ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, θα βρεις την ισορροπία σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με καταστάσεις που πρέπει να λύσετε, προκειμένου να εξελιχθούν. Μαζεύετε τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σας και θέλετε σήμερα να ασχοληθείτε με αυτές. Επίσης, σήμερα θα είστε κοινωνικοί και θα έχετε ευχάριστες συναναστροφές με τα δικά σας άτομα και αυτό θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε εσείς οι αδέσμευτοι πιο εξωστρεφείς και θα καταφέρετε να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Οι δεσμευμένοι ζείτε αρμονικές στιγμές με το ταίρι σας και απολαμβάνετε την αγάπη και τον έρωτά σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα θα έχετε μία πολύ ευχάριστη μέρα με κάποια γεγονότα στην επαγγελματική σας ζωή, που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Είστε σε μία ιδιαίτερα δημιουργική φάση κι αυτό που ουσιαστικά καταφέρνετε είναι να είστε εργατικοί, συνεπείς στη δουλειά σας και εξαιρετικά αποδοτικοί. Στα αισθηματικά σας σήμερα, εσείς οι αδέσμευτοι, επιδιώκετε τις νέες γνωριμίες και το φλερτ, καθώς θέλετε να μπείτε σε μία νέα σχέση και γενικά επιθυμείτε να ερωτευτείτε. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με το ταίρι σας και νιώθετε την ανάγκη να είστε ειλικρινείς και να κινηθείτε με γλυκύτητα απέναντι στο ταίρι σας.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, θα επιζητάτε περισσότερο την αρμονία σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και θα καταφέρετε να λύσετε διάφορα ζητήματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Θα είστε δημιουργικοί και θα θελήσετε να ασχοληθείτε και με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και την ανανέωσή του. Σε γενικές γραμμές, θα κινηθείτε σε πολύ ευχάριστες συνθήκες στις συναναστροφές σας και η διάθεσή σας θα είναι καλή. Στην αισθηματική σας ζωή, θα μπορέσετε να βρείτε ισορροπία στη σχέση σας και οι αρμονικές στιγμές με το ταίρι σας για εσάς τους δεσμευμένους θα επικρατήσουν.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα έχει αρκετό τρέξιμο και αυξημένες υποχρεώσεις για εσάς και θα θελήσετε να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες, που έχετε αφήσει στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα είστε δραστήριοι και με ό, τι κι αν ασχοληθείτε στα επαγγελματικά σας, θα έχετε επιτυχία. Θα φροντίσετε, επίσης, σήμερα να είστε κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε και να μοιραστείτε μαζί τους χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές. Στην αισθηματική σας ζωή, αυτό που κατά βάθος επιθυμείτε είναι να συζητήσετε με το ταίρι σας και να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, γιατί σήμερα θα είστε εξωστρεφείς και με πολύ χαρούμενη διάθεση εσείς οι δεσμευμένοι.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στο Ζυγό μπορεί να μη σας βοηθάει να είστε αποφασιστικοί στην επαγγελματική σας ζωή, σας καθιστά όμως διπλωμάτες κι αυτό σας δίνει ώθηση να προωθήσετε τα σχέδιά σας, με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Είστε πολύ καλοί διαπραγματευτές σήμερα και εξαιρετικοί συζητητές τη σημερινή μέρα. Στην προσωπική σας ζωή σήμερα, είστε γεμάτοι ενέργεια και έχετε ευχάριστες εξελίξεις εσείς οι δεσμευμένοι στη σχέση σας. Μπορείτε τώρα εσείς οι αδέσμευτοι να είστε πιο κοντά στον ερωτικό σας στόχο και να καταφέρετε να έχετε τις εξελίξεις που εσείς επιθυμείτε. Θα είστε σε καλή διάθεση και θα γοητεύσετε με την παρουσία σας.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας και θα φροντίσετε να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας, για να καταφέρετε να προλάβετε όλα όσα έχετε κατά νου. Είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και έχετε τον τρόπο να διαπραγματεύεστε και να πείθετε με τη συμπεριφορά και τα επιχειρήματά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε σήμερα να ζήσετε στιγμές πρωτότυπες με το ταίρι σας και να βιώσετε τον έρωτα και την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων σας. Η μέρα θα κυλήσει πολύ ευχάριστα και για εσάς τους αδέσμευτους που ως φαίνεται είστε πολύ κοντά στο να βρείτε το ερωτικό σας λιμάνι.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, με τη Σελήνη σήμερα να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα έχετε χαρούμενες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή και θα προκύψουν αυτές μέσα από τη διπλωματία σας και το σωστό τρόπο που θα διαπραγματεύεστε. Θα είστε πολύ εντάξει απέναντι στην εργασία σας και θα έχετε την ενέργεια εκείνη που θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και πλάνα. Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε τον τρόπο να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας εσείς οι αδέσμευτοι και οι κατακτήσεις που έχετε σήμερα θα σας ενθουσιάσουν. Οι δεσμευμένοι έχετε σωστή και εποικοδομητική επικοινωνία με το ταίρι σας και υπάρχει μεταξύ σας αρμονία και ισορροπία.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να λύσετε και να προωθήσετε τα οικονομικά σας ζητήματα. Κάνετε έναν νέο προγραμματισμό για το νέο μήνα και επιτυγχάνετε την ισορροπία στην οικονομική σας κατάσταση. Ενδεχομένως να σας βοηθήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση και κάποια άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε εσείς οι αδέσμευτοι να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα θέλω σας και τις ανάγκες σας, πριν πάρετε κάποια απόφαση για δέσμευση και συντροφικότητα. Οι δεσμευμένοι αναζητάτε στη σχέση σας εκείνες τις στιγμές που θα φέρουν την ανανέωση στη σχέση σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, με τη Σελήνη να εισέρχεται σήμερα στον Ζυγό, εσείς έχετε την ανάγκη να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα δικά σας άτομα και γενικά να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχόλησαν κατά το παρελθόν σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θέλετε επίσης να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να κάνετε μία ανανέωση σχετική με τη διακόσμησή σας και γενικότερα επιθυμείτε την ανανέωση του χώρου σας. Στην ερωτική σας ζωή επιζητάτε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας και συζητάτε με το ταίρι σας την εξέλιξη που μπορεί να έχει η σχέση σας. Οι αδέσμευτοι μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία νέα γνωριμία.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα θέλετε να οργανωθείτε στην επαγγελματική σας ζωή, να συναντηθείτε με τους συνεργάτες σας και γενικά να κινητοποιηθείτε στα επαγγελματικά σας και να επανεξετάσετε τους στόχους και τα πλάνα σας. Η μέρα είναι καλή για να δουλέψετε ομαδικά και να συνεργαστείτε άψογα με τους συνεργάτες σας. Στην αισθηματική σας ζωή, νιώθετε σήμερα ότι το ταίρι σας είναι κοντά σας σε όλα και μπορεί να σας συμβουλέψει σωστά, όταν το ζητήσετε και αυτό είναι ένα γεγονός που σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου. Οι αδέσμευτοι δεν είστε για πολλές κοινωνικότητες σήμερα και επιζητάτε την παρέα καλών σας φίλων.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα είναι μία μέρα που θα μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στους φίλους σας και τους αγαπημένους σας και να βιώσετε στιγμές ευχάριστες και πρωτότυπες μαζί τους. Στην επαγγελματική σας ζωή, μπορείτε σήμερα να κάνετε έναν προγραμματισμό για την επόμενη εβδομάδα και να οργανωθείτε γενικότερα. Σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε επίσης με τη διακόσμηση του σπιτιού σας αλλά και με την προσωπική σας ανανέωση. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα να κάνετε πράγματα μαζί με το ταίρι σας και να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για φλερτ και θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να νιώσετε ασφαλείς με τις επιλογές σας στην επαγγελματική σας ζωή και να επιζητήσετε τη σταθερότητα στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε, επίσης, να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές ανάγκες και με τα προσωπικά σας θέλω. Θέλετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να κάνετε μία βόλτα στην αγορά να δείτε τους αγαπημένους σας φίλους και να περάσετε καλά μαζί τους και γενικά να νιώσετε ανανεωμένοι και δημιουργικοί. Στην αισθηματική σας ζωή, προτείνετε εσείς οι δεσμευμένοι στο ταίρι σας να πάτε μία βόλτα και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες έξω από τα συνηθισμένα. Οι αδέσμευτοι επιλέγετε την παρέα φίλων σας για να διασκεδάσετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στο Ζυγό: Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.