ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, σήμερα αναμένεται να πάρεις φωτιά

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, οι διακοπές του Πάσχα συνεχίζονται για εσάς, καθώς είστε σε μία φάση ιδιαίτερα κοινωνική και προσπαθείτε να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους αλλά και τους φίλους σας. Θα έχετε αυξημένες επαφές, θα κάνετε αρκετές βόλτες και γενικά θα είστε σε καλή και δημιουργική διάθεση. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι προσπαθείτε σήμερα να αποδείξετε στο ταίρι σας, μέσα από τις πράξεις σας, ότι έχετε δυνατά και ειλικρινή συναισθήματα απέναντί του. Οι αδέσμευτοι θα έχετε κατακτήσεις και το ζητούμενό σας σήμερα θα είναι το φλερτ και η καλοπέρασή σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα θέλετε να ξεκουραστείτε, να φορτώσετε τις μπαταρίες σας για την υπόλοιπη εβδομάδα και γενικά επιθυμείτε να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ενδεχομένως να ανοιχτείτε απέναντι στα δικά σας άτομα σήμερα και να ζητήσετε τη συμβουλή τους για διάφορα θέματα που σας απασχολούν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Ξέρετε ότι επειδή σας αγαπούν πολύ και θέλουν το καλό σας, θα σας πουν ειλικρινά, και με γνώμονα το δικό σας συμφέρον, τις συμβουλές τους. Στα αισθηματικά σας η μέρα αναμένεται χαλαρή και διασκεδαστική είτε είστε σε σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι η εβδομάδα ξεκινά, οι διακοπές του Πάσχα συνεχίζονται, είστε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, νιώθετε ασφαλείς και άνετα μαζί τους και σας ενδιαφέρει περισσότερο σήμερα να βιώσετε μαζί τους διασκεδαστικές στιγμές. Έχετε πρωτότυπες ιδέες για το πώς θα το καταφέρετε αυτό και τις μοιράζεστε  με τους δικούς σας ανθρώπους, προκειμένου να σας ακολουθήσουν και να περάσετε ξέγνοιαστα αλλά και διασκεδαστικά. Στην αισθηματική σας ζωή, για εσάς τους αδέσμευτους, αναμένεται έντονο φλερτ και ενδεχομένως ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας γοητεύσει ιδιαίτερα και θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ξεχωριστά.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα προσπαθείτε να περάσετε τη μέρα σας όσο πιο όμορφα γίνεται και μπορείτε, προκειμένου να χαρείτε τις διακοπές του Πάσχα και να χαλαρώσετε, όσο μπορείτε περισσότερο. Συζητάτε με τα δικά σας άτομα, έχετε ευχάριστες στιγμές μεταξύ σας, θυμάστε παλιές οικογενειακές αστείες στιγμές και γενικά είστε σε πολύ καλή διάθεση. Και στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε σε ευχάριστη διάθεση εσείς οι δεσμευμένοι, καθώς μαζί με το ταίρι σας θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να περάσετε ξεχωριστές στιγμές πάθους αλλά και ειλικρινούς αγάπης. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να νιώσετε αυξημένη αυτοπεποίθηση, καθώς θα δείτε πως έχετε μεγάλη απήχηση και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, η μέρα αναμένεται για εσάς αρκετά κουραστική κι αυτό λόγω των αυξημένων κοινωνικών σας υποχρεώσεων. Θέλετε να προλάβετε να τους δείτε όλους, να μάθετε τα νέα τους, να πείτε τα δικά σας και γενικά θα είστε όλη μέρα σε κίνηση και σε αυξημένη κοινωνικότητα. Οι αγαπημένοι σας άνθρωποι σας δείχνουν σήμερα πόσο σημαντικοί είστε γι’ αυτούς και σας εκδηλώνουν την αγάπη τους με κάθε τους κίνηση. Στην αισθηματική σας ζωή, ενδεχομένως εσείς οι αδέσμευτοι να νιώσετε λίγη μοναξιά σήμερα και να θέλατε να είχατε πλάι σας έναν άνθρωπο που θα σας αγαπά και θα σας αποδέχεται γι’ αυτό ακριβώς που είστε.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα θέλετε να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με εσάς σε προτεραιότητα. Θέλετε ουσιαστικά να βάλετε τον εαυτό σας πάνω από όλους και όλα, να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και να νιώσετε, κατά κάποιο τρόπο, περισσότερο ελεύθεροι και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας καταπιέσει. Επιθυμείτε να ασχοληθείτε μόνο με ό, τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση. Στην αισθηματική σας ζωή, συζητάτε με το ταίρι σας με χαλαρό τρόπο και σε χαλαρούς τόνους τι σας προβληματίζει στη σχέση σας, τι δεν σας καλύπτει και τι ενδεχομένως θα θέλατε κι οι δύο πλευρές να αλλάξετε, προκειμένου να καλυτερεύσετε και το κλίμα αλλά και τις συνθήκες στη σχέση σας.