ΖΩΔΙΑ

Ιχθύ, άνοιξε την καρδιά σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, ακραία θα είναι η στάση σας, εκρηκτικές οι αντιδράσεις σας και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τεντώσετε το σκοινί μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε εκνευρισμούς και θυμούς, αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπα που υπάρχει μεταξύ σας κλίμα κόντρας, καλυτέρα επιλέξτε ήρεμες φιλικές παρέες. Σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος συναισθηματικής πίεσης, προσοχή να μην ξεσπάσετε σε λάθος πρόσωπο.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Πλούτωνα, σήμερα δεν θα υπάρχει ισορροπία στις αντιδράσεις σας και ενδεχομένως να εμφανίσετε επίμονο πείσμα. Αδιάλλακτοι θα είστε σε κάποια θέματα εργασίας, γεγονός που δεν θα καθιστά δυνατή τη συνεννόηση. Η αλλοπρόσαλλη στάση σας θα φέρει ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις, ωστόσο δεν θα υπάρξει κάποιο αρνητικό γεγονός που να φέρει αρνητική κατάληξη. Κάποιο πρόσωπο φιλοδοξεί να διεισδύσει στην ερωτική πλευρά της ζωής σας, καλό θα είναι να μην το απογοητεύσετε.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, η βαριά πλευρά του χαρακτήρα σας θα κάνει την εμφάνισή της. Δεν θα έχετε την επιθυμία να κατανοήσετε τους γύρω σας και η στάση σας θα είναι πεισματικά αντιδραστική. Αυστηρή κριτική και άρνηση διαλλακτικότητας θα είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχούν στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές διαμάχες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, δώστε απόλυτη προσοχή στα εξής: μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά, γιατί θα βρείτε τον μπελά σας, μην ξεστομίσετε βαριές αρνητικές κουβέντες, γιατί θα υπάρξουν παρεξηγήσεις που δεν θα λυθούν εύκολα και μην προκαλέσετε κόντρα με πρόσωπο που έχετε αναγκαστικές καθημερινές επαφές. Τα όμορφα γεγονότα θα έρθουν από τον ερωτικό σας τομέα, οι επαφές σας θα εξελιχτούν σε κλίμα θερμό, θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε σωματικά και ψυχικά.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, οι αντιδράσεις σας ίσως να βγουν εκτός ελέγχου. Ο εκνευρισμός θα σας φέρει στα χείλη λόγια που θα ταρακουνήσουν πολλές αλήθειες και οι κουβέντες σας θα χαρακτηριστούν αιχμηρές. Προσέξτε να μην παραβιάσετε τα όρια, επικεντρώστε τη δυναμικότητά σας στην αυτοσυγκράτηση και όχι στην αντίδραση. Στις ερωτικές σας επαφές, θα υπερισχύσει η θετική σας πλευρά, κινηθείτε με ειλικρίνεια, με ευθύτητα και δείξτε με ξεκάθαρο τρόπο πως απεχθάνεστε το ψέμα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό θα βγάλει στην επιφάνεια τη μαχητικότητά σας και την απαίτηση για δικαιοσύνη σε θέματα που σας έθιξαν ή προσέβαλαν την ειλικρίνειά σας. Θα βρεθείτε στη θέση να μιλήσετε με τρόπο οξύθυμο, νευρικό, αρκετά επιβλητικό και πολύ καλά θα κάνετε. Προσοχή μην πέσετε στα δίχτυα του ανταγωνισμού και της σκληρής σύγκρισης, γιατί θα υπάρξει κούραση, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, καλοδεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα υπάρξουν συναισθηματικές αναταραχές που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να αποφύγετε τις κοινότυπες ενέργειες και μία συνειδητή σας κίνηση θα καταφέρει να εκπλήξει πολλούς. Θα χαλιναγωγήσετε  το άγχος σας και δεν θα δεχτείτε πιέσεις για θέματα που αφορούν το μέλλον και όχι το άμεσο παρόν. Μην απορρίψετε ερωτική πρόταση που θα λάβετε, θα σας ηρεμήσει και θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό της με τον Ουρανό, σήμερα δεν θα σας κάνουν και τόσο φιλικούς. Θα είστε κάπως απρόσιτοι και συναισθηματικά δύσκαμπτοι, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και κυρίως τους επαγγελματικούς διαλόγους. Κρατηθείτε μακριά από αρνητικά σχόλια και τρενάρετε, όσο μπορείτε, συναντήσεις με πρόσωπα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Έκπληξη θα υπάρξει στον ερωτικό σας τομέα από πρόσωπο που δεν το θεωρούσατε ικανό να αναστατώσει τις αισθήσεις σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, η επιλογή σας να παραμείνετε μακριά από κόντρες υπεροχής, θα αποδειχτεί περίτρανα σοφή. Η απόφασή σας να παίξετε το ρολό του απλού παρατηρητή, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παγίδες και να γλιτώσετε από διαφόρων ειδών εντάσεις. Ερωτικό πρόσωπο θα δώσει το έναυσμα για το άνοιγμα τολμηρής συζήτησης μεταξύ σας και η διάθεσή σας να τα πείτε όλα έξω από τα δόντια, θα φέρει οριστικές λύσεις. Πριν δώσετε τελεσίδικες υποσχέσεις, ξεκαθαρίστε μέσα σας τι ακριβώς νιώθετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και  τετράγωνο με τον Άρη, έχετε το νου σας να μην εμπλακείτε σε λεκτικές συγκρούσεις ή καβγάδες. Κρατήστε θέση αποστασιοποίησης σε οτιδήποτε σας προκαλεί εκνευρισμό και επικεντρωθείτε σε επαφές φιλικών και αγαπημένων σας πρόσωπων. Μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας και θα απομακρύνετε από τη μνήμη σας αρνητικά συμβάντα προηγούμενων ημερών. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας χαροποιήσει εντόνως!

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα σας φέρει δύσκολες καταστάσεις, γιατί θα έχετε την  τάση να θέλετε, ντε και καλά, να υπερισχύετε ή να επιβληθείτε. Προσοχή, γιατί αν φανείτε υπεροπτικοί, θα γίνετε απόμακροι και το περιθώριο είναι γνωστό πως δεν σας αρέσει. Μη βάλετε σε κίνδυνο τις φιλίες σας και μη θυσιάσετε συναισθηματικούς δεσμούς στο βωμό της εξουσίας. Επειδή κάποια στιγμή θα νιώσετε την ανάγκη για στήριγμα, γι’ αυτό προσέξτε ποιον θα απομακρύνετε από δίπλα σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με του Ουρανό, θα υπάρξει  ένα περίεργο γεγονός που ναι μεν δεν θα φέρει τίποτα το αρνητικό στην πορεία σας, ωστόσο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ψαχτείτε συναισθηματικά. Έρχονται εσωτερικές αναταράξεις  και σε περίπτωση που νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τότε να το κάνετε χωρίς φοβίες και ανασφάλειες. Αν ξεδιπλώσετε τα αισθήματά σας, θα καταφέρετε να προσκολλήσετε επάνω σας πρόσωπο που ίσως νιώθετε πως σιγά-σιγά το χάνετε.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Τα σεξουαλικά φετίχ…των ζωδίων