ΖΩΔΙΑ

Η «σκοτεινή» υπερδύναμη που έχεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου

iStock

Ανεξάρτητα από το πόσο αθώα ή ντροπαλή μπορεί να φαίνεσαι εξωτερικά, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι ένα κομμάτι σου χαρακτηρίζεται από κάτι πιο «σκοτεινό». Κάτω από όλη αυτή τη γλύκα, κρύβεται μια ξεχωριστή ικανότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για καλό, είτε για κακό.

Η σκοτεινή υπερδύναμη που κρύβουν τα ζώδια

Στην πραγματικότητα, η «σκοτεινή» υπερδύναμη που έχεις σύμφωνα με το ζώδιό σου, πιθανότατα θα εξηγήσει τη φύση των σκοτεινών ταλέντων σου καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.

Όταν ο εσωτερικός «κακός» εαυτός σου ξυπνήσει, είτε από πόνο είτε από κάποια μορφή απώλειας, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να τον σταματήσει. Κάθε λογική σκέψη εξαφανίζεται και δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από θυμό και το πάθος. Και όλοι γνωρίζουμε ότι το πάθος μπορεί να βάλει φωτιά σε ολόκληρο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το τι θα βρεθεί στο δρόμο του.

Προς υπεράσπιση της συμπεριφοράς του, ο εσωτερικός «κακός» σου εαυτός έχει να πει το εξής: Η ζωή είναι μια μεγάλη γκρίζα περιοχή. Πρέπει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να κερδίσεις, έτσι δεν είναι;

Αν συμφωνείς, ήρθε η ώρα να μάθεις την «σκοτεινή» υπερδύναμη που έχεις σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Η «σκοτεινή» υπερδύναμη που κρύβουν τα ζώδια Pexels

Κριός: Θανάσιμη δύναμη

Τα ένστικτά του Κριού είναι τόσο έντονα, που βάζει όλη του τη δύναμη σε κάθε του κίνηση. Δυστυχώς για τους εχθρούς του, δεν μπορούν καν να καταλάβουν πόσο άγρια, απρόβλεπτη και θανατηφόρα μπορεί να είναι αυτή η δύναμη.

Ταύρος: Δηλητηριώδες άγγιγμα

Οι Ταύροι βρίσκονται σε βαθιά επαφή και με τις πέντε αισθήσεις τους και μπορούν να διαλύσουν κάποιον στην δηλητηριώδη αγκαλιά τους. Είτε με το άγγιγμα, είτε με τη δημιουργία, το δηλητηριώδες άγγιγμα ενός Ταύρου, μπορεί να στείλει στη φωτιά του θανάτου τους εχθρούς του.

Η σκοτεινή υπερδύναμη που κρύβουν οι Δίδυμοι: Προσαρμοστικότητα

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο με όχι μόνο δύο, αλλά χίλια πρόσωπα. Έχουν ταλέντο να κάνουν τους άλλους να τος εμπιστεύονται, ακόμα και αν είναι εχθροί τους. Η ικανότητά τους να προσαρμόζονται και να μεταμορφώνονται σε άλλο άτομο (ή ον), τους επιτρέπει να χειριστούν τους εχθρούς τους και, όταν εκείνοι δεν το περιμένουν τους επιφυλάσσουν με μια θανατηφόρα επίθεση. Valar morgullis.

Καρκίνος: Διαβάζει την σκέψη

Η διαίσθηση των Καρκίνων είναι παροιμιώδης. Ωστόσο ένας Καρκίνος, έχει παράλληλα την ικανότητα να διαβάσει την σκέψη και την ψυχή κάποιου. Δεν υπάρχει περίπτωση να του πουν με επιτυχία ψέματα. Δεν υπάρχουν μυστικά που θα μπορούσαν ποτέ να μείνουν μυστικά για έναν Καρκίνο.

Λέων: Αστείρευτη νεανικότητα

Η ζωτικότητά ενός Λέοντα είναι το δικό του κρυφό όπλο και σκοτεινή δύναμη. Ένα Λιοντάρι φροντίζει πάντα να βρίσκεται κοντά σε νέα άτομα, νέες ιδέες, νέα μυαλά. Απορροφά αυτή τη τη φρεσκάδα για να διατηρεί την εικόνα, το πνεύμα και την ψυχή του νέα. Όντας το κατεξοχήν ενεργειακό βαμπίρ, δεν θα αφήσει ποτέ το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του να ξεφύγει.

Η σκοτεινή υπερδύναμη που κρύβει η Παρθένος: Η «κακιά» ιδιοφυία

Ο τρόπος σκέψης των Παρθένων, είναι η πιο σκοτεινή υπερδύναμή τους. Με την απέραντη ευφυΐα και τη βασανιστικό τους πνεύμα, μπορούν να επινοήσουν, να σχεδιάσουν και να προκαλέσουν με χειρουργική ακρίβεια τον μεγαλύτερο πόνο που έχει κανείς φανταστεί.

Ζυγός: Ύπουλη γοητεία

Οι Ζυγοί, τα παιδιά της Αφροδίτης, έχουν το ταλέντο να σαγηνεύουν και να παρασύρουν οποιονδήποτε να κάνει ακριβώς αυτό που θέλουν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να πεταρίσουν τις βλεφαρίδες τους και πάρουν ακριβώς αυτό που θέλουν. Η πειστικότητα τους δεν αφήνει ποτέ κανέναν να τους αρνηθεί τις επιθυμία τους.

Σκορπιός: Έλεγχος σκέψης

Το μόνο που έχει να κάνει ένας Σκορπιός για να ακινητοποιήσει τους εχθρούς του, είναι να κοιτάξει στα μάτια τους και αυτόματα να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο του μυαλού τους. Ενάντια στην καλύτερη κρίση τους, οι Σκορπιοί έχουν την ικανότητα να κάνουν τους εχθρούς σας να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν εκείνοι, παίζοντας με τους φόβους τους και αγγίζοντας τα πιο τρωτά σημεία τους.

Η σκοτεινή υπερδύναμη που κρύβει ο Τοξότης: Έλεγχος ενέργειας

Με την ανεξάντλητη πηγή ενέργειας που διαθέτουν οι Τοξότες, είναι ικανοί να στείλουν τσουνάμι, φωτιά και πάγο στα πιο αδύνατα σημεία των εχθρών τους. Θα τους καταστρέψουν με τη δύναμη ολόκληρου του σύμπαντος στο πλευρό τους. Και μετά θα κανονίσουν και ένα ποτό.

Αιγόκερως: Παγκόσμια κυριαρχία

Αν ένας Αιγόκερως αποφασίσει να καταλάβει τον κόσμο (κάτι που συχνά συμβαίνει), οι εχθροί του θα ήταν υπό την κυριαρχία του, σε ελάχιστο χρόνο. Η δύναμη του θα επιβάρυνε τους υπηκόους τους και κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να παρακούσει το νόμο τους.

Υδροχόος: Δαιμόνια ενέργεια

Οι Υδροχόοι είναι συντονισμένοι με κάθε δύναμη της φύσης στον κόσμο και η δαιμόνια ενέργεια τούς βοηθά στις κακές τους στιγμές. Η δύναμή τους να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με τις πιο σκοτεινές δυνάμεις του σύμπαντος, μπορεί να τους οδηγήσει οπουδήποτε.

Ιχθύες: Ψυχικά βασανιστήρια

Οι Ιχθύες ως διαισθητικοί εκπρόσωποι του νερού, έχουν την ικανότητα να εισχωρούν στο κεφάλι του εχθρού τους και να τον βασανίζουν ψυχικά μέχρι το μυαλό τους να βρεθεί σε μια σκοτεινή, παραισθησιολογική κατάσταση. Είτε από παιχνίδια μυαλού, είτε από τηλεπαθητικό έλεγχο, οι εχθροί τους σύντομα θα τους εκλιπαρήσουν για έλεος. Κάτι που φυσικά δεν θα δείξουν.