ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, άρπαξε την ευκαιρία που θα εμφανιστεί

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας οδηγήσει σε πράξεις ασυνήθιστες. Μη φρενάρετε τις ριζοσπαστικές ιδέες που θα ξεφυτρώσουν στη σκέψη σας. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για δυναμικές πράξεις και επειδή το πνεύμα σας θα είναι τολμηρό και αχαλίνωτο, σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε άμεση δράση. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, θα καταφέρετε να κερδίσετε ό, τι στοχεύσετε και να οδηγήσετε τις υποθέσεις σας στην κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.  Αλλαγές θα υπάρξουν στον ερωτικό σας τομέα, θα τις προκαλέσει η θέλησή σας να εξοντώσετε ό, τι σας δημιουργεί στασιμότητα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας βοηθήσει να βγάλετε στη επιφάνεια τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, καταχωνιάζοντας ευαισθησίες και τάσεις ηττοπάθειας. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας φέρει χρηματικά κέρδη, προσοχή όμως να μη φανείτε υλιστές παραπάνω από όσο πρέπει. Αίσιο τέλος θα δοθεί σε μια παρεξήγηση που υπήρξε σε φιλικό ή στον στενό οικογενειακό σας κύκλο και ταυτόχρονα μια φιλική πρόταση θα σας οδηγήσει στην προοπτική νέας και πολύ ευχάριστης ερωτικής γνωριμίας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό αξιοποιήσετε τη χρονική στιγμή για να κάνετε πράξη τα νέα σχέδια και τις καινούργιες σας επαγγελματικές ιδέες. Τολμήστε τα αναλάβετε τα ρίσκα που έχετε στη σκέψη σας, γιατί οι συνθήκες θα σας ανοίξουν δρόμο κατάκτησης και καταξίωσης. Απρόοπτα γεγονότα θα υπάρξουν στον ερωτικό σας τομέα, κάποιο πρόσωπο θα φροντίσει να σας ξεκαθαρίσει τη θέση του, δίνοντάς σας την οριστική απάντηση που αναμένατε. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα ενισχύσει το πείσμα σας, οριοθετήστε την επιμονή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε ρίσκα και να προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές κινήσεις. Θα διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα σας και παράλληλα θα επεκταθείτε επαγγελματικά και οικονομικά  αξιοποιώντας καινούργια ανοίγματα. Έκπληξη θα είναι για εσάς η συνάντησή σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, μη βιαστείτε όμως να προκαθορίσετε την εξέλιξή σας, αποφύγετε επίμονες πιεστικές πράξεις. Διατηρείστε την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει, ωστόσο το νου σας να μην πέσετε σε υπερβολές.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας δώσει πνεύμα ανήσυχο και πρωτοποριακό. Βάζετε φρένο στη στασιμότητα και η ορμητικότητα με την οποία θα είστε εφοδιασμένοι, θα ακινητοποιήσει πρόσωπα που σας έφερναν εμπόδια. Θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας στον επαγγελματικό τομέα και θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο να αποδείξετε τις ικανότητές σας , αλλά να έχετε και υψηλά χρηματικά κέρδη. Ο ερχομός της σελήνης στον Ταύρο θα ενισχύσει κατά πολύ την ερωτική σας γοητεία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ζωηρότητα κι ζωντάνια θα σας φέρει η Νέα Σελήνη στον Κριό και θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βάλετε μπρος τις προοδευτικές σας ιδέες, έστω κι αν βρείτε αντίσταση από ανταγωνιστικά πρόσωπα. Η αυτοπεποίθηση και το ενισχυμένο πείσμα σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Η ελκυστικότητά σας θα φτάσει σε επικίνδυνο βαθμό, θα είστε σε θέση να κατακτήσετε ερωτικά όποιο πρόσωπο βάλετε στο στόχαστρό σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις και εκρηκτικές τάσεις. Ο ενθουσιασμός σας θα φτάσει στα ύψη και η ανάγκη σας για αλλαγές θα σας απαγορέψει να δεχτείτε περιορισμούς. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να υπερασπιστείτε τα θέλω σας και να διεισδύσετε τις καινούργιες σας ιδέες, ωστόσο προσοχή γιατί θα είστε επιρρεπείς στην υπερβολή. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και περιορίστε τις μεγάλες χρηματικές σπατάλες.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα δεν θα γίνετε θύμα της ανιαρής ρουτίνας, γιατί η Νέα Σελήνη στον Κριό θα ξεσηκώσει τις διαθέσεις σας για αλλαγές και θα είστε σε θέση να αντιταχθείτε σε καταπιεστικές συνθήκες ή πρόσωπα. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεκινήσετε μια καινούργια αρχή, η ισχυρή σας θέληση θα δημιουργήσει νέα ενδεχόμενα, θα προκαλέσει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να στρίψετε το τιμόνι για αλλού. Σήμερα εσείς θα καθοδηγήσετε τα νήματα και μια μεγάλη απότομη μεταστροφή θα φέρει χαρούμενη κατάληξη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για δημιουργία νέων στόχων και αν έχετε στα σκαριά καινούριες επαγγελματικές ιδέες, τώρα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, θα είναι η κατάλληλη ώρα να τις κάνετε πράξη. Αρκετά συνειδητοποιημένες θα είναι οι ενέργειές σας, θα αποφύγετε την υπερβολή στον ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις προσγειωμένες και υπεύθυνες. Ένα πρόσωπο στον ερωτικό σας τομέα θα τολμήσει να σας εκδηλώσει αγάπη και αφοσίωση, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Νέα σελήνη στον Κριό θα σας εξοπλίσει με έντονη αυτοπεποίθηση, δύναμη και με όρεξη για επαναστατικές κινήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα προχωρήσετε σε πρωτοποριακές πράξεις, βγαίνοντας από το εργασιακό κατεστημένο που επικρατεί. Θα κερδίσετε εμπιστοσύνη, εκτίμηση και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε ζητήματα που κάποιοι πριν από εσάς είχαν αποτύχει. Στον ερωτικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση ριζικής αλλαγής, αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν ενδεχόμενα τόσο επίσημης δέσμευσης, όσο και οριστικού χωρισμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια, κύριο μέλημά σας η συναισθηματική εδραίωση. Θα εισακουστούν οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο και θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα είστε επιρρεπείς σε λανθασμένες χρηματικές τοποθετήσεις. Μια συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις που όλες θα δουλέψουν υπέρ σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να σβήσετε παλιές κακές αναμνήσεις ή καταστάσεις και να εστιάσετε μόνο στο μέλλον. Θα έχετε διάθεση να επαναστατήσετε και θα σας βγει σε καλό, η χρονική στιγμή θα ευνοεί τις μεγάλες αλλαγές, γι’ αυτό εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, υποστηρίξτε με σθένος απόψεις, ανάγκες και θέλω. Ένα ραντεβού και μια συνομιλία θα σας ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης, αρκεί να είστε σε θέση να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην υποκύψετε σε ανασφάλειες.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα: Η ομορφιά ή η προσωπικότητα μετράει περισσότερο για κάθε ζώδιο;

Ερμής Απριλίου 2015 στον Ταύρο: Με υπομονή και επιμονή φτάσε στην γραμμή του τερματισμού

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας από 13 έως 19 Απριλίου 2015 από την Νάνσυ Πατμανόγλου