ΖΩΔΙΑ

Η τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Tο LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση της ημέρας για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου. Ακολουθούν οι ημερήσιες προβλέψεις.

Οι απαιτητικές μέρες του Μαρτίου συνεχίζονται και η σημερινή είναι σίγουρα μια από αυτές καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο ενεργοποιεί την κύρια όψη της φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλη από το τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό που δείχνει μεγαλύτερη αναταραχή σε κοινωνικό ή πολιτικό επίπεδο και κάποιες φορές γεωφυσικά φαινόμενα παγκοσμίως.

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο και ο Ουρανός στον Ταύρο. Αυτή η όψη θα επαναληφθεί φέτος 3 φορές. Η πρώτη ήταν στις 17 Φεβρουαρίου, η δεύτερη θα είναι στις 14/6 και η τρίτη στις 24/12. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε γεγονότα την μέρα που είναι ακριβείας. Τα γεγονότα που συνδέονται με αυτή την όψη μπορεί να ενεργοποιηθούν μέρες που περνά η Σελήνη, όπως σήμερα, πάνω από την όψη ή όταν περνά ο Άρης ή ο Ήλιος.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η σημερινή μέρα έχει πιο Κρόνια περιοριστική επιρροή εξαιτίας και της αντίξοης όψης Αφροδίτης – Κρόνου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς έχει μια πιο ονειρική διάσταση και πολύ συχνά βλέπει εξιδανικευμένα και ρομαντικά τα πράγματα, ενώ ο Κρόνος μάς πιέζει να δεχτούμε τη σκληρή πραγματικότητα.

Έτσι με αυτή την όψη είναι πιθανόν να έχουμε μεγαλύτερη αγωνία και άγχος για τα οικονομικά μας, να νιώθουμε στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι σε θέματα σχέσεων ή και περιορισμένοι λόγω συνθηκών. Η συμβουλή μου είναι να μην αφήνουμε να μας «πάρει από κάτω» και να απαισιοδοξούμε με όλη αυτή την κατάσταση.

Ακόμη κι αν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουμε να μας συμβούν και καλύτερα πράγματα στο μέλλον και θα συμβούν.

Κριοί και Ζυγοί σήμερα μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη πίεση σε οικονομικά θέματα ή να βαραίνουν κάπως εξαιτίας της απογοήτευσης από μια σχέση.

Ταύροι και Σκορπιοί χρειάζεται να προσέξουν περισσότερο στις φιλικές και ερωτικές τους σχέσεις γιατί μπορεί να νιώθουν απογοήτευση ή έλλειψη στήριξης από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δίδυμοι και Τοξότες έχουν μεγαλύτερο άγχος σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και μπορεί να απογοητεύονται ή να νιώθουν μεγαλύτερη κόπωση επειδή δεν αναγνωρίζονται ή ανταμείβονται όπως θέλουν οι προσπάθειες τους.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορεί να έχουν συσσωρεύσει περισσότερο θυμό σε σχέση με συνεργάτες ή γενικότερα τους ανθρώπους που παίζουν ρόλο στην διαμόρφωση των επαγγελματικών συνθηκών τους.

Λέοντες και Υδροχόοι θα έχουν μεγαλύτερα διλήμματα αλλά και μεγαλύτερη πίεση για να πάρουν αποφάσεις σε θέματα καριέρας ή οικογένειας.

Παρθένοι και Ιχθύες μπορεί να σωματοποιούν το στρες και το άγχος της καθημερινότητας γι’ αυτό καλό είναι να μιλήσουν και να βγάλουν από μέσα τους καταπιεσμένα συναισθήματα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr