ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, σε περιμένουν νέες ερωτικές προκλήσεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, η εβδομάδα σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της κι εσείς θέλετε να τρέξετε να προλάβετε όλες σας τις υποχρεώσεις προκειμένου να μην τις έχετε από Δευτέρα. Βρίσκεστε σε καλή κατάσταση στην επαγγελματική σας ζωή κι έχετε αυξημένη ενέργεια. Επιθυμείτε σήμερα να κάνετε κάποιες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας και να έχετε τις εξελίξεις που εσείς θέλετε. Η διάθεσή σας θα είναι πάρα πολύ καλή και θα νιώσετε την ανάγκη να πετύχετε τις επιδιώξεις σας και γενικότερα να καταφέρετε να κάνετε πράξη τα όνειρά σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, η μέρα προβλέπεται ήρεμη για εσάς τους δεσμευμένους ενώ θέλετε σήμερα να τεστάρετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας με κάποιο τρόπο, κυρίως για τη δική σας επιβεβαίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στον Καρκίνο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και γενικά σας καθιστά πιο ευαίσθητους και ονειροπόλους. Έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τη διακόσμηση, με καταστάσεις που θα σας φέρουν χαρά και αισιοδοξία. Επιθυμείτε να νιώθετε ασφαλείς στη σχέση σας, γι’ αυτό το λόγο ανοίγεστε συναισθηματικά απέναντι στο ταίρι σας και συζητάτε για τη σχέση σας. Εσείς οι αδέσμευτοι, σήμερα θέλετε να περάσετε καλά στα αισθηματικά σας, να βγείτε να φλερτάρετε και γενικότερα να βρεθείτε σε εκείνη την κατάσταση που θα σας φέρει μία σχέση στη ζωή σας. Σας ενδιαφέρει η συντροφικότητα και επιθυμείτε τη δεδομένη στιγμή να έρθετε πιο κοντά στην ιδέα μιας νέας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, αγαπητοί Δίδυμοι, κι εσείς αυτό που χρειάζεστε είναι η ξεκούραση και η διασκέδαση. Βιάζεστε να τελειώνετε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, προκειμένου να βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και  να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας διασκεδάσουν. Έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά στα φιλικά σας πρόσωπα, προκειμένου να περάσετε καλά μαζί τους. Στην αισθηματική σας ζωή, το ταίρι σας για εσάς τους δεσμευμένους θα είναι απαιτητικό απέναντί σας και θα διεκδικεί λίγο από το χρόνο σας, προκειμένου να κάνετε πράγματα μαζί. Για εσάς τους αδέσμευτους, η μέρα έχει νέες ερωτικές προκλήσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα θελήσετε να χαρείτε τη μέρα σας όσο πιο ερωτικά μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί Καρκίνοι, η Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας κι εσείς έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι αλλά και την οικογένειά σας. Έχετε καλή διάθεση, αποζητάτε την ασφάλεια στις σχέσεις σας και νιώθετε την ανάγκη να δώσετε βάση στο σπίτι και σε μία ενδεχόμενη αλλαγή διακόσμησης. Έχετε ηρεμία και χαλαρώνετε περνώντας όμορφες στιγμές στο σπίτι σας. Και στα αισθηματικά σας, προτιμάτε τη σημερινή μέρα να περάσετε ρομαντικές στιγμές, εσείς οι δεσμευμένοι, με το ταίρι σας στο σπίτι. Χαλαρώνετε παρακολουθώντας την αγαπημένη σας ταινία, τρώγοντας το αγαπημένο σας φαγητό και ηρεμείτε στην αγκαλιά του συντρόφου σας που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι πραγματικά χρειάζεστε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, έτσι ώστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Έχετε την ανάγκη να προβείτε σε κάποιες αλλαγές αλλά δεν είστε ακόμα σίγουροι για το ποιες θα είναι αυτές. Μπορείτε τώρα να μοιραστείτε τις ιδέες σας και τα όνειρά σας με τα πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος, τα οποία εμπιστεύεστε και να τους συμβουλευτείτε. Στα αισθηματικά σας, θέλετε να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά εσείς που είστε σε σχέση. Όσο για τους αδέσμευτους; Η μέρα προβλέπεται άκρως ερωτική και με πολύ χαλαρή διάθεση θα γοητεύσετε και θα προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα υπάρχει αρκετό τρέξιμο στη μέρα σας με υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας αλλά και με δικές σας προσωπικές υποχρεώσεις που θέλετε να φέρετε εις πέρας. Προσελκύετε τη σημερινή μέρα τα βλέμματα του θαυμασμού σχετικά με την αποδοτικότητά σας στην εργασίας σας και γενικότερα για την αποτελεσματικότητά σας θα ακούσετε άκρως κολακευτικά σχόλια. Στα αισθηματικά σας, φέρνετε τις καταστάσεις που ζείτε στην ερωτική σας ζωή στα δικά σας μέτρα και σταθμά κι έτσι καταφέρνετε να νιώσετε όμορφα μέσα στη σχέση σας, εσείς οι δεσμευμένοι. Σχετικά με εσάς που δεν βρίσκεστε σε κάποια σχέση, έχετε ανάγκη να βρείτε ένα ταίρι που να σας εμπνέει και να σας δημιουργεί ασφάλεια γιατί αυτό έχετε περισσότερη ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί Ζυγοί, τη σημερινή μέρα, επιδιώκετε να περάσετε καλά και να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και εκτιμάτε. Χρειάζεστε σήμερα λίγη ξεκούραση και λίγη δραπέτευση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Βρίσκετε τον τρόπο να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και να έχετε δημιουργικές ιδέες, προκειμένου να καταφέρετε την ανανέωση που εσείς επιθυμείτε. Στα αισθηματικά σας, έχετε πολύ καλές ειδήσεις σχετικά με το ταίρι σας κι αυτό ανεβάζει πολύ τη διάθεσή σας γιατί νιώθετε ότι βρίσκεστε στη σωστή σχέση με το σωστό άτομο. Εσείς οι αδέσμευτοι, η αλήθεια είναι ότι έχετε ανάγκη τη συντροφικότητα αλλά δεν ξέρετε τι προϋποθέσεις θέλετε να έχει το εν δυνάμει ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στον Καρκίνο σας καλεί να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και να αφιερώσετε χρόνο στη διακόσμησή του αλλά και σε μία ανακαίνιση, αν το θεωρείτε σκόπιμο. Βρίσκεστε σήμερα με άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και γενικότερα φέρνετε τους δικούς σας ανθρώπους πιο κοντά σας και τους δείχνετε την αγάπη σας. Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα είστε και στην αισθηματική σας ζωή εσείς που βρίσκεστε σε σχέση, θα περιποιηθείτε το ταίρι σας, θα δείξετε το ενδιαφέρον σας, θα είστε άκρως ρομαντικοί και γενικότερα θα κινηθείτε σε πολύ ερωτικά πλαίσια. Οι αδέσμευτοι θέλετε να δείτε τους φίλους σας και να περάσετε καλά φλερτάροντας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, θα έχει αυξημένες επαφές για εσάς και έντονη κοινωνικότητα σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση αλλά και θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους και στις επαγγελματικές σας επιθυμίες. Αν επιθυμείτε να κάνετε στο μέλλον κάποιο ταξίδι, η μέρα είναι καλή για να κάνετε μια έρευνα σχετικά με τον προορισμό που επιθυμείτε και να έρθετε με κάποιο τρόπο πιο κοντά στο στόχο σας αυτόν. Στα αισθηματικά σας, θα είστε κάπως σκεπτικοί σήμερα, εσείς που δεν είστε σε σχέση, γιατί νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας αλλά δεν ξέρετε αν είστε τελείως έτοιμη για αυτό το ξεκίνημα. Ίσως το μυαλό σας εσάς τους αδέσμευτους να είναι και σε ένα άτομο από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί Αιγόκεροι, τη σημερινή μέρα, θα έχετε πολύ χαλαρή διάθεση και θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε και λίγο με τις δικές σας ανάγκες, με τα δικά σας θέλω και επιθυμείτε να βρείτε κάποιες δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν και θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να περάσετε καλά. Αφήνετε για λίγο τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες και ασχολείστε με ό, τι σας ευχαριστεί αλλά και σας εμπνέει. Στα αισθηματικά σας, έχετε ανάγκη από ανανέωση και θα εκπλήξετε το ταίρι σας με τον πρωτότυπο χαρακτήρα που θα δείξετε σήμερα. Αποζητάτε την πρωτοτυπία και έχετε κατά νου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι, τη σημερινή μέρα, έρχεστε κοντά με όλα όσα αγαπάτε, με ό, τι σας φέρνει έμπνευση και δημιουργία και γενικότερα με ό, τι σας ευχαριστεί. Η μέρα είναι αφιερωμένη στην καλυτέρευση της διάθεσής σας και γι’ αυτό θα συναντήσετε φίλους σας, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες πιο ανανεωτικές και γενικότερα θα κάνετε πράγματα που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Στα αισθηματικά σας, μιλάτε με το ταίρι σας, έρχεστε πιο κοντά και νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, προκειμένου να μην υπάρχει τίποτα που να σας κάνει να νιώθετε μόνοι στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε εκείνες τις ευκαιρίες να γοητεύσετε και νιώθετε την ανάγκη να έχετε τις ερωτικές εξελίξεις που εσείς επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί Ιχθύες, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στον Καρκίνο σας κάνει να ασχολείστε περισσότερο με την οικογένειά σας και με τα δικά σας άτομα. Η μέρα έχει αρκετές υποχρεώσεις που θέλετε να διεκπεραιώσετε, προκειμένου να ασχοληθείτε μετά με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Θα οργανώσετε μία έξοδο για το βράδυ σας με τους φίλους σας, θα θέλετε να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε. Εσείς που βρίσκεστε σε σχέση σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δείξτε την αγάπη σας στο ταίρι σας, να ετοιμάσετε μία ευχάριστη έκπληξη, να μαγειρέψετε το αγαπημένο του φαγητό και γενικότερα να περιποιηθείτε το ταίρι σας σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες, τις οποίες τις γνωρίζετε και θα κληθείτε να τις ικανοποιήσετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;

Τα φανερά ή τα …κρυφά ατού των 12 ζωδίων