ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, έρχεται απρόοπτη συνάντηση

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη θα σας μπλέξει σε διαλόγους με εντάσεις και επίμονες ανταγωνιστικές διεκδικήσεις. Η επιλογή σας να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, ναι μεν, θα αποδείξει πως ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κερδίσετε, ωστόσο η αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε θα προκαλέσει ένταση στους συνομιλητές σας. Ένα πολύ ευχάριστο συμβάν θα ενδυναμώσει την ερωτική σας αυτοπεποίθηση και θα βγείτε ορμητικά στο δρόμο της διεκδίκησης. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας δημιουργήσει ανάγκη για ερωτική σταθερότητα.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη, προσοχή στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος λεκτικών συγκρούσεων. Θα σημειωθεί ένταση στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, ωστόσο με τη Σελήνη στον Καρκίνο, θα καταφέρετε να κερδίσετε τη συμπάθεια καινούριων προσώπων. Ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα εμφανιστεί στο προσκήνιο και επειδή θα δημιουργηθεί εκνευρισμός, προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τις διαφωνίες που θα υπάρξουν.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και επικοινωνιακοί. Την εύνοια της τύχης θα έχετε στο πλευρό σας, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν ερωτικές παρεξηγήσεις, δίνοντας οριστικές λύσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας φανερώνω εκ των πρότερων, πως δεν πρόκειται να το χάσετε. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα βρείτε σταθερή συναισθηματική ανταπόκριση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, θα εμφανιστείτε φιλικοί, επικοινωνιακοί και αρκετά συζητήσιμοι. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη θα σας βοηθήσει να έχετε σωστά επιχειρήματα, γι’ αυτό θα υπερισχύσετε στους διάλογους σας, συναδελφικούς ή ερωτικούς. Ζεστοί, προστατευτικοί και εγκάρδιοι θα είστε ως προς τα τρίτα πρόσωπα, προσοχή όμως σε ένα οικογενειακό σας άτομο, γιατί παρά τα θερμά αισθήματα που τρέφει για σας, θα βρει τρόπο να αγγίξει επικίνδυνη χορδή, προκαλώντας τον εκνευρισμό σας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας κάνει κοινωνικούς, συγκαταβατικούς και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι, με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα επαγγελματικά σας, ένας κατατοπιστικός διάλογος που εσείς θα προκαλέσετε, θα ταχτοποιήσει κάποιες μικροδιαφωνίες που σας ενοχλούσαν και στα ερωτικά σας ζητήματα θα υπάρξει ομαλή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική ασφάλεια. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, με πρόσχαρες συναντήσεις και δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει και μια αντάμωση έκπληξη!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, τάξη και ηρεμία θα υπάρξει στο συναισθηματικό σας κόσμο και μέσα από έναν τυχαίο και όχι σκόπιμο διάλογο, θα υπάρξει η προοπτική νέας αρχής. Ο ζεστός τρόπος έκφρασής σας θα ανοίξει ολοκαίνουργιο ορίζοντα στη ζωή σας και αν φανείτε δεκτικοί, τότε πολύ γρήγορα θα υπάρξει γεγονός που θα σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας εξελίξεων, θα δοθεί αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο, φέρνοντας εκπλήξεις, προκλήσεις και διάθεση για ερωτική σταθερότητα.  Θα είστε εξοπλισμένοι με σοβαρότητα και συναισθηματική ωριμότητα, γεγονός που θα σας γλιτώσει από ανώριμα λάθη. Η στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακά σας πρόσωπα, θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις, αποτρέποντας περαιτέρω εντάσεις. Τα συμβάντα της ημέρας θα σας προσφέρουν έντονες ερωτικές στιγμές, φροντίστε να τις απολαύσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό και ώριμη σκέψη. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα θα εκδηλώσετε στους γύρω σας συγκαταβατικότητα και διαλλακτική στάση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη, θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με άτομα που ως τώρα είχατε διαφορετικές απόψεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει ερωτική συμφιλίωση με πρόσωπο που σας είχαν χωρίσει ανούσιες παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, από τη μια η Σελήνη ερχόμενη στον Καρκίνο θα σας ανοίξει πόρτες επικοινωνίας, από την άλλη όμως ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη, θα συμβάλλει στην εμφάνιση έντονων διαφωνιών, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βρεθείτε συμμέτοχοι σε λεκτική διαμάχη. Υπερασπιστείτε τα θέλω σας και τις απόψεις σας, ενισχύστε την επιχειρηματολογία σας, ωστόσο αποφύγετε την πεισματική επιμονή. Τελικά θα καταφέρετε να υπερισχύσει ο λόγος σας, κόβοντας το βήχα σε πρόσωπα  που περισσότερο μιλούν και λιγότερο σκέφτονται.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως να διαφοροποιήσει κάπως τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Θα μαλακώσει τις αυστηρές αντιδράσεις σας, θα γείρει λίγο ο κάθετος ρεαλισμός σας και θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας. Μην εκπλαγείτε αν παρατηρήσετε στις πράξεις σας έντονο συναισθηματισμό, σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε πολύ προσωπικές εξομολογήσεις. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ρομαντικοί, συναισθηματικοί και πολύ εκδηλωτικοί θα εμφανιστείτε με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας και παράλληλα η ερωτική σας στάση θα χαρακτηρίζεται από τρυφερότητα και κατανόηση. Δεν αποκλείεται σήμερα να ζήσετε μια πολύ όμορφη και ρομαντική μέρα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να σας φλερτάρει, με στόχο να μπορέσει να τα ζήσει μαζί σας όλα. Στο χέρι σας θα είναι μέχρι ποιο σημείο θα το αφήσετε να φτάσει.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο σήμερα, θα έχετε μια πολύ γεμάτη ημέρα. Τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για έντονη επικοινωνία κι αν υπάρχει ομιχλώδες τοπίο που θέλετε να διαλευκανθεί, τότε ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, μη φοβηθείτε να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε. Θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε, γι’ αυτό εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματά σας, ζητήσετε αυτό που χρειάζεστε. Κατόπιν θερμού διαλόγου, ένα ερωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα: Η ομορφιά ή η προσωπικότητα μετράει περισσότερο για κάθε ζώδιο;

Ερμής Απριλίου 2015 στον Ταύρο: Με υπομονή και επιμονή φτάσε στην γραμμή του τερματισμού

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας από 13 έως 19 Απριλίου 2015 από την Νάνσυ Πατμανόγλου