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, το ξεκίνημα αυτής της εορταστικής εβδομάδας σας βρίσκει δίπλα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, με πολλή αγάπη και με ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές. Νιώθετε πολύ όμορφα που μοιράζεστε στιγμές σε αυτές τις γιορτές με τα δικά σας άτομα, γιατί πιστεύετε στο δούναι και λαβείν της αγάπης και των χαρούμενων συναισθημάτων. Νιώθετε όμορφα, είστε σε δημιουργική φάση, έχετε μία καλή κουβέντα για όλους κι είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στις παρέες σας. Στην αισθηματική σας ζωή, δεν θέλετε να χαλάσει για κανένα λόγο αυτό το ευχάριστο κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας και γι’ αυτό συζητάτε με το ταίρι σας σε πολύ καλό κλίμα.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με πολύ ευχάριστο τρόπο, με καλές εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κοντά σας κι εσάς να έχετε ανάγκη την ξεκούραση και τη χαλάρωση. Απολαμβάνετε τις διακοπές σας μαζί με τα δικά σας άτομα, φροντίζετε να καλύπτετε τις ανάγκες τους και να περνάτε ξεχωριστά και ευχάριστα μαζί τους. Είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό και τις συζητάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προκειμένου να σας πουν τη γνώμη τους. Στην αισθηματική σας ζωή, νιώθετε εσείς οι δεσμευμένοι μία συναισθηματική πληρότητα δίπλα στο ταίρι σας και διανύετε μία ιδιαίτερα δημιουργική φάση στη σχέση σας.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, θέλετε σήμερα να έχετε ένα δυναμικό ξεκίνημα εβδομάδας, γι’ αυτό και φροντίζετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες δημιουργικές, με το αγαπημένο σας χόμπι και κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν και σας βοηθούν να αξιοποιήσετε, όπως εσείς επιθυμείτε, τις διακοπές του Πάσχα. Ασχολείστε με το αγαπημένο σας άθλημα, με ευχάριστες δραστηριότητες και νιώθετε σήμερα άκρως ανανεωμένοι. Στην αισθηματική σας ζωή, το πάθος για εσάς τους δεσμευμένους επικρατεί στη σχέση σας και νιώθετε καλύτερα από ποτέ. Οι αδέσμευτοι γοητεύετε με την παρουσία σας και αυτό το γεγονός σας αρέσει ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτές τις διακοπές του Πάσχα επιθυμούσατε να τις περάσετε με παραδοσιακό τρόπο, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά να νιώσετε κι εσείς περισσότερο ανανεωμένοι αλλά και να ξεφύγετε λίγο από τις καθημερινές αυξημένες σας υποχρεώσεις. Τα καταφέρατε μια χαρά και νιώθετε άκρως ανανεωμένοι και δημιουργικοί, που είστε σε θέση να περνάτε τις διακοπές του Πάσχα, με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Στη αισθηματική σας ζωή σήμερα, εσείς οι δεσμευμένοι ενδεχομένως να δεχτείτε κάποια παράπονα από το ταίρι σας σχετικά με τη σχέση σας αλλά και με τη δική σας συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σας. Τα επιχειρήματά σας θα είναι ιδιαίτερα πειστικά κι έτσι θα καταφέρετε να πείσετε το ταίρι σας για τις καλές σας προθέσεις.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε σε μία φάση όπου επιθυμείτε να ανασυγκροτήσετε σήμερα τις δυνάμεις σας και να κάνετε έναν σωστό προγραμματισμό για τα οικονομικά σας για τις μέρες που έρχονται και να βρείτε τρόπους, προκειμένου να δείτε τα εισοδήματά σας να αυξάνονται. Το ότι σας απασχολούν, κατά κάποιο τρόπο, τα οικονομικά σας σήμερα δεν σημαίνει πως δεν θα βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με τους φίλους σας. Και στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε να διασκεδάσετε εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας και να βιώσετε εκείνες τις στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πλήρως ανανεωμένοι και όμορφα.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να νιώσετε άκρως ευχάριστοι ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και με την αυξημένη σας κοινωνικότητα, θέλετε να προλάβετε να αφιερώσετε το χρόνο σας σε όλους. Θα γίνετε η ψυχή της παρέας, όπου κι αν πάτε, ό, τι κι αν κάνετε, θα περάσετε ευχάριστα και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με τους φίλους σας. Μπορείτε τώρα να είστε βοηθητικοί απέναντι στα δικά σας άτομα και θα προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε σε ό, τι κι αν τους απασχολεί. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε να είστε περισσότερο εκδηλωτικοί σήμερα απέναντι στο ταίρι σας, γεγονός που το ταίρι σας θα εκτιμήσει και θα ανταποδώσει.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ο καιρός της καρδιάς σας

Έρωτας και ελευθερία. Τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο.