ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, οργάνωσε μία ρομαντική απόδραση για το ταίρι σου κι εσένα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η μέρα σήμερα για εσάς θα είναι αρκετά χαλαρή κι επιτέλους θα βρείτε χρόνο, προκειμένου να ασχοληθείτε με κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και αφορούν το σπίτι σας και γενικότερα την καθημερινότητά σας. Επιλέγετε σήμερα να ασχοληθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί και με ό, τι σας εμπνέει. Σκέφτεστε να ξεκινήστε και ένα νέο χόμπι κι αυτό που επιθυμείτε είναι να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα αισθηματικά σας, βρίσκεστε στο σημείο εκείνο που νιώθετε καλά στη σχέση σας, εσείς οι δεσμευμένοι, και απαιτείτε περισσότερο χρόνο από το ταίρι σας, προκειμένου να περάσετε χαλαρές στιγμές. Οι αδέσμευτοι σήμερα θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε στιγμές ανέμελες με τους φίλους σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα έχετε την επιθυμία να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να τους προτείνετε τρόπους για να περάσετε καλά και γενικότερα να έρθετε πιο κοντά τους. Επιθυμείτε να ξεφύγετε λίγο από τους έντονους ρυθμούς όλης της εβδομάδας και να καταπιαστείτε με πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Οι φίλοι σας σήμερα θα είναι υποστηρικτικοί απέναντί σας και θα σας δείξουν το πόσο πολύ σας εκτιμούν και σας αγαπούν, μέσα από τις πράξεις αλλά και τα λόγια τους. Εσείς θα λάβετε ικανοποίηση από αυτή τους τη συμπεριφορά που θα σας δημιουργήσει μεγάλη χαρά. Στον αισθηματικό τομέα, πιστεύετε εσείς οι αδέσμευτοι ότι ενδεχομένως χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές και να νιώσετε πως έχετε τις εξελίξεις που εσείς διακαώς επιθυμείτε. Δεν σας αρέσει η στασιμότητα και δεν σας αρέσει να μην προχωράνε οι καταστάσεις όπως εσείς επιθυμείτε.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα θα είναι μία μέρα για εσάς με αρκετή κινητικότητα και θετικές εξελίξεις στους τομείς της ζωής σας που το χρειάζεστε περισσότερο. Θα δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας, τον κήπο σας, θα βγείτε μία βόλτα στην αγορά με τους φίλους σας και γενικά το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά φορτωμένο αλλά με ευχάριστες δραστηριότητες. Εσείς νιώθετε άκρως ανανεωμένοι, έχετε καλή διάθεση και διασκεδάζετε ουσιαστικά. Θα έχετε και προτάσεις για εξόδους, καθώς θα είστε στην υψηλή προτεραιότητα των φίλων σας. Στα αισθηματικά σας, έχετε σήμερα αρκετά καλές εξελίξεις κι αυτό το γεγονός σας φτιάχνει κατά πολύ τη διάθεση. Μπορείτε τώρα να οργανώσετε μία σύντομη απόδραση με το ταίρι σας σε μία ρομαντική τοποθεσία και γενικά να κάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορείτε σήμερα να έρθετε πιο κοντά στους προσωπικούς σας στόχους σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Έχετε έντονη ενεργητικότητα και φροντίζετε να την διοχετεύσετε με το σωστό τρόπο, τον οποίο κρίνετε εσείς. Είστε αρκετά βοηθητικοί σήμερα απέναντι σε όποιο δικό σας άτομο ζητήσει τη βοήθειά σας. Η δοτικότητά σας θα είναι αυξημένη και γενικά θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους του φιλικού σας περιβάλλοντος. Στην αισθηματική σας ζωή, ενδεχομένως να έχετε εσείς οι δεσμευμένοι αυξημένη νευρικότητα και άθελά σας να ξεσπάτε στο ταίρι σας και να βγάζετε τα νεύρα σας με ασήμαντες αφορμές. Κάτι σας φταίει σήμερα αλλά φαίνεται ότι δεν θέλετε να το μοιραστείτε με το ταίρι σας κι έτσι απλά έχετε κάποια ξεσπάσματα, τα οποία βέβαια εναλλάσσονται και με στιγμές που είναι πιο χαρούμενες στη σχέση σας.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε ανάγκη να περάσετε καλά, ευχάριστα και διασκεδαστικά με την παρέα που εσείς θα επιλέξετε. Έχετε ανάγκη να το ρίξετε λιγάκι έξω, να νιώσετε κι εσείς ότι ξεφεύγετε λίγο από την απαιτητική καθημερινότητά σας. Ασχολείστε με το αγαπημένο σας χόμπι, συμπαρασύρετε και τα φιλικά σας άτομα να ασχοληθούν κι αυτά και γενικά περνάτε όμορφα μαζί τους. Στα αισθηματικά σας, για εσάς τους αδέσμευτους η μέρα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς θα καταφέρετε να έχετε τη γνωριμία εκείνη που μπορεί να σας οδηγήσει σε μία ενδεχόμενη σχέση κι αυτό το γεγονός θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Για τους δεσμευμένους, η μέρα έχει δραστηριότητες κοινές με το ταίρι σας, βόλτες στην αγορά και γενικότερα θα περάσετε ευχάριστα.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα σας απασχολούν τα οικονομικά σας κι αυτό που θέλετε είναι να βρείτε άμεσα κάποιες λύσεις για την οικονομική σας κατάσταση. Σκέφτεστε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, να βρείτε νέες πηγές εσόδων και να προβείτε σε μία καλύτερη οικονομική διαχείριση, έναν καλύτερο ενδεχομένως προγραμματισμό. Επίσης, σήμερα προσπαθείτε να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, έτσι ώστε η νέα εβδομάδα να σας βρει πιο χαλαρούς. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε να διεκδικήσετε την αγάπη και τον έρωτα, εσείς οι αδέσμευτοι, να φλερτάρετε και να χαρείτε τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι φροντίζετε να έχετε ευχαριστημένο το ταίρι σας κι είστε απέναντί του ιδιαίτερα δοτικοί και ευχάριστοι.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σας ενδιαφέρει σήμερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες γενικότερα. Αφιερώνετε τη μέρα σας σε ό, τι έχει να κάνει με τα βαθύτερα θέλω σας. Επιθυμείτε να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα; Αυτό που έχετε ανάγκη περισσότερο είναι να διασκεδάσετε; Θέλετε να συναντήσετε τους φίλους σας; Θέλετε να βγείτε μία βόλτα στην αγορά να χαζέψετε τις βιτρίνες; Σήμερα, λοιπόν, όποια ανάγκη σας βγαίνει στην επιφάνεια, σπεύδετε να την ικανοποιήσετε. Στην αισθηματική σας ζωή, έχετε έναν πρωτότυπο τρόπο, εσείς οι δεσμευμένοι, προκειμένου να περάσετε καλά και διαφορετικά με το ταίρι σας. Έχετε κάποιες νέες ιδέες για να αξιοποιήσετε τη μέρα σας με τη σχέση σας, τις εξωτερικεύετε στο ταίρι σας και το καλείτε να σας ακολουθήσει, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το σύνθημά σας σήμερα είναι η διασκέδαση και η καλοπέραση. Προφανώς και έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε για λίγο από όλα όσα σας απασχολούν και να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας διασκέδαση. Καλείτε, λοιπόν, τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και έχετε βροχή ιδεών για να το πετύχετε αυτό. Με τη χαρούμενη διάθεσή σας και με τον όμορφο τρόπο που το ζητάτε, κανείς δεν πρόκειται να σας αρνηθεί κι όλοι θα αποζητούν την παρέα σας για να περάσουν καλά μαζί σας. Και στα αισθηματικά σας, θα έχετε μία διάθεση για παιχνίδι και φλερτ εσείς οι αδέσμευτοι κι αυτό που επιθυμείτε είναι να βρείτε μία νέα κατάσταση να ασχοληθείτε για να μη σκέφτεστε μία σχέση που πέρασε κατά το παρελθόν από τη ζωή σας και ενδεχομένως ακόμα να μην την έχετε ξεπεράσει. Μότο σας σήμερα, λοιπόν, για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι το “ο έρωτας με έρωτα περνάει”.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, έχετε ανάγκη σήμερα να ζήσετε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές και  να κάνετε πράγματα με τα μέλη του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος που θα σας φέρουν ενθουσιασμό και χαρά. Σήμερα, γενικότερα θέλετε να δώσετε ενέργεια στις πάσης φύσεως σχέσεις σας και να νιώσετε ότι λαμβάνετε την αγάπη και την προσοχή από τα άτομα που αγαπάτε και εκτιμάτε. Έχετε πολύ ανεβασμένη διάθεση κι όπου κι αν πάτε, και ό, τι κι αν κάνετε, περνάτε καλά κι εσείς αλλά και τα άτομα που σας ακολουθούν. Στον ερωτικό τομέα, προσπαθείτε εσείς οι δεσμευμένοι να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να προτείνετε τρόπους, προκειμένου σήμερα να περάσετε ευχάριστα. Εσείς που είστε αδέσμευτοι σήμερα με την παρέα καλών σας φίλων επιλέγετε να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και γιατί όχι να κάνετε και νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα θα σας απασχολήσουν, κατά κάποιο τρόπο, τα επαγγελματικά σας θέματα και θα θελήσετε να τα λύσετε σήμερα και να μην τα έχετε ως εκκρεμότητα για την ερχόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα βρείτε επίσης χρόνο, προκειμένου να ασχοληθείτε και με το σπίτι σας αλλά και με την ανανέωση του χώρου σας. Είναι κάποιες αλλαγές που καιρό τώρα θα θέλατε να κάνετε αλλά δεν παίρνατε την απόφαση, σήμερα θα δείτε και θα αντιμετωπίσετε πιο ζεστά αυτές τις αλλαγές και θα προγραμματίσετε την υλοποίησή τους. Στην αισθηματική σας ζωή, προτείνετε εσείς οι δεσμευμένοι στο ταίρι σας να περάσετε χαλαρές στιγμές στο σπίτι με την παρέα καλών σας φίλων, κάνοντας ένα τραπέζι ή παρακολουθώντας μια ταινία που σας αρέσει. Οι αδέσμευτοι έχετε περισσότερη εξωστρέφεια σήμερα στην ερωτική σας ζώη.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα θα είστε μέσα στην καλή χαρά, με ανεβασμένη και διασκεδαστική διάθεση και σε ό, τι αποφασίσετε να κάνετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε ευχάριστα αλλά και δημιουργικά. Σας ενδιαφέρει πολύ σήμερα η διασκέδασή σας κι έχετε την ανάγκη να συναντήσετε τους φίλους σας και να περάσετε καλά μαζί τους. Δεν θέλετε να σας πιέσει σήμερα κανείς και τίποτα, θέλετε, με δική σας πρωτοβουλία και τελείως ελεύθεροι από υποχρεώσεις, να αποφασίσετε με τι θα ασχοληθείτε. Στην αισθηματική σας ζωή, συζητάτε με το ταίρι σας περισσότερο σήμερα τι επιθυμείτε από τη σχέση σας και πως την βλέπετε γενικότερα. Το ταίρι σας, σας δείχνει τον τρόπο για το πως θα εξελιχθεί η σχέση σας και πως θα περάσει σε ένα επόμενο στάδιο. Η συζήτηση αυτή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα θεωρείτε πως πρέπει να αφιερώσετε τη μέρα σας σε ό, τι σας ευχαριστεί και σε ό, τι σας χαλαρώνει. Ασχολείστε με χαρούμενες δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε εσείς καλά. Είναι μία μέρα που προγραμματίζετε και τις επόμενες κινήσεις σας στα επαγγελματικά σας και θέτετε νέους στόχους για τα επαγγελματικά σας για την εβδομάδα που έρχεται. Είστε σε μία δημιουργική φάση και θέλετε να δώσετε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που ενέχουν δημιουργία. Στα αισθηματικά σας, νιώθετε συναισθηματικά πλήρεις κυρίως από όλα όσα σας δείχνει το ταίρι σας και σας δημιουργούν χαρά, υπάρχει μια ανταλλαγή συναισθημάτων τη σημερινή μέρα που σας δημιουργεί ευτυχία και χαρούμενα συναισθήματα. Θέλετε να ξέρετε πως νιώθει για εσάς το ταίρι σας, γιατί αυτό σας κάνει να λειτουργείτε καλύτερα στη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;