας δημιουργήσει σύγχυση στα ερωτικά σας αισθήματα, δεν αποκλείεται να έχετε ερωτικά καβγαδάκια.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, η μαχητικότητά σας θα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Η έντονη εσωτερική σας δύναμη θα σας οδηγήσει σε μια μεγάλη επιτυχία. Ίσως να λάβετε πρόταση για ερωτικό ραντεβού, πείτε ναι και μην την απορρίψετε, γιατί πρώτον θα περάσετε πολύ καλά και δεύτερον θα υπάρξει ξεκαθάρισμα που θα λύσει απορίες που είχατε τον τελευταίο καιρό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω. Προτάσεις θα λάβετε, σε διαφόρων ειδών συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητά σας θα εκτιμηθεί δεόντως. Αυτή τη φορά,  θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες καταστάσεις επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Θα φανείτε σταθεροί και κάπως πιο ώριμοι στην ερωτική σας σχέση, κάνοντας το ταίρι σας να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Προσγειωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, πολύ ελκυστικό το παρουσιαστικό σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενδεχομένως να σας πιάσει ένα μικρό άγχος, σχετικά με καταστάσεις που αφήσατε στη μέση, επαγγελματικές ή ερωτικές. Θα έχετε την τάση να θέλετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας,  προσοχή όμως να μη δώσετε βιαστικές λύσεις και να μην προβείτε σε υποσχέσεις που δύσκολα θα τις τηρήσετε. Η Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη ίσως να φέρει ερωτικές συγκρούσεις και σε περίπτωση που τα βάλετε με το ταίρι σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την αυστηρή κριτική.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω, θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, συνειδητοποιημένοι στα θέλω σας. Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστική θέληση, που θα σας βοηθήσει να  κατακτήσετε τους στόχους σας. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη  ίσως να σας οδηγήσει σε πράξεις ερωτικού πάθους. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας και επειδή θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, γι’ αυτό αφήστε ελεύθερο το πεδίο και φανείτε προσιτοί.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω θα έχετε τη διάθεση για δημιουργικότητα και έντονη δραστηριότητα. Σήμερα θα ανανεώσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας, σας διαβεβαιώνω πως θα έχετε γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας και θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Μην παραμελείτε την υγεία σας και μην επιδοθείτε με επιμονή σε δραστηριότητες που προκαλούν σωματική ή πνευματική κούραση.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, ξεκινά για σας στάδιο απολαβών. Οι προσπάθειές σας, καθώς και η έντονη αγωνιστικότητά σας, έφτασαν στη στιγμή της καρποφορίας. Θα είστε στην ευχάριστη θέση να ακούσετε λόγια εκτίμησης ως προς το χαρακτήρα σας και θα εισπράξετε χρηματικές απολαβές που τις περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό. Για την ώρα, ξεκουραστείτε και μην αγνοήσετε τις προτάσεις φίλων, γιατί θα σας φανερώσω πως μια τυχαία συνάντηση μέσα σε φιλικό σας περιβάλλον, θα ανατρέψει τα ερωτικά σας δεδομένα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, μαχητικότητα, τόλμη και ανάγκη για ριζικές αλλαγές θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας διέπουν. Εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λεκτικές διαμάχες και φραστικές επιθέσεις, γεγονός που θα σας γλιτώσει από μπελάδες και άλυτες παρεξηγήσεις. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα σας κάνει παρορμητικούς, αν θέλετε να περάσετε σε ερωτικές προτάσεις, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, ωστόσο θα υπάρξουν γεγονότα που θα καταφέρουν να ανεβάσουν το ηθικό σας. Θα δείξετε ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, συνεπείς θα είστε στις εργασίες σας, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνισή του και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή, μην το αγνοήσετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Όταν οι γυναίκες επιλέγουν σύντροφο. Μάθε τα κριτήρια επιλογής σύμφωνα με το ζώδιό τους

Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2015.