ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ζυγός; Αυτά είναι τα 4 ζώδια που σου ταιριάζουν ερωτικά

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Ζυγός είναι αυτό το ζώδιο που θα έλεγες μοντέρνο Romeo. Το πρώτο ραντεβού θα περιλαμβάνει ρομαντικό δείπνο με κεριά και αστέρια, όμορφα λόγια εμπνευσμένα από γνωστά ποιήματα και προσεκτικά διαλεγμένες κινήσεις που θα σου δείξουν το ενδιαφέρον του, αλλά χωρίς υπερβολές. Αν μπορούσε να περιγράψει τον ιδανικό σύντροφο, θα έλεγε «κάποιος με τον οποίο θα μπορέσω να αλλάξω τον κόσμο». Σε ελεύθερη μετάφραση, κάποιος που θα πιστεύει στο ρομάντζο αλλά θα τα πίνει και μέχρι τελικής πτώσεως.

 

Δίδυμοι

Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Τέλος. Εντελώς χαλαροί, ακολουθούν τη ροή των πραγμάτων, είναι κοινωνικοί και λατρεύουν να βγαίνουν έξω απλά για να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Αν και είναι και οι δύο αναποφάσιστοι, βοηθά ο ένας τον άλλο στην προσπάθεια του να καταλήξουν κάπου. Το μαγικό με αυτούς τους δύο είναι ότι μπορούν να είναι ταυτόχρονα καλοί ως ζευγάρι αλλά να γίνουν και κολλητάρια. Εύγε.

Δες κι αυτό: Οι 4 ζωδιακοί συνδυασμοί που δεν μπορούν να τα βρουν ερωτικά, με τίποτα

Λέων

Δύο ζώδια που είναι εξωστρεφή και θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Δεν πρόκειται να τσακωθούν για το ποιος είναι πιο δημοφιλής, γιατί ο Ζυγός είναι ψυχάρα και θα κάνει ένα βήμα πίσω προκειμένου να αφήσει τον αγαπημένο του Λέοντα να λάμψει. Το σημείο στο οποίο λειτουργούν συμπληρωματικά είναι όταν ο Λέων κολλάει σε ένα πρόβλημα. Σκάει τσουπ, ο Ζυγός και του δίνει περισσότερες οπτικές οδηγώντας τον (συνεργατικά) στη λύση. Και διασκέδαση και μάθηση.

Υδροχόος

Ως γνωστόν, ο Ζυγός είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα και αποζητά έναν άνθρωπο που θα κινείται στο ίδιο μήκος κύματος και δε θα κολλάει πάνω του σαν βδέλλα. Και ποιο είναι το ζώδιο που ζει στον κόσμο του; Ο Υδροχόος φυσικά. Μαζί θα βγαίνουν, θα ανταλλάσσουν παρδαλά ρούχα και τι θα πετύχουν; Να αλλάξουν παρέα τον κόσμο. Σαν ζώδια του Αέρα, έχουν φτιαχτεί για να είναι μαζί.

Τοξότης

Αν ο Ζυγός αναζητά ένα σύντροφο στα ταξίδια, στη δοκιμή νέων φαγητών, στο να ανακαλύπτει νέα μέρη και να γελά πάρα πολύ, θα τον βρει στο πρόσωπο ενός Τοξότη. Εδώ μιλάμε για ένα συνδυασμό που μπορεί να μην αντέξει στο χρόνο ή να μη δεσμευτεί σε σημείο γάμου, αλλά είναι ένα ζευγάρι που ξέρει πώς να περνάει καλά και να γλεντάει κάθε μέρα.