ΖΩΔΙΑ

Γιατί ερωτεύεσαι το ίδιο στιλ ανθρώπου: Η αστρολογία σού εξηγεί τον λόγο

Unsplash

Μήπως σου ακούγεται οικείο; Επιλέγεις συντρόφους με το ίδιο στιλ, που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και καταλήγεις να χωρίζεις για τους ίδιους λόγους. Κάθε φορά ορκίζεσαι ότι θα είναι η τελευταία, αλλά και η επόμενη σχέση σου θυμίζει την προηγούμενη. Μπορεί να φταίει η κακή σου κρίση. Ή ότι έχεις daddy issues. Μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο που έγινε μέσα στη χρονιά, απέδειξε ότι όλοι έχουμε ένα συγκεκριμένο στιλ που επιλέγουμε.

Αν θέλεις να το δούμε αστρολογικά, η ειδικός Beth McDonald σου λέει ότι το θέμα δεν είναι απλώς ζωδιακό. Οι πλανήτες μας και οι θέσεις τους μας επηρεάζουν στο πώς κάνουμε σχέση. Και κυρίως, με ποιους. Λες και δεν ήταν ήδη αρκετά περίπλοκο το ότι πρέπει να συνεννοηθούμε με έναν άνθρωπο. Τώρα πρέπει να ψάξω να βρω τον αστρολογικό μου χάρτη, για να δω αν έχω καμία ελπίδα στον έρωτα και γιατί επιλέγω πάντα το ίδιο στιλ.

Ο νότιος δεσμός φταίει που επιλέγεις μόνιμα το ίδιο στιλ ανθρώπου

Είναι λογικό, σου λέει, να επιλέγεις τα ίδια και τα ίδια. Σου προκαλεί μία ασφάλεια. Αν ερωτεύεσαι μονίμως το ίδιο ζώδιο, πρέπει να δεις πού βρίσκεται ο νότιος δεσμός, που συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν σου. «Για διάφορους λόγους, επιλέγουμε ταίρι που μας θυμίζει κάποιον από τους γονείς μας μέχρι να θεραπεύσουμε τα παιδικά τραύματα», εξηγεί η αστρολόγος Jennifer Lakshami Dove. Αν ο νότιος δεσμός είναι στον Αιγόκερω, θα έλκεις συνέχεια Αιγόκερους. Good luck with that.

Πώς θα βρεις πού έχεις τον νότιο και τον βόρειο δεσμό σου.

Οι οίκοι σου

Υπάρχουν 12 οίκοι σε ένα αστρολογικό διάγραμμα και καθένα ενώνεται με ένα ζώδιο. Αν μιλάμε για σχέσεις, ψάχνουμε τον 7ο οίκο για τη συντροφικότητα και τον 8ο για βαθύτερη σύνδεση. Στον 4ο οίκο, θα βρούμε την οικογένεια και τις βάσεις. Αν υπάρχουν εκεί πλανήτες και αστεροειδή, μάλλον δείχνει ότι φέρνεις πολύ από το παρελθόν σου στο παρόν. Δεν υπάρχει σωτηρία σαν να λέμε.

Η συναστρία σας

Αν σε μία ερωτική συναστρία βλέπεις μεγάλη επιρροή από Ήλιο, Σελήνη και Πλούτωνα, σημαίνει ότι υπάρχει τεράστια χημεία και ωκυτοκίνη. Είναι εκείνοι οι εραστές που χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν, χωρίς να κουράζονται.

Τα ζώδια του ίδιου Στοιχείου (μάλλον έχετε και οι δύο ίδιο στιλ)

Αυτό μάλλον είναι και το πιο προφανές. Τα ζώδια του Αέρα καταλαβαίνονται μεταξύ τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και με του Νερού. Μοιράζονται κοινά στοιχεία και ανάγκες και είναι πιθανότερο να σαγηνευτείς από ένα ζώδιο, με το οποίο μοιράζεσαι το ίδιο στοιχείο. Aντίστοιχα, αν έχεις πολλές όψεις στον Ποσειδώνα, μπορεί να τραβάς ανθρώπους με εθισμούς. Κάθε πράγματα έχει και την (αστρολογική) εξήγησή του τελικά